Dodaj do ulubionych

cień 2 kreski..

21.04.05, 10:12
Dziś zrobiłam test, i wyszedł mi gruby cień 2 kreski na Quik View. Owulację
miałam w 11 d. c. a dziś jest 13 dzień od niej. Myślicie, ze mogło się udać?
Czy usg coś już wykarze, czy tylko beta? Miałam raz plamienie takie lekko
brązowe, malutko, a teraz czysto, śluz mleczny..
Co robić, poradźcie bo mam nerwy w strzępach... Może za wczęsnie zrobiłam test?

Pozdr, Asia - w rozterce.
Obserwuj wątek
    • abneptis Re: cień 2 kreski.. 21.04.05, 10:13
      usg nic nie wykarze i tylko sie zdenerwujesz
      najlepiej zrób bete i trzymam kciukismile
    • pszczolaasia Re: cień 2 kreski.. 21.04.05, 10:14
      tylko betasmile))))))))))))) dawaj jak zrobisz wynikismile))))))))
      • pszczolaasia Re: cień 2 kreski.. 21.04.05, 10:14
        czymam kciukasysmile)))
        • luna333 Re: cień 2 kreski.. 21.04.05, 10:26
          szczerze mówiąc ja w 11dni po owu zobaczyłam cień drugiej właśnie na Quicku,
          następnego dnia zobaczyłam ten cień już troszkę wyraźniejszy i tak sobie
          testowałam a kreseczka stawała się coraz widoczniejsza -czego i Tobie życzę smile
          • ewcia730 Re: cień 2 kreski..-ja też dzisiaj testowałam 21.04.05, 10:32
            I ja tez znów ujżałam,cień drugiej kreski na teście od ewy.To mój 11 dzien po
            owu(czy mogło jeszce nie dojsc do pelnego zagniezdzenia?)tak sie denerwuje,wiem
            co czujesz ja jeszcze do @ mam 2 dni(w sobote)wiec wtedy jeszcze raz zrobie,ale
            nie jestem jeszcze tak do konca przekonana.Trzymam kciuki za Nas obie!!!!!!!!
            Bedzie dobrze,uda sie zobaczysz!!!!

www2.fertilityfriend.com/home/a79d0
            • pszczolaasia Re: cień 2 kreski..-ja też dzisiaj testowałam 21.04.05, 10:34
              ja też czymamsmile))))) bosz ten kwiecień jest cudowny, wszytskie w grudniu rodzić
              będziemysmile))))))))))))))))))
              • 1979ju Dziękuję Wam bardzo 21.04.05, 10:44
                Dzięki za wsparcie smile)
                Chyba zrobię tą bętę, bo nie wytrzymam. Cień jest widoczny w dobrym świetle,
                gruby taki, hm.. Kiedyś miałam już taki cień, ale na innym teście i dostałam @.
                Robiąc betę będę chyba miała pewność i uspokoję się. Albo rybki, albo pipki,
                3majcie kciuki.

Pozdr, Asia.
    • kasiuula Re: cień 2 kreski.. 21.04.05, 10:41
      Ja też mam przyjemne doświadczenia z cieniem drugiej kreski. Ja robiłam test w
      26 dc i ją zobaczyłam, potem robiłam codzień nowy (nawet po parę) i z dnia na
      dzień ten cień był wyraźniejszy smile aż okazał się grubą tłustą krechą czego i
      Tobie z całago serca życzę. Ja na betą nie namawiam, bo to naprawdę wcześnie i
      szkoda się kłuć. ja zrobiłam betę i miałam 72 więc bardzo mało i nawet pani w
      laboratorium mówiła że to mało. I tylko sie zaczęłam denerwować, a to
      niepotrzebne. Moim zdaniem powinnaś się cieszyć i zrobić test jutro lub
      pojutrze.
    • ewcia730 Re: cień 2 kreski.. 21.04.05, 10:46
      Dzieki!Jakoś lepiej na duszy!!smile Ja dzis zrobilam takiego babola
      rano.Oczywiscie sie dzisiaj o 5 obudzilam bo siku(to juz mi sie zdarzylo 3 noc
      pod rzad) i robilam test.Zobaczylam troszke wyrazniejsza 2 kreske i napisalam
      do to w smsie do kolezanki(bo wczoraj u mnie byla i chciala wiedziec jak
      wyjdzie-ona tez w 3 m-cu ciazy wiec integracja na maxa!) i z przyzwyczajenie
      wyslalam smsy mezowi,ktory jest za granicą.A ja taka mu chcialam zrobic
      niespodzianke a tu klops.Nieźle co??
      • pszczolaasia Re: cień 2 kreski.. 21.04.05, 11:00
        to się chlopak ucieszyłsmile))))))))))))))
        • ewcia730 Re: cień 2 kreski.. 21.04.05, 11:20
          jeszcze nie przeczytal dopiero wieczorem bo w dzien mam francuski nr dopiero
          wieczorem przekłada karte.Ahh jaki pech
          • mwarszaw1 ewcia730 21.04.05, 19:04
            możesz go jeszcze anulować (tego esa),
            zadzwoń na *525 czy cos takiego. Kiedyś mi koleżanka o tym mówiła, ale nie
            jestem pewna czy dobrze Ci powtarzam.
            • ewcia730 DO mwarszaw1 !!!! 21.04.05, 23:21
              KOCHANA ZA POZNO ON DZIWNIE SZYBKA JA ODCZYTAL,PRZED POLUDNIEM PRRZELOZYL KARTE
              BO DZWONIL.NIEWIEDZIAL CO POWIEDZIEC TAK GO ZAMUROWAŁO.COZ WIDOCZNIE TAK
              MUSIALO BYC.ALE TO MOZE DOBRRZE BO MIAL OGROMNY ZAL,ZE NIE POWIEDZIALAM MU O
              TYM PIERWSZEMU,TYLKO NAJPIERW KOLEZANCE.JAK JA NIE BYLAM PEWNA,ZRESZTA NADAL
              NIE JESTEM.2 KRESKA SLABA I CIENKA ALE WIDOCZNA.W SOBOTE POTWIERDZE.BOZE
              TRZYMAJ KCIUKI
              • pszczolaasia Re: DO mwarszaw1 !!!! 22.04.05, 07:50
                wszyscy czymamy kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • 1979ju Re: cień 2 kreski.. 21.04.05, 19:34
      Ech..miałam strasznie dziś męczący ten dzień w pracy, ciągle myslałam, czy moze
      jednak..W końcu zdzwoniłam do mojego dr i zalecił by jeszcze bety nie robić bo
      może być niska, a powiedział, zebym powtórzyła test za parę dni (myśle o
      sobocie). No a teraz wieczorem pojawiło sie brązowe plamienie, malusieńko,
      ale..zawsze tak mam prze @. Pewnie lipa z tego będzie...znowu...
      Na razie nyją mnie jajniki i mam tkliwe piersi, ale to wszystko moze wskazywać
      na @.
      Pozdr, Asia.
      • ewcia730 Re: cień 2 kreski.. 21.04.05, 23:15
        O NO TO DOLANCZASZ DO nAS MY TEZ W SOBOTE TESTUJEMY smile) MNIE BRZUSIU BOLI
        ZWLASZCZA BOL JEST SILNIEJSZY WIECZOREM.ALE CZUJE SIE ZLE CALY DZIEN.TO NIE
        MOZE BYC NIC INNEGO - TYLKO DZIDZIA smile JA GLEBOKO W TO WIERZE, A WY??
        POZDR
      • ewcia730 Re: cień 2 kreski.. 21.04.05, 23:18
        AHA POWIEDZCIE MI TYLKO CZY WAM TEZ TAK BRZUCH WYDYMA??JA MAM TAK CIAGLE.NAWET
        NIE DA SIE U MNIE TEGO UKRYC,BO BYLAM BARDZO SZCZUPLA,DOSLOWNIE ZERO
        BRZUCHA.PONOC MACICA SIE ROZKURCZA CZY COS TAKIEGO.WIECIE COS NA TEN TEMAT?A
        JAK ZJEM TO JUZ CALKOWIECIE MNIE ROZWALA AZ BOLI.JAKBY ZOLADEK MI SIE NIE
        MIESCIL W BRZUCHU-TAKIE DZIWNE UCZUCIE ALE BOLACE.NAPISZCIE
        • 1979ju Re: cień 2 kreski.. 22.04.05, 10:13
          No i rano dostałam plamienia brązowego. Pewnie nie ma co się już łudzić... Ale
          zrobię jutro ten test, skoro jakiś cień wczoraj był..pewnie zmyła siakaś...
          Ech sad((((

Pozdr, Asia.
    • justyna62 Re: cień 2 kreski.. 22.04.05, 10:54
      Ja też dzisiaj rano zrobiłam test i też wyszły mi 2 kreseczki tylko ze ta różowa
      to tak baaardzo słabiutka, ale widoczna.

Justyna
      • ewcia730 Re: cień 2 kreski.. 22.04.05, 15:46
        OJEJ SUDOWNA WIADOMOSC.OGROMNIASTE GRATULACJE I SPOKOJNEJ CIAZY.JAKIM TESTEM
        ROBILAS???

• justyna62 Re: cień 2 kreski.. 22.04.05, 16:25
          ja robiłam Quick Viu czy jakos tak, taki z dzidziusiem na opakowaniu, jestem 12d
          po owu i ta kreseczka czerwona wyszła baaaaardzo bledziutka więc nie ciesze sie
          jeszcze tak strasznie.

Justyna
        • justyna62 Re: cień 2 kreski.. 22.04.05, 16:25
          ja robiłam Quick Viu czy jakos tak, taki z dzidziusiem na opakowaniu, jestem 12d
          po owu i ta kreseczka czerwona wyszła baaaaardzo bledziutka więc nie ciesze sie
          jeszcze tak strasznie.

Justyna
          • pszczolaasia Re: cień 2 kreski.. 22.04.05, 19:00
            Justynka, to czekamy na dzień w którym @ miałaby przyjść i w którym oczywiście
            nie przyjdzie i wtedy wykrzycz nam tu, że zrobiłaś 2 teścik i wyszły ci pikne
            II grube krechysmile)))) czekamy, ja tam troche wyczymam, ale nie ociągaj się....
        • asiulka1976 ewciu730 22.04.05, 16:28
          napisalam Ci na priv
          • ewcia730 To juz jutro ... 22.04.05, 22:59
            Troche sie boje.co prawda wierze w swoja intuicje ale jakos widze,ze nie tak do
            konca.Mimo,ze wczoraj na tescie ujzalam ta 2 kreske ale byla bardzo slaba i
            taki wynik dla mnie nie liczy.Boze mam nadzieje,ze jutro bedzie juz ta 2 bardzo
            wyrazna.Trzymajcie kciuki tak bardzo chce,zeby to byla prawda..

• 1979ju Re: To juz jutro ... 23.04.05, 10:58
              No i negatywny robiony o 3 w nocy...bo poczułam coś - kropla krwi...Juz nie mam
              co się doszukiwać cienia kreski. Ale takiego PMS daawno nie miałam, sutki jak
              wisienki, całe piersi obolałe, nycie jajników i wulczy apetyt...i taka zmyła..
              Ech już sobie poryczałam...że nigdy nie ujrzę tych 2 kresek...

Ewcia a jak u Ciebie????

Pozdr, Asia - zrezygnowana.
              • aquarius72 Re: To juz jutro ... 23.04.05, 11:06
                Asiu - a który to dzień po owu i jaki test robiłaś?
                • 1979ju Re: To juz jutro ... 23.04.05, 11:19
                  Owu miałam 8 lub 9 kwietnia (stwierdzono przy pomocy testów owu i usg) - przez
                  te 2 dni bolał mnie jajnik w którym miałam pęcherzyk 22 mm i w te dni były
                  przytulanka. Także dziś to 16, 17 dzien od owu.

Asia.
                • 1979ju Re: To juz jutro ... 23.04.05, 11:25
                  A i robiłam test Quick View.

Asia.
                  • ewcia730 Re: To juz jutro ... 23.04.05, 12:18
                    U mnie cisza,tzn @ jak do tej pory niema.Temp mierze prawie co godzine czy oby
                    nie spadla ale utzrymuje sie 37,1 a wczoraj byla taka piekna w ciagu dnia bo az
                    37.7-8.Ojej własnie mierze znowu i pokazalo mi 37.4,gdzie od rana nie chcialo
                    przeskoczyc nawet na 37.2.ale czy to jakis znak?/\hmm co bedzie to bedzie
                    Trzymam kciuki za nas
    • 1979ju Re: cień 2 kreski.. 23.04.05, 13:22
      Ewcia,
      3 mam kciuki za Ciebie. Ja jestem raczej na stracone pozycji, chociaż @ jeszcze
      nie mam, plamienia prawie wcale i wciąż tkliwe bardzo piersi.
      Kurcze, kiedy zrobisz test?

Pozdr, Asia.
      • ewcia730 Re: cień 2 kreski.. 23.04.05, 13:27
        Dzieki ja równiez Trzymam kciuki za Ciebie.Boje sie wiesz.. Czuje sie dzis
        okropnie nie moge jesc,mm taki sam bólu podbrzusza i mam okropne mdłości.Na sam
        zapach jedzenia mi niedobrze.@ nie dostalam (zawsze rrano przy 1 wizycie w
        toalecie),temp rano mi zmalała o 1 kreske ale teraz jest podwyzszona o 3 - 4
        kreski.Oby to bylo to A Ty kiedy testujesz???
        • 1979ju Re: cień 2 kreski.. 23.04.05, 16:24
          Mam nadzieję, ze te wszystkie Twoje dolegliwości są powodem .... smile)))
          Ja jak juz pisałam wyżej, dziś testowałam i mam test negatywny. @ też na razie
          nie mam, ale plamienia brunatne za to są, które u mnie zwiastują @. Piersi
          nadal mam tkliwe, i jajniki nyja więc czekam na jej łaskawe
          przyjście...ech..znów porażka..

Pozdr, Asia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka