pszczolaasia 16.04.05, 07:30 i czekam na raporcik- sampoczucie, samoprzeczucie, warunki pogodowe... u nas pogoda brzydka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vernalis1 Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 08:13 Ja na nogach od 06:30; a obecnie w pracy juz jestem; co prawda tylko do 12-ej , ale przy takiej aurze za oknem...be... Ale sadze ,że słoneczko dziś wstanie i nam poświeci- choć troszeczkę POZDRAWIAM SŁONECZNIE ) Odpowiedz Link
keri5 Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 08:40 Ja o 8-ej wstałam: samopoczucie nawet spoko natomiast pogoda przepiękna, słoneczko świeci. pozdrawiam Odpowiedz Link
swaihwe Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 08:49 Witam, Ja też się melduję. Wstałam już godzinę temu - jak nie ja w sobotę . Ale pogoda - oj... marna, tzn. ciepło, ale chmury na niebie. A może by tak na rower pójść - pierwszy raz w tym roku..... A gdzie świeci słońce? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 09:25 na Pomorzu jest paskudnie bleee pada, mży i wogle jest nieładnie... ja siedzę w domu... i czekam na jutro, no ale będzie co ma być witam szanowne koleżanki))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 09:37 i chciałam dodać, że ja wstałam sama z siebie o godzinie 7-mej, czeba być czaśniętym w mózgownicę, żeby wstawać o tej porze w dzień wolny... no ale taka już jestem... Odpowiedz Link
cytrusowa Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 10:57 to byloby za prost z powrotem do Polski. Ja bym chciala, ale to na razie nie wchodzi w rachube poki co przekonujemy sie do zmiany mieszkania, bo to pojeb ten wlasciciel Odpowiedz Link
swaihwe Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 09:39 Hej, może jednak gdzieś wyjdziesz, coś zrobisz - szybciej czas Ci minie. Ja za 7 dni, ale już się zaczęłam nakręcać. Powodzenia jutro i koniecznie daj znać. Ja mialam nadzieję, że w Warszawie się przejaśni, ale chyba nici z tego Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 09:49 na zakupy pójdę, obiad mężowi przygotować i tyle) w taką pogodę jak dzisiaj to na spacerek raczej nie pójdę... ach życie, cał tydzień było ładnie, jak przychodzi wolne to od razu paskudnie... w sumie to logiczne, po co nam w łikendy ładna pogoda, jeszcze byśmy na jakieś gupie pomysły wpadały))) Odpowiedz Link
tuptuch tuptuch sie melduje 16.04.05, 09:52 i donosi ze w warszawce slonko swieci, ja juz mialam pobudke o godzinie 5-tej , bo julek nie mogl spac i cycus byl potrzebny. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: tuptuch sie melduje 16.04.05, 09:53 Magudlko jesteś lepsza ode mnie)) no, ale masz motywację Julka głodna, Jolka musi jeść dostać) pewnie) mnie plecy zaczęły pobolewać, więc pewnie nici z pozytywnego wyniku... no nic...liczyłam się z tym.. pozdroiwonka Odpowiedz Link
tuptuch Re: tuptuch sie melduje 16.04.05, 09:55 jak to plecy cie bola, ato jest w ogole jakis znak??? mnie bola caly czas. kiedy cos bedziesz wiecej wiedziala? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: tuptuch sie melduje 16.04.05, 10:00 mnie zawsze zaczynają plecy boleć przed @... ja mam wogle mase takich dziwnych objawów nadchodzącej @, np. ochota na piwo, plecy bolą, zaparciochy, ochota na morderstwo- zabić kogoś pragnę) gupie nie? teścior jutro... ale chyba będzie niepoczebny wogle ... przyjdzie ta jasna cholera. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: tuptuch sie melduje 16.04.05, 10:01 tylko mogłaby wcześniej przyjść, jak ma przyjść, a nie później, ale wiesz, o złośliwości @ możnaby niejedną książkę napisać... tak to już jest Odpowiedz Link
tuptuch Re: tuptuch sie melduje 16.04.05, 10:04 wiem coś o tym! ja mam 29 dc teraz , a ta @ przychodzi niekiedy i okolo 40dc Odpowiedz Link
tuptuch Re: tuptuch sie melduje 16.04.05, 10:04 zlosliwa co? i jak u cos sobie wyliczyc porzadnie. Odpowiedz Link
tuptuch Re: tuptuch sie melduje 16.04.05, 10:07 dlatego powiem ci pszczolko, ze nie licze. staram sie o tym nie myslec. nie mierze temperatury, nie obserwuje sluzu, bo to sie u mnie nie sprawdza. mam nadzieje, ze bedzie tak jak z Julką. nagle okarze się ze jestem w ciąży. bardzo bym tak chciała. dobija mnie takie czekanie i sprawdzanie. dobrze, ze chociaż z wami mogę sobie pogadać, bo takie wspólne czekanie nie jest takie przerażające. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: tuptuch sie melduje 16.04.05, 10:08 ja miałam zwykle reguralnie, ale wiesz, jak się cenerwujesz, wkurzasz, wściekasz, to ta cholera też się wścieka i pokazuje, kto tu jest Panem cóż taki nasz los... ale wiesz nowy cykl, nowa nadzieja) tylko ja bym chciała, żeby ta cholera mnie tak nie bolała.... bo można normalnie orła wywinąć... no ale przynajmniej przez ten czas dentystę, sadystę będę mogła odwiedzić... co mnie też nie cieszy... znaczy się rentgena będę mogła zrobić, coby obaczyć na fotce co cza robić w mojej paszczęce)) uch... aż mnie skręca na samą myśl...wrrrrr Odpowiedz Link
annalalik Czesc Dziewczyny 16.04.05, 10:07 Ja wstalam po 8 )) Juz posprzatac zdazyłam chatke i pranie nastawic ) U mnie pięknie grzeje słonko ale czuje ze tak caly dzien nie bedzie. Odpowiedz Link
tuptuch Re: Czesc Dziewczyny 16.04.05, 10:08 oh, Aniu, jak ty to robisz. ja dopiero pranko wstawiłam., sniadanko naszykowałam, ale poza tym to nic. i jeszcze tyle mam roboty. jakaś taka jestem niezorganizowana. Odpowiedz Link
annalalik Re: Czesc Dziewczyny 16.04.05, 10:10 U mnie to jest w weekend tak ze zanim mąż wstanie to zrobie najwiecej hehe Nawet chomikowi zdążyłam posprzątać. Teraz mąż wstał to ja kompa włączyłam hihi Odpowiedz Link
pszczolaasia aaaa Madziu 16.04.05, 10:11 zapomniałam o jeszcze jednym idiotycznym objawie- na @- mdłości, mam mdłości przed @, uwierzysz???????? a ja mam i tak mnie muli tera trochę... jestem jedyna w swoim rodzaju... Odpowiedz Link
annalalik Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:12 Pszczółko nie jestes jedyna - ja tak tez mam Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:14 Ania ale to jest chore nie? jak wtedy w styczniu zaszłam w ciąże to wiedziałam, od razu, że coś jest nie tak, bo mnie 1-wszy raz w życiu nie mdliło... chore... no cóż czeba się z tym pogodzić i tyla )) Odpowiedz Link
annalalik Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:15 Dokladnie pszczółko - tak to bywa juz. Ja jakos sie tym nigdy nie przejmowalam Odpowiedz Link
tuptuch Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:15 dziewczyn y wszystkie jestesmy wyjątkowe. ja nigdy nioe wiem kiedy @ przyjdzie. ostatnio D twierdzil, ze jestem na pewno w ciąży bo budziłam się w nocy i chciała mi się mleka, miałam mdłości okrutne i cały czas wyśmienity humor. chyba ten humor tak go utwierdził w tym przekonaniu, bo jak byłqm w ciązy z Julka to podobno byłam niesamowicie rozchachana. Odpowiedz Link
annalalik Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:16 Madziu - faceci ponoć lepiej wiedza czy jestesmy w ciazy czy nie... jakis szósty zmysł czy co? Odpowiedz Link
tuptuch Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:18 no, ale chyba nie mój D, bo tym razem się mylił. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:20 no nie wiem.... mój to nie uwierzył, dopóki lekarz nie potwierdził czubek. ale mój.. ale potem z taśmą do mierzenia latał i liczył, co by tam poprzestawiać, coby się łóżeczko zmieściło. Madziu, czymam pięści !!! Odpowiedz Link
tuptuch Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:26 dziewczyny i ja za was trzymam kciuki. chcialabym zeby wam sie udalo. a co do RTG pszczółko, to ja robiłam dwukrotne prześwietlenie kręgosłupa, a byłam w ciąży. Odpowiedz Link
tuptuch Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:27 uwierzcie mi nie warto ryzykować. poczatki mojej ciąży były okropne. zbyt dużo zrobiłam niebezpiecznych rzeczy, nie wiedząc, że jestem w ciąży. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:28 no, ale sadysta kazał mi poczekać, aż bedę wiedzieć, jak nie to wtedy robić, jak tak, to do niego lecieć. znaczy się tak , czy tak mam do niego lecieć... szkoda, mógłby powiedzieć mi np. Pani Pszczoło, Pani ma idealne uzębienie, te dziurki co pani widzi, to tylko pani przywidzenia, cud!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:30 hehehe - tez bym chciala miec takie przywidzenia Odpowiedz Link
tuptuch Re: idę na zakupy... 16.04.05, 10:30 a ja muszę wziąć się za porządki. dzisiaj mam wizytację. teściowa w dom, Bóg w dom! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: idę na zakupy... 16.04.05, 10:42 oj dzien dobry kochane! wlasnie dostlismy list od wlasciela mieszkania, podal nas do prawnika - co za debil, no nie? ale zepsol nam humor, yhh Odpowiedz Link
annalalik Czesc Cytruś 16.04.05, 10:43 Kurcze za co do prawnika?? ten właściciel jest jakis dziwny Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Czesc Cytruś 16.04.05, 10:49 on jest nienormalny! za antene satelitrną (bo wciaz jest - zle ustawiali programy i nie mozemy odebrac wielu polskich stacji) za niewytapetowaną kuchnię, i za pobrudzenie scian na korytarzu perzez firme wnoszaca nam melble. my mamy zaplacic za odnowienie tych zabrudzen 950 euro! Odpowiedz Link
annalalik Re: Czesc Cytruś 16.04.05, 10:52 Ten właściciel jest nienormalny Przykro mi Cytruś. Tak wogóle to jakim prawem on Wam mowi ze macie wytapetowac kuchnie. To nie do pomyslenia przeciez. Wracajcie do PL - tu nie ma takich problemów. Odpowiedz Link
asiulka1976 ja tez wstałam- ledwo :O) 16.04.05, 10:34 zaspałam znaczy sie własnei odjezdza moj autobus hihihiih pojade nastepnym o 10.58 a do szkoły mam na 11 dobrze ze liczy sie u nas studencki kwadrans ) Pogoda okropna a parasolki jerzdza w samochodzie z mezem bo zapomnialam ich wziasc z powrotem do domu (z urlopu). Dobra ide !! Ps. Wczoraj tu byłam i na chacie i co NIKOGO !!!! fakt ze była prawie 24 ) Odpowiedz Link
annalalik ZMIENIAJCIE 16.04.05, 11:01 Cytruś - szkoda nerwów Ten czlowiek jest niepoważny poprostu Odpowiedz Link
cytrusowa Re: ZMIENIAJCIE 16.04.05, 11:05 taaa... tylko jakos trzeba rozegrac to pismo od prawnika, gdze kaza nam placic. no i 3miesieczny okres wypowiedzienia... ale ja bede naciskac na przeprowadzke, zreszta M tez sie przrkonuje, tylko mtrwi go przeporwadzka. w sumie mnie tez, ale to tylko kilka dni z zyciorysu wyjetych a jaki bedzie komfort bez tego poje...a Odpowiedz Link
annalalik Re: ZMIENIAJCIE 16.04.05, 11:07 Nie wiem co Ci poradzic - ale faktycznie - przenieście sie - przynajmniej odpoczniecie od tego głupka Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 11:20 Część Madzie obie , Ania, dwie Asie i wszystkie pozostałe, które zdały raport na wezwanie Pszczoły. Rzeczywiście w Wwie jest dziś przepięknie i aż grzech siedzie w pracy ale też dziś niestety należe do tych szczęśliwców... Odpowiedz Link
annalalik Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 11:25 Czesc Jagoda - jak tam pęcherz?? Ty znów w pracy?? No to już mogłaś tam nocować kochana. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 11:33 Madrala, lepiej spać we własnym łóżku niż na kwardym biurku Odpowiedz Link
jedna_chwilka mail od Asiulki 16.04.05, 11:32 ja Cie kręce! Kolega z pracy był w tym miesiącu na seminarium w Chinach, śmialiśmy się bo opowiadał, że traktowali go jak delegację polityczną, kłaniali mu się do ziemi i podejmowali w tych mundurkach szarych Odpowiedz Link
annalalik Re: mail od Asiulki 16.04.05, 11:40 Moze ty tez kiedys pojedziesz w delegacje do Chin?? Ja bym chciala bardzo Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: mail od Asiulki 16.04.05, 11:42 taaa, widzę to a swoją drogą też bym chciała ale trzeba znać swoje miejsce w szeregu ... Odpowiedz Link
annalalik Mój mąż robi tą listę książek 16.04.05, 11:48 i trochę się denrwuje przy tym Okazało się ze na samym kompie ma ponad 3 tysiace a jeszcze chyba ze 4 płytki. Ale cóż... robimy Odpowiedz Link
ata76 Re: Hello Laseczki :) 16.04.05, 11:59 uprzejmnie donoszę, że wstałam o 10.30, obejrzałam Top Gear, póki co jeszcze nie zdążyłam nic zroić, nawet jeszcze nie ubrałam się .....a więć LENISTWO PONAD WSZYSTKO Cytruś Ty faktycznie się przeprowadź, bo z takim facetem, to tylko nerwy!!! Chwilko ......kurczaki i dziś w pracy .....nie zazdroszczę .. Pszczoła, do jutra dasz radę wytrzymać i wtedy się okaże, Ty tu nam nie panikuj!!! Aniu, też chęnie piszę się na liste książkową... Tuptuch fajnie, że dziś wpadłaś na chwilkę, a tego wstawania o5, to nawet nie wyobrażam sobie.. A Asiulka biedna do szkoły poleciała i dziś jakieś egzaminy chyba ma... a gdzie inne dziewczyny????? Odpowiedz Link
annalalik Re: Hello Laseczki :) 16.04.05, 12:01 Inne to pewnie jeszcze śpią ) Prześlę Wam tą listę - spoko Odpowiedz Link
ata76 Re: Hello Laseczki :) 16.04.05, 12:04 no biorę się w garść i idę się ubrać, bo to wstyd o tej porze chodzić jeszcze w pidżamce ale mnie dziś znowu głowa boli (((((( Odpowiedz Link
annalalik Re: Hello Laseczki :) 16.04.05, 12:06 To przez głód nikotynowy - zjedz cos z czekoladą Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Hello Laseczki :) 16.04.05, 12:11 więc tak wróciłam z zakupów i witam Jagodę- nie zazdroszczę ci dzisiaj pracy, oj nie... Cytruś bądź kwarda- wyprowadź się od popaprańca jak jest taki walnięty... Ata, ja nie panikuje.. jestem najzupełniej spokojna kochana moja i ubierz się do stu piorunów!!!! kto to słyszał, żeby o tej porze w pidźamie latać!!!! Ania- ja chętnie listę... Odpowiedz Link
jedna_chwilka wiecie, 16.04.05, 12:12 że jeśli wszystko będzie zgadzało się z wyliczeniami z dziś to czas największych starań przypada na naszą przeprowadzkę. Kuwa od razu mogę się wpisywać na majowe starania bo te szlag trafi, buuu Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:16 nie gadaj, nie pijesz kawy, ja uwielbiam kawusie... taką z mleczkiem... bez cukru....petarda... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:17 nie piję, bo wrzoda mi kawa dżaźni Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:19 oooooooooooooo, gupia asia, gupia, zapomniałam.... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:28 coś taka surowa wobec siebie! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:28 bo gupia powinnam pamiętać.... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:32 jest tyle rzeczy, które człowiek powinien pamiętać ale to że ktoś z netu ma wrzoda?! no weź (pardonsik - chyba mam dołek) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:36 czemu masz dołek??? nie lubiem jak masz dołek.. czemu masz? powiedz szybko? coś się stało? mów .... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:37 gupia jestem i tyle. To ja jestem gupia i to ja mam na TO monopol Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:39 Jagoda nie drocz się ze mną i gadaj, a na gupotę, niestety, nie tyko ty masz monopol, a poza tym gupoty jakoś u ciebie nie zauważyłam..... )))))))))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:41 cały Ty - Aniele! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:42 no wczoraj to inaczej mnie widziałaś..... buhaahhahaaa)) ty jesteś Anioł)) Odpowiedz Link
annalalik Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:19 No to teraz zrob sobie herbatki - szanuj wrzoda to i on bedzie szanowal Ciebie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wiecie, 16.04.05, 12:17 może się uda, wiesz... w międzyczasie... w momencie kiedy wogle nie zplanujecie sobie, rozumiesz szał zmysłow, nagle i buuuuuummmm się uda? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: wiecie, 16.04.05, 12:18 taaa, chyba Pana nie znasz, w szale to on może co najwyżej nawrzeszczeć i powymachiwać rękoma a nie widziec we mnie demona seksu Odpowiedz Link
annalalik Re: wiecie, 16.04.05, 12:18 Oj tam od razu szlak trafil... ja jeszcze pamietam przeprowadzke i te wygibasy z M miedzy gratami )) Bydzie dobrze Odpowiedz Link
ata76 Re: Ata dostałaś linka? 16.04.05, 12:26 dostała, i teraz mam zgryza.... dobra, lecę dalej, bo na razie tylko się wykąpałam, a czas się ubrać wpadnę za chwilkę Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ata dostałaś linka? 16.04.05, 12:29 czemu masz zgryza? jak go polecają to wal, tak dla sprawdzenia, nigdy nie zaszkodzi... Odpowiedz Link
jedna_chwilka nie bedzie mnie ok. 2 godz. 16.04.05, 12:36 jadę na manicure - coś muszę ze sobą zrobić Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nie bedzie mnie ok. 2 godz. 16.04.05, 12:37 to po manicure zrób foto i przyślij nam cobyśmy obaczyły... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: nie bedzie mnie ok. 2 godz. 16.04.05, 12:38 w robocie jestem, bez aparatu, a poza tym nie maluję, bo teraz regeneruję płytkę paznokcia - taka jestem gupia, kto pomyślałby o tym, a ja kuwa myśle Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nie bedzie mnie ok. 2 godz. 16.04.05, 12:40 a co nią masz? bo mi od częstego malowania się rozdwajają niestety... musze se coś kupić, ale to jest jak nałó, moja słabość, uwielbiam zmieniać se kolor paznokci.... akryle, seryle itp. itd. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: nie bedzie mnie ok. 2 godz. 16.04.05, 12:47 pani moja od la pazura, żeby mi płytkę scalić najpierw do znudzenia powtarzała z 6 lat temu, zeby wcierac oleum rycynum w każdy la pazur od skórki w kierunku białego zakończenia. potem kazala sobie smarować taką mundrą odżywką firmy Mavala (czy to nie jest kryptoreklama?) na połączenie wszystkich warstw płytki a potem taką odżywką, po całości paznokcia, ktora w 3 sek wysycha i jest naturalnie wchłaniana przez paznokeć a troszeczkę wygląda jak lakier bezbarwny choć aż tak się nie błyska.Służy tez jako podklad do lakeru...nic innego poza tym nie stosowałam od lat 6, ach i nie obcinam paznokci tylko je piłuję i to nie metalowym pilniczkiem tylko szklanym - dets yt Odpowiedz Link
merunka Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 12:36 hihi ale mi humor poprawilyscie to ja tez donosze: wstalam o 7.30, pogoda piekna, w pidzamie latalam tylko chwile (pszczolaasia Ty jak stary marynarz: do stu piorunow - podobalo mi sie to ugotowalam kapusniak, pranko wisi na balkonie, delektuje sie spokojem - jestem sama w domu i choc gonia mnie wyrzuty sumienia (powinnam juz konczyc pisanie pracy mag. a jeszcze nawet nie zaczelam!) to czerpie radosc z chwili. Jakos tak bylam nastrojona pesymistycznie - choc to polowa cyklu i powinnam byc natchniona do dzialan to jakos brak mi werwy i wiary, ze sie uda. I denerwuje mnie, ze tak obsesyjnie o tym mysle, nie potrafie normalnie zyc. Obled. Humor poprawily mi dopiero Wasze posty i dowcipne riposty Juz widze ta przeprowadzke i proby dzialan I meza, ktory zamiast ataku szalu na punkcie ukochanej dostaje obledu na tle rozgraconego mieszkaniaNo to milej soboty Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 12:38 bo my naturalne wariatki jesteśmy, naturalny dar od Boga do drwin.... znalazłyśmy się jak w korcu maku... czeba było net wymyśleć cobyśmy się spotkały... a jednak znalazłyśmy się))) i chwała Panu na wysokościach )))))))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 12:42 a na ziemi pokój ludziom dobrej woli... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Merunka zostań z nami 16.04.05, 12:42 Merunka ostań, ostań, gdzie ci będzie lepiej? Odpowiedz Link
annalalik Re: Merunka zostań z nami 16.04.05, 12:48 Mój mąż sie przytulaśny coś zrobił hehe Czesc menurko Boli mnie brzuch jak diabli cos w okolicy jamniczków Nie wiem co sie dzieje - od dzis niebiore duphastonu wiec moze przez to... Odpowiedz Link
merunka Re: lecę bo się spóźnię. 16.04.05, 13:28 Ale jestescie kusicielki. A kto za mnie bedzie pisal, he? To jedyna okazje, by wreszcie ruszyc, bo weekendy spedzamy zazwyczaj poza domem, a w ciagu tygodnia po powrocie z pracy brak mi natchnienia. Zreszta moj maz jak cerber pilnuje mnie czy aby sie nie obijam. On sam jest strasznym pracusiem i tepi we mnie lenistwo.. A ja mam zrywy. Albo pracuje bez wytchnienia, albo sie lenie bez wytchnienia Ale moj ukochany tego nie rozumie. Teraz musze symulowac zryw tworczy, bo obiecalam, ze na jesien skoncze studia. Mam nadzieje, ze mnie nie wydziedziczycie za to, ze malo pisze, ale wierzcie mi, ze musze sie przed tym bardzo powstrzymywac. Jestem z natury niezmiernie towarzyska To jeszcze raz milej soboty! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: lecę bo się spóźnię. 16.04.05, 13:28 no to pasujesz do nas))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: lecę bo się spóźnię. 16.04.05, 13:30 To jak mężusia nie będzie to pisz do nas ) A zreszta ja mam podobnie - czasem taki zryw do pracy ze nikt mnie nie powstrzyma a czasem leń jak cholera ) Odpowiedz Link
kruszyna75 Cześć Dziewczynki 16.04.05, 13:36 melduję, że lasagne zrobione, zaraz idziemy na rolki, mam tylko nadzieję, że nie zacznie padać bo u mnie zaszło właśnie słoneczko. Pszczółka, Ania i inne testujące jutro. To już jutro !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko będzie wiadomo.... albo nie. U mnie @ niet, choć powinna przyjść dzisiaj, ale nawet leciutkie plamienia mi się nie zaczęły. Nie podniecam sie ejdnak ponieważ tempka nie ejst wysoka więc na dwoje babka wróżyła. Może @ przyjdzie z opóźnieniem. Obaczym.)))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Cześć Dziewczynki 16.04.05, 13:37 Będzie dobrze - ja tam sie zastanawiam czy wogole testowac jutro ale co tam - dotrzymam Wam towarzystwa ) Odpowiedz Link
annalalik Re: Cześć Dziewczynki 16.04.05, 13:38 Mam już ochotę na Twoją lasagne - poprosze o przepisik Odpowiedz Link
kruszyna75 Cytruś 16.04.05, 13:39 Cytruś, nawanie tego właściela poje.... to bardzo łagodne określenie. Nawet nie zdajduję w sowim słowniku słowa, kóre mogłoby go opisać. Odpowiedz Link
kruszyna75 Chwilka 16.04.05, 13:40 A może podczas tej przeprowadzki zdaży się jakiś spontan np. wśród kartonów, albo teściowie będą musieli na jeden dzień wyjechać. Nic nie jest stracone )))) Odpowiedz Link
pszczolaasia sześć Kruszynko:)))) 16.04.05, 13:54 no, już jutro uważaj na tych rolkach, cobyś się nie wywaliła!!!!!! masz plamutki nieładne? a ja nie... jak nigdy...no tak czy siak do witra)))) Ania też proszę wyczymać!!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: sześć Kruszynko:)))) 16.04.05, 13:56 Ja wytrzymam tylko nie wiem czy mam robic... no ale zrobie ) Odpowiedz Link
kruszyna75 Narka 16.04.05, 13:52 dobra zbieram sie na te rolki papaski, będę za jakieś 2-3 godzinki. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jako nieciężarówka mam obowiązki- idę z siorą 16.04.05, 14:02 do sklepu chciałam jeszcze dopisać, będę później pozdrowlonka)) Odpowiedz Link
annalalik Re: jako nieciężarówka mam obowiązki- idę z siorą 16.04.05, 14:12 OKi - a ja dzis na imprezke ide popoludniu hehehe Odpowiedz Link
alejandra1 no proszę a u mnie super słonko 16.04.05, 14:18 ja dziś w gościnie u moich Rodziców w Łodzi piękne słońce, cudna wiosna Byłam już na małych zakupkach i kupiłam przesłodkie czerwone butki, od razu mam lepszy nastrój Miłego dzionka Ola Odpowiedz Link
annalalik Re: no proszę a u mnie super słonko 16.04.05, 14:30 No to ja tez powoli znikam Kochane koleżaneczki ) Jutro spotkamy się rano - ale pewnie jeszcze dzis zaglądnę na forum późnym wieczorem ) 3majcie sie ciepło PAPA Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no proszę a u mnie super słonko 16.04.05, 15:11 witro to Romka coś zmajstruje na urodzinki... twarda jest nie puszcza pary z ust)) w nas się wdała))))buhaaahhhaaa w nas....no we mnie na pewno nie.... ja tam długo tajemnicy nie uczymam, w naturze mam gadatliwość, chyba, że wiem, że coś jest naprawdę ważnego, to co innego... Jagoda wróciła? Cytruś gdzie? Ania na dżamp idzie, Ola się opala, Ata jedzie do mojej siory, Kruszyna szusuje na wrotkach, Magda lata za Julką... czili tyko ja to ostanę...sama.... to idę do odrodu, kwiaty mamie podwiązać))) narka)) Odpowiedz Link
swaihwe a ja wróciłam z zakupów 16.04.05, 16:26 I były plany na bieliznę i spódniczkę.... i nic nie kupiłam. Cholera - czy ja jakaś niewymiarowa jestem????? Wydawałoby się, że nie, a jednak. Odpowiedz Link
jedna_chwilka A propos kusicielek i domu 16.04.05, 17:00 Merunka - jakie tam kusicielki - dzie Ci tak będzie dobrze jak u nas? i pośmiejesz się i popłaczasz... Saihwe - albo coś jakoś inaczej nawyżej mnie zrugasz za błąd - normalan jesteś a jak masz być taka jak MY - inaczej! (Pszczoła potwierdzi) no riebiata ja walę do domu, odpalam brykę i na pych może ruszy :0) a jak nie to pojade do z Centrum na Ochotę (!) okazją - jakimś tramwajem czy coś Odpowiedz Link
kruszyna75 Wróciłam 16.04.05, 17:32 z rolek nic nie wyszło, bo zaczęło padać. na złośc jak już wracalismy to słoneczko wyszło. trudno musiało tak być. poszliśmy sobie na kawusię (mrożoną, mniam,mniam) i do empiku. Kupiłam sobie nową knigę Grocholi i jeszcze jedną ps. i love you. Mam ja po angielsku ale trudno mi szło czytanie wiec kupiłam sobie po polsku, będzie łatwiej )))))))))))))))))) lasagne sie piecze Odpowiedz Link
kruszyna75 Ania chciała przepisik 16.04.05, 17:35 Przepisik na lasagne to taki standardowy 1 warstwa: płaty makaronowe lasagne 2 warstawa: sos beszamelowy i sos pomidorowy, na to mięso mielone z dużą ilością przypraw, cebulką i czosnkiem i jeszcze raz sos pomidorowy 3 warstwa : patrz warstwa 1 4 warstwa: patrz warstwa 2 itd. na ostatnią warstwę płatów daję jeszcze sos beszamelowy i duuuuuuuużo statego parmezanu. i do piekarnika ))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Ania chciała przepisik 16.04.05, 17:49 o kurczę Kruszynko...a ja zo niebo w gębie to bym Ci wieczór urozmaiciła.... mniam, mniam Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Bryka odpaliła jestem już chałupie 16.04.05, 17:56 cześć Jagoda, jak manicure? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: 16.04.05, 17:58 dzięks, ok...akurat kiedy jechalam na Odyńca się rozpadało i pomyślałam, że sobie chyba na tych rolkach nie pojeździsz jednak... Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: pójdę się zdżemnąć 16.04.05, 18:13 ja tak własnie wczoraj miałam... dwie godziny drzemki Odpowiedz Link
asiulka1976 hejka 16.04.05, 18:17 Wrociłam ze szkoły wymeczyła nas nauczycielka ze szok no ale juz cos zaczyna sie dziac w przyszlym tyg pewnie bede sie zastanawiac jak sie nazywam !! W pon jade z M na badania i troszke papierkowej roboty mam, we wtorek praktyki w szkole, w srode spotkanie organiazacyjne zwiazane z mis wybrzeza, w czwartek spotkanie w sprawie pokazu mody slubnej, w piatek mokaz makijazu dla kobiet dojrzalych i co Wam powiem to wiek od ..... 35 lat ( w sobote pokaz mody slubnej w niedziele w geancie tez jakis pokaz. No ale jestem w swoim zywiole ) Wiecie dostalam jakiegos dziwnego sluzu jakby "muchomorkowy" ale to nie to !! pisalam do poloznej ale cisza, hhmmm sluz poowu mam 5 dni dziwna sprawa. Za 5 dni sie dowiem i NIKT mi niech nie pisze ze za wczesnie i tak bede testowac hihiihihii bo lubie ) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: hejka 16.04.05, 18:25 Asiulka, a Ty nie miałas mieć dzisiaj jakiegoś egzaminu???????? A co do testu, jak Ci będziej lżej to testuj od woli, najważniejsze, żebyśmy szczęsliwe były )))))))))))))))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: hejka 16.04.05, 18:29 Mialam egzamin z kolorowej i cz-bial. i super mi poszedl. No ale zajecia potem normalnie były i nas wymeczyła chustami i kolorami to nie takie proste spojrzec i powiedziec ja to zima a ty to wiosna ) kolezanka wygladajaca na lato okazala sie wiosna !! hihihiihih Poszukam linka do bazy kolorystycznej to zapodam Wam ) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: hejka 16.04.05, 18:35 super, zaraz tam zajrzę, zobaczę co mi wyjdzie )) super, że egzamin poszedł Ci świetnie Odpowiedz Link
swaihwe Re: Bryka odpaliła jestem już chałupie 16.04.05, 21:25 Ha! A ja pojechałam do EMPIK-u i już tam autko zostawiłam. Moje niestety nie odpaliło... Jutro, choć niedziela, dzień pod znakiem szybkiej naprawy. Już zdiagnozowano co autkowi dolega Odpowiedz Link
kruszyna75 Dowcip dla Pszczółki 16.04.05, 18:26 Które zwierzę jest bardziej pracowite: mrówka czy pszczoła? Mrówka, bo nie traci czasu na bzykanie! Odpowiedz Link
alejandra1 Re: Dowcip dla Pszczółki 16.04.05, 19:21 no zacne zacne hi hi hi u nas tzn u Rodziców u których czsowo weekendowo przebywam, wielka impreaz - 10 rocznica ślubu mojej siostry. Szwagier upiekł prosiaka i najedliśmy sie do nieprzyzwoitości. Lediwe moge oddychac. Uciakłam od stołu, żeby z wami popisac. Słońce uciekło przed wieeeelkim deszczem z pięknymi piorunami i tak to zaczyna sie wiosna. Ola Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Dowcip dla Pszczółki 16.04.05, 20:05 Ola, no to niezła wyżera )))))))))))) Myśmy się najedli jak bąki lazanią, ale prosiak, no no no Odpowiedz Link
asiulka1976 witajcie 17.04.05, 09:36 Czy jest nowy watek czy w tym piszemy ?? Jak testowanko ????????? Odpowiedz Link
annalalik Re: witajcie 17.04.05, 09:37 Piszemy w życzeniach ROMKI - to jest wątek wczorajszy )) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Dyżurna!!! 17.04.05, 09:44 nie eee tam tylko TAAAAK i to bardzo! a co Ty masz dziś doła? Odpowiedz Link