Dodaj do ulubionych

GLUCOPHAGE NA PCO

23.10.13, 15:39
Witam, chciałam sie zapytać dziewczyn, które brały lub biorą Glucophage, aby zajść w ciążę, po jakim czasie brania udało się wam zobaczyć II kreseczki na teście?
Obserwuj wątek
    • mart.a1982 Re: GLUCOPHAGE NA PCO 25.10.13, 10:22
      A masz rzeczywiście stwierdzone PCO? U mnie kiedyś lekarka również postawiła taką diagnozę pomimo, że wszystkie badania temu zaprzeczały.
      • jupios Re: GLUCOPHAGE NA PCO 25.10.13, 12:41
        Tak, mam obraz z USG, który świadczy o PCO, za wysokie DHEAS, owłosienie w dziwnych miejscach i krzywa cukrowa nie do kńca w normie.
        Dostałam właśnie na to Glucophage i lekarz powiedział, że za miesiąc już mogę sie starac, chciałabym się dowiedzieć ile czasu wam się zeszło z zajściem w ciążę po tych lekach.
        • ciusiunku Re: GLUCOPHAGE NA PCO 31.10.13, 10:51
          Też bym chciała wiedzieć ile czasu zajęło zajście w ciążę przy leczeniu metforminą. Tak bardzo przydałoby się poznać jakieś pozytywne przypadki!!!
          Ja również mam PCOS i biorę glucophage od 4 miesięcy. Póki co ciąży nie ma, ale schudłam 10 kilo i mam @ bez wywoływania, cykle dwufazowe. Bardzo liczę na to że Glucophage pomoże mi zajść w ciążę i opanować to PCOS. Pozdrawiam!
          • jupios Re: GLUCOPHAGE NA PCO 31.10.13, 11:35
            A które wyniki badań miałaś nieprawidłowe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka