Dodaj do ulubionych

dieta - cud(???)

23.03.05, 10:59
przede wszystkim to cześć i czołem - zarobiona byłam...
chciałam słowo w kwestii diety...
miewałam odchyły, tzn nadwyżki z którymi zaczęłam walczyć jakiś rok temu ale tylko z powodu chęci pokazania się na pewnej bibce na której miał być też mój były, więc motywacja była jak cholera! możecie się chyba domyślić i na dodatek kupiłam sukienkę o numer za małą, bo tylko ten numer został z tej kolekcji (sprawdziłam we wszystkich sklepach w Wwie) a więc do meritum....
pojechałam na kopenhaskiej: szpinak, wołowina, jajka i pomidory i tarta marchew - przy czym to nie jest dieta dla babek starających się - UPRZEDZAM ale dowiedziałam się o diecie z grupy krwi...
krótko mówiąc je się tylko produkty przypisane danej grupie krwi...można jeść ich dużo i...ta dieta dopiero pozwoliła mi na zejście do wagi oczekiwanej i mało to nadal ją utrzymuję smile))
więc ja polecam to... czekajcie może zaraz jakąś linkę Wam dam...
Obserwuj wątek
    • finka11 Re: dieta - cud(???) 23.03.05, 13:44
      Jedna_chwilko i co z tym linkiem, jestem zainteresowana tą dietą, w ciążę jakoś
      nie mogę zajść, a mimo to powoli zaczynam wyglądać, jakbym w niej była, więc
      byłabym wdzięczna. Gratuluję sukcesu wagowego. Ja mam doła i nie mogę sie zebrać
      za dietę i ćwiczenia, ale za oknem cieplutko a ja nie mam co włożyć. Ta zima
      była dla mnie bardzo "obfita"- niestety. Pozdrawiam
    • pszczolaasia Re: dieta - cud(???) 23.03.05, 13:50
      www.fit.pl/grupa_krwi_a.htm
      • pszczolaasia Re: dieta - cud(???) 23.03.05, 13:51
        procię bardzio smile)))))
        • finka11 Re: dieta - cud(???) 23.03.05, 14:02
          Dzięki serdecznesmile
          • pszczolaasia Re: dieta - cud(???) 23.03.05, 14:07
            proszę bardzo!!!! mam nadzieję, że się przyda!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka