izutek 18.02.05, 19:52 portka.. ni nie wiadomo.. wiesz, ze bole na @ moga rozne rzeczy oznaczac.. a ja - tempka 37,6, nie mam sily na nic..czuje sie jak wypluty tofik i wiąż świdruje w okolicy jajnika.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolanta8 Re: staramy sie - a co?! 18.02.05, 20:04 myslę,że to dobry pomysł z tym nowym postem przecież teraz Wy sie staracie))) ja tam nie jestem potrzebna pozdrawiam Odpowiedz Link
magdalenka0071 Re: staramy sie - a co?! 18.02.05, 20:21 hej ja bede tesowac w niedziele powinnam dopiero we wtorek 22.02 po wtedy mam dostac @. Dzisiaj 24 dc okrpnie bola mnie plecy, bardzo czesto siusiam boli mnie brzuch (podbrzusze), i czuje sie jakby brała mnie grypa chyba zwariuje do niedzieli, mam tylko nadzieje ze te objawy cos znacza Odpowiedz Link
izutek Re: staramy sie - a co?! 19.02.05, 16:56 Jola - nie mailam tego na mysli... po prostu cos mi sie poprzestawialo i wyszedl nowy watek - juz to wyjasnielam na starym... odwiedzaj nas koniecznie! ja jestem chora na dobre - temp 38,7 i jestem jednym wielkim olem - no teraz to sobie nawet nadziei nie robie.. (((( Odpowiedz Link
jolanta8 Re: staramy sie - a co?! 19.02.05, 17:30 Izutku wracaj do zdrowia szybciutko ale na wszelki wypadek nie łykaj żadnych powazniejszych tabletek nie wiadomo co się w brzuszku dzieje Odpowiedz Link