jolanta8 14.02.05, 12:14 Zrobiłam test ciążowy dzień przed planowaną @ i wyszła II kreska jasniejsza od kontrolnej ale wyraźna czy musi być mocniejsza aby określić ciąże?? Jak mam to rozumieć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria.ksiazek Re: test ciążowy-pytanie 14.02.05, 12:17 Hej jolanto8 kreska ciążowa robi się mocniejsza zazwyczaj po terminie @@,a tak najwazniejsze jest że się pojawiła.Jeśli przeżywasz tak jak ja (po prostu wariuje) to zrób ilościowe badanie Beta HCG i dowiesz się więcej. Trzymam kciuki, przerażona Maszula Odpowiedz Link
jolanta8 Re: test ciążowy-pytanie 14.02.05, 12:19 mario jesteś w ciązy wyszedł Ci test ciązowy co u CIEBIE? Odpowiedz Link
maria.ksiazek Re: test ciążowy-pytanie 14.02.05, 12:27 Jolu, poczytaj mój ostatni post mam nadzieje że będzie u nas dobrze..choć jestem przerażona. buźka, Maszula Odpowiedz Link
magdulka26 Re: test ciążowy-pytanie 14.02.05, 14:18 Ja robiłam test w dniu @ i kreska była bardzo mocna i wyraźna ,Tobie życzę tego samego.Pozdrawiam. Odpowiedz Link