kinga38 17.12.04, 21:55 a ja juz mam dosyc.w styczniu bedzie rok jak sie staramy o dzidzie.i nic.naprawde mam juz wszystkiego dosyc.tak strasznie smutno... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagat100 Re: mam dosyc... 17.12.04, 22:47 wiem co czujesz, oj wiem. robiliscie jakies badania , moze czas zaczac od hormonkow no i polecam badanie tempki aby zobaczyc czy sa dwie fazy cyklu czyli ta z nizsza tempka skok i wyzsza, bedzie dobrze zobaczysz na kazdego przyjdzie kolej, nikt nie ma drogi uslanej różami ja stracilam malenstwo jak mialo 2,5 cm w 11 tyg ciazy (oczekiwanej) minelo 9 miesiecy i czekam dalej na znak ze moze tym razem sie udało. pozdrawiam asia Odpowiedz Link
joda2 Re: mam dosyc... 18.12.04, 12:47 ponieważ wiem, co czujesz i przeżywasz z całego serca życzę Ci, zeby Nowy Rok był lepszy, zeby nagle okazało się, ze masz w sobie tę małą wyczekiwaną istotkę. a gdybyś chciała pogadać, to daj znać na maila. pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
kinga38 Re: mam dosyc... 18.12.04, 14:26 dzieki za slowa otuchy,szczegolnie joda2.ale i tak zalamuje sie coraz bardziej.buuuu... Odpowiedz Link
joda2 Re: mam dosyc... 18.12.04, 15:00 nie załamuj się!!!jesteś silną kobietą - pamiętaj! napisz na mojego maila, wymienimy się numerami gg. razem damy radę. Odpowiedz Link
zuzia36 Re: mam dosyc... 18.12.04, 20:19 ja też !!!!!! Nie jestes sama. Nic mnie nie cieszy.... Ale dobrze że mam Was ... Odpowiedz Link
ewa11a Re: mam dosyc... 19.12.04, 17:53 I ja jestem z Toba )) Wlasnie przyszla @ wiec podobnie jak ty nie mam zbyt dobrego humoru ale miejmy nadzieje ze w nastepne swieta Bozego Narodzenia bedziemy sie cieszyc naszymi dzieciatkami czego Tobie, sobie i wam wszystkim kochaniutkie zycze z calego sreducha!!!! Odpowiedz Link