Dodaj do ulubionych

dr Słodki Enel Med Warszawa

07.04.05, 15:06
czesc dziewczynki, czy któraś z Was zna może tego lekarza? Wiem - szukalam
juz na obudu listach dobrych i zlych ginekologow... ale szukam wiecej opinni,
poniewaz znalazlam tylko jedna, ktora zreszta nie potwierdzial sie z moim
zdaniem.. Musze sie w koncu przykleic do jednego ginekologa w EnelMedzie.
Znam dobrze dr Juhnicka, ale dostac sie do niej to koszmar, dr Tramś-Sujka
jakos nie zdobyla mojego wielkiego zaufania, dr. Lisawa - szkoda gadac..
ale u dr Slodkiego bylam juz kilka razy (w tym na monitoringu) i wydal mi sie
ok... znacie tego lekarza?
Obserwuj wątek
    • kingakw Re: dr Słodki Enel Med Warszawa 08.04.05, 19:38
      Moge wypytac o niego, bo mam znajomych pracujących w Enel Medzie.
      • izutek Re: dr Słodki Enel Med Warszawa 09.04.05, 00:04
        naprawde? bylabym Ci wdzieczna.. chociaz, wiesz - bylam u niego juz kilka razy
        i chyba juz tak zostanie. Wydaje sie byc w porzadku - ja tez juz posiadlam
        troche wiedzy do tej pory - i widze, ze mnie nie zwodzi wink teraz taka cwaniara
        juz jestem wink
        niemniej jednak - bylabym wdziecczna - wiem, ze wczesniej pracowal w Damianie.
    • nyx Re: dr Słodki Enel Med Warszawa 12.04.05, 14:04
      dr Zygmunt Słodki?? Zresztą chyba Zygmunt, a może Zbyszek, nie pamiętam
      dokładnie, bo to było 2 lata temu i wtedy pracował w Damianie na Wałbrzyskiej.
      Fakt, bardzo miły, robił mi USG, niby nic takiego, rutynowe badanie narządów
      kobiecych.. Leżę sobie spokojnie, a on cos tam gada, że wszystko w
      porzadku, "młoda pani to pani zdrowa" i takie tam i w pewnym momencie zawiesza
      głos. Gula mi w gardle urosła i pytam cichutko czy coś się stało. A on nic i
      coś tam gmera mi po tym brzuchu. Więc ja już czuję, że mi słabo, niedobrze i w
      ogóle umieram. Stwierdził wreszcie łaskawie, że mam bardzo grube endometrium i
      że koniecznie trzeba zrobić biopsję, bo w takim endometrium to się lubią
      pojawiać zmiany rakowe.
      Nie powiem, jaki tydzień miałam po tej wizycie. Dodam, ze było to chwilę przed
      moimi 24 urodzinami. Trafiłam potem do Kliniki na Karowej, lekarz obejrzał moje
      wyniki, ja spanikowana, bo przecież dowiedziałam się dopiero co, że możliwe że
      już umrę w tym roku, gula w gardle i przerażenie. A pan doktor spojrzał na to
      moje USG i zaczął się śmiać - "O, Słodki pani robił to badanie? I co,pewnie
      pani powiedział, że pani ma raka, albo coś w tym stylu?" Ja w szoku, bo jeszcze
      nie zdążyłam mu powiedzieć, więc mówię, że istotnie coś podobnego usłyszałam, a
      on mi na to, że on tak co drugiej pacjentce mówi. Studiowali razem na AM i pan
      Słodki o mały włos by wylecial, bo sie kiepsko do nauki przykładał...
      Zrobisz jak zechcesz, ale ja bym go na Twoim miejscu omijała jak najszerszym
      łukiem. Po co Ci stres. A niestety istnieje duże prawdopodobieństwo, że ten
      pan "doktor" naciągnie Cię prędzej czy później na jakieś koszmarnie drogie
      badania, nie mówiąc o stresie.
      Taka rada z mojej strony.

pozdrawiam i przepraszam, że się tak rozpisałam, ale przypomniałam sobie to
      wszystko i musiałam sobie pogadać... wink

nyx
      • izutek Re: dr Słodki Enel Med Warszawa 12.04.05, 14:31
        ojejku...
        • kingakw Re: dr Słodki Enel Med Warszawa 12.04.05, 21:40
          Izutku wypytałam o niego i dowiedziałam się, że pan Słodki to nowy dr w
          enelmedzie więc niewiele o nim można jeszzce powiedzieć, ale podobno najlepszy
          tam jest dr Dziak.
          • izutek Re: dr Słodki Enel Med Warszawa 12.04.05, 21:49
            dziekuje Ci kinga - bardzo smile jakims dziwnym trafem - wszystkie opinie, jakie
            slysze na jego temat nie sa zbyt optymistyczne... chyba pomysle nad zmiana...
            jeszcze raz dziekuje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka