tromysza Re: Tromyszka i inne CD 17.11.04, 12:17 juz wchodze. daj mi 3 min. przeniose sie do innego kompa Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i inne CD 17.11.04, 12:20 Modlitwa dziewczyny Panie, Zanim położę się spać, Modlę się o faceta, który nie jest kaleką, Przystojnego, mądrego i silnego, Którego ptaszek jes długi i twardy. Takiego, który pomyśli zanim coś powie, I dzwoni kiedy obieca. Modlę się żeby dużo zarabiał, A gdy będę wydawać jego forsę, nie będzie się wściekał. Będzie przysuwał mi krzesło i przepuszczał w drzwiach, Masował mi plecy i błagał o więcej. Och Panie! Ześlij mi faceta, który mnie zrozumie, I będzie wiedział co odpowiedzieć gdy spytam się czy nie jestem gruba Takiego, który bedzie się ze mną kochał cały czas, W kuchni i w lesie, w windzie i na łące! Modlę się by kochał mnie do końca życia, I nigdy nie dobierał się do mojej najlepszej przyjaciólki. I gdy tak klęczę i modlę się, Patrzę na tego idiotę, którego mi zesłałeś. Amen. Modlitwa faceta Panie, Ześlij mi laskę z dużym biustem. Amen. -Miałam tu wkleić ,a wkleiłam w innym poście.Dziś humor do bani ,trzymajcie się.Jestem z Wami do końca świata ......Magda......zapłakana.....zła....wkur.a Chcę zajść tak jak słoneczko Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszka i inne CD 17.11.04, 13:17 Dostalas magdulko @? martwilam sie juz o Ciebie. teraz musze wracac do pracy, bo siedzialam z ewkaczo na czacie. Odezwe sie pozniej. magdulko, dobrze, ze przyszlas Odpowiedz Link
mola16 Zebra 17.11.04, 13:42 Masz rację, żadnych testów. W końcu się okaże co i jak w lipcu. A ja się załamałam, bo prywatne laboratorium nie wykonuje Beta HCG. Jeszcze zadzownię do szpitala czy tam robią ale obawiam się, że też nici z tego. Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszka i inne CD 17.11.04, 14:16 Magdulko, odezwij sie proszę co sie stało?? Zawsze jesteś taka aktywna... Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszka i inne CD 17.11.04, 14:24 Wlasnie, magdulko... prosze. prosimy. Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszka i inne CD 17.11.04, 16:09 Gdzie jesteście dziewczynki. Magdulko a ty dziś masz wolne od forum czy co? Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszka i inne CD 17.11.04, 16:18 Magdula krąży tu gdzieś, ale najwyraźniej nie chce dzisiaj nam się zwierzyć Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i inne CD 17.11.04, 16:16 Dziś mam podły nastrój.Przyszła ta franca @@@@@@@@@@@@@@@.Ja ja jje nienawidzę.Na polu pada deszcz ,a ja też płaczę.Jest mi tak cholernie źle i smutno.W sobotę mam iść na pepkowe ,Boże jak ja to przetrwam...nie wyobrażam sobie.Za tydzień idę na badania już klamka zapadła.Tam pewnie wyjdzie mi stado wirusów i znów załamka.Niech się okrze słabe nasienie to chyba sobie w łeb strzelę i będzie spokój,raz na zawsze. Niech sobie mój mąż poszuka płodnej żony a nie takiej pustej i bezwartościowej jak ja.Jestem wrakiema nie kobietą.Nienawidzę samej siebie ,brzydzę sie sobą. Ale chyba nie macie ochoty na takie posty ,na nic innego mnie dziś nie stać,nie wiem czy kiedykoliwek będzie.Co to za życie .....to jest wegetacja.Jak drzewo nie wydaje owoców to się jej ścina................. Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszka i inne CD 17.11.04, 16:26 Oj Magdulko Tylko nie Ty. Ty i takie posty. No nie, już myślałam, że tylko ja mam taki humor a tu widzę, że wszystkie powoli nas dopada. Ja też już miałam takie głupie myśli o tym, że jestm pusta i bezwartościowa. Ale mój mąż mnie pociesza tym, że to tylko moja cipka taka niegościnna. Tak się składa, że ja w sobotę też ide na pepkowe, na szczęscie do pubu, bo w domu bym nie wytrzymała gdyby było maleństwo obok, pewnie bym się poryczała. Odpowiedz Link
zebra102 Do Magdulki 17.11.04, 16:28 Sama juz nie wiem jak Cie pocieszyć. Miałam nadzieję że jak miałysmy tensam dzień cyklu to razem będziemy miały ten sam termin porodu.Pomyśl, może to juz ostatnia @. Nie płacz. Słabe nasienie nie jest wskazaniem do strzelania sobie w łeb !!! Sama wiesz wszystko najlepiej i napisałaś w innym poście jak temu zaradzić - wciskać mężusiowi przez zaciśnięte zęby witaminy. Ja mojemu wciskałam cynk, magnez i B6 i zobacz udało się. I też się zgadzam z powstrzymywaniem się od 1dnia @ do owu. Raz że to kumulacja - jak w lotto, a po drugie na nastój też dobrze wpływa, po takim wyposzczeniu to jest dopiero miło. No to od dzisiaj post. Pozdrawiam z fluidkami. Odpowiedz Link
tromysza Dolaczam sie:((((((((((((((((((((((((((( 17.11.04, 16:48 Nie wiem, jak to mozliwe. Przed chwila dostalam powtwornego skurczu i dostalam @. Po prostu jestem zalamana. Ja sie juz nastawilam. To jakis koszmar. magdulka, prosze nie pisz takich rzeczy, bo juz sie kompletnie zalamie. Ja juz w nic nie wierze. Moze to byla ciaza biochemiczna??? Bo jednak @ sie spoznila. koszmar koszmar koszmar. Musze wyjsc juz z tej pracy, musze przytulic sie do meza. mola, to pieklo po prostu. zarty jakies. przyszla jak juz przestalam sie jej spodziewac. Odpowiedz Link
ewkaczo JAK TO???????????????? 17.11.04, 16:56 jak to mozliwe tromyszko??????????? nieeeeeeeee, ja sie zalamalam juz w tej chwili.... po prostu brak mi słów.... Odpowiedz Link
tromysza Re: JAK TO???????????????? 17.11.04, 16:58 ja tez sie zalamalam. Ewa, mozesz na chwile wejsc na czat? Odpowiedz Link
zebra102 Re: Dolaczam sie:((((((((((((((((((((((((((( 17.11.04, 17:50 Tromyszka, Jak mi smutno. Tak chciałabym Cię pocieszyć, ale nie potrafię. Nie wiem dlaczego maleństwo nie chciało sobie uwić gniazdeczka tem gdzie było by tak wyczekane? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Do Magdulki 17.11.04, 17:13 Ból ,żal,łzy ...koszmar.Tromyszko wiem co czujesz uwierz mi słonko.Podejrzewam u Ciebie biochemiczną ona tak wygląda.Testy wychodzą poztywnie,@ się spóźnia ...a później przychodzi.Doszło do zapłodnienia ale zarodek się nie zagnieździł.Kazda ciąża na początku jest biochemiczna dopóki zarodek się nie zagnieździ.Trzymaj się ,dzis jestm marną pocieszycielką (( Odpowiedz Link
mola16 O kutwa 18.11.04, 07:51 Co ja widzę Tromysza. Nie, nie i jeszcze raz nie. To niemożliwe. Już myślałam, że chociaż ty, ale ten świat jest porąbany. To nie tak miało być. Nie tak. Normalnie tylko się pochlastać. Odpowiedz Link
kattrin1 Do Tromyszki 18.11.04, 09:09 Tromyszko tak mi przykro((((((( A moze udaj sie szybciutko do gina i powiedz co jest tak chciałabym pomóc...szkoda ze nie potrafie... Trzymaj sie)Kasia Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Do Tromyszki 18.11.04, 09:22 Oj, czuję, że spotkała Cię ta sama przykra niespodzianka, co mnie w zeszłym cyklu, tzn. ciąża biochemiczna Tromyszko - tak się zdarza i wiele kobiet nawet o tym nie wie... Na pocieszenie powiem tylko tyle, że nie powoduje to konieczności żadnej przerwy w dalszych staraniach, ale może warto byłoby zbadać choć niektóre hormony? trzymaj się towarzyszko niedoli... Odpowiedz Link
kasiuula Dziewczynki kochane 18.11.04, 09:42 Boże, poprostu bark mi słów. Tromyszko naprawdę nie wiem co mogłoby Cię pocieszyć, los okrutnie zagrał sobie na Twoich uczuciach i to tych najgłębszych. To niesprawiedliwe !!! Czasami nie rozumiem. Dziewczyny musimy z nim walczyć !! Nawet wtedy jak osiągamy dno, jak już myślimy, że brak nam sił, a nawet chęci. Trzeba odbić się, wstać i dążyć dalej do upragnionego celu, bo on gdzieś tam jest i tylko musimy do niego dotrzeć. To jak zdobywanie najwyższych szczytów świata, wspinaczka jest długa i mozolna, a natura wcale w tym nie pomaga, nieraz człowiek spadnie, ściągnie go lawina itp, ale przecież jest to możliwe do osiągnięcia a wtedy...wtedy sukces smakuje podwójnie Odpowiedz Link
magdulka26 Tromyszko !!!!!!!!!!!!! 18.11.04, 09:55 Droga Tromyszko ,nie będę Ci pisać słów -będzie dobrze ,bo ja nie wiem jaki plan życia ma każda z nas,nie wiemy co nas czeka .Życie czasem kopie nas po tyłku i zostają po nim bolesne siniaki.Każdy upadek jest trudny ,ciężki i bolesny.Trzeba wstać i otrzepać tyłkek i iść dalej....Wiem,wczoraj pisałam całkiem coś innego ,ale to cała ja.W dniu @ mam najgorsze mysli świata,jestem jak chodząca bomba z zapalnikiem.Dziś jest lepiej,chociaż na polu pada deszcz i jest ponuro ja potrafię dojrzeć słońce na tym brzydkim niebie. Teraz pewnie myślisz sobie dlaczego tak się stało,po co robiłam ten cholerny test? Na to pytanie nie ma odpowedzi ,chciałaś i zrobiłaś.Radość była ogromna ale i jeszcze większy żal i bardziej gorzkie łzy........ Moja skromna rada ....Żadnych testów przed terminem @@@@.Wiele czytałam na ten temat i uwierz mi duzo osób jest zgodnym co do tej decyzji.Człowiek całe życie się uczy. Teraz musisz wziąść się w garść i zaczynać od nowa.Czasem ta nasza walka może być długa ....ale jak przyjemna będzie wygrana ))Mamy cel,teraz musimy małymi kroczkami do niego dążyć.No chyba że ktoś ma buty 7 milowe to będzie szybciej )))))) Trzymaj się i nie poddawaj sie .Co nas nie zabije to nas wzmocni. Odpowiedz Link
