ewkaczo 14.09.04, 15:08 WITAM WAS KOCHANE! moze pomyslicie ze jestem niemadra ale czesto czytam na forum o pomiarach tem. tylko jak sie ja mierzy?? pod pacha czy w pochwie ? i dokladnie gdzie i kiedy? prosze o rade!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carlacarla Re: GDZIE SIE MIERZY TEMPERATURE? 14.09.04, 17:39 Pomiar pod pacha nie jest dokładny. Ja mierze pod jezykiem (mozna rowniez w pochwie i odbycie - taki pomiar jest najbardziej wiarygodny). Mierzymy rano tuz po przebudzeniu, zawsze o tej samej porze. Odpowiedz Link
ewa.analityk1 Re: GDZIE SIE MIERZY TEMPERATURE? 14.09.04, 19:24 ja polecam pod językiem ponieważ przy mierzeniu w pochwie dziewczyny często grzybice załapują Odpowiedz Link
ewkaczo Re: GDZIE SIE MIERZY TEMPERATURE? 14.09.04, 19:42 ewa.analityk1 napisała: > ja polecam pod językiem ponieważ przy mierzeniu w pochwie dziewczyny często > grzybice załapują ewuniu a na jakim poziomie powinna sie mniej wiecej ksztaltowac temperatura jesli w okolicach spodziewanej miesiaczki kobieta bylaby juz w ciazy??? Odpowiedz Link
angieblue26 Re: GDZIE SIE MIERZY TEMPERATURE? 17.09.04, 16:34 Mieszkam we Francji i tutaj kaza mierzyc "doodbytniczo" ( Strasznie to boli Odpowiedz Link
ewa.analityk1 Re: GDZIE SIE MIERZY TEMPERATURE? 18.09.04, 10:36 to jest indywidualne zazwyczaj temperatura jest około 37 i nie spada Odpowiedz Link