Dodaj do ulubionych

uprzejmie donoszę, że wstałam:)))

16.04.05, 07:30
i czekam na raporcik- sampoczucie, samoprzeczucie, warunki pogodowe... u nas
pogoda brzydka.
Obserwuj wątek
    • vernalis1 Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 08:13
      Ja na nogach od 06:30; a obecnie w pracy juz jestem; co prawda tylko do 12-ej ,
      ale przy takiej aurze za oknem...be... Ale sadze ,że słoneczko dziś wstanie i
      nam poświeci- choć troszeczkę smile
      POZDRAWIAM SŁONECZNIE smile)
      • keri5 Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 08:40
        Ja o 8-ej wstałam: samopoczucie nawet spoko natomiast pogoda przepiękna,
        słoneczko świeci. pozdrawiam
    • swaihwe Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 08:49
      Witam, Ja też się melduję. Wstałam już godzinę temu - jak nie ja w sobotę smile.
      Ale pogoda - oj... marna, tzn. ciepło, ale chmury na niebie. A może by tak na
      rower pójść - pierwszy raz w tym roku.....
      A gdzie świeci słońce?
      • pszczolaasia Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 09:25
        na Pomorzu jest paskudnie sad bleee pada, mży i wogle jest nieładniesad... ja
        siedzę w domu... i czekam na jutro, no ale będzie co ma byćsmile witam szanowne
        koleżankismile)))
        • pszczolaasia Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 09:37
          i chciałam dodać, że ja wstałam sama z siebie o godzinie 7-mej, czeba być
          czaśniętym w mózgownicę, żeby wstawać o tej porze w dzień wolny... no ale taka
          już jestem...
          • jedna_chwilka Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 10:53
            no, czeba
            • cytrusowa Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 10:57
              to byloby za prost z powrotem do Polski. Ja bym chciala, ale to na razie nie
              wchodzi w rachube
              poki co przekonujemy sie do zmiany mieszkania, bo to pojeb ten wlasciciel
        • swaihwe Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 09:39
          Hej, może jednak gdzieś wyjdziesz, coś zrobisz - szybciej czas Ci miniesmile. Ja
          za 7 dni, ale już się zaczęłam nakręcać.
          Powodzenia jutro i koniecznie daj znać.
          Ja mialam nadzieję, że w Warszawie się przejaśni, ale chyba nici z tego sad
          • pszczolaasia Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 09:49
            na zakupy pójdę, obiad mężowi przygotować i tylesmile) w taką pogodę jak dzisiaj
            to na spacerek raczej nie pójdę... ach życie, cał tydzień było ładnie, jak
            przychodzi wolne to od razu paskudnie... w sumie to logiczne, po co nam w
            łikendy ładna pogoda, jeszcze byśmy na jakieś gupie pomysły wpadałysmile)))
            • tuptuch tuptuch sie melduje 16.04.05, 09:52
              i donosi ze w warszawce slonko swieci, ja juz mialam pobudke o godzinie 5-tej ,
              bo julek nie mogl spac i cycus byl potrzebny.
              • pszczolaasia Re: tuptuch sie melduje 16.04.05, 09:53
                Magudlko jesteś lepsza ode mniesmile)) no, ale masz motywacjęsmile Julka głodna,
                Jolka musi jeść dostaćsmile) pewniesmile) mnie plecy zaczęły pobolewać, więc pewnie
                nici z pozytywnego wyniku... no nic...liczyłam się z tym.. pozdroiwonkasmile
                • tuptuch Re: tuptuch sie melduje 16.04.05, 09:55
                  jak to plecy cie bola, ato jest w ogole jakis znak??? mnie bola caly czas.
                  kiedy cos bedziesz wiecej wiedziala?
                  • pszczolaasia Re: tuptuch sie melduje 16.04.05, 10:00
                    mnie zawsze zaczynają plecy boleć przed @... ja mam wogle mase takich dziwnych
                    objawów nadchodzącej @, np. ochota na piwo, plecy bolą, zaparciochy, ochota na
                    morderstwo- zabić kogoś pragnęsmile) gupie nie? teścior jutro... ale chyba będzie
                    niepoczebny wogle ... przyjdzie ta jasna cholera.
                    • pszczolaasia Re: tuptuch sie melduje 16.04.05, 10:01
                      tylko mogłaby wcześniej przyjść, jak ma przyjść, a nie później, ale wiesz, o
                      złośliwości @ możnaby niejedną książkę napisać... tak to już jestsmile
                      • tuptuch Re: tuptuch sie melduje 16.04.05, 10:04
                        wiem coś o tym! ja mam 29 dc teraz , a ta @ przychodzi niekiedy i okolo 40dc
                        • tuptuch Re: tuptuch sie melduje 16.04.05, 10:04
                          zlosliwa co? i jak u cos sobie wyliczyc porzadnie.
                          • tuptuch Re: tuptuch sie melduje 16.04.05, 10:07
                            dlatego powiem ci pszczolko, ze nie licze. staram sie o tym nie myslec. nie
                            mierze temperatury, nie obserwuje sluzu, bo to sie u mnie nie sprawdza. mam
                            nadzieje, ze bedzie tak jak z Julką. nagle okarze się ze jestem w ciąży. bardzo
                            bym tak chciała. dobija mnie takie czekanie i sprawdzanie. dobrze, ze chociaż z
                            wami mogę sobie pogadać, bo takie wspólne czekanie nie jest takie przerażające.
                          • pszczolaasia Re: tuptuch sie melduje 16.04.05, 10:08
                            ja miałam zwykle reguralnie, ale wiesz, jak się cenerwujesz, wkurzasz,
                            wściekasz, to ta cholera też się wścieka i pokazuje, kto tu jest Panemsmile cóż
                            taki nasz los... ale wiesz nowy cykl, nowa nadziejasmile) tylko ja bym chciała,
                            żeby ta cholera mnie tak nie bolała.... bo można normalnie orła wywinąć... no
                            ale przynajmniej przez ten czas dentystę, sadystę będę mogła odwiedzić... co
                            mnie też nie cieszy... znaczy się rentgena będę mogła zrobić, coby obaczyć na
                            fotce co cza robić w mojej paszczęcesmile)) uch... aż mnie skręca na samą
                            myśl...wrrrrr
                        • annalalik Czesc Madziu 16.04.05, 10:07
    • annalalik Czesc Dziewczyny 16.04.05, 10:07
      Ja wstalam po 8 smile))
      Juz posprzatac zdazyłam chatke i pranie nastawic smile)
      U mnie pięknie grzeje słonko ale czuje ze tak caly dzien nie bedzie.
      • tuptuch Re: Czesc Dziewczyny 16.04.05, 10:08
        oh, Aniu, jak ty to robisz. ja dopiero pranko wstawiłam., sniadanko
        naszykowałam, ale poza tym to nic. i jeszcze tyle mam roboty. jakaś taka jestem
        niezorganizowana.

• annalalik Re: Czesc Dziewczyny 16.04.05, 10:10
          U mnie to jest w weekend tak ze zanim mąż wstanie to zrobie najwiecej hehe
          Nawet chomikowi zdążyłam posprzątać.
          Teraz mąż wstał to ja kompa włączyłam hihi
        • pszczolaasia aaaa Madziu 16.04.05, 10:11
          zapomniałam o jeszcze jednym idiotycznym objawie- na @- mdłości, mam mdłości
          przed @, uwierzysz???????? a ja mam i tak mnie muli tera trochę... jestem
          jedyna w swoim rodzaju...
          • annalalik Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:12
            Pszczółko nie jestes jedyna - ja tak tez mam smile
            • pszczolaasia Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:14
              Ania ale to jest chore nie? jak wtedy w styczniu zaszłam w ciąże to wiedziałam,
              od razu, że coś jest nie tak, bo mnie 1-wszy raz w życiu nie mdliło... chore...
              no cóż czeba się z tym pogodzić i tyla smile))
              • annalalik Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:15
                Dokladnie pszczółko - tak to bywa juz.
                Ja jakos sie tym nigdy nie przejmowalam smile
            • tuptuch Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:15
              dziewczyn y wszystkie jestesmy wyjątkowe. ja nigdy nioe wiem kiedy @ przyjdzie.
              ostatnio D twierdzil, ze jestem na pewno w ciąży bo budziłam się w nocy i
              chciała mi się mleka, miałam mdłości okrutne i cały czas wyśmienity humor.
              chyba ten humor tak go utwierdził w tym przekonaniu, bo jak byłqm w ciązy z
              Julka to podobno byłam niesamowicie rozchachana.
              • annalalik Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:16
                Madziu - faceci ponoć lepiej wiedza czy jestesmy w ciazy czy nie... jakis szósty
                zmysł czy co?
                • tuptuch Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:18
                  no, ale chyba nie mój D, bo tym razem się mylił.
                  • annalalik Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:19
                    Zmyliłaś go tą wesołością smile))
                • pszczolaasia Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:20
                  no nie wiem.... mój to nie uwierzył, dopóki lekarz nie potwierdził smile czubek.
                  ale mój.. ale potem z taśmą do mierzenia latał i liczył, co by tam
                  poprzestawiać, coby się łóżeczko zmieściło.
                  Madziu, czymam pięści !!!
                  • annalalik Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:20
                    Byle do jutra Pszczółko smile)
                    • pszczolaasia Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:24
                      no..
                      • tuptuch Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:26
                        dziewczyny i ja za was trzymam kciuki. chcialabym zeby wam sie udalo.
                        a co do RTG pszczółko, to ja robiłam dwukrotne prześwietlenie kręgosłupa, a
                        byłam w ciąży.
                        • tuptuch Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:27
                          uwierzcie mi nie warto ryzykować. poczatki mojej ciąży były okropne. zbyt dużo
                          zrobiłam niebezpiecznych rzeczy, nie wiedząc, że jestem w ciąży.
                          • annalalik Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:28
                            Wazne ze wszystko jest ok smile)
                        • pszczolaasia Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:28
                          no, ale sadysta kazał mi poczekać, aż bedę wiedzieć, jak nie to wtedy robić,
                          jak tak, to do niego lecieć. znaczy się tak , czy tak mam do niego lecieć...
                          szkoda, mógłby powiedzieć mi np. Pani Pszczoło, Pani ma idealne uzębienie, te
                          dziurki co pani widzi, to tylko pani przywidzenia, cud!!!
                          • annalalik Re: aaaa Madziu 16.04.05, 10:30
                            hehehe - tez bym chciala miec takie przywidzenia
    • pszczolaasia idę na zakupy... 16.04.05, 10:26
      na razicho...
      • tuptuch Re: idę na zakupy... 16.04.05, 10:27
        pa pszczółko
        • tuptuch Re: idę na zakupy... 16.04.05, 10:30
          a ja muszę wziąć się za porządki. dzisiaj mam wizytację. teściowa w dom, Bóg w
          dom!
          • tuptuch Re: idę na zakupy... 16.04.05, 10:32
            pa Aniu, do zobaczenia później!
            • annalalik Re: idę na zakupy... 16.04.05, 10:34
              papa
            • cytrusowa Re: idę na zakupy... 16.04.05, 10:42
              oj dzien dobry kochane!
              wlasnie dostlismy list od wlasciela mieszkania, podal nas do prawnika - co za
              debil, no nie?
              ale zepsol nam humor, yhh
              • annalalik Czesc Cytruś 16.04.05, 10:43
                Kurcze za co do prawnika??
                ten właściciel jest jakis dziwny sad
                • cytrusowa Re: Czesc Cytruś 16.04.05, 10:49
                  on jest nienormalny!

za antene satelitrną (bo wciaz jest - zle ustawiali programy i nie mozemy
                  odebrac wielu polskich stacji)
                  za niewytapetowaną kuchnię,
                  i za pobrudzenie scian na korytarzu perzez firme wnoszaca nam melble. my mamy
                  zaplacic za odnowienie tych zabrudzen 950 euro!
                  • annalalik Re: Czesc Cytruś 16.04.05, 10:52
                    Ten właściciel jest nienormalny sad Przykro mi Cytruś.
                    Tak wogóle to jakim prawem on Wam mowi ze macie wytapetowac kuchnie. To nie do
                    pomyslenia przeciez.
                    Wracajcie do PL - tu nie ma takich problemów.
    • asiulka1976 ja tez wstałam- ledwo :O) 16.04.05, 10:34
      zaspałam znaczy sie własnei odjezdza moj autobus hihihiih pojade nastepnym o
      10.58 a do szkoły mam na 11 dobrze ze liczy sie u nas studencki kwadrans surprised)
      Pogoda okropna a parasolki jerzdza w samochodzie z mezem bo zapomnialam ich
      wziasc z powrotem do domu (z urlopu).
      Dobra ide !!

Ps. Wczoraj tu byłam i na chacie i co NIKOGO !!!! fakt ze była prawie 24 surprised)
      • annalalik Re: ja tez wstałam- ledwo :O) 16.04.05, 10:35
        Bylysmy na czacie do 22 jakos smile
    • annalalik ZMIENIAJCIE 16.04.05, 11:01
      Cytruś - szkoda nerwów
      Ten czlowiek jest niepoważny poprostu
      • cytrusowa Re: ZMIENIAJCIE 16.04.05, 11:05
        taaa...
        tylko jakos trzeba rozegrac to pismo od prawnika, gdze kaza nam placic.
        no i 3miesieczny okres wypowiedzienia...

ale ja bede naciskac na przeprowadzke, zreszta M tez sie przrkonuje, tylko
        mtrwi go przeporwadzka. w sumie mnie tez, ale to tylko kilka dni z zyciorysu
        wyjetych
        a jaki bedzie komfort bez tego poje...a
        • annalalik Re: ZMIENIAJCIE 16.04.05, 11:07
          Nie wiem co Ci poradzic - ale faktycznie - przenieście sie - przynajmniej
          odpoczniecie od tego głupka
    • jedna_chwilka Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 11:20
      Część Madzie obie smile, Ania, dwie Asie i wszystkie pozostałe, które zdały raport na wezwanie Pszczoły.
      Rzeczywiście w Wwie jest dziś przepięknie i aż grzech siedzie w pracy ale też dziś niestety należe do tych szczęśliwców...
      • annalalik Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 11:25
        Czesc Jagoda - jak tam pęcherz??
        Ty znów w pracy?? No to już mogłaś tam nocować kochana.
        • jedna_chwilka Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 11:33
          Madrala, lepiej spać we własnym łóżku niż na kwardym biurku
    • jedna_chwilka mail od Asiulki 16.04.05, 11:32
      ja Cie kręce! Kolega z pracy był w tym miesiącu na seminarium w Chinach, śmialiśmy się bo opowiadał, że traktowali go jak delegację polityczną, kłaniali mu się do ziemi i podejmowali w tych mundurkach szarych smile
      • annalalik Re: mail od Asiulki 16.04.05, 11:40
        Moze ty tez kiedys pojedziesz w delegacje do Chin??
        Ja bym chciala bardzo smile
        • jedna_chwilka Re: mail od Asiulki 16.04.05, 11:42
          taaa, widzę to smile
          a swoją drogą też bym chciała ale trzeba znać swoje miejsce w szeregu ...
          • annalalik Re: mail od Asiulki 16.04.05, 11:43
            No pewnie tak ... ale moze kiedys.
          • annalalik Re: mail od Asiulki 16.04.05, 11:47
            A tak ogólnie to jak samopoczucie??
    • annalalik Mój mąż robi tą listę książek 16.04.05, 11:48
      i trochę się denrwuje przy tym
      Okazało się ze na samym kompie ma ponad 3 tysiace a jeszcze chyba ze 4 płytki.
      Ale cóż... robimy
      • ata76 Re: Hello Laseczki :) 16.04.05, 11:59
        uprzejmnie donoszę, że wstałam o 10.30, obejrzałam Top Gear, póki co jeszcze
        nie zdążyłam nic zroić, nawet jeszcze nie ubrałam się .....a więć LENISTWO
        PONAD WSZYSTKO wink

Cytruś Ty faktycznie się przeprowadź, bo z takim facetem, to tylko nerwy!!!

Chwilko ......kurczaki i dziś w pracy .....nie zazdroszczę ..

Pszczoła, do jutra dasz radę wytrzymać i wtedy się okaże, Ty tu nam nie
        panikuj!!!

Aniu, też chęnie piszę się na liste książkową...

Tuptuch fajnie, że dziś wpadłaś na chwilkę, a tego wstawania o5, to nawet nie
        wyobrażam sobie..

A Asiulka biedna do szkoły poleciała i dziś jakieś egzaminy chyba ma...

a gdzie inne dziewczyny?????
        • annalalik Re: Hello Laseczki :) 16.04.05, 12:01
          Inne to pewnie jeszcze śpią smile)

Prześlę Wam tą listę - spoko smile
          • ata76 Re: Hello Laseczki :) 16.04.05, 12:04
            no biorę się w garść i idę się ubrać, bo to wstyd o tej porze chodzić jeszcze w
            pidżamce smile

ale mnie dziś znowu głowa boli sad((((((
            • annalalik Re: Hello Laseczki :) 16.04.05, 12:06
              To przez głód nikotynowy - zjedz cos z czekoladą
              • pszczolaasia Re: Hello Laseczki :) 16.04.05, 12:11
                więc tak wróciłam z zakupów i
                witam Jagodę- nie zazdroszczę ci dzisiaj pracy, oj nie...
                Cytruś bądź kwarda- wyprowadź się od popaprańca jak jest taki walnięty...
                Ata, ja nie panikuje.. jestem najzupełniej spokojna kochana moja i ubierz się
                do stu piorunów!!!! kto to słyszał, żeby o tej porze w pidźamie latać!!!!
                Ania- ja chętnie listę...
      • jedna_chwilka wiecie, 16.04.05, 12:12
        że jeśli wszystko będzie zgadzało się z wyliczeniami z dziś to czas największych starań przypada na naszą przeprowadzkę. Kuwa od razu mogę się wpisywać na majowe starania bo te szlag trafi, buuu
        • jedna_chwilka idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:13
          • pszczolaasia Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:16
            nie gadaj, nie pijesz kawy, ja uwielbiam kawusie... taką z mleczkiem... bez
            cukru....petarda...
            • jedna_chwilka Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:17
              nie piję, bo wrzoda mi kawa dżaźni
              • pszczolaasia Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:19
                oooooooooooooo, gupia asia, gupia, zapomniałam....
                • jedna_chwilka Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:28
                  coś taka surowa wobec siebie!
                  • pszczolaasia Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:28
                    bo gupia powinnam pamiętać....
                    • jedna_chwilka Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:32
                      jest tyle rzeczy, które człowiek powinien pamiętać ale to że ktoś z netu ma wrzoda?! no weź (pardonsik - chyba mam dołek)
                      • pszczolaasia Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:36
                        czemu masz dołek??? nie lubiem jak masz dołek.. czemu masz? powiedz szybko? coś
                        się stało? mów ....
                        • jedna_chwilka Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:37
                          gupia jestem i tyle. To ja jestem gupia i to ja mam na TO monopol
                          • pszczolaasia Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:39
                            Jagoda nie drocz się ze mną i gadaj, a na gupotę, niestety, nie tyko ty masz
                            monopol, a poza tym gupoty jakoś u ciebie nie zauważyłam..... smile))))))))))))
                            • jedna_chwilka Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:41
                              cały Ty - Aniele!
                              • pszczolaasia Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:42
                                no wczoraj to inaczej mnie widziałaś..... buhaahhahaaasmile)) ty jesteś Aniołsmile))
                                • jedna_chwilka Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:42
                                  smile
              • annalalik Re: idę se zrobić kawę - chociaż nie piję 16.04.05, 12:19
                No to teraz zrob sobie herbatki - szanuj wrzoda to i on bedzie szanowal Ciebie
        • pszczolaasia Re: wiecie, 16.04.05, 12:17
          może się uda, wiesz... w międzyczasie... w momencie kiedy wogle nie zplanujecie
          sobie, rozumiesz szał zmysłow, nagle i buuuuuummmm się uda?
          • jedna_chwilka Re: wiecie, 16.04.05, 12:18
            taaa, chyba Pana nie znasz, w szale to on może co najwyżej nawrzeszczeć i powymachiwać rękoma a nie widziec we mnie demona seksu
            • pszczolaasia Re: wiecie, 16.04.05, 12:19
              to weź go siłą!!!
              • pszczolaasia Re: wiecie, 16.04.05, 12:20
                po prostu wykorzystaj Panasmile))
        • annalalik Re: wiecie, 16.04.05, 12:18
          Oj tam od razu szlak trafil... ja jeszcze pamietam przeprowadzke i te wygibasy z
          M miedzy gratami smile)) Bydzie dobrze
    • pszczolaasia Ata dostałaś linka? 16.04.05, 12:20

• ata76 Re: Ata dostałaś linka? 16.04.05, 12:26
        dostała, i teraz mam zgryza....

dobra, lecę dalej, bo na razie tylko się wykąpałam, a czas się ubrać smile

wpadnę za chwilkę
        • pszczolaasia Re: Ata dostałaś linka? 16.04.05, 12:29
          czemu masz zgryza? jak go polecają to wal, tak dla sprawdzenia, nigdy nie
          zaszkodzi...
    • jedna_chwilka nie bedzie mnie ok. 2 godz. 16.04.05, 12:36
      jadę na manicure - coś muszę ze sobą zrobić
      • pszczolaasia Re: nie bedzie mnie ok. 2 godz. 16.04.05, 12:37
        to po manicure zrób foto i przyślij nam cobyśmy obaczyły...
        • jedna_chwilka Re: nie bedzie mnie ok. 2 godz. 16.04.05, 12:38
          w robocie jestem, bez aparatu, a poza tym nie maluję, bo teraz regeneruję płytkę paznokcia - taka jestem gupia, kto pomyślałby o tym, a ja kuwa myśle
          • pszczolaasia Re: nie bedzie mnie ok. 2 godz. 16.04.05, 12:40
            a co nią masz? bo mi od częstego malowania się rozdwajają niestety... musze se
            coś kupić, ale to jest jak nałó, moja słabość, uwielbiam zmieniać se kolor
            paznokci.... akryle, seryle itp. itd.
            • jedna_chwilka Re: nie bedzie mnie ok. 2 godz. 16.04.05, 12:47
              pani moja od la pazura, żeby mi płytkę scalić najpierw do znudzenia powtarzała z 6 lat temu, zeby wcierac oleum rycynum w każdy la pazur od skórki w kierunku białego zakończenia.
              potem kazala sobie smarować taką mundrą odżywką firmy Mavala (czy to nie jest kryptoreklama?) na połączenie wszystkich warstw płytki a potem taką odżywką, po całości paznokcia, ktora w 3 sek wysycha i jest naturalnie wchłaniana przez paznokeć a troszeczkę wygląda jak lakier bezbarwny choć aż tak się nie błyska.Służy tez jako podklad do lakeru...nic innego poza tym nie stosowałam od lat 6, ach i nie obcinam paznokci tylko je piłuję i to nie metalowym pilniczkiem tylko szklanym - dets yt
              • pszczolaasia Re: nie bedzie mnie ok. 2 godz. 16.04.05, 12:49
                tenks Jagodasmile)) spróbujesmile)
    • merunka Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 12:36
      hihi ale mi humor poprawilysciesmile to ja tez donosze: wstalam o 7.30, pogoda
      piekna, w pidzamie latalam tylko chwile (pszczolaasia Ty jak stary marynarz: do
      stu piorunow - podobalo mi sie towink ugotowalam kapusniak, pranko wisi na
      balkonie, delektuje sie spokojem - jestem sama w domu i choc gonia mnie wyrzuty
      sumienia (powinnam juz konczyc pisanie pracy mag. a jeszcze nawet nie
      zaczelam!) to czerpie radosc z chwili. Jakos tak bylam nastrojona
      pesymistycznie - choc to polowa cyklu i powinnam byc natchniona do dzialan to
      jakos brak mi werwy i wiary, ze sie uda. I denerwuje mnie, ze tak obsesyjnie o
      tym mysle, nie potrafie normalnie zyc. Obled. Humor poprawily mi dopiero Wasze
      posty i dowcipne ripostysmile Juz widze ta przeprowadzke i proby dzialanwink I
      meza, ktory zamiast ataku szalu na punkcie ukochanej dostaje obledu na tle
      rozgraconego mieszkaniawinkNo to milej sobotysmile
      • pszczolaasia Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 12:38
        bo my naturalne wariatki jesteśmy, naturalny dar od Boga do drwin....
        znalazłyśmy się jak w korcu maku... czeba było net wymyśleć cobyśmy się
        spotkały... a jednak znalazłyśmy sięsmile))) i chwała Panu na
        wysokościach smile))))))))))
        • jedna_chwilka Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 12:42
          a na ziemi pokój ludziom dobrej woli...
          • pszczolaasia Re: uprzejmie donoszę, że wstałam:))) 16.04.05, 12:42
            amen
      • jedna_chwilka Merunka zostań z nami 16.04.05, 12:40
        im nas więcej tym weselej
        • pszczolaasia Re: Merunka zostań z nami 16.04.05, 12:42
          Merunka ostań, ostań, gdzie ci będzie lepiej?
          • annalalik Re: Merunka zostań z nami 16.04.05, 12:48
            Mój mąż sie przytulaśny coś zrobił hehe
            Czesc menurko smile

Boli mnie brzuch jak diabli sad cos w okolicy jamniczków wink Nie wiem co sie
            dzieje - od dzis niebiore duphastonu wiec moze przez to...
        • jedna_chwilka lecę bo się spóźnię. 16.04.05, 12:48
          wrócę
          • merunka Re: lecę bo się spóźnię. 16.04.05, 13:28
            Ale jestescie kusicielki. A kto za mnie bedzie pisal, he? To jedyna okazje, by
            wreszcie ruszyc, bo weekendy spedzamy zazwyczaj poza domem, a w ciagu tygodnia
            po powrocie z pracy brak mi natchnienia. Zreszta moj maz jak cerber pilnuje
            mnie czy aby sie nie obijam. On sam jest strasznym pracusiem i tepi we mnie
            lenistwo.. A ja mam zrywy. Albo pracuje bez wytchnienia, albo sie lenie bez
            wytchnieniawink Ale moj ukochany tego nie rozumie. Teraz musze symulowac zryw
            tworczy, bo obiecalam, ze na jesien skoncze studia. Mam nadzieje, ze mnie nie
            wydziedziczycie za to, ze malo pisze, ale wierzcie mi, ze musze sie przed tym
            bardzo powstrzymywac. Jestem z natury niezmiernie towarzyskasmile To jeszcze raz
            milej soboty!
            • pszczolaasia Re: lecę bo się spóźnię. 16.04.05, 13:28
              no to pasujesz do nassmile)))))))))))))))))))))
            • annalalik Re: lecę bo się spóźnię. 16.04.05, 13:30
              To jak mężusia nie będzie to pisz do nas smile)
              A zreszta ja mam podobnie - czasem taki zryw do pracy ze nikt mnie nie
              powstrzyma a czasem leń jak cholera smile)
    • kruszyna75 Cześć Dziewczynki 16.04.05, 13:36
      melduję, że lasagne zrobione, zaraz idziemy na rolki, mam tylko nadzieję, że
      nie zacznie padać bo u mnie zaszło właśnie słoneczko.
      Pszczółka, Ania i inne testujące jutro. To już jutro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Wszystko będzie wiadomo.... albo nie. U mnie @ niet, choć powinna przyjść
      dzisiaj, ale nawet leciutkie plamienia mi się nie zaczęły. Nie podniecam sie
      ejdnak ponieważ tempka nie ejst wysoka więc na dwoje babka wróżyła. Może @
      przyjdzie z opóźnieniem. Obaczym.smile))))))
      • annalalik Re: Cześć Dziewczynki 16.04.05, 13:37
        Będzie dobrze - ja tam sie zastanawiam czy wogole testowac jutro ale co tam -
        dotrzymam Wam towarzystwa smile)
      • annalalik Re: Cześć Dziewczynki 16.04.05, 13:38
        Mam już ochotę na Twoją lasagne - poprosze o przepisik
      • kruszyna75 Cytruś 16.04.05, 13:39
        Cytruś, nawanie tego właściela poje.... to bardzo łagodne określenie. Nawet nie
        zdajduję w sowim słowniku słowa, kóre mogłoby go opisać.
      • kruszyna75 Chwilka 16.04.05, 13:40
        A może podczas tej przeprowadzki zdaży się jakiś spontan np. wśród kartonów,
        albo teściowie będą musieli na jeden dzień wyjechać. Nic nie jest
        stracone smile))))
        • pszczolaasia sześć Kruszynko:)))) 16.04.05, 13:54
          no, już jutrosmile
          uważaj na tych rolkach, cobyś się nie wywaliła!!!!!! masz plamutki nieładne? a
          ja nie... jak nigdy...no tak czy siak do witrasmile))))
          Ania też proszę wyczymać!!!!!
          • annalalik Re: sześć Kruszynko:)))) 16.04.05, 13:56
            Ja wytrzymam tylko nie wiem czy mam robic... no ale zrobie wink)
            • pszczolaasia Re: sześć Kruszynko:)))) 16.04.05, 13:57
              tak towarzysko zróbsmile))))
      • kruszyna75 Narka 16.04.05, 13:52
        dobra zbieram sie na te rolki smile
        papaski, będę za jakieś 2-3 godzinki.
        • annalalik Re: Narka 16.04.05, 13:53
          papa
          • pszczolaasia jako nieciężarówka mam obowiązki- idę z siorą 16.04.05, 14:02

• pszczolaasia Re: jako nieciężarówka mam obowiązki- idę z siorą 16.04.05, 14:02
              do sklepu chciałam jeszcze dopisać, będę późniejsmile pozdrowlonkasmile))
              • annalalik Re: jako nieciężarówka mam obowiązki- idę z siorą 16.04.05, 14:12
                OKi - a ja dzis na imprezke ide popoludniu hehehe
        • alejandra1 no proszę a u mnie super słonko 16.04.05, 14:18
          ja dziś w gościnie u moich Rodziców
          w Łodzi piękne słońce, cudna wiosna
          Byłam już na małych zakupkach i kupiłam przesłodkie czerwone butki, od razu mam
          lepszy nastrój
          Miłego dzionka
          Ola
          • annalalik Re: no proszę a u mnie super słonko 16.04.05, 14:30
            No to ja tez powoli znikam Kochane koleżaneczki smile)
            Jutro spotkamy się rano - ale pewnie jeszcze dzis zaglądnę na forum późnym
            wieczorem smile)
            3majcie sie ciepło wink
            PAPA
            • pszczolaasia Re: no proszę a u mnie super słonko 16.04.05, 15:11
              witro to Romka coś zmajstruje na urodzinki... twarda jest nie puszcza pary z
              ustsmile)) w nas się wdałasmile))))buhaaahhhaaa w nas....no we mnie na pewno nie....
              ja tam długo tajemnicy nie uczymam, w naturze mam gadatliwość, chyba, że wiem,
              że coś jest naprawdę ważnego, to co innego...
              Jagoda wróciła? Cytruś gdzie? Ania na dżamp idzie, Ola się opala, Ata jedzie do
              mojej siory, Kruszyna szusuje na wrotkach, Magda lata za Julką... czili tyko ja
              to ostanę...sama.... to idę do odrodu, kwiaty mamie podwiązaćsmile))) narkasmile))
              • swaihwe a ja wróciłam z zakupów 16.04.05, 16:26
                I były plany na bieliznę i spódniczkę.... i nic nie kupiłam. Cholera - czy ja
                jakaś niewymiarowa jestem????? smile Wydawałoby się, że nie, a jednak.
    • jedna_chwilka A propos kusicielek i domu 16.04.05, 17:00
      Merunka - jakie tam kusicielki - dzie Ci tak będzie dobrze jak u nas? i pośmiejesz się i popłaczasz...
      Saihwe - albo coś jakoś inaczej nawyżej mnie zrugasz za błąd - normalan jesteś a jak masz być taka jak MY - inaczej! (Pszczoła potwierdzi)

no riebiata ja walę do domu, odpalam brykę i na pych może ruszy :0) a jak nie to pojade do z Centrum na Ochotę (!) okazją - jakimś tramwajem czy coś
      • kruszyna75 Wróciłam 16.04.05, 17:32
        z rolek nic nie wyszło, bo zaczęło padać. na złośc jak już wracalismy to
        słoneczko wyszło. trudno musiało tak być. poszliśmy sobie na kawusię (mrożoną,
        mniam,mniam) i do empiku. Kupiłam sobie nową knigę Grocholi i jeszcze jedną ps.
        i love you. Mam ja po angielsku ale trudno mi szło czytanie wiec kupiłam sobie
        po polsku, będzie łatwiej smile))))))))))))))))))
        lasagne sie pieczesmile
        • kruszyna75 Ania chciała przepisik 16.04.05, 17:35
          Przepisik na lasagne to taki standardowy
          1 warstwa: płaty makaronowe lasagne
          2 warstawa: sos beszamelowy i sos pomidorowy, na to mięso mielone z dużą
          ilością przypraw, cebulką i czosnkiem i jeszcze raz sos pomidorowy
          3 warstwa : patrz warstwa 1
          4 warstwa: patrz warstwa 2
          itd.
          na ostatnią warstwę płatów daję jeszcze sos beszamelowy i duuuuuuuużo statego
          parmezanu.

i do piekarnika smile)))
          • jedna_chwilka Re: Ania chciała przepisik 16.04.05, 17:49
            o kurczę Kruszynko...a ja zo niebo w gębie to bym Ci wieczór urozmaiciła....
            mniam, mniam
        • kruszyna75 Witam nowe koleżanki!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.05, 17:36
    • jedna_chwilka Bryka odpaliła jestem już chałupie 16.04.05, 17:50
      • kruszyna75 Re: Bryka odpaliła jestem już chałupie 16.04.05, 17:56
        cześć Jagoda, jak manicure?
        • jedna_chwilka Re: 16.04.05, 17:58
          dzięks, ok...akurat kiedy jechalam na Odyńca się rozpadało i pomyślałam, że
          sobie chyba na tych rolkach nie pojeździsz jednak...
          • jedna_chwilka pójdę się zdżemnąć 16.04.05, 18:04
            coś mnie śpik łapie
            • kruszyna75 Re: pójdę się zdżemnąć 16.04.05, 18:13
              ja tak własnie wczoraj miałam... dwie godziny drzemki smile
            • asiulka1976 hejka 16.04.05, 18:17
              Wrociłam ze szkoły wymeczyła nas nauczycielka ze szok no ale juz cos zaczyna
              sie dziac w przyszlym tyg pewnie bede sie zastanawiac jak sie nazywam !!
              W pon jade z M na badania i troszke papierkowej roboty mam, we wtorek praktyki
              w szkole, w srode spotkanie organiazacyjne zwiazane z mis wybrzeza, w czwartek
              spotkanie w sprawie pokazu mody slubnej, w piatek mokaz makijazu dla kobiet
              dojrzalych i co Wam powiem to wiek od ..... 35 lat surprised( w sobote pokaz mody
              slubnej w niedziele w geancie tez jakis pokaz. No ale jestem w swoim zywiole surprised)

Wiecie dostalam jakiegos dziwnego sluzu jakby "muchomorkowy" ale to nie to !!
              pisalam do poloznej ale cisza, hhmmm sluz poowu mam 5 dni dziwna sprawa.
              Za 5 dni sie dowiem i NIKT mi niech nie pisze ze za wczesnie i tak bede
              testowac hihiihihii bo lubie surprised)
              • kruszyna75 Re: hejka 16.04.05, 18:25
                Asiulka, a Ty nie miałas mieć dzisiaj jakiegoś egzaminu????????

A co do testu, jak Ci będziej lżej to testuj od woli, najważniejsze, żebyśmy
                szczęsliwe były wink))))))))))))))))))
                • asiulka1976 Re: hejka 16.04.05, 18:29
                  Mialam egzamin z kolorowej i cz-bial. i super mi poszedl. No ale zajecia potem
                  normalnie były i nas wymeczyła chustami i kolorami to nie takie proste spojrzec
                  i powiedziec ja to zima a ty to wiosna surprised) kolezanka wygladajaca na lato
                  okazala sie wiosna !! hihihiihih
                  Poszukam linka do bazy kolorystycznej to zapodam Wam surprised)
                  • asiulka1976 Re: hejka 16.04.05, 18:32
                    mam www.makijaz.net/tt.html
                    • kruszyna75 Re: hejka 16.04.05, 18:35
                      super, zaraz tam zajrzę, zobaczę co mi wyjdzie smile))
                      super, że egzamin poszedł Ci świetnie
      • swaihwe Re: Bryka odpaliła jestem już chałupie 16.04.05, 21:25
        Ha! A ja pojechałam do EMPIK-u i już tam autko zostawiłam. Moje niestety nie
        odpaliło... Jutro, choć niedziela, dzień pod znakiem szybkiej naprawy. Już
        zdiagnozowano co autkowi dolega smile
    • kruszyna75 Dowcip dla Pszczółki 16.04.05, 18:26
      Które zwierzę jest bardziej pracowite: mrówka czy pszczoła?
      Mrówka, bo nie traci czasu na bzykanie!
      • alejandra1 Re: Dowcip dla Pszczółki 16.04.05, 19:21
        no zacne zacne hi hi hi
        u nas tzn u Rodziców u których czsowo weekendowo przebywam, wielka impreaz - 10
        rocznica ślubu mojej siostry. Szwagier upiekł prosiaka i najedliśmy sie do
        nieprzyzwoitości. Lediwe moge oddychac. Uciakłam od stołu, żeby z wami popisac.
        Słońce uciekło przed wieeeelkim deszczem z pięknymi piorunami i tak to zaczyna
        sie wiosna.
        Ola
        • kruszyna75 Re: Dowcip dla Pszczółki 16.04.05, 20:05
          Ola, no to niezła wyżera smile))))))))))))
          Myśmy się najedli jak bąki lazanią, ale prosiak, no no no smile
          • annalalik HEJKA!! 16.04.05, 23:09
            Jestem z imprezki ale Was chyba jusz nie ma sad
            • romkaforever Re: HEJKA!! 16.04.05, 23:10
              ja jestem ale zaraz ide spać
              • annalalik Re: HEJKA!! 16.04.05, 23:19
                Czesc Romka - byle do jutra smile)))
                • pszczolaasia Kruszymo!!!! 17.04.05, 00:27
                  dowcip... prima sort!!!!!! petarda!!!!!
    • jedna_chwilka ooo? nie śpicie? 17.04.05, 00:30
      idę życzyć Romce - zaraz wracam
    • asiulka1976 witajcie 17.04.05, 09:36
      Czy jest nowy watek czy w tym piszemy ??
      Jak testowanko ?????????
      • annalalik Re: witajcie 17.04.05, 09:37
        Piszemy w życzeniach ROMKI - to jest wątek wczorajszy smile))
        • jedna_chwilka Dyżurna!!! 17.04.05, 09:40
          jestem z Ciebie dumna rormalnie
          • annalalik Re: Dyżurna!!! 17.04.05, 09:40
            e tam
            • jedna_chwilka Re: Dyżurna!!! 17.04.05, 09:44
              nie eee tam tylko TAAAAK i to bardzo! a co Ty masz dziś doła?
              • annalalik Re: Dyżurna!!! 17.04.05, 09:48
                odpowiedzialam na Życzeniach Romki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka