ewkaczo 03.01.05, 11:25 Czesc!pisalas o tym ze leczysz sie homeopatycznie, czy moglabys mi napisac gdzie sie leczysz, czym i na czym to polega?? Z gory dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azbestowestringi Re: do azbestowestringi!!! 03.01.05, 20:34 ewkaczo kochana, napisze ci jak do domu dotre bo siedze teraz w kafejce i nie mam nazw lekow przy sobie. w domku wszystko ci napisze dokladnie co i jak i dam namiar jakbys chciala pozdrawiam Odpowiedz Link
sabi35 Ja też 03.01.05, 21:08 Ja też leczę się homeopatycznie. Więc jeśli chcesz, mogę ci coś doradzić. W homeopatii trzeba dobrze znać objawy i pacjenta, żeby dopasować odpowiedni środek, nie wolno brać tego, co pomogło koleżance Pozdrawiam. Odpowiedz Link
maja744 Re: Ja też 03.01.05, 21:14 dziewczyny, piszcie w tym watku (nie na priv- plisss) Tez jestem zainteresowana homeopatia - wlasnie szukam na forum Homeo. Kogo polecacie w Warszawie? ja znalazlam tu jakiegos slawnego Oczkowskiego www.pawel.fp.pl/index.htmznacie? Buzka! Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: Ja też 03.01.05, 21:42 w warszawie jest TERAPEUTIKUM WARSZAWSKIE NA UL KARMELICKIEJ tam jest doktor dalecka - to do niej zglosilam sie z problemem prolaktynowym po samoporonieniu i to wlasnie ona mi pomogla. jest pediatra ale doroslych tez leczy - zwlaszcza homeopatycznie. pierwsza wizyta 100 nastepne 80 telefon do terapeutikum w kazdej ksiazce telefonicznej znajdziecie pozdrawiam Odpowiedz Link
ewkaczo Re: do azbestowestringi!!! 04.01.05, 12:48 dzieki bardzo za namiary, moze skorzystam))ale faktycznie na wlasna reke nie nalezy brac zadnych lekow wiec jesli sie zdecyduje to za rada lekarza. Odpowiedz Link
azbestowestringi oto lista lekow 04.01.05, 12:52 przperaszam ze dopiero teraz ale bylam dzis na usg i zwariowalam normalnie jak zobaczylam serducho mojego malego Ludka to niesamowite oto leki, ktore dostalam na wyregulowanie hormonow - z akcentem na te zenskie Ovaria Comp firmy Wala - injekcje podskorne w brzuch na wysokosci jajnikow co drugi dzien po 0,5ml na jajnik Pancreas/Meteoreisen firmy Wala - dwa razy w tygodniu pije ampulke 1ml Menodoron firmy Weleda - 3 razy dziennie po 15 kropel olejek z melisy do smarowania podbrzusza przed snem poniewaz jestem juz w ciazy to dla podtrzymania biore te leki w innej wersji Ovaria Comp injekcje dwa razy w tygodniu Pancreas/Meteoreisen bez zmian dwa razy w tygodniu Menodoron 3 razy dziennie po 10 kropel do osmego tygodnia wlacznie tylko olejek uzywam nadal bo jest mily i uspokaja mi brzuszek jezeli wasz homeopata tez wam poleci Menodoron ( niesamowity lek, juz go kiedys uzywalam na torbiele, z ktorymi sobie lekarz przez 1,5 roku poradzic nie mogl - po 6 tygodniach mialam jajniki jak miss polonia )- to od razu mowie, ze w polsce od jakiegos czasu go nie ma. mi przyslala go przyjaciolka z anglii. jade tam 27 stycznia i bede do 6 lutego wiec jezeli wam go poleci to moge wam go przywiesc pozdrowienia Odpowiedz Link
sabi35 Re: oto lista lekow 04.01.05, 16:35 Ja też brałam Ovaria comp. w pierwszej fazie (ale po 5 kuleczek pod język 3 razy dziennie) na pobudzenie jajników i Sepia D30 na zajście w ciążę, w drugiej Bryophyllum D3 na zagnieżdżenie się i przeciw skurczom (5 kropli 3x). I dzisiaj, już po pierwszym cyklu stosowania mam drugą (jeszcze bladą, więc czekam) kreseczkę. Pa i całuski Możliwe, że w lutym będę w Warszawie, gdybyście miały problemy z lekami homeopatycznymi, to chętnie wam przywiozę. Ale w Polsce już i tak jest prawie wszystko. Odpowiedz Link