Dodaj do ulubionych

objawy ciazy

26.12.13, 20:22
Dziewczyny jak u was bylo-szczegolnie te, ktore zaciazyly po raz kolejny.

Czy mialyscie takie same objawy jak za pierwszym razem? Kiedy mialyscie pierwsze objawy. Ja pamietam, ze w pierwszej ciazy nie mialam zadnego plamienia implantacyjnego, ale mialam lekkie mrowienie w piersicah i zmeczenie tylko nie wiem kiedy to sie zaczelo.
Obserwuj wątek
    • anetaolsztyn Re: objawy ciazy 31.12.13, 09:22
      Już trochę napisałam Tobie na Grudniowym testowaniu. Ale chce jeszcze dodać, że tę ciążę inaczej czuję nić pierwszą. Faktycznie 26 i 27 grudnia czułam takie zmęczzenie, że mogłabym spać non stop, ale tłumaczę to sobie raczej świątecznym obżarstwem i lenistwem smile
      Dodam, że dziś jest mój 5 tydzień i 2 dzień ciąży licząc od ostatniej miesiączki, więc te wszystkie objawy mogą ale nie koniecznie muszą wynikać akurat z mojego stanusmile
      Czekam na pozytywne wieści od Ciebie!!
      • kiniaruda Re: objawy ciazy 01.01.14, 01:47
        Ja przy pierwszej ciąży miałam jedyny objaw,brak okresu. Dopiero ok 12tyg zaczynałam odczuwać mdłości i bardzo bolały mnie piersi.
        Teraz przy drugiej ciąży od 2tyg totalne osłabienie, prowadząc córkę do szkoły nie byłam w stanie podejść pod górę,musiałam siadać na krawężnik, tak mi się w głowie kręciło. Dodatkowo brak apetytu,jak już coś zjem to wzdęcia,a po chwili biegunka przez te 2tyg straciłam już 4kg. Bolą mnie sutki i trochę krzyż. Mam mega wyczulony węch, dziś przyszedł do nas znajomy, nie wszedł jeszcze do pokoju, a już czułam że smażył ryby i dzięki temu mam mdłości na potęgę!!
        I jestem przerażona, bo to dopiero początek ciąży a gdzie tu sierpień wink a i jestem strasznie humorzasta, jak nie płaczę to narzekam wink
        • amberka2 Re: objawy ciazy 01.01.14, 11:51
          dzieki za wasze uwagi.
          Ja testuje dopiero 9, lekko pobolewaja mnie piersi i plecy, ale to na razie nic nie znaczy.

W pierwszej ciazy tez nie mialam zadnych objawow.Zero mdlosci, caly czas swietnie sie czulam tylko na poczatku mialam ciagniecie w piersiach i zmeczenie, ale potem ustalo

kiniaruda: ale te objawy nie beda trwaly do konca ciazy, a raczej tylko przez pierwszy trymestr. Wiem, ze na razie to zadne pocieszenie. Trzymaj sie.
          • kiniaruda Re: objawy ciazy 01.01.14, 19:26
            Amberka trzymam kciuki za 2kreseczki!
            ufff wiem wiem że to tylko początek bywa trudny wink dziś na szczęście spokojnie, żadnych specjalnych dolegliwości, jedynie rano mdłości wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka