Dodaj do ulubionych

Brak objawów to jakiś objaw?

30.03.05, 07:48
Jutro powinnam dostać @,ale (jak na razie) nie mam objawów nadchodzącej @.Jak
myślicie, mogło sie udać?Czy któraś miała tak (żadnych objawów i się udało)?
Obserwuj wątek
    • sabi35 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 08:33
      Wiesz co, jak się nie wie, kiedy było dokładnie owu, albo jak się nie ma czasu
      na obserwacje, to często wogóle nie ma żadnych objawów wink)) Ja np. pomyliłam
      się o 10 dni. Tylko fakt, że zasypiałam przed monitorem w pracy skłonił mnie do
      zrobienia testu, a i tak pomyliłam się. Cierpliwości, co ma być, to będzie. To
      tylko kilka dni.
      • izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 08:40
        Staram sie być cierpliwa!Ale ciągle "łudzę" sie, że moze w koncu udało
        sie.Myslalam,ze moze któras tak miala...
        • sabi35 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 08:44
          Ja nie miałam, może więc cię to pocieszy? Dopiero 10 dni po terminie nabrałam
          podejrzeń. Nawet nie bolały mnie piersi. Chodziłam na siłownię, do sauny i
          solarium. Nic a nic nie zauważyłam. Zrób jutro test, to przestaniesz się
          zadręczać. Będę trzymać kciuki!
          • izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 08:49
            Pewno,ze pocieszy!Dzieki!! Ps.ale test jutro???To chyba za szybko!?Przeciez
            jutro mam dostac @(mam nadzieje,ze jednak zapomni i nie dostane!)...?
            • sabi35 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 08:55
              Jutro możesz, kup tylko dobry. Jeżeli wytrzymasz, poczekaj do piątku, chociaż
              to chyba nie ma żadnego znaczenia. Jeżeli będzie negatywny, będziesz musiała
              powtórzyć (może owu było później). Czekam na wiadomość!!!
              • izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 09:01
                Myslisz,ze jutro...?Moze poczekam do poniedziałku?Na pewno wytrzymam!Ps.a jaki
                to dobry test?
                • sabi35 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 09:12
                  Tak długo nie musisz! Zrób w piątek albo w sobotę. Nie wiem, który test jest
                  dobry, bo ja nie mieszkam w Polsce wink Musisz zapytać innych dziewczyn.
                  • ania239 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 09:22
                    Izapi kup sobie Quick Vue smile)

pozdrawiam Ania
                    • izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 09:26
                      Dzieki za info Aneczkosmile)Ps.a gdzie mieszkasz Sabi(jak moge zapytac)?
                      • sabi35 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 09:57
                        Ja? W Niemczech i to już 12 lat, ale jakoś się przyzwyczaiłam.
                        • izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 10:05
                          Ale długo!!!Grunt,ze juz sie przyzwyczaiłas!Mąż planuje znależc jakas prace za
                          granica bo w tej Polsce nie mozna sie dorobic!Jak cos znajdzie to ja pojade do
                          niego..ale nie wyobrazam sobie tego!Umre chyba z tesknotysad
                          • sabi35 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 10:12
                            Ja nie umarłam jak widzisz. A tęsknota tylko przeszkadzała mi się tutaj czuć
                            dobrze (i rodzina mojego byłego męża wink. Nauczyłam się języka, zdobyłam nowy
                            zawód, mam pracę, wspaniałego faceta (ale nie Niemca wink, nie jest źle. Niemcy
                            mają swoje dobre strony, choćby to, że nikt się nie wtrąca do twoich prywatnych
                            spraw. Możesz sobie żyć jak chcesz (i z kim chcesz). Religia jest twoją
                            prywatną sprawą, czymś, o czym się nie mówi. Już się do tego tak
                            przyzwyczaiłam, że nie wiem, czy dałabym sobie radę w Polsce, szczególnie
                            gdzieś w małym miasteczku. Ale Polskę bardzo bardzo kocham, moje dziecko mówi
                            po polsku, no i mam jeszcze polskie obywatelstwo. I nie czuję się Niemką w
                            żadnym stopniu.
                            • pszczolaasia Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 10:28
                              no Mam nadzieję Sabismile)))
                              • pszczolaasia Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 10:29
                                Izapi ja robialam pre-test. generalnie nie mialam objawów takich jak przy
                                zwykłej @, bolały Mnie sutki... brzucho prawie wcale... także czekamy na
                                wyniczek testusmile)))
                                • magdulka26 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 10:38
                                  Ja robiłam test w dniu @ i zobaczyłam śliczne II smile) Jutro możesz spokojnie
                                  siknac na test,polecam quicka .
                                  • izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 10:58
                                    Kurcze!Moze jednak zdecyduje sie na test jutro...?Zobacze.Bede Was na bieżąco
                                    informowała o wynikachsmilePs.ale słoneczko pieknie świeci,ja myśle
                                    pozytywnie..wiec musi być dobrzesmile
                                    • pszczolaasia Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 11:08
                                      to mi siępodobasmile))) pozytywne myślenie to dobry objawsmile)) czekamy jutro, lub
                                      pojutrze na wyniki testowanka i nie przyjmuję do wiadomości żadnych złych
                                      wiadomoścismile))))
                                      • izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 11:11
                                        Tak jest Prosze Pani!winkZatestuje i opowiemsmilePs.pszczolaasia!Widzialm Twoje
                                        zdjeciesmileTeraz jakbym Cie troszke znałasmile
                                        • pszczolaasia Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 11:22
                                          serio???????a gdzie mieszkasz????? na Pomorzu, bo ja w Gdynismile)) a ty??
                                          • pszczolaasia Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 11:23
                                            dobra teraz skumałam twój post....weź to karb swiątecznego obżarciasmile))))))
                                            moja głupota czasami mnie zadziwia
                                            • izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 11:44
                                              Hi,hi..rozumiem Cie doskonale!Ja po swietach chyba waze 2 kg wiecejsmile
                                              • pszczolaasia Re: Brak objawów to jakiś objaw? 30.03.05, 11:50
                                                ja Ci nie powiem ile, bo się nie chce ważyć, ale czuję normalnie, w
                                                kościach ,ze może być trochę dużo... no ale starałam się ograniczać, dwa razy
                                                byłam na długim spacerku....po porstu musze dojść do siebie.... ale będzie
                                                dobrze, dojdę do siebie....pozdrowionkasmile))
    • izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 07:54
      Dziś powinnam dostać @...jak na razie dalej żadnych objawów nie mam!Ciekawe co
      z tego bedzie?!Miłego dnia życzę!smile
      • pszczolaasia Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 08:36
        teścik jutro????????
      • ata76 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 08:37
        no no no. czekamy na informacje!!!!!!!!!!

U mnie też póki co nie ma objawów, tyle tylko, że dziś się paskudnie czuję, ale
        to z własnej winy, więc nie narzekam sad
        • izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 08:54
          Tescik w poniedziałek!!!Mam nadzieje!!!Ps.śluz mam taki dość
          obfity,przezroczysty.To objaw...?smilePs....a słoneczko świeci i świecismile)))
          • sabi35 Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 09:03
            Bożesz, kobieto, to dlaczego nie robisz tego testu? I tak masz szanse 50/50
          • pszczolaasia Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 09:05
            o tak!!!! to dobry objaw!!!!!! no no no, normalnie czuję się podekscytowana z
            twojego powdusmile))) Cieszę sięsmile))))
            • izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 09:15
              Kurcze!Ale mnie "nakręcacie" z tym testem!Juz teraz nie wiem czy wytrzymam do
              poniedziałku,aaaaaa.........
              • szymma Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 09:21
                Ja też nie miałam żadnych objawów i cierpliwie czekałam na @...i się nie
                doczekałam smile Test zrobiłam 34 dc. CLEARVIEW ponoć też dobry i wyszły mi II
                kreski czego Tobie też życzę smile
                Pozdrawiam,
                szymma ( 13 tc)
                • izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 09:44
                  Cholera!!Właśnie zaczyna mnie pobolewać brzuch,tak okresowo!Boje się az iśc do
                  wc,buuuuuuuu.........
                  • pszczolaasia Re: Brak objawów to jakiś objaw? 31.03.05, 10:43
                    normalne, że się boisz... pobolewać też trochę może... daj znak...
    • mamatysi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 13.04.05, 11:38
      izapi opowiem ci jak ponad 4 lata temu zaszlam.staralismy sie ,ale nie tak jak
      teraz poprostu przytulalismy sie kiedy mielismy ochote zupelnie na luzie.nic
      nie odczuwalam ,nie podejrzewalam i nawet zapomnialam o miesiaczce,kiedys gdy
      tanczylam obkrecilam sie i zawrot glowy,co u mnie bylo wrecz nie mozliwe/moglam
      obracac sie bez konca i nic/tym razem za kazdym obrotem szly zawroty glowy i
      mdlosci.pomyslalam ze jestem chora,ale na co?potem zdalam sobie sprawe ze
      wlasciwie nie mam @ na drugi dzien polecialam po test i byly 2-e grube krechy.
      pozdrawiam i zycze ci fasoleczki.
      • izapi Re: Brak objawów to jakiś objaw? 13.04.05, 11:41
        Ale ja już zrobiłam test i nawet badanie z krwi-nie jestem w ciązysad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka