izapi 30.03.05, 07:48 Jutro powinnam dostać @,ale (jak na razie) nie mam objawów nadchodzącej @.Jak myślicie, mogło sie udać?Czy któraś miała tak (żadnych objawów i się udało)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabi35 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 08:33 Wiesz co, jak się nie wie, kiedy było dokładnie owu, albo jak się nie ma czasu na obserwacje, to często wogóle nie ma żadnych objawów )) Ja np. pomyliłam się o 10 dni. Tylko fakt, że zasypiałam przed monitorem w pracy skłonił mnie do zrobienia testu, a i tak pomyliłam się. Cierpliwości, co ma być, to będzie. To tylko kilka dni. Odpowiedz Link
izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 08:40 Staram sie być cierpliwa!Ale ciągle "łudzę" sie, że moze w koncu udało sie.Myslalam,ze moze któras tak miala... Odpowiedz Link
sabi35 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 08:44 Ja nie miałam, może więc cię to pocieszy? Dopiero 10 dni po terminie nabrałam podejrzeń. Nawet nie bolały mnie piersi. Chodziłam na siłownię, do sauny i solarium. Nic a nic nie zauważyłam. Zrób jutro test, to przestaniesz się zadręczać. Będę trzymać kciuki! Odpowiedz Link
izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 08:49 Pewno,ze pocieszy!Dzieki!! Ps.ale test jutro???To chyba za szybko!?Przeciez jutro mam dostac @(mam nadzieje,ze jednak zapomni i nie dostane!)...? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 08:55 Jutro możesz, kup tylko dobry. Jeżeli wytrzymasz, poczekaj do piątku, chociaż to chyba nie ma żadnego znaczenia. Jeżeli będzie negatywny, będziesz musiała powtórzyć (może owu było później). Czekam na wiadomość!!! Odpowiedz Link
izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 09:01 Myslisz,ze jutro...?Moze poczekam do poniedziałku?Na pewno wytrzymam!Ps.a jaki to dobry test? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 09:12 Tak długo nie musisz! Zrób w piątek albo w sobotę. Nie wiem, który test jest dobry, bo ja nie mieszkam w Polsce Musisz zapytać innych dziewczyn. Odpowiedz Link
ania239 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 09:22 Izapi kup sobie Quick Vue ) pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 09:26 Dzieki za info Aneczko)Ps.a gdzie mieszkasz Sabi(jak moge zapytac)? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 09:57 Ja? W Niemczech i to już 12 lat, ale jakoś się przyzwyczaiłam. Odpowiedz Link
izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 10:05 Ale długo!!!Grunt,ze juz sie przyzwyczaiłas!Mąż planuje znależc jakas prace za granica bo w tej Polsce nie mozna sie dorobic!Jak cos znajdzie to ja pojade do niego..ale nie wyobrazam sobie tego!Umre chyba z tesknoty Odpowiedz Link
sabi35 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 10:12 Ja nie umarłam jak widzisz. A tęsknota tylko przeszkadzała mi się tutaj czuć dobrze (i rodzina mojego byłego męża . Nauczyłam się języka, zdobyłam nowy zawód, mam pracę, wspaniałego faceta (ale nie Niemca , nie jest źle. Niemcy mają swoje dobre strony, choćby to, że nikt się nie wtrąca do twoich prywatnych spraw. Możesz sobie żyć jak chcesz (i z kim chcesz). Religia jest twoją prywatną sprawą, czymś, o czym się nie mówi. Już się do tego tak przyzwyczaiłam, że nie wiem, czy dałabym sobie radę w Polsce, szczególnie gdzieś w małym miasteczku. Ale Polskę bardzo bardzo kocham, moje dziecko mówi po polsku, no i mam jeszcze polskie obywatelstwo. I nie czuję się Niemką w żadnym stopniu. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 10:29 Izapi ja robialam pre-test. generalnie nie mialam objawów takich jak przy zwykłej @, bolały Mnie sutki... brzucho prawie wcale... także czekamy na wyniczek testu))) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 10:38 Ja robiłam test w dniu @ i zobaczyłam śliczne II ) Jutro możesz spokojnie siknac na test,polecam quicka . Odpowiedz Link
izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 10:58 Kurcze!Moze jednak zdecyduje sie na test jutro...?Zobacze.Bede Was na bieżąco informowała o wynikachPs.ale słoneczko pieknie świeci,ja myśle pozytywnie..wiec musi być dobrze Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 11:08 to mi siępodoba))) pozytywne myślenie to dobry objaw)) czekamy jutro, lub pojutrze na wyniki testowanka i nie przyjmuję do wiadomości żadnych złych wiadomości)))) Odpowiedz Link
izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 11:11 Tak jest Prosze Pani!Zatestuje i opowiemPs.pszczolaasia!Widzialm Twoje zdjecieTeraz jakbym Cie troszke znała Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 11:22 serio???????a gdzie mieszkasz????? na Pomorzu, bo ja w Gdyni)) a ty?? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 11:23 dobra teraz skumałam twój post....weź to karb swiątecznego obżarcia)))))) moja głupota czasami mnie zadziwia Odpowiedz Link
izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 11:44 Hi,hi..rozumiem Cie doskonale!Ja po swietach chyba waze 2 kg wiecej Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 11:50 ja Ci nie powiem ile, bo się nie chce ważyć, ale czuję normalnie, w kościach ,ze może być trochę dużo... no ale starałam się ograniczać, dwa razy byłam na długim spacerku....po porstu musze dojść do siebie.... ale będzie dobrze, dojdę do siebie....pozdrowionka)) Odpowiedz Link
izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 07:54 Dziś powinnam dostać @...jak na razie dalej żadnych objawów nie mam!Ciekawe co z tego bedzie?!Miłego dnia życzę! Odpowiedz Link
ata76 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 08:37 no no no. czekamy na informacje!!!!!!!!!! U mnie też póki co nie ma objawów, tyle tylko, że dziś się paskudnie czuję, ale to z własnej winy, więc nie narzekam Odpowiedz Link
izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 08:54 Tescik w poniedziałek!!!Mam nadzieje!!!Ps.śluz mam taki dość obfity,przezroczysty.To objaw...?Ps....a słoneczko świeci i świeci))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 09:03 Bożesz, kobieto, to dlaczego nie robisz tego testu? I tak masz szanse 50/50 Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 09:05 o tak!!!! to dobry objaw!!!!!! no no no, normalnie czuję się podekscytowana z twojego powdu))) Cieszę się)))) Odpowiedz Link
izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 09:15 Kurcze!Ale mnie "nakręcacie" z tym testem!Juz teraz nie wiem czy wytrzymam do poniedziałku,aaaaaa......... Odpowiedz Link
szymma Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 09:21 Ja też nie miałam żadnych objawów i cierpliwie czekałam na @...i się nie doczekałam Test zrobiłam 34 dc. CLEARVIEW ponoć też dobry i wyszły mi II kreski czego Tobie też życzę Pozdrawiam, szymma ( 13 tc) Odpowiedz Link
izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 09:44 Cholera!!Właśnie zaczyna mnie pobolewać brzuch,tak okresowo!Boje się az iśc do wc,buuuuuuuu......... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 10:43 normalne, że się boisz... pobolewać też trochę może... daj znak... Odpowiedz Link
mamatysi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 13.04.05, 11:38 izapi opowiem ci jak ponad 4 lata temu zaszlam.staralismy sie ,ale nie tak jak teraz poprostu przytulalismy sie kiedy mielismy ochote zupelnie na luzie.nic nie odczuwalam ,nie podejrzewalam i nawet zapomnialam o miesiaczce,kiedys gdy tanczylam obkrecilam sie i zawrot glowy,co u mnie bylo wrecz nie mozliwe/moglam obracac sie bez konca i nic/tym razem za kazdym obrotem szly zawroty glowy i mdlosci.pomyslalam ze jestem chora,ale na co?potem zdalam sobie sprawe ze wlasciwie nie mam @ na drugi dzien polecialam po test i byly 2-e grube krechy. pozdrawiam i zycze ci fasoleczki. Odpowiedz Link
izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 13.04.05, 11:41 Ale ja już zrobiłam test i nawet badanie z krwi-nie jestem w ciązy Odpowiedz Link