asiulka1976 04.03.05, 09:54 potrzebuje przepis i ewentualny koszt całosci, znacie moze ?? dziekuje ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nitka111 Re: ziółka ojca klimuszki 04.03.05, 19:15 Mieszanka nr 1 -Ojca Klimuszki ( z książki: "Powróćmy do ziół leczniczych"), antyzrostowa, likwidacja stanów zapalnych w jajowodach i jajnikach, pobudzenie pracy jajników, stabilizacja układu rozrodczego Wszystko po 50 gr.: Szyszka chmielu ziele przywrotnika ziele krwawnika liść ruty ziele nostrzyka żółtego kwiat lawendy kłącze tataraku kwiat nagietka owoc róży Na każde jednorazowe użycie należy brać kopiastą łyżkę stołową, zalać ją szklanką wrzącej wody, przykryć na trzy godziny. Następnie przecedzić, lekko podgrzać i pić trzy razy dziennie po szklance przed posiłkem. Po I porcji- przerwa 7 dni, po II- 12 dni, III porcja profilaktycznie Mieszanka 2 -Ojca Klimuszki po 50gr: Kwiat jasnoty białej Liść mącznicy Liść rozmarynu Liść pokrzywy Ziele rdestu ptasiego Ziele drapacza Ziele przywrotnika Kwiat kasztanowca Korzeń mniszka Owoc róży Na każde jednorazowe użycie należy brać kopiastą łyżkę stołową, zalać ją szklanką wrzącej wody, przykryć na trzy godziny. Następnie przecedzić, lekko podgrzać i pić trzy razy dziennie po szklance przed posiłkem. Odpowiedz Link
ania9943 Re: ziółka ojca klimuszki 04.03.05, 21:47 ja kupiłam tą pierwszą mieszankę piję od 5 dni-smak taki sobie delikatnie mówiąc choć coraz bardziej mi smakują-mają porawić działanie jajniczków. Zapłaciłam (torebki po 50 g) 31 zł z tego co pamiętam. Smacznego. Odpowiedz Link