tola79 04.05.05, 07:45 Albo tylko ja dzisiaj pracuję, albo jeszcze wszystkie śpicie, albo ja nie wiem U mnie zimno, ciemno, mokro, pada i ja chcę do domu......... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosomaczek77 Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 08:34 Cześć Dziewczynki, Wróciłam wczoraj po majówce i nic mi się nie chce. Do pracy trzeba ruszać a tu na łeb leje brrr. Co u Was słychać (wypadłam z tematu)? Miłego dnia pomimo wstrętnej pogody))) Odpowiedz Link
maria70 Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 08:35 ja też chce do domu ale z tego wynika, ze jest pare dziewczyn co wolą posiedzieć w domu, byle do urlopu Odpowiedz Link
zuzia36 Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 08:42 u mnie nrazie słonko świeci, ale do pracy i tak mi się nie chciało przyjść. Zresztą nic mi się nie chce, zupełnie nic. Dobrze że narazie tu cisza i spokój, narzie.... Odpowiedz Link
fiamma75 Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 08:54 Pracuję, pracuję... Pogoda chmurna acz ciepła. Trzymajcie za mnie kciuki, bo idę dziś do gin. Odpowiedz Link
zuzia36 Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 09:21 ja też idę dzisiaj, przed 14. Powodzenia!!!!! Odpowiedz Link
fiamma75 Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 09:29 zuzia36 napisała: > ja też idę dzisiaj, przed 14. Powodzenia!!!!! Wzajemnie. Ja na 17.00 Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 09:03 Ja już też w pracy, niestety, a by się chciało zostać w domciu, oj chciałoby się W Warszwce pada, przez tą pogodę łeb mnie boli i jeszcze na dodatek od kawy mnie odrzuciło. Oj ciężko będzie dziś, ciężko Odpowiedz Link
tola79 Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 09:13 A ja właśnie myślę czy kawy nie zapodać, bo coś ciężko Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 09:21 ja też już jestem...i straśnie mi się nie chce, brrr Odpowiedz Link
tola79 Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 09:25 Cześć Jagódko, już myślałam, że wszystkie gdzieś wymiotło, a gdzie podziewa się reszta? Fiamma, Zuzia - powodzenia u gina, trzymam kciuki za Was Jednak bez kawy ani rusz, idę nastawić wodę, bo inaczej nic z tej pracy dziś nie będzie ) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 09:25 dzień dobry kochane leniuszki ja wstalam i juz z kawką, bo bez nie da rady. pogoda u szwabow tez sie spsola, tylko plus 19 i ciemno, deszczowo...brrr. dobrze, ze mam dzis dzien wolny od szkoly - obligatoryjnie zreszta. a jutro tu Święto Kościelne, u nas też przecież, tylko nie wiem czemu oni se wolne zrobili z tej okazji. Ale sie nie zastanawiam zbytnio, wazne ze jutro tez wolne trzymam kciuki za te, co do lekarzy bedą dzis biec, i za reszte - by sie obudzila i jakos przetrwala ten dzien. bo niestety ale ma byc jeszcze gorzej - mysle o pogodzie oczywiscie Odpowiedz Link
sabi35 Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 09:31 Bo Niemcy to kraj katolicki (w przeciwieństwie do Polski , mają więcej wolnych dni świątecznych niż gdzie indziej (niedługo prawie każdy czwartek będzie wolny) Odpowiedz Link
annalalik Cześć dziewczyny 04.05.05, 09:25 Ja jestem trochę dziś skołowana ale przejdzie mi... Ogólnie pogoda u mnie do bani, leje cały czas - humor tez taki jak pogoda. No ale wiem że Wy to zmienicie. 17dc - 36,7 i trace nadzieje ze cos z tego bedzie Odpowiedz Link
tola79 Ania 04.05.05, 09:27 Anulka, ja tam nie wiem, bo się nie znam za bałdzo, ale może coś Ci się poprzesuwało, hę? To by wszystko tłumaczyło... Ech, jak miło Was widzieć Odpowiedz Link
tromysza Re: Tola 04.05.05, 09:32 Dziewczynki, co z Pszczoła? Proszę napiszcie. Martwię się. Odpowiedz Link
annalalik TROMYSZA 04.05.05, 09:35 same czekamy na wieści. Narazie nic nie wiemy konkretnego. Dziś po weekendzie się nią mam nadzieję porządnie zajmą. A na wieści - cóż - musimy czekać... Odpowiedz Link
annalalik Re: Tola 04.05.05, 09:34 Toluś nie no... poprostu nie wiem co powiedzieć. Jak się poprzestawiało to ok Jeśli nie pękło to i tak sie dowiem... Dzieki za troske Odpowiedz Link
bania79 Słońca moje kochane!!!!!!!!!!!!!!! 04.05.05, 09:40 Witam witam... Czy ja ostatnio narzekałam na brak pracy??? teraz mam taką kopę, że nie wiem jak się nazywam. Anulka, napisałam maila i prosze o posłanie całej naszej bandzie! Ja się nie wypisuję, szybko nadrobię i jestem z wami od ppiera do papiera! Będę się starać! Kochaneczki moje... Odpowiedz Link
bania79 Re: Bania 04.05.05, 09:47 Tak właśnie myślałam... hi hi która to się zastanwaiałam! hi hi hi łobuziaki Biorę się do pracy, bo będzie krzyk!!!!!!!! Odpowiedz Link
bania79 Aniu 04.05.05, 09:45 Będzie dobrze moja kochana! Ty się tym pęcherzykiem tak nie przejmuj, my go zaczarowałyśmy i się już rozmnozyl, pękł, i wszystko się z nim dzieje jak trzeba... Ja dziś 5 dc i mam zamiar od jutra zacząć mierzyć tempkę, jeśli to nie za późno i jeśli kupię termometr...Oj to moje zorganizoawabie! Aniu, gł;ówka do głóry! Odpowiedz Link
annalalik Dzięki dziewczyny 04.05.05, 09:51 za dobre słowa. Ja juz raczej spokojnie do tego podchodze... co ma byc to bedzie... Odpowiedz Link
nitka111 Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 09:44 Witam !! Ja zaraz też idę na kawę do sąsiadki ( chłopcy już się stęsknili za sobą). Kruszynko!!! ja nie piłam kawy całą ciążę - nie mogłam nawet patrzeć, a moją koleżankę odrzucało jeszcze prawie rok po. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 09:58 Aneczko, a co Ci napisał FF, że już miałaś cy nie? Dziewczyny, które do ginka dziś - trzymie kciukaski Bania, jak Cie znam to się obrobisz w sekundkie z roboto Hallo Niteczko o od kiedy bolo zazwyczaj bimbały? bo nie pamiętam? Odpowiedz Link
annalalik Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 10:01 FF mi jeszcze owu nie wyznaczył... śluzik słaby chyba za bardzo i brak skoku Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 10:03 Kurde, ja coś wierzę, że będzie ok. Przestań o tym myśleć. Choć wiem, że tylko łatwo się mówi... Ja Cię całuję najmocniej, wiesz to. Odpowiedz Link
annalalik Jagoda 04.05.05, 10:06 wiem wiem - nawet o tym nie mysle caly czas. Tylko rano jak tempke zmierze Odpowiedz Link
bania79 Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 10:03 Jagódko, sekund 10 i jestem z wami! hi hi a tam serio to będe płakac zaraz tyle tego jest i wszystko na przedwczoraj Odpowiedz Link
annalalik Bimbały... 04.05.05, 10:19 ja nie wiem od kiedy bolą bo mnie nie bolą prawie nigdy. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 10:32 o rany, u mnie się wściekli wiecie? ten tydzień za krótki cy cuś? Odpowiedz Link
bania79 Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 10:36 No wiesz Jagódka, po długim weekendzie jesteśmy... A tak a propos Ani, bombały piękna nazwa! A mi się od tej chudości zmniejszyły i nie bimbają już! Humor mam przedni dziś! hi hi Mój mężuś kupił sobie Playboya z Kasią z Robinsona! Ma takie stożki dziewczyna, że tej to dopiero nie bimbają... hi hi hi Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 10:36 Jagoda, u mnie się też wściekli, a ja mam ochotę dzisiaj się schowac cichutko w kąciku. Ania, ale może skok jeszcze będzie, jeżeli sluzik był ok, to może skok być jutro na przykład. Nie nerwuj się i tak wiele już Cie to wszystko kosztuje ))) Kasia prosi Jeżeli chodzi o bimbały to w ostatnich 2 cyklach to mnie zaczynały boleć tak 3- 4 dni po owu. Dziewczyny, ale jest dobrze, mogę pić herbatę ))))))))))))))))))) może się przemogę i zacznę zieloną brrrrrrr Odpowiedz Link
annalalik Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 10:44 KRUSZYNKO - zajżyj na moj FF - Asiulka mowi ze jesli sie tempka jutro podniesie to owu byla ok 15 dc - FF wpisal jak dopisalam na jutro i pojutrze tempki 36,8 owu w 16 dc Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 11:16 Ania, jak jutro wzrośnie, to myślę, że owu mogła być zarówno w 15 dc i w 16 dc. FF zaznaczy w 16dc ze względu na tempke w 9dc, tak myślę. Czy tak, czy tak szanse są ))) Odpowiedz Link
bania79 Anulka 04.05.05, 11:34 To ja trzymam kciuki za wzrost. Niewiele rozumiem z tego mierzenia, ale muszę cię poprosić o pomoc w tej kwestii (jeśli zakupię termometr dziś...).Aha, i powiedz mi czy to w ogóle ma sens takie mierzenie od 6 dnia??? Odpowiedz Link
bania79 A tak z innej beczki... 04.05.05, 11:35 A ja dzisiaj idę do fryzjera i cieszę się na to jak dziecko!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: A tak z innej beczki... 04.05.05, 11:36 o jak Ci zazdroszczę )))))))))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Anulka 04.05.05, 11:35 SENS MA - trzeba mierzyć Bania by cos wiedziec ) POMOZEMY CI Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Anulka 04.05.05, 11:36 Jest sens, ja mierzyłam od 5-6 dc (cykle miałam 32dniowe). Odpowiedz Link
tola79 Bania u fryzjera :) 04.05.05, 11:45 Pewnie, że to ma sens, ja zazwyczaj tak mierzę. A co do tego fryzjera, to miej się na baczności. Ja ostatatnio jak byłam, to zagadałam się z fryzjerka, a ona tak cięła, cieła... i trochę za bardzo mnie ściachała ) Na sczęście włosy szybko mi rosną, więc niedługo przestanę przemykać się pod płotami A tak serio, to baw się dobrze. Taki fryzjer potrafi dodać człowiekowi skrzydeł, prawda? ) Odpowiedz Link
bania79 Re: Bania u fryzjera :) 04.05.05, 11:48 Ja mam tą samą fryzjerkę od kilku lat, nawet na mój ślub specjalnie jechała 130 km, żeby mnie uczesać. mam do niej pełne zaufanie, bo zawsze ze mnie brunetki robi BLONDYNĘ, że ho ho!!! Uwielbiam do niej chodzić, ale dla porfela to wielka strata, więc tylko raz na 2-3 m-ce sie wybieram... Ale dziś jest ten dzień. Bo wiecie, ja 10 maja idę na super pokaz mody i już się do niego szykuje powolutku... Odpowiedz Link
jedna_chwilka na chwilkę tylko... 04.05.05, 11:37 Pani w szkole pyta dzieci o ich zwierzątka, przychodzi do Jasia: - Jasiu masz może pieska? - Mieliśmy kiedyś psa, proszę pani ale go zabiliśmy, bo ja mięsa nie jadłem, ojciec nie jadł i matka tez nie, a dla jednego psa nie będziemy kupować. - Jasiu to straszne, a kotka nie masz? - Mieliśmy też i kotka, ale go zabiliśmy bo ja mleka nie piłem, ojciec i matka tez nie, a dla jednego kota nie będziemy mleka kupować. - Jasiu co ty mówisz, przyjdź jutro z mamą! - Miałem kiedyś mamę, ale się jej z tatą pozbyliśmy, no bo ja jeszcze nie bzykam, tata już nie może, a dla sąsiada to nie będziemy trzymać. Odpowiedz Link
bania79 Re: na chwilkę tylko... 04.05.05, 11:40 Hihi, cudny dowcipasek!! Dzięki, że pomożecie z tempką! Kupię dziś termomer i się obaczy co to moje ciałko wyprawia... Odpowiedz Link
bania79 Re: Gdzie się podziewacie??? 04.05.05, 12:31 No proszę i taka cichutka noo.... I nawet mojego pokazu mody nie skomentowała! A ja nie mam sie w co ubrać! naprawdę!!! Odpowiedz Link
tola79 Re: Gdzie się podziewacie??? 04.05.05, 12:33 Bania! Ładnemu we wszystkim ładnie, więc nawet jakbyś worek po węglu (jak to mówi moja babcia) założyła, to i tak wyjdziesz jak królewna )))) Odpowiedz Link
bania79 Re: Gdzie się podziewacie??? 04.05.05, 12:39 hi hi, no ja tez w robocie, ale wiecie myslałam, że nie będę za wami nadążać, a tu robota swoją drogą a forum swoją! Wiecie, na wszystko muszę czas znaleźć, choćbym miała po godzinach siedzieć... Choć dzisiaj to raczej niewskazane, bo mam fryzjera o 17! Powtarzam się... łe matko! Dwie rzeczy mi sie podobały w tym skończonym weekendzie: powrót do domeczku kochanego i powrót na forum, bo u teściówki to musiałam cichcem pisać! Odpowiedz Link
annalalik No i wrocilam 04.05.05, 12:51 pomagałam Asiulce z pocztą ale teraz juz jestem. Niedlugo znikne znow bo czesem trzeba cos zalatwic ) hehe Odpowiedz Link
bania79 Re: No i wrocilam 04.05.05, 12:57 No właśie, tutaj toczy się życie, a nie ty Ania jakieś załatwianie... hi hi żartuje sobie, ja już chyba 100% wirtualna jestem Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: No i mam sygnaturkę :) 04.05.05, 13:19 no widzę widzę, rormalnie niech Ci sie utrzymie wysoka tempka juztro bo zwariuje cmoki Odpowiedz Link
bania79 Re: No i mam sygnaturkę :) 04.05.05, 13:21 No piękny wykresik. Muszę zgłębić jego tajniki i tez sobie taki stworzyć, bo to fajna rzecz...Za tempkę też trzymam kciukasy! Mierzę rozumiem o poranku, przed wstawaniem, o tej samej porze codziennie?? I na taki wykresik ewentualnie nanoszę, tak? Odpowiedz Link
annalalik Re: No i mam sygnaturkę :) 04.05.05, 13:22 No wiem - juz jestem nie do zniesienia ale nie przejmuj sie Jagoda - poprawie sie Odpowiedz Link
cytrusowa Re: No i mam sygnaturkę :) 04.05.05, 14:04 oooo, Ania przetestowala i ma sygnaturke - wykresik - ładnie Odpowiedz Link
tuptuch Re: witajcie 04.05.05, 14:08 czesc cytrusiu, aniu, jedna chwilko.... czesc dziewczynki. ale sie za wami stesknilam. co tam u was? Odpowiedz Link
bania79 Re: No to ja się zbieram kochaniuśkie 04.05.05, 13:22 No to czekamy na Cię!!!!!!!! Odpowiedz Link
nitka111 ........ 04.05.05, 14:10 Jestem z powrotem i wcale nie jest mi lepiej. Wszystko mi z rąk leci i jakaś taka wściekła jestem. To już druga faza cyklu, ale nigdy tak wcześnie tego nie odczzuwalam, chyba pogoda też ma wpływ. Rzadko, będępisać, bo wszystko mnie dziś denerwuje. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: ........ 04.05.05, 14:13 a mnie dobija Wska pogoda, mówię Ci Niteczko, 3ym się Odpowiedz Link
cytrusowa Re: ........ 04.05.05, 14:13 a moze sie wykrzycz Niteczko kochana - najlepiej na mnie - to Ci pomoze troszku Trzymam kciuki, by szybko przeszlo Odpowiedz Link
tuptuch Re: ........ 04.05.05, 14:15 Niteczko, zły humor kiedyś zawsze mija . trzymam kciuki. Odpowiedz Link
sabi35 Re: ........ 04.05.05, 14:16 A mnie też, jestem dzisiaj bardzo agresywna i nieprzyjemna. Dlatego siedzę cichutko w pracy. Może to pogoda? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: ........ 04.05.05, 14:18 u mnie bankowo pogoda Nitka - bardzo Cię rozumiem i całuję. Odpowiedz Link
bania79 Re: ........ 04.05.05, 14:19 Niteczko, gorącej herbatki sobie zaparz i zaraz ci się lepiej zrobi! Napewno, twoje samopoczucie nie wynika z tego co myślisz... To załamanie pogody, napewno! Ja też z entuzjazmu i optymizmu porannego robię sie coraz bardziej zblazowana! Ale liczę godzinki do fryzjera! Odpowiedz Link
tuptuch Re: ........ 04.05.05, 14:19 i jam mam dzisiaj humor nie najlepszy, bo maz do pozna bedzie w pracy a ja tu pelno bocianow ostatnio widzialam. Odpowiedz Link
bania79 Re: ........ 04.05.05, 14:20 No to pięknie tuptuś... Bocianki to nam wszystkim się przydadzą, a jak sie nie sprawią to pójdziemy na pole w kapuście szukać! a co!!! Odpowiedz Link
tuptuch Re: ........ 04.05.05, 14:23 powiem wam szczerze, ze pelno ich bylo i nawet zdjecia mam. co chwila jakies gniazdo. a co, Hania bedzie, bo byc musi. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 14:25 jeszcze nie, moze ok. 18ej coś Odpowiedz Link
tuptuch Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 14:27 wczoraj sie dowiedzialam wieczorem i spac nie moglam. martwie sie. Odpowiedz Link
nitka111 Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 14:30 Możliwe, że to pogoda ale mnie dzisiaj nosi. Czekam na R i pewnie się pokłócimy. Cytruś!!! - weź pod uwagę,że mój ślubny to też lew, ze wszystkim wadami. Popatrz na swojego, co to sięostatnio żaliłaś, to mnie zrozumiesz, ja mam to samo w domu . Odpowiedz Link
tuptuch Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 14:32 kochana niteczko, a moj D to do rany przyloz, choc czasami potrafi wyprowadzic czlowieka z rownowagi Odpowiedz Link
tuptuch Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 14:34 kochane powiedzcie , bo zglupialam. dzis mam 12dc, jak obliczyc dni plodne? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 14:36 standardowo miedzy 13 a 18 dniem, ale po to sie sobie przyglądamy zeby sie przekonac Odpowiedz Link
tuptuch Re: Tuptuś 04.05.05, 14:42 a tak Hania, ale jest tez druga opcja.... u nas moga byc blizniaki, he he Odpowiedz Link
tuptuch Re: I po długim weekendzie... 04.05.05, 14:43 dzekuje chwilko, ja juz po prostu zglupialam z tym wszystkim. Odpowiedz Link
annalalik Madziu 04.05.05, 14:47 Bo ty tez musisz zaczac sie obserwowac mierzyc tempke i ślizik oglądać wtedy jest łatwiej Odpowiedz Link
annalalik Jestem :)) 04.05.05, 14:43 Wszystko pozałatwiane i teraz mam czas dla WAS. Czesc Madziu - jak u Ciebie? Jak córcia? Nitka - masz zły humor pewno przez pogodę. Ja miałam podłe samopoczucie rano ale teraz jest lepiej Jagoda - Ty mi się tu uśmiechnij zaraz!! Pamiętasz? Bądź silna! Odpowiedz Link
tuptuch Re: Jestem :)) 04.05.05, 14:46 czesc aniu. jak sie ciesze, ze jestes. julka zdrowa i coraz fajniejsza. bylismy na wsi, daleko, daleko.... julka nauczyla sie wolac "cip cip". mielismy z niej niezly ubaw. a co tam u ciebie? jakies dobre wiesci? caly czas o tobie myslalam no i w ogole o was wszystkich kochane dziewczynki. Odpowiedz Link
annalalik U mnie żadnych zmian 04.05.05, 14:48 Narazie wszystko tak jak było. No ale zobaczymy )) Jak bedziesz miała nowe fotki to podeślij mi co? Odpowiedz Link
jedna_chwilka lato 04.05.05, 14:52 ale jestem gupia boszsz, nie dość, że przytyłam i widać to po ciuchach co mnie wkurza, bo muszę pokupować a nie skoram do wydawania kasiory teraz, to co zrobiłam przed chwilką? weszłam na strony z bielizną, żeby sobie zamówić kostium kąpielowy i co? załamka! gdzie ja z tą dupą chcę się zmieścić pytam??? Skąd one takie szczupłe som i na dodatek z takimi kształtnymi bimbałami - wiem, wiem w komputerze wszystko można wypięknić ale żeby aż taak?! Odpowiedz Link
tuptuch Re: lato 04.05.05, 14:55 chwilko nie zalamuj sie, bo zaraz przysle ci moje zdjecie, ha ha. Aniu, oczywiscie, ze przysle ci nowe fotki, jak tylko dasz mi chwilke. A tak w ogole to mam tyle zaleglosci w waszych mailach, ze nie wiem jak ja sie z tym wszystkim wyrobie. Co do obserwacji siebie to oczywiscie sie zastosuje Aneczko. Odpowiedz Link
annalalik Re: lato 04.05.05, 15:00 Jasne Magda - ja poczekam. To wyślij mi a ja dziewczynom roześle Odpowiedz Link
tuptuch Re: lato 04.05.05, 15:01 dziweczynki moj D powiedzial mi dzis rano, ze brzuszki powinnam cwiczyc, bo mi jamnik sie jakis zrobil, i co z tego pytam??? ja tam lubie wszystkie pieski. Odpowiedz Link
annalalik Re: lato 04.05.05, 14:56 JAGODA ty się nie łam. Ja też przytyłam przez zimę. Ale mam to gdzieś. Nie mogę być za chuda bo i tak niedługo zajdę i dzieciak musi miec ciepło w brzuszku. Poza tym Ty tak jak ja do grubych nie nalezysz... Do lata jeszcze troche wiec zadbajmy o siebie i kupmy wieksze rozmiary kostiumow - w ciazy w mniejszy nie wejdziemy i tak ) Ale optymistka kule ze mnie... Odpowiedz Link
nitka111 Re: lato 04.05.05, 14:59 Na mnie i tak nie ma kostiumu, muszę schudnąć. Ale i tak się cieszę, bo w końcu jedziemy nad morze.... Odpowiedz Link
annalalik eeeeeeeeeejjjze 04.05.05, 15:03 NITKA NO CO TY?? Dziewczyny przestańcie się przejmować figurą. Wiem, że czasem się człowiek źle czuje w swojej skórze ale wtedy ma kopa i sie za siebie bierze. A jesli czujecie sie dobrze to olać wszystko. Mężowie was kochaja takimi jakie jestescie! Ja też ) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: eeeeeeeeeejjjze 04.05.05, 15:22 Nitka kurde! Bo Ci zaraz znajde jakis kostiumik! Odpowiedz Link
bania79 Re: lato 04.05.05, 15:03 zaraz tam chudnąć... ja przepisu na trochę ciałka szukam! he he i Zazdroszczę troszkę zaokraglonym, bo to piekne, a nie taka szczapa jak ja! Nie narzekać mi tu!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
nitka111 Re: lato 04.05.05, 15:07 Możliwe, że mężowie WAS kochają takimi jakie jesteście. ja nie słyszę nic innego jak: ale jesteś gruba, mogłabyś schudnąć itp. itd. Odpowiedz Link
annalalik Re: lato 04.05.05, 15:10 Nituś... no to co on? niewrazliwy. Brał Cię za żonę z dobrodziejstwem inwentarza wiec co narzeka. A jesli chcesz schudnąć sama dla siebie to super. Ćwicz z dzieciakiem, jedz lekko (ja zaczelam lekkie sałatki jesc bo uwielbiamy z mezem). Bedziemy Cie dopingowac ) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: lato 04.05.05, 15:14 no ja zeby odrzucic te odbrzydliwe slodycze - choc i tak jem naprawde niewiele, najwyzej od czasu do czasu czekolade Toblerone (moja slabosc) - to dzis kupilam suszone owoce, morele i jablka, banany. Wiem, ze kaloryczne, ale z drugiej strony zdrowe, a ja ostatnio mam kilkudniowe problemy wiadomo z czym (5 dni!!!) a z innej beczki, dzis mam 28 dc, jakos nie czuje nadchodzącej @, dla spokoju zrobilam se dzis test, jedna kreska wiec moglam wziac polopiryne - wiadomo na co - no i teraz czekam. Z mojego kalendarzyka wynika, ze na przemiennie mam raz co 28 dni, raz co 27. Wniosek taki, ze jutro powinna przyjść... a propos babskich spraw - jaki hormon bada sie w 21 dc? bo ja w moim 21 dc sie nie zalapalam, bylam w Gdansku, a tutejsza pani doktorka chciala, bym kopniecznie 21 dala se wybrac krew z zyly Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: lato 04.05.05, 15:24 zaknebluj Go na chwilke, rób to w tych momentach w których zanosi się, że tak Ci powie Odpowiedz Link
tuptuch ..... 04.05.05, 15:34 Kochane probuje wyslac wam fotki nowe, ale jakos wysylam, wysylam, wysylam i wcale sie nie chca wyslac. bede probowac dalej. pa pa Tola Odpowiedz Link
tuptuch Re: ..... 04.05.05, 15:36 no i jeszcze julek mi zresetowal komputer!!!! kurde!!!! a juz myslalam , ze tym razem mi sie uda. no coz chyba moja corka domaga sie w ten sposob jedzenia. musze zrobic jej zupke. pogadamy pozniej pa Odpowiedz Link
cytrusowa Re: lato 04.05.05, 15:07 po kolei: nitka - juz wszystko rozumiem. Hasło LEW wszystko tłumacy. Wiec życze cierpliwosci i wytrwalosci - jestem z Tobą Chwilka - w kompie przecie wszystkie foto sa wyteruszowane, nie wiedzialas??? pociesze cie, mnie sie przytylo, tzn. zaokraglilo. w sumie jest ok, ale i tak mam zawsze problem z doborem gory i dolu - jak kupuje kostiumy, to majtki musza byc wiazane, bo jesli nie, to moja dupka sie ne zmiesci, albo stanik bedzie z wypchany watą tuptuch - Ty powiedz swemu Panu, ze brzuszki to niech on robi. a najlepiej mozecie razem. a potem to juz slodkie zapasu na podlodze... Odpowiedz Link
tola79 Re: lato 04.05.05, 15:10 No własnie, ja też chcę trochę nabrać tu i ówdzie. Niby nie jest źle, ale nie ważne, ile wciągam, nie mogę przytyć ni hu hu Odpowiedz Link
bania79 Re: WYSŁAŁAM Wam coś 04.05.05, 15:14 No to se możemy podać rękę Tola. Nituś, widziś i tak źle i tak niedobrze! A mężuś to niech nie udaje, że mu się nie podoba! Jak mi mój jakieś narzekanie rozpoczyna, to źle sie to dla niego kończy! Nituś, uśmiechnij się kochana, bo widzę, że smutna jesteś że aż strach dzisiaj!!!!! Odpowiedz Link
tola79 Re: WYSŁAŁAM Wam coś 04.05.05, 15:18 Mnie tam mój zawsze mówi, że jestem "w sam raz" hihi A co ma powiedzieć... Pora na mnie kobietki kochane, paaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
bania79 nic nie dostałam 04.05.05, 16:05 a ja nie wiem co z moim komputerem się dzieje, ale nie dostałam "czegoś" od ciebie ania, ani zdjęć tuptusia... ((((((( Odpowiedz Link
annalalik Re: nic nie dostałam 04.05.05, 16:07 Bania moze jeszcze dojdzie ) A jak nie to jeszcze raz wysle Odpowiedz Link
cytrusowa Re: nic nie dostałam 04.05.05, 16:08 ania, ja od ciebie tez nic nie dostalam Odpowiedz Link
cytrusowa Re: nic nie dostałam 04.05.05, 16:09 dobra, cofam - juz sie sciagnelo. dostalam! Odpowiedz Link
tromysza dziewczyny 04.05.05, 16:15 co u pszczoly? nie mam czasu, żeby czytać cały wątek, a ciągle się martwię. Wiecie coś? Odpowiedz Link
annalalik Re: dziewczyny 04.05.05, 16:16 Nadal nie mamy żadnych wiadomości. Czekamy aż Ata napisze - pojechała do Pszczoły do szpitala. Cierpliwości. Musimy czekać ... Odpowiedz Link
tromysza Re: dziewczyny 04.05.05, 16:19 okey- to proszę, napiszcie na priva jak będziecie wiedzieć. Całuję. Odpowiedz Link
annalalik Madziu 04.05.05, 16:34 Nadal nic do mnie nie doszło spróbuj na papryka@mlask.com Albo druga Madzia moze mi wysle? Cytruś? Odpowiedz Link
annalalik Piękna piosenka... znacie? (S.Szweda) 04.05.05, 17:06 "Nie róbmy nic na siłę, na siłę nie róbmy nic; po co nam chodzić tyłem po co nam tyłem żyć? komu potrzebna taka męka? radośnie frunie ptak; serce na BIĆ A NIE PĘKAĆ spójrzcie jak piękny, jak piękny jest świat..." Prawda... ) Odpowiedz Link
tuptuch Re: Piękna piosenka... znacie? (S.Szweda) 04.05.05, 17:11 super! aniu sprobuje jeszcze raz Odpowiedz Link
tuptuch zdjecia 04.05.05, 17:26 Aniu! chyba tym razem sie udalo, ale przeslalam ci tylko jedno. bede dalej probowac. Odpowiedz Link
annalalik Re: Piękna piosenka... znacie? (S.Szweda) 04.05.05, 17:27 Madziu bo te fotki sa strasznie duże. Jedna Cytrusia mi posłała to zmniejszyłam z 2,24M do 154 Kb Poslij mi je to wszystkie zmniejsze i podeśle laseczkom Wogole wszystkie fotki bede pomniejszała nasze Odpowiedz Link
annalalik Re: Piękna piosenka... znacie? (S.Szweda) 04.05.05, 17:29 ACHA! No to Niteczka mi sprobuje poslac Odpowiedz Link
tuptuch aniu! 04.05.05, 18:02 odezwe sie wieczorkiem. jeszcze wyslalam zdjecia, chyba doszly. jak mozesz poslij dziewczynom. do uslyszenia. pa Odpowiedz Link
nitka111 Tofane moje !!!!!!! 04.05.05, 18:19 Co ja bym bez Was zrobiła. Jak dobrze, że jesteście!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Tofane moje !!!!!!! 04.05.05, 19:04 Dziewczyny właśnie wróciłam od Pszczółki i piszę jak na spowiedzi co się dowiedziałam. A więc po pierwsze Pszczółka dziękuje za wszystkie pozdrowienia, sms-y i dowody, że pamiętacie i myślicie o niej!!!!!!!Na wszystkie niestety nie jest w stanie odpowiedzieć, ale powiedziała, że nadrobi wszelkiezaległosci jak tylko wróci do domu!!!! A jeśli chodzi o sytuację to wygląda to następująco: jutro będzie miała robione usg i jakieś inne dodatkowe badania, niestetylekarze są bardzo tajemniczy i nie wtajemniczają Asię w żadne szczegóły, więc nie wiadomo jakie badania mają na mysli. W każdym razie codziennie robią Jej badania krwi, mierzą ciśnienie. Dziś podsłyszała, że beta nieznacznie spadła, ale jeśli chodzi o szczegóły, to tak po prawdzie nic Jej szanowni lekarze też nie powiedzieli. Jak więc same widzicie chyba jutro dopiero będzie coś więcej wiadomo. Jeśli chodzi o Asię, to trzyma się ona dzielnie i tak naprawdę sprawia wrażenie bardzo spokojnej. Myślę , że to efekt wsparcia jakie ma od męża , rodziny no i od Was!!!!! Dziewczyny jak będę coś więcej wiedziała, to dam Wam znać!!!!!!Mam nadzieję, że jutro w końcu się wszystko wyjaśni!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
cytrusowa pszczola 04.05.05, 19:15 oby jak najszybciej bylo wiadomo na czym pszczolka stoi!!! oczywiscie zycze jej tego, czego pragnie!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: Tofane moje !!!!!!! 04.05.05, 19:16 Dzieki Atko za wieści. Modlę się by wszystko było dobrze. KTÓRA MI TYLE RAZY FOTKI TUPTUCHA POSŁAŁA??? Już 3 od nitki maile porzyszły i 3 od tuptucha... i jeszcze cos idzieeeeeeeeeeeee Właśnie przerabiam nasze fotki wszystkie by były mniejsze i sie dalo po ludzku przesyłac CMOK Odpowiedz Link
tuptuch dziekuje 04.05.05, 20:03 dziekuje Atko za informacje, choc wcale mnie one nie uspokoily. dobrze, ze chociaz Pszczolka jakos sie trzyma. Pozdrow ja ode mnie i usciskaj. Odpowiedz Link
ata76 Re: dziekuje 04.05.05, 20:15 no ja już wszystko przeczytałam!!!! Dzięki za wszystkie maile!!! Fotki cudne Magda!!! W kwestii Pszoły to wiesz tak naprawdę czasami brak wiadomości todobre wiadomości, ale tak po prawdzie nie wiem co myśleć. Oby było jak najlepiej!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: dziekuje 04.05.05, 20:29 PRZEROBIŁAM wszystkie nasze fotki tak ze jak ktos je chce to moge wysyłać all - np w mailach pojedynczo - kazda osoba 1 mail Odpowiedz Link
ata76 Re: dziekuje 04.05.05, 20:42 Ania Ty to jesteś pracowita dziewczyna )) a ten Szwed, to on śpiewa country, bo coś mi się po głowie kołacze, ale nie wiem, czy nie mylę osoby????? Odpowiedz Link
ata76 Re: coś do śmiacia 04.05.05, 20:43 ZNAMIONA SUKCESU na poszczególnych etapach życia: 4 lata - nie sikać w majtki 12 lat - mieć przyjaciół 18 lat - posiadać prawo jazdy 20 lat - uprawiać seks 35 lat - dużo zarabiać 60 lat - uprawiać seks 70 lat - posiadać prawo jazdy 75 lat - mieć przyjaciół 80 lat - nie sikać w majtki Odpowiedz Link
ata76 Re: i jeszcze jeden 04.05.05, 20:45 Na egzaminie, po kilku zadanych pytaniach profesor mówi do studenta: – Leje pan wodę! – Panie profesorze, cóż zrobić, skoro temat jak rzeka! Odpowiedz Link
annalalik ATA 04.05.05, 20:46 Sylwester Szweda - śpiewa poezję śpiewaną i raczej jest mało znany. Pochodzi z Chorzowa POSŁAŁAM MAILE Z FOTKAMI WSZYSTKIM WAM WIEC SIE NIE ZDZIWCIE. Ale nie zajmują dużo miejsca ) Odpowiedz Link
ata76 Re: ATA 04.05.05, 20:47 aaaaaaaaaaaaaa to nie ten, bo ja myślałam chyba o nazwisku "Szwed", ale coś w tym stylu!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: ATA 04.05.05, 20:50 tak, dziś rano (((((((( Kurczaki, a mnie starej chciało się ryczeć, nawet uroniłam kilka łęż jak wychodził!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: ATA 04.05.05, 20:51 mam już spisany numer błędu, także wezmę się za pisanie maila, bo to dość długie!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Dziewczyny 04.05.05, 21:12 ależ mi dziś nie hula internet i w związku z powyższym idę, bo tracę nerwy!!!! Papapa dziewczyny, jutro się odezwę, postaram się dać znać jak będę coś tylko wiedziała!!!! Odpowiedz Link