pauzalka 02.11.04, 21:08 Witam Was serdecznie Dojrzeliśmy z mężem do decyzji o rozpoczęciu w listopadzie naszych starań o dzidzię i w związku z tym chętnie wpisuję się na to forum. Życzę sobie i Wam wszystkim, osiągnięcia tego jakże upragnionego sukcesu Paula Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaja26 Witamy! 03.11.04, 14:03 Witam Cię serdecznie i życzę owocnych listopadowych starań ) Odpowiedz Link
tromysza Re: Witamy! 03.11.04, 14:10 ja tez Cie witam! I tez serdecznie. Zycze Ci, zeby to byl "zloty strzal" Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Świeża forumowiczka 03.11.04, 14:26 Witaj ,niech będzie to raz a dobrze ))Strzelcie prawdziwego gola ) Odpowiedz Link
pauzalka Re: Świeża forumowiczka 03.11.04, 14:40 Dzięki za miłe powitanie Oj jak ja bym chciała żeby to był celny strzał Mój instynkt macierzyński aż krzyczy, na widok dzieci ściska mnie w dołku, a o ciąży, porodzie i niemowlakach przeczytałam wszystko co udało mi się znaleść w internecie. Trzymajcie za nas kciuki, a ja trzymam za Was Paula Odpowiedz Link
misia.dk Re: Świeża forumowiczka 03.11.04, 16:11 Witamy Cię Paulo bardzo serdecznie ) Mocno trzymamy kciuki za Twoje starania, oby na efekty nie trzeba było czekać zbyt długo! Odpowiedz Link
kolagulka Re: Świeża forumowiczka 03.11.04, 18:44 Witam Cię serdecznie! Ja też niedawno dołączyłam do grona starających się. Od listopada zaczęliśmy z mężem starania; mam nadzieję, że stanie się to za pierwszym razem. Trzymam kciuki za nas wszystkie! kolagulka Odpowiedz Link
nika782 Re: Świeża forumowiczka 03.11.04, 20:38 Wtam cie Paula w naszym gronie im nas wiecej tym razniej Zycze ci abys nie czekala tak dlugo jak my.Bardzo duzo daje te forum psychika jest calkiem inna czlowiek nie jet zalamany z kolejnych niepowodzen bo kazda podtrzymuje na duchu pozdrawiam-Joanna Odpowiedz Link