tromysza Dziewczynki kochane 18.11.04, 10:10 Wczoraj byl chyba najgorszy dzien mojego zycia. A przynajmniej jeden z tych gorszych. Ta cholerna @ przyszla, kiedy w ogole jej sie nie spodziewalam. Kiedy juz pomyslalam: faktycznie jestem w ciazy. Jestescie kochane. Gdyby nie to forum... pojechalam z mezem na kolacje do Konstancina, upilam sie jednym piwem i o 8 poszlam spac. A obudzilam sie juz silna. Tak jak Ty magdulko. Wiem dziewczyny teraz co Wy przezywalyscie: nasza pani "statystyk", magdulka i wiele wiele innych, ktore juz myslaly, ze weszly na szczyt. No nic, przynajmniej wiem jak bede sie czula, kiedy zajde w ciaze: bede szczesliwa, taka lekka, radosna i bede patrzyla z duma w lustro. I juz nie bedzie mnie obchodzilo, ze przytyje. Dziewczynki, rozmawialam dzis ze swoja ginka. Powiedziala, ze to pewnie byla (prawie na 100 proc) biochemiczna. W sensie, ze sie nie zagniezdzilo. I powiedziala, ze zbadamy teraz te hormony.I ze luzik. Bedzie dobrze. Musi byc. Taka jest prawda, nie ma sensu, zebysmy zadawaly sobie pytanie: dlaczego tak trudno nam zajsc? dlaczego musimy czekac? Bo to pytanie z kategori: dlaczego umieramy, po co zyjemy, dokad zmierzamy. A jak wiecie ludzkosc, , od lat probuje znalezc odpowiedz... bezskutecznie. Wiem tylko jedno: bedziemy w ciazy. I kiedys bedziemy z rozrzewnieniem wspominac te starania, to forum to wsparcie, ktore chyba tylko moga sobie dac kobiety. I tylko te, ktore czuja podobnie, z podobnymi rzeczami sie zmierzaja. Teorie znam (w koncu psychologia nie na marne ma praca): cierpimy, bo dopiero teraz rozumiemy, ze nie kontrolujemy swojego ciala. A brak kontroli jest bolesny. Szczegolnie wydawaloby sie, w tak prostej sprawie, jak ciaza. Trudno jest tym kobietom, ktore lubia kontrolowac sytuacje. A my pewnie takie jestesmy. Ja taka jestem. To dla nas ogromna lekcja pokory. Bolesna. Ale jak to mowil moj ukochany dziadek- kto nam obiecywal, ze zycie bedzie proste? Odpowiedz Link
tromysza molciu, lepiej sie juz czujesz? 18.11.04, 10:12 Tak przynajmniej troszeczke???? Odpowiedz Link
asiak78 Tromyszka 18.11.04, 10:26 Bardzo mi przykro z powodu tego co się stało, ale wierzę że uda Ci sie to zmienić bardzo szybko Trzymaj się mocno i zachowaj pogodę ducha, choś to na pewno nie jest łatwe. Pozdrawiam i życzę duuuużo szczęścia. Asia Odpowiedz Link
mamaszyma Re: Tromyszka i inne CD 18.11.04, 10:30 Dziewczyny, bardzo mi przykro. Miałam to samo, więc domyslam sie co czujecie. Ale pamietajcie, Wasz czas jeszcze nadejdzie i bedziecie sie cieszyć przybywającymi kilogramami i rosnącym brzuszkiem. I nie mozecie myslec że jesteście bezwartościowe! Jesteście super i dacie radę! Odpowiedz Link
ewkaczo KOLEJNY DZIEN... 18.11.04, 10:35 Czesc kobitki! Dzis od rana pesymizmem powiało ale potem juz coraz lepiej i lepiej i tak trzymac.Dziewczyny musimy byc silne i zyc z wiarą, z wiarą ze i kiedys do nas usmiechnie się szczęscie jakie przyniesie nam ta tak bardzo upragniona fasoleczka Nie mozemy sie poddawac bo to nie ma sensu. Ale nie stac tez w miejscu, tylko zrobic wszystkie niezbedne badania i brnac na przód...krok po kroczku...i cel osiągniemy!!! Odpowiedz Link
tromysza ewa 18.11.04, 10:45 juz mam dla Ciebie to zdj. ale zgubilam Twoj adres, ten drugi. Wyslij mi na mojego maila, ok? Odpowiedz Link
kasiuula Słońce 18.11.04, 10:54 Fajnie, widzę ze pomału docierają do naszego wątku promyki słońca.To dobrze, oby tak dalej!! Odpowiedz Link
