Dodaj do ulubionych

ja już nie śpię a wy śpicie???????????

20.03.05, 09:16
od godziny, czytałam co żeście powypisywały...
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia1 Re: ja już nie śpię a wy śpicie??????????? 20.03.05, 09:17
      proszę proszę... pół dnia mnie nie było a to się rozrasta do niebotycznych
      rozmiarów.... wpadajcie dziewczyny na kawę i ploteczki.... smile)))))))))))))))
      • pszczolaasia1 Re: ja już nie śpię a wy śpicie??????????? 20.03.05, 09:30
        Jagoda, czekamy na zdjęcia stołu i ciebie w nowej fryzurce.... dół odszedł w
        niepamięć, wraz z 3 dnim wrednej @, u mnie to norma... nie wiem czemu. może
        ludzie dosyć pogoni, tacy jak czasem też muszą mieć doła, u mnie wiadomo zawsze
        kiedy przyjdzie.... jak w kalendarzu 1 i 3 dnia @. przynajmniej można wszystko
        zaplanować. jak powiedział mi pan doktorek- wszystkich wywalić, zamknąć drzwi,
        zasłonić zasłony i leżeć, leżeć... nie zrobiłam tego.... ale wczoraj nie mogłam
        zaglądnąć do was z innego powodu... byłam u mojej siostry "ciężarówki"... była
        sama w domu, bo pożarła się ze ślubnym i brzuch ją bolał i musiałam się nią
        opiekować... w sensie posiedzieć z nią bo się zdenerwowała... wiecie ja się tak
        zastanawiam czasami na jakich zasadach ludzie się dobierają... nie będę
        komentować doboru mojej siostry, ale... nie, nie napiszę.... mnie tak trochę
        zasmucił "wątek" cytrusowej... pewnie nasi Panowie nie są idealni, to MY
        JESTEŚMY IDEALNE, ale mój szwagier...dobra nie piszę na ten temat... zmianiając
        temat dziś 4 dc, więc jeszcze 2-3 dni wrednej @ i około 3.04 przytulanko i
        zobaczymy dziewczynki może do mnie bocian przyleci!!!!!!!! ale znając życie pan
        doktorek dał mi 3 m-ce to ja dopiero za te trzy m-ce zajdę. nie wiem jakaś taka
        głupia jestem, przesądna.... ale najważniejsze, żeby wogle zajść i donosić i
        urodzić zdrowe dziecko. mój micho marzy o małej drużynie piłkarskiej, taka mała
        szósteczka, najlepiej same dziewczyny.... bran po prostu smile)))) proszę bardzo,
        ale nioech on to urodzi, wtedy nie ma problema... nawet 12-stka może byc smile)))
    • rybcia.rybcia Re: ja już nie śpię a wy śpicie??????????? 20.03.05, 09:19
      Ja tez juz wstalam, a siadajac do komputera poczulam sie jak po impreziesmile
      • pszczolaasia1 Re: ja już nie śpię a wy śpicie??????????? 20.03.05, 09:32
        główka boli???????????????? bo mnnie tak jedna_ chwila miała taaaakie wino, że
        normalnie kacyk gigancik hihihihiii smile)))))))))
        • pszczolaasia1 Re: ja już nie śpię a wy śpicie??????????? 20.03.05, 10:01
          asiulek, chciałam ci podziękować za przypomninie o światełku.... dziękuje....
    • jedna_chwilka ja nie śpię od 7.00 rano 20.03.05, 10:03
      walałam się po wyrku a potem zrobiłam cud śniadanie dla nas obojga. Żarliśmy w
      łóżku...aleeee fajnieeee.
      Te zdjęcia na World Press Photo się nie nadają więc nie spodziewajcie się
      wiele -intencja się liczy, zresztą już wysłałam smile tylko do Asiulki nie doszło -
      dostałam pocztę zwrotną sad
      Dziewczynki, pójdę teraz do kąpieli, bo muszę włosy umyć i zdąrzyć na 12.00 na
      Niedzielę Palmową.
      A propos facetów...jak ja bym się rozpisała o 2 znanych mi przypadkach toby
      dopiero było i jeden z nich to mój szwagie niestety Pszczółko też.
      Oni są kochani ale naprawdę inni - z niektórymi daje się coś zrobić (dlatego są
      naszymi mężami) a reszta - szkoda gadać.
    • jedna_chwilka ale ale 20.03.05, 10:05
      Pszczółko, znaczy, że u Ciebie 4 dzień dzisiaj...wieczorne zaloty - ho ho
      • pszczolaasia1 Re: ale ale 20.03.05, 10:44
        no wiesz, hmmmm, wieczorem mogę byc chwilowo niedostepna.... dla was
        dziewczęta.... bo z micha nie zrezygnuje dzisiaj....nie ma mowy smile))))))))
        • pszczolaasia1 Re: ale ale 20.03.05, 10:48
          zdjęcia piękne, ale asia liczyła, że chociaż jakieś swoje wrzucisz... stół
          cudowny, te koreczki z winnymi gronami.... aż ślinka leci....
          • pszczolaasia1 Re: ale ale 20.03.05, 10:56
            napisałam ci coś na priva, daj znać czy doszło bo jakoś tak szybko poszło...
            • jedna_chwilka Re: ale ale 20.03.05, 11:01
              Słońce jeśli to było to na o2, to nie mogę tego otworzyć sad
              Jestem teraz podłączona więc ślij do gazety albo jeszcze raz na o2
              smile))
              • pszczolaasia1 Re: ale ale 20.03.05, 11:18
                nie na gazetowy, ale napiszę ci tutaj.... wsumie to nie tajemnica... więc tak
                dziękujemy za to, że nam dziękujesz za życzenia i pamięć, ale na wszystkie
                świętości nie jesteś stara, ja mam 31 lat, micho 38 latek i uważamy obydwoje,
                że jesteśmy młodzi... (choć micho mógłby zweryfikowac ten poglą hihihihiiii).
                mój tato powtarza, że życie zaczyna się po 50-stce, bo wtedy człowiek staje się
                starszą młodzieżą, a wszystko poniżej to "niedorostki". także niedorostku
                zostało Ci do zostania starszą młodzeżą około 20 lat życia. ile w tym czasie
                można zrobić!!!!!!! jeśli chodzi o spełnienie marzeń to w tym roku prorokuje Ci
                ja wróżka PSZCZOŁA, że spełnią nam się wszystkim nasze marzenia, jeśli nie
                wszystkie to przynajmniej ta większa połowa naszych marzeń, te najważniejsze w
                każdym razie... także uśmiechu na twarzy i a reszta sama sie wydarzy. ściskam
                cię i was wszystkie dziewczyny mocno, z całego serducha. czuję dzisiaj w sobie
                taką siłę, że mogłabym wszystkie was wyściskać. ściskaaaaaaam mocno. o cholera
                zaczął padać śnieg.... no trudno, ale mamy wiosnę w sercach a to jest
                najważniejsze!!!!!!!!
                • pszczolaasia1 Re: ale ale 20.03.05, 11:20
                  a co do zdjęć liczyłyśmu po cichu, że chociaż wiśniowy la pazur będzie
                  widać.... te koreczki z winogronkami petarda!!!!!!! pewnie od nich mnie dziś
                  głowa boli!!!!!!
                  • pszczolaasia1 Re: ale ale 20.03.05, 11:22
                    sprawdzałam poszło na o2... ale teraz już wisz co chciałam powiedzieć moje
                    śłonećko!!!!!
    • nitka111 Re: ja już nie śpię a wy śpicie??????????? 20.03.05, 11:23
      Witam Was moje kochane smile w ten słoneczny ranek.
      Najpierw przeczytałam co napisałyście jak mnie nie było, i kurczę o moim mężu
      piszecie czy co? Zapominanie o tym co się obiecało, brak potrzeby jeżdżenia do
      rodziny, no przecież to mój Robert.
      • pszczolaasia1 Re: ja już nie śpię a wy śpicie??????????? 20.03.05, 11:29
        no mój Tomus to też sięnajlepiej czuje w domciu!!!! nie wiem, czy mu takie
        przytulne gniazdko uwiłam, czy cóś????
    • nitka111 Re: ja już nie śpię a wy śpicie??????????? 20.03.05, 11:38
      Jestem trochę z doskoku, bo chcę przygotować do obiadu to co można wcześniej,
      po kościele tylko dokończę. Jak moj mężuś się obudzi to pójdziemy, ciekawe co
      będzie w tym roku. Dwa lata temu Bartuś zamiótł palmą kościół, w zeszłym roku
      strzelał z niej, a jak w tym to Wam potem napiszę.
