cleodark 10.05.05, 07:15 Dziewczyny, Proszę doradźcie o co właściwe chodzi, sprawdzałam owu testami, była (chyba już nie wierzę własnym oczom), śluz płodny a temperaturę mam 17dc 36,4 czy to oznacza,że nici? wg testów owu miałam 10/11 dc pozdrawiam i miłego dzionka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: Jeżeli wszystko było spełnione 10.05.05, 08:14 A jak wtedy wygladała tempka? Po testach? Pamiętaj, że testy nie pokazują owulacji tylko pik LH który następuje 12 - 36 h przed owulacją! Odpowiedz Link
annalalik Re: Aniu, 10.05.05, 08:51 Niekoniecznie musiałabyś wszystkie tempki zapodać i obserwacje śluzu Wtedy zobaczymy ok? Odpowiedz Link
cleodark Re: Aniu, 10.05.05, 09:05 wpisałam się na Fertility i.. czarna magia, jezeli będę ładnie wpisywać wszystko to pomozesz mi w następnym cyklu ustalić "właściwe " momenty? Czuję sie jak dzieciak,który nie zna swojego organizmu i w dodatku to nakręcanie się . Chciałabym czuć się pewniej a tu wychodzi na odwrót. Odpowiedz Link
cleodark Re: Aniu, 10.05.05, 09:35 gg miałam ale "źli informatycy" mi go wycięli, rozumiem gdzie wpisywać tempki, śluz ale dalej to ciemna masa Odpowiedz Link
annalalik Re: Aniu, 10.05.05, 09:43 No ale jak wiesz ghdzie wpisywac i skoro sie wpisuja to ok podaj mi linka do wykresu to zobaczymy kochana Odpowiedz Link
cleodark Re: Bania, Asiulka 10.05.05, 09:55 no no Ania, moja kolezanka jest w ciąży i jak zaszła to po tygodniu już miała pomyłki nawet w wątkach, chyba swoją nadzieję już przelałam na Ciebie, to dobrze)) ps. wykresik podeślę Ci wieczorkiem bo musze pędzić do roboty bo mnie wywalą i starania na dziecko przejda na strania o pracę Odpowiedz Link
annalalik Cleo 10.05.05, 10:00 OK- lec i sie nie martw. hihi Ale pocieszylas mnie ))) Ale ja sie nie nastawiam za bardzo by sie nie rozczarowac hihi Odpowiedz Link
marcysia801 Re: Jeżeli wszystko było spełnione 10.05.05, 11:25 www.mamo-tato.pl/article_show.php?a_id=13&s_id=1&ss_id=3 Tutaj masz napisane po polsku co i jak z Fertility Friend.Pozdrawiam! Odpowiedz Link
marcysia801 Re: Jeżeli wszystko było spełnione 10.05.05, 15:33 Cieszę się,że Ci pomogłamA tempkę mierz,mi to wiele dało!!! Odpowiedz Link