mola16 Dziś już lepiej.. 18.11.04, 11:04 Wczoraj dzień zaczął się dla mnie strasznie ale potem fakt, że może Tobie Tromyszko się udało podniosło mnie na duchu. A dziś od rana co widze, koszmar. Ja wcześnie raniutko zajrzałam na to forum z myślą, że przeczytam o wysokim stężeniu Beta HCG, które miałaś wczorakj zrobić z krwi, i będziemy sie dziś cieszyć z twojej ciąży. Ale jednak nie, to nie koniec rozczarowań. Już miałm pisać, że wróżka się pomyliła, że olać te jej wróżenie, że dostałaś ogromny prezent od życia itd. Ale dziś wygląda to inaczej. Ja czekam na @, powinna przyjśc lada dzień i też pewnie będę ryczeć. Wczoraj jak wróciłam do domu, mój mężulek tylko przytulił mnie mocno i w ciszy myśleliśmy o tym samym. Nie trzeba było słów pocieszenia. Wiem co czuł, i wiem co chciał mi powiedzieć. Aż łezk mi się zakręciła. I tak sobie pomyślałam, przecież mam wspaniałego męża i to on daje mi tyle radości w życiu. Może za miesiąc będziemy się cieszyć tym czym mieliśmy sie cieszyć teraz. Odpowiedz Link
ewkaczo Re: Tromyszka i inne CD 18.11.04, 11:00 mam straszne problemy z komputerem i moge byc dzis tu bardzo rzadko tamten adres to: ewkaczop@poczta.o2.pl Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i inne CD 18.11.04, 11:10 Wiecie co ,tak się zastanawiam jak wyglądacie.Mam w głowie Wasz obraz kóry sobie wyobraziłam .Tromyszka w moich oczach to osoba nie wysoka ,z poczuciem humoru ,biegająca tam i z powrotem szalona kobieta.Mola spokojna dziewczynka o blond włoskach taki miś przytulanka.Ewkaczo ,ułozona kobieta ,spokojna i zyczliwa.Kasiula hm jaka jest Kasiula jest mądrą o życzliwą dziewczyną,jest opiekuńcza i ma słodkie oczy.Ale mam pomysłu co ?? Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszka i inne CD 18.11.04, 11:15 ja tez sie zastanawialam. Blad: jestem wysoka. 174 wzrostu. Reszta sie zgadza. Moi znajomi sie smieja, ze jestem B. Johnes (ale chudsza od niej!!!!!) Ewci zdjecie juz mam. Nie wyglada na grzeczna dziewczynke. Raczej na mala lobuzice A jej wlasnie wyslalam swoje. cha cha. poznajemy sie jak kobieta i mezczyzna. A Wy jak wygladacie Odpowiedz Link
pamietka Re: Tromyszka i inne CD 18.11.04, 11:23 To ja się sama opiszę - średnio wysoka (171),szczupła, blondynka (naturalnie ciemna,dzięki technice i chemi jasna ,włosy a'la Stenka. Znak szczególny: bardzo dużo się śmieję Odpowiedz Link
tromysza Acha 18.11.04, 11:25 Wyobrazcie sobie taka scene z B.J... ja tak wczoraj mialam. Siedze z mezem w naszej ulubionej knajpie w Konstancinie. ja rozmazany makijaz, pije piwo z sokiem zachlannie i siakajac nosem mowie. jest w tym jakis plus. On na to: jaki? Po pierwsze: nie musze znikac z forum: starajace sie. Wiesz, ja tak lubie te dziewczyny. Co ja bym zrobila bez magdulki, ewkaczo, moli, kasiuuli, pamietki i innych z mojego watku. On na mnie patrzy zdziwiony, a ja ciagne: jest szansa, ze razem zaciazymy. A potem: a poza tym moge jeszcze schudnac i nie bede rodzic w upale... Odpowiedz Link
kingakw Re: Acha 18.11.04, 11:33 Tromyszko, bo może wy tak na mnie czekacie ) I może mamy tak w komplecie zaciążyć )) Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i inne CD 18.11.04, 11:23 O mnie też...może tu tak nie szaleje, ale czytam i trzymam kciuki ) Odpowiedz Link
mola16 Wyobraźnia 18.11.04, 11:32 Ja też nam wasze zdjęcia. Zastanawiacie się skąd??? No właśnie z wyobraźni. Każda z was ma jakiś znak szczególny i myślę, że niech tak pozostanie. Po co burzyć już stworzoną, poukładaną wyobraźnie. Wszystkie w niej jestescie super kobitki, piękne,szcupłe, bondynki, brunetki, mądre, ocztane, wspaniałe, służące radą i pomocą, z poczuciem humoru, czsami zapłakane (i widze ten tusz rozmazany jak piszecie o łzach),itd, normalnie jakbym patrzyła na was. To jest cudowane. Odpowiedz Link
tromysza Tylko, ze 18.11.04, 11:40 ...my sie niedlugo spotkamy. Przynajmniej te z Warszawy. I wtedy bedzie chwila prawdy. :-_ Nigdy nie spotykalam sie z ludzmi poznanymi wirtualnie. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tylko, ze 18.11.04, 11:44 Pmietka my juz termin mamy, wiec zapraszamy na sobote 27.11 o 12 godz. )) Odpowiedz Link
tromysza no spotykamy sie 18.11.04, 11:45 w nastepna sobote. O 12. w Antykwarciacie na Zurawiej. ewkaczo, kingakw, .... no i ktos tam jeszcze. o kasiuula. Ty tez chodz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miejsce zawsze mozemy zmienic. My sie umowilysmy 2 dni temu na czacie Odpowiedz Link
tromysza Re: no spotykamy sie 18.11.04, 11:52 Ale my Cie wlasnie zapraszamy!!! Przyjdziesz? Odpowiedz Link
pamietka Re: no spotykamy sie 18.11.04, 11:57 jak mi się uda przełożyć fryzjera (zarosłam już trochę Odpowiedz Link
tromysza Re: no spotykamy sie 18.11.04, 11:59 Przeloz koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! please!!!!!!!! i napisz szybko co robisz na Domaniweskiej!!!! ja bede tam jutro. Po to, by zbadac hormonki. Ale jak place to nie musze miec skierowania? Wiesz ile to kosztuje? Odpowiedz Link
pamietka Re: no spotykamy sie 18.11.04, 12:03 Ja pracuję w jednym z budynków na Domaniewskiej - w Marsie jest przychodnia a ja jestem w Orionie Niestety dziś o 14:40 wyjeżdżam do Gdańska i wróce jutro po południu Odpowiedz Link
pamietka Re: no spotykamy sie 18.11.04, 12:04 ale hormonki to będziesz badała w kilka dni więc okazje będą Odpowiedz Link
kingakw Re: no spotykamy sie 18.11.04, 12:05 Ja też pracuje niedaleko bo na konstruktorskiej, co prawda nie teraz, ale czasem tam właśnie pzrebywam )) Odpowiedz Link
tromysza A ja tam blisko mieszkam:) 18.11.04, 12:08 kolo Woloskiej no prosze, ale swiat maly. Moze sie mijamy? Moze jestescie kolezankami moich znajomych? moze moimi znajomymi? ech... Odpowiedz Link
kasiuula dzięki Tromyszko 18.11.04, 12:12 Boże tylko chwilę byłam na czacie a Wy tu tak się rozgadałyście, tylko Tromyszka mnie z tamtąd wyciągnęła. SUPER. Tromyszko ja myślałam że jesteś brunetką Odpowiedz Link
kasiuula Re: dzięki Tromyszko 18.11.04, 12:15 Ach, co do spotkania to ja muszę chyba spasować. Przeszły tydzien mam bardzo rozjeżdżony, poza tym do Warszawy musiałabym pojechać sama z juniorem (mąż na wycieczki narazie nie ma czasu), a on nie znosi babskich spotkań. No i mam do Was kochane 350 km Odpowiedz Link
tromysza Re: dzięki Tromyszko 18.11.04, 12:17 Brunetka???? Absolutnie. Nie dlatego, ze nie lubie brunetek, ale jestem blondynka. I zawsze bylam. Wyobrazacie sobie BJ jako brunetke? che che. Wiecie co pomyslalam: ciekawe czy Ty Mola tez tak masz. Juz sobie wytlumaczylam: wszystko ok. Totalne wyparcie. Ale wlasnie robilam kawe i poczulam takie bolesne uklucie w sercu. Mialam tak ostatnio kilka lat temu: rozstalam sie z kims kogo kochalam. I kompletne wyparcie stosowalam. Zero myslenia. Tylko czasem takie uklucie-przypomnienie. Brr Odpowiedz Link
kasiuula Re: dzięki Tromyszko 18.11.04, 12:22 Ups, sorry. Nie wiem dlaczego tak ciebie widziałam. Odpowiedz Link
pamietka Re: dzięki Tromyszko 18.11.04, 12:30 Chodzicie w trakcie pracy do Galerii Mokotów? Odpowiedz Link
mola16 Re: dzięki Tromyszko 18.11.04, 12:34 Hmm, totalny zanik pamięci z jakimś przebłyskiem? Tak też tak mam, jak wszystko ładnie poukładam w swoim życiu. Najgorsze jest to, że jestem strasznie pamietliwa co do tych złych rzeczy, a powinno byc odwrotnie. Powinno się pamiętać to co dobre i tylko to dobre wspominać. Ale jak mi ktoś nadpenie na odcisk to po nim. Tak mi smutno tu 400km od warszawy i bez Was. Ale macie fajnie z tym spotkaniem. Odpowiedz Link
pamietka mola !!!! 18.11.04, 12:41 Jak chcesz to przyjeżdżaj - ja mam duże mieszkanie,możesz przyjechać nawet z chłopem (zostawisz go z moim) Odpowiedz Link
kingakw Re: mola !!!! 18.11.04, 12:43 W trakcie pracy nie mam szans, ale po bardzo często. Dziś też tam zawitam po 17, bo musze coś w banku załatwić. Odpowiedz Link
pamietka kinga 18.11.04, 12:45 dziś niestety jade do Trójmiasta - o 14:45 znikam ale przy okazji na kawkę do Javki możemy skoczyć ))) Odpowiedz Link
kingakw Re: kinga 18.11.04, 13:12 Nie ma problemu na czacie pogadamy na privie, dam Ci komórkę bedzie prosciej sie umówić. Odpowiedz Link
mola16 Dzieki pamietka 18.11.04, 12:51 Dzięki za zaproszenie, jak na razie następne weekendy mam juz zaplanowane, ale będę pamietać. Przecież nie znikam z tego forum i nadal będziemy w kontakcie. A może zróbcie zdjęcie pamiątkowe na tym spotkaniu i prześlijcie e-mailem. Ale byłoby super. Odpowiedz Link
pamietka Re: Dzieki pamietka 18.11.04, 13:06 trzeba skombinowac aparat - my swoją cyfrowke gdzies posialiśmy i mam tylko "normalny" aparat Odpowiedz Link
kingakw Re: Dzieki pamietka 18.11.04, 13:10 Ja mam cyfroweczke, wiec nie ma problemu, wezmę ją na spotkanie Odpowiedz Link
mola16 Re: Dzieki pamietka 18.11.04, 13:13 Jesteście kochane dziewczynki. Czekam z niecierpliwością na wasze fotki ze spotkania. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Dzieki pamietka 18.11.04, 13:21 Ja też poprosze o fotosa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kurcze gotuję obiad i pekło mi na gazie naczynie żaroodporne buuuuu.Tyle w nim gotowałam,dusiłam aż tu dziś odmówiło posłuszeństwa.Kuchnia cała w szkle ,w wodzie ech jak ja nie lubie takiej papraniany. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i inne CD 18.11.04, 13:43 Jak pech to pech.Odkurzacz wkroczył do akcji i spisał sie na 5+ hihi. Już mięsko sie gotuje ,kuchnia jest posprzątana.Tromyszko mamy ten sam dc ) Odpowiedz Link