annu 09.08.04, 09:27 Udalo sie, dzis zrobilam kolejny test i wyszly dwie grube, wyrazne kreski ))) Teraz trzymam kciuki za Was obyscie tak szybko jak ja zobaczyly te kreseczki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiki4 Re: TAK TAK TAK 09.08.04, 10:01 Serdeczne gratulacje !!!!!Prześlij dużo fluidków i pisz co u Ciebie. Pozdrawiam Wiki Odpowiedz Link
ewazygmunt Re: TAK TAK TAK 09.08.04, 10:04 Super, gratuluję!!! Napisz jak się to udało, ile się staraliście i w ogóle. Jestem pełna wiary, że u nas też będą dwie krechy!!! Odpowiedz Link
annu Re: 09.08.04, 10:27 Jak juz pisalam kiedys dwa miesiace temu odstawilam Logest. Od 3 miesiecy biore folik. W zeszlym miesiacu nic nie zdzialalismy. W tym staralismy sie co dwa dni od @, a noz jakis dzien zaskoczy Wyjechalismy na urlop i na 99% stalo sie stalo sie to w dni moich imienin bo wlasnie wtedy mialam owulacje. No ale mniejsza z tym. Pare dni temu robilam test i wyszla bardzo delikatna rozowa kreseczka, dzis juz daje tak po oczkach, ze zobaczylam wpierw wlasnie ta, a potem dopiero niebieska. *** Nastawienie wiele pomaga, trzeba byc dobrej mysli - to juz polowa sukcesu Odpowiedz Link
hanka7885 Re: TAK TAK TAK 09.08.04, 11:52 annu, gratulacje. mam do Ciebie pytanie, po ilu dniach od zaplodnienia zrobiłaś pierwszy test i jakiej firmy.jakie miałaś objawy jeżeli w ogóle jakieś były. jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
annu Re: 09.08.04, 13:06 Pierwszy test zrobilam po 11 dniach (czwartek), kolejny dzisiaj. Byl to w obu przypadkach test Quick Vue, jakos najwieksze przekonanie mam wlasnie do nich. Jedyny objaw jaki mam to bolace piersi ale inaczej niz przed @. Na poczatku mialam takie uczucie jakbym miala w nich igly, ktore chca sie wydostac na zewnatrz. Teraz zaczely bolec cale. W tej chwili doszedl jeszcze brak @ Najlepszy byl moj maz pytajac mnie skad wiedzialam aby zrobic test. Ja ma na to, ze wiedzialam i juz. I to prawda - czulam, ze musze go zrobic Odpowiedz Link