Dodaj do ulubionych

bolące piersi po pachami, która tak miała będąc...

03.01.05, 22:38
Właśnie od kilku dni bola mnie piersi pod pachami i w miejscu pod samymi
piersiami. Staramy się o maleństwo, więc kazdy symptom mnie
cieszy...Mogłybyscie mi napisać, czy któraś z Was we wczesnej ciąży miała
takie objawy. Dodam tylko, ze to moj 29 dc, ale na razie nie testuję, boję
się kolejnego rozczarowania. Proszę o pomoc...
Acha od owu odczuwam lekkie boleśći w dole brzuszka, to wszystko. Dzięki
Obserwuj wątek
    • basoni Re: bolące piersi po pachami, która tak miała będ 04.01.05, 08:17
      Większość z objawów występujących na początku ciąży jest bardzo podobna do
      tych występujących przed @. Na podstawie bolących piersi nie da się ustalić czy
      jesteś w ciąży.
      Jeśli tak bardzo chcesz wiedzieć to zrób test.

Życzę dwóch tłustych kresek.

• gagat100 Re: bolące piersi po pachami, która tak miała będ 04.01.05, 12:35
        ja tez zycze TLUSTYCH kreseczek bo tych bladziutkich to juz na forum az za duzo
      • maria.ksiazek Re: bolące piersi po pachami, która tak miała będ 04.01.05, 16:48
        hej,ja tak miałam w zeszłym cyklu,była ciąża,ale biochemiczna..
        teraz znowu mnie bolą po bokach.
        Pozdrawiam Maszula
    • maja2 Hej to ja-maja2 04.01.05, 15:37
      no i co u żadnej z Was nie wystąpiły we wczesnej ciązy bóle piersi w okolicach
      pachowych węzłów chłonnych???
      • luna333 Re: Hej to ja-maja2 04.01.05, 15:49
        miałam takie bóle piersi - tak od zewnetrznej strony (właśnie od pach) ale
        takie bóle miałam też czekając na @ która się pojawiała. W cyklu w którym
        zaciążyłam też mnie tak bolały i @ nie przyszła smile czyli - na dwoje babka
        wróżyła.
        pozdrawiam i życzę spełnienia marzeń
        10tc4dni
    • mala.mi2 Re: bolące piersi po pachami, która tak miała będ 04.01.05, 15:54
      mnie tak właśnie bolały....nie trać nadziei....brzuszek na dole tez mnie bolał
      juz tydzień przed@@@@@@ i to było dziwne bo normalnie bolał jakięś 2-3 dni
      przed...teraz wiem, że to juz fasoleczka sie skradała.....
      • kasiafox Re: bolące piersi po pachami, która tak miała będ 04.01.05, 21:44
        czesc mam takie pytanie wzwiazku z bólem piersi, miznowicie jestem w ciazy
        jakies 6-7 tg i na poczatku bolaly mnie piersi ale od jakichs kilku dni moze 3
        juz mnie tak bardzo nie bola, ale troche czuje. Zastanawiam sie jak dlugo
        zazwyczaj bola piersi bo którego tc, jak wy to mialyscie bardzo zalezy mi na
        odpowiedziach bo jestem juz po 1 poroieiu i strasznie sie boje czy to jakis zly
        znak????????????????????????????

dzieki za odpowiedzi papaapapapapappaa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka