asiastach 26.02.05, 15:09 Jestem w ciąży będzie dzidziuś Pierwszy cylko na CLO i duphastonie i udalo się testy pomogły w potwierdzeniu, że owulacja jest w dniu kiedy strasznie bolały mnie jajaniki. Pozdrawiam i przesyłam fluidki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fasolka33 Re: Udało się :)) 26.02.05, 15:42 witaj!! serdeczne gratulacje!!życze spokojnych 9m-cy fasolka33 Odpowiedz Link
samanta25 Re: Udało się :)) 26.02.05, 23:35 Gratulacje ) ******** czekam na cud 38 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
ewa.analityk1 Re: Udało się :)) 27.02.05, 22:48 SUPER bardzo się cieszę zarażaj szybko wszystkich Odpowiedz Link
kmalczyk Re: Udało się :)) 28.02.05, 13:49 w ktorym dniu mialas owulacje ja tez bralam CLO i mam brac duphaston ale jeszcze z testow wynika ze nie mam owulacji i nie wiem co robic czy czekac na owulacje czy brac duphaston. (14 dzien cyklu u mnie juz)pozdrowienia i spokojnych 9 miesiecy caluje. Odpowiedz Link
asiastach Re: Udało się :)) 01.03.05, 07:53 Pozytywne testy owulacyjne wyszly mi w 14 dc ( kreska taka sama jak testowa - bol jajnika) 15 dc ( kreska ciemniejsza niz testowa - jeszcze gorszy bol jajnika ) w tym cyklu z CLO wyjatkowo bolaly mnie jajniki przez dwa dni. Duphaston zaczełam brac od 16 dc czyli po owulacji, słyszałam ze przed owulacja lepiej nie brac. Ja zawsze pozno mialam owulacje ok 19 dc i clo bralam od 3 do 7 dc aby ja przyspieszyc i udało się. Zycze Ci aby sie udało pozdrawiam. Buziaki Odpowiedz Link
agabilinska2 Re: Udało się :)) 01.03.05, 08:05 Gratuluje serdecznie , ja juz 3 dzień testuje, a kreski jak nie było tak nie ma juz mnie to denerwuje, /u mnie to 12dc/ jestem ciekawa czy ona się w ogóle pojawi , z pozytywnych objawów to w nocy starsznie bolał mnie lewy jajnik /właściwie to juz drugi dzień mnie boli/, przyznam że ja żadnych leków nie biore i to moja pierwsza próba zajścia w ciążę, mam nadzeję, że sie uda od razu, życzę szczęśliwych 9 miesięcy pozdrawiam I mam jedno pytanko o której godzinie robiłaś te testy? Odpowiedz Link
eliza3 Re: Udało się :)) 01.03.05, 09:37 Cześć Asia mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętasz - bardzo się cieszę,że nareszcie Ci się udało. Gratuluję. Może teraz będziemy spotykać się na forum ciąża i poród, który odwiedzam codziennie. Ja jestem już w 26 tyg. czyli 7 miesiąc. Do porodu coraz bliżej,którego bardzo się boję. Pozdrawiam do usłyszenia. Odpowiedz Link
asiastach Re: Udało się :)) 01.03.05, 11:04 Jasne,że pamiętam. Boże ile to juz czasu minelo, ze jestes juz w 7 miesiacu. Jesli mozesz podaj mi link do tego forum ok. Przesyłam buziaki. Odpowiedz Link
eliza3 Re: Udało się :)) 01.03.05, 11:43 oto ten link forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=585 tam dziewczyny poruszają wszystkie tematy o ciąży i porodzie polecam.Całusy Odpowiedz Link