magnolia1001 04.03.05, 13:39 a ja sie z wami rozstaje na jakiś czas forum mi bardzo poamga ale też wywiera presje musze przestać myśleć obsesyjnie o dziecku trzymam za was wszystkie kciuki odezwę się za jakiś czas. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
badarka Re: urlop 04.03.05, 13:44 wracaj z dobrymi wieściami i bądź twarda w swoim postanowieniu Odpowiedz Link
roleczka11 Re: urlop 04.03.05, 13:50 Rozumiem Cię.Ja też się już wypaliłam i jeżeli teraz się nie uda to też wezmę urlop. Powodzenia! Odpowiedz Link
pszczolka2 Re: urlop 04.03.05, 13:52 Witaj Wiem co czujesz... Ja ostatnio miałam to samo, musiałam odpocząc i obiecałam sobie, że przez cały tydzień nie zaglądne ani razu i UDAŁO SIĘ. A potem doszedł jeszcze dwutygodniowy urlop męża i to już wogóle pozwoliło Mi odpocząc. Nie było mnie przez prawie 3 tygodnie i powiem szczerze, że zaczęło Mi brakowac forumowych pogaduszek hihihi. Bądz wytrwała w swoim postanowieniu i wracaj do nas z dobrymi wieściami, powodzenia życzę z całego serca Pozdrawiam,Ola 33 cykl starań (w tym trzeci "odpoczynkowy" Odpowiedz Link