      • pszczolaasia1 dziewczyny widziałyście??? 20.03.05, 11:44
        Jane Ahonen skoczył rekord skoczni, ale się wywrócił, kurde, źle to wygląda ide
        oglądać!!!!!!!!!
        • nitka111 Re: dziewczyny widziałyście??? 20.03.05, 11:45
          No właśnie widziałam, też idę.
          • pszczolaasia1 Re: dziewczyny widziałyście??? 20.03.05, 11:49
            na razie nic nie mówią... zobaczymy co znim, jest akurat przerwa.... to dowodzi
            tylko, że mężczyźni są jak dzieci, za wszelką cenę musza być lepsi, mógł sobie
            głupek odpuścić. puchar ma kieszeni... kurde martwię się...lubię ta
            jego "kaminną twarz"
            • nitka111 Dokładnie !!! 20.03.05, 11:55
              Narażać własne zdrowie i bezpieczeństwo.
              • pszczolaasia1 Re: Dokładnie !!! 20.03.05, 12:03
                Niteczko a widziałaś jego syna?????? no wierna kopia po prostu!!!!!
                • nitka111 Re: Dokładnie !!! 20.03.05, 12:04
                  Widziałam !
                  • pszczolaasia1 a jak tam pogodadzisiaj w Krakowie 20.03.05, 12:06
                    bo u Nas rano bylo ładnie, ale teraz.... snieg pada!!!!!!!
                    • nitka111 Re: a jak tam pogodadzisiaj w Krakowie 20.03.05, 12:10
                      U naas słoneczko ale zimno.
    • jedna_chwilka pazur a la wiśnia - będzie 20.03.05, 12:09
      nie bójcie smile
      No to ciekawam co Bartuś w tym roku wymyśli...
      A u nas to Krzysiek do Rodziny ciągnie smile w sumie jestem mu wdzięczna za to bo
      po śmierci Taty i Babci moja rodzina się rozpadła w drabiazgi a bardzo mi jej
      brakuje, więc ja jestem bardzo za...
      Z tym wiekiem Moje Drogie trochę się wygłupiam, to nie jest powód do złego
      nastroju bardziej - wyraz zdziwienia i podziwu, że wcale się na tyle nie czuję.
      Faktem jednak jest, że w ciągu ostatniego roku gdziekolwiek bym się nie
      pojawiła, to zawsze jestem najstarsza o rok albo o dwa - feler jakiś czy co?? A
      w ciągu ostatniego pół roku przybyło mi siwizny na czubku głowy a że nie
      farbuję włosów, to to jest widoczne...tylko tak zabawnie widoczne...Ci co to
      zauważają (a naprawdę to nie jest trudne - mnie w niczym jednak nie
      przeszkadza) mówią, że mam świetnie zrobiony balejaż, więc ja to potwierdzam i
      opowiadam o moim fryzjerze, który mnię w piątek za bardzo opitolił.
      Za dużo włosów mi pocieniował. Ja tam jestem kurna konserwa, więc muszę się
      przyzwyczaić do tego co ze mną zrobił (ależ on jest przystojny ten fryzjer,
      Pszczoła pewnie jak Twój gin - miękną kolana...)
      Na dwójce Tefałpe "Skrzydełko czy nóżka" - jaka jazda!!!
      • pszczolaasia1 Re: pazur a la wiśnia - będzie 20.03.05, 12:13
        aaaaaaaaachhhhhhhhhh mięknąąąąąąąąąą....
      • nitka111 Jeeezuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! 20.03.05, 12:16
        Mam niebieskie dziecko, muszę go domyć przed kościołem!
        Już raz wytarł farbki w czysty ręcznik: "bo były brudne", ale teraz malował
        chyba sobą.
        • pszczolaasia1 Re: Jeeezuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! 20.03.05, 12:19
          to jest pociecha taki artysta, co nie??????
          • nitka111 Re: Jeeezuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! 20.03.05, 12:22
            Nooo, ale on miał malować kurczaczki, więc czemu niebieski????
            • pszczolaasia1 Re: Jeeezuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! 20.03.05, 12:26
              na pewno, jestem pewna, że znalazł no to jakieś wytłumaczenie smile)))))))))
              • nitka111 Dokładnie! 20.03.05, 12:29
                Chodziło o to żebym nie poznała, że to kurczaczki. Zmykam na razie bo czas do
                kościółka.
              • pszczolaasia1 dobra dziewczyny 20.03.05, 12:30
                ja muszę lecieć do siory, wzywa mnie!!!!!!!!!! papaśku później wpadnę!!!
    • rybcia.rybcia Re: ja już nie śpię a wy śpicie??????????? 20.03.05, 16:44
      jedna_chwilka ja nie dostalam zadnych zdjecsad
    • pszczolaasia1 Jagoda 20.03.05, 17:33
      dziękuje za zdjęcie, nie no po prostu....ja.... nie wiem co
      powiedzieć smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      ale powiem Ci, że wiśnia jest.... petadra!!!!!!!!!! a twarz? też taka śliczna
      jak la pazur?????????? ja ci swoje wysłałam.... pstryknij zdjęcie sobie i
      osobistemu i kopsnij mi na skrzynkę............ja jeszcze trochę poprzeżywam w
      milczeniu.... po prostu JESTEŚ BOSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      w życiu nie wpadłabym na taki pomysł..... DZIEWCZYNY ONA JEST BOSKA!!!!!!!!!
      • pszczolaasia1 troszku do śmiacia... 20.03.05, 17:36
        Dla podwyższenia wiarygodności reportaży wojennych, wysłano do Iraku Monikę
        Lewinsky.
        Będzie gwarancja, że reportaże nie będą wyssane z palca....
        * * *
        - Pani mąż jest całkowicie zdrowy, potwierdzają to wszystkie analizy i zdjęcia
        rentgenowskie - mówi lekarz.
        - A nie dałoby się, panie doktorze, żebym była całkowicie spokojna, zrobić
        sekcji?

- Marusia, gdzie tak podarłaś pończochy?
        - O czołg zaczepiłam.
        - O jaki znowu czołg?!
        - Na pagonach.

Słup ogłoszeniowy. Dzięki mojej metodzie już po jednym seansie rzucisz palenie.
        Dla stałych klientów rabat 20%.
        Doktor Kowalski

* * *

Lekarz wypisując chorego po operacji udziela mu rad:
        - Nie palić, nie pić pod żadnym pozorem, co najmniej osiem godzin snu dziennie.
        - A co z seksem?
        - Tylko z żoną, wszelkie podniecenie mogłoby pana zabić!

* * *

Jeśli uważasz kobiety za słabą płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoją
        stronę.
        W kieliszku z wódką optymista widzi 40% spirytusu, pesymista – 60% wody...
        - A co widzi realista?
        - Realista nie patrzy, on pije...

- Chcę cię dziś zaprosić na magiczną noc miłości
        - Co masz na myśli?
        - Najpierw cię przelecę, potem ty znikasz.

• kruszyna75 Re: troszku do śmiacia... 20.03.05, 18:23
          Hej dziewczyny, w końcu dotarłam do kompa. jeszcze tylko zrobię kolacyjke i juz
          jestem Wasza smile))
    • nitka111 Relacja z kościoła... 20.03.05, 19:04
      Palma tym razem przeżyła, leżała sobie spokojnie na ławce. A Bartuś...... był
      naprawdę grzeczny, trochę się huśtał na klęczniku, trochę pływał na ławce. Aha
      i kręcił się w kółko, ale w sumie jak na niego to ok.
      Nie wiem czy Wam mówiłam ale mieszkam blisko Sanktuarium Bożego Miłosierdzia w
      Łagiewnikach i tam chodzimy na msze, dodatkowym plusem jest to że niedaleko są
      tory kolejowe, więc jak się Bartuś nudzi to wychodzimy na pole i on sobie
      pociągi ogląda. Przynajmniej nie wyje. A dzisiaj w nagrodę pojechaliśmy sobie
      windą na wieżę widokową, słoneczko świeciło i był piękny widok na panoramę
      Krakowa.
      • kruszyna75 Re: Relacja z kościoła... 20.03.05, 19:31
        oj, dziewczyny, dlaczego musi być tak zimno, no nie wiem gdzie ta wiosna nam
        zwiała.
        Nitka, zazdroszcze ci tej wieży widokowej, coraz bardziej nachodzi mi chęć
        wycieczki do Krakowa. Strasznie dawno nie byłam smile
        • nitka111 Re: Relacja z kościoła... 20.03.05, 19:44
          Zapraszam smile, ja też chcę wiosnę, mam już dość. Dzisiaj takie piękne słoneczko,
          a tak zimno, że aż się nie chcę wychodzić.
          • kruszyna75 Re: Relacja z kościoła... 20.03.05, 19:57
            dobra, zobaczymy jak bedzie jutro, jak nie bedzie ciepło to trzeba bedzie z tą
            wiosną pogadać smile
            No a my oficjalnie znów zaczynamy starania bo @ sobie już poszła... hmmm
            • nitka111 Zazdroszczę 20.03.05, 20:10
              jak ja mam sięstarać jak mężuś znowu w pracy, chyba mnie szlag trafi zaraz. Jak
              ja bym chciała znaleźć pracę, a tak on sięzapracowuje żebyśmy mogli bez długów
              przeżyć miesiąć, ale to się rzadko udaje niestety. Jak ja bym chciała mieć co
              miesiąc 2000 zł. albo 2500 ............marzenie.
              • kruszyna75 Re: Zazdroszczę 20.03.05, 20:18
                Nitka pamiętam jeszcze z czasów kiedy byłam sama, to znaczy bez Męża, ciężko mi
                było finansowo i długo spłacałam długi, które wtedy sobie narobiłam. Teraz nie
                narzekam, no może jak kupowaliśmy mieszkanie a musielismy jeszcze wynajmować to
                było krucho, ale dla mnie najważniejsze było to, że NIE JESTEM SAMA i
                jakiekolwiek kłopoty się pojawią jesteśmy razem, żeby przez to przejść.
                Najważniejsze, żebyście byli sobie podporą, wtedy jest łatwiej.
            • nitka111 ...... 20.03.05, 20:13
              Sorry trochę mi się ulało, ale wczoraj aż się popłakałam w aptece, bo lekarstwo
              dla Bartusia żeby zmniejszyć 3 migdał kosztuje 60 zł. nie stać mnie, więc chyba
              zostaje zabieg.
              • kruszyna75 Re: ...... 20.03.05, 20:21
                Nituś, nie przepraszaj, po to tu jesteśmy też w takich chwilach
                • nitka111 Re: ...... 20.03.05, 20:25
                  Dzięki smile, najgorsze jest że od 5 lat ( z przerwami) szukam pracy i nic. O tym
                  żeby była w zawodzie już nawet nie myślę, ale jakakolwiek. A może ja złe studia
                  skończyłam?
                  • jedna_chwilka Re: ...... 20.03.05, 20:39
                    Niteczko, nie martw się, może powtórzę się ale wiem i wierzę, że wszystko się
                    ułoży, taki amerykański film z happy endem smile
                    Ja kiedyś bardzo chciałam pomóc, właściwie za wszelką cenę teraz jestem na
                    czarnej liście jeszcze przez 15 lat i na dodatek dowiedziałam się, że osoba
                    której wtedy dałam nazwisko na wzięcie kredytu który nie był spłacany a miał
                    być ma na swoje i dwójki dziecie utrzymanie w Wwie 10 zeta dziennie. Kurde
                    wiecie co to tu oznacza?! W każdym innym mieście da radę jakoś żyć a tu NIEEEE!
                    brrrr.
                    Niteczko, masz mężusia i cudownego Bartusia, jesteś pogodną, mądrą i dobrą
                    osobą - to wszystko procentuje. Zobaczysz...
                    • nitka111 Jak dobrze że jesteście 20.03.05, 20:45
                      Nawet nie wiem jak wyglądacie ( oprócz Asiulki smile ), a wydaje sięże znam Was od
                      zawsze, już przestaję się martwić smile. CośWam jeszcze opowiem, dzisiaj w
                      kościele obserwowałam dziewczynkę ( mniej więcej jak mój Bartek), przez pół
                      mszy biła rodziców palmą - oni nie reagowali, potem wrzucając na tacę pieniążek
                      drugąręką złapała całą garść smile, a ja narzekam na Bartka.
      • jedna_chwilka Rybuś i Pszczółka 20.03.05, 20:43
        Rybuś - sorki wielkie nie wiem dlaczego nie poszedł mail wcześniej ale od
        wczoraj miałam problem z jego wysłaniem - za to masz bonus w postaci zdjęcia la
        pazura smile))
        Pszczółko - buuu nic nie przyszło, gupi net!
        • pszczolaasia1 Re: niteczko 20.03.05, 20:52
          bądź dobrej myśli naprawdę... nie wiem jak mam cię pocieszyć sad(( zobaczysz
          będzie dobrze, znajdziesz pracę, będziesz miała córeczka taką śliczną jak ty na
          swoim zdjęciu ślubnym... obaczysz wszystko będzie dobrze.... nie płacz prosimy
          Cię. kochanie świat jest tak ułożony, że najpierw niestety trzeba cierpieć, nie
          ma nic za darmo, ale każdy dostaje swój promyk słońca i na Ciebie również
          przyjdzie kolej. masz kochanego męża, pieknego synusia, który jest twoją
          pociechą, twoim słońcem i na pewno, na pewno będzie lepiej. jestem o tym
          głęboko przekonana. naprawdę. kochamy Cię słoneczko. przesyłam Ci szczęśliwe
          fluidki!!!!
          • nitka111 Re: niteczko 20.03.05, 20:56
            łapię i już mi lepiej, czaesm jest mi źle, ale na ogół, cieszę się z tego co
            mam. Myślałam, że jak skończy się "akcja zima" Robert będzie częściej w domu, a
            tu niestety.
            Odkąd znam mojego męża zaczęłam inaczej myśleć o drogowcach i wkurza mnie takie
            myslenie jak : " zima zaskoczyła." czy tym podobne.
            • pszczolaasia1 Re: niteczko 20.03.05, 21:01
              to dobrze smile)))) od razu mi lepiej. jak chcesz prześlę Ci moje zdjęcie, na
              którym nota bene głupio i idotycznie wyglądam, baaaardzo idiotycznie. ale niech
              to będzie uśmiech dla Ciebie. a zima w końcu się skończy. obiecujemy. niestety
              tylko do października lub listopada, ale skończy się smile))))))))))
              • pszczolaasia1 Kruszyna 20.03.05, 21:05
                zauważyłam na forum "w oczekiwaniu- kwietniowe starania", że będziemy się
                przytulać mniej więcej w tych samych dniach wink)))))))))))))) no może nie
                dosłownie hihihihiii....
          • jedna_chwilka ojejku 20.03.05, 22:24
            jak Asia pięknie napisała, aż zakręciła mnie się łezka w oku.
            Nawet nie mam śmiałości się podłączać do elaboratu ale muszę powiedzieć, że
            zgadzam się w całej rozciągłości tematu z przedmówcą....
        • pszczolaasia1 Re: Rybuś i Pszczółka 20.03.05, 21:17
          nie wiem dlaczego nie poszło, ale w skrócie, albo szerzej sam już nie wiem tam
          powyżej napisałam.... pozdrowionka.... smile)))))))) pazur piekny....
          • pszczolaasia1 Re: Rybuś i Pszczółka 20.03.05, 21:23
            Jagodo, mojemu mężowi podobał się twój pazur....
    • nitka111 Pszczolaasiu !! 20.03.05, 21:09
      Poproszę ale na simmy@op.pl ( częściej sprawdzam), bo o gazetowym często
      zapominam.
      • pszczolaasia1 Re: Pszczolaasiu !! 20.03.05, 21:16
        już idzie.... na gazetowy już też poszło, ale on jest jakiś osłabiony.
        • nitka111 Re: Pszczolaasiu !! 20.03.05, 21:24
          Doszło, super uśmiech!
          • pszczolaasia1 Re: Pszczolaasiu !! 20.03.05, 21:27
            to dla ciebie smile))))))))))))
        • nitka111 Dobranoc 20.03.05, 21:28
          Ja jużs ię żegnam, coś mi ta choroba nie odpuszcza, idę się położyć. Czytaj
          porobić sweterek hihihi, jeszcze rękawy. Pa pa
          • pszczolaasia1 Re: Dobranoc 20.03.05, 21:30
            dobranoc.
            • kruszyna75 Wcale nie dobranoc 20.03.05, 22:22
              mam nadzieję, że jest tu ktoś jeszcze, bo ja sie tak zapatrzyłam na Harrisona
              Forda, że odjechałam....
              Pszczolaasia, tak, tak, zaczynają się u mnie marcowo-kwietniowe starania,
              fajnie by było gdybym mogła powiedzieć, że moja dzidzi zaczęła swoje życie 1
              kwietnia, fajny dzień co pszczółko smile))))))))))
              • jedna_chwilka no i co z tymi staraniami? 20.03.05, 22:29
                przenosimy się na inne forum czy co? bo nie skapowalam
                • kruszyna75 Re: no i co z tymi staraniami? 20.03.05, 22:38
                  a broń Cię gdziekolwiek się stąd ruszać!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Na forum W oczekiwaniu jest taki wątek o staraniach kwietniowych smile)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka