asiulka1976 27.05.05, 00:01 Nie zebym czekala do polnocy ale wklejam zdjecia ) potem sie pochwale ide spać a jak wstane to bedzie tu postów a postów ) Dobranoc ;* Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ata76 Re: Witam witam :O) 27.05.05, 08:54 ja również jestem, ale tylko na chwilkę!!!!Ale się dziś piękny dzień zapowiada, mam na myśli pogodę oczywiście. Dziś jadę z moją siostrą do Kowalewa (gdziekolwiek to jest????) i mam zamiar się trochę opalić, bo obecnie wyglądam jak córka młynarza no i pochwalę się mimo, że dzień wony, jestem już na nogach, co u mnie jest nielada wyczynem Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam witam :O) 27.05.05, 09:16 A ja nie będę w ten weekend w Kolonii, ale niedługo napewno. Dziś ostatni dzień urlopu, pogoda piękna! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Witam witam :O) 27.05.05, 09:18 sabi, po prostu jak kiedys bedziesz, uprzedz mnie a my jedziemy do Gdańska za - dokladnie miesąc, hurra!!! (mam nadzieje!) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam witam :O) 27.05.05, 09:23 Super! Pierwsze lata na emigracji są straszne. Ja ciągle jeździłam do Polski, ale odkąd mam pracę jest dużo lepiej. Odpowiedz Link
asiulka1976 Hej 27.05.05, 09:19 jestem, pochwale sie troszku ale i tak jeszcze czesci nie zaakceptowal admin forum eehh ale sa juz wpisy i ja zapraszam do komentarzy ) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=24415038&v=2&s=0 Pikna pogoda chyba poopalam sie na balkonie bo w nast. sobote na wesele ide i przydało by sie ;O) Odpowiedz Link
connie1 Re: Hej 27.05.05, 09:25 Dzień dobry! U mnie pracowite trzy dni "dyżuru pod telefonem" ,a mój mąz się uczy do obrony... Ale moze troche slońca podlapiemy! Pozdrawiam Conka Odpowiedz Link
ata76 Re: Witam witam :O) 27.05.05, 09:20 "urlop" to ostatnio słowo, które śni mi się po nocach ale na szczęscie mam "długi weekend", więc chociaż jest namiastka urlopu!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Witam witam :O) 27.05.05, 09:22 to super atko, odpoczniesz troche idz na spacer to i sloneczko poopala twoje cialko ) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re:a swoja droga 27.05.05, 09:23 skad u diabla ludzie maja tyle kasy ? niektore wnetrza to chyba z gazet ;o) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35 Odpowiedz Link
sabi35 Re:a swoja droga 27.05.05, 09:25 Fajne. Ja wam nic nie poślę, bo jeszcze nie posprzątałam )) Odpowiedz Link
pszczolaasia sześć laski.... 27.05.05, 09:27 okłamałam Was serdecznie...boje się jak cholera...denerwuje się jak jasna cholera...byłam oddać krew i czekam na wyniki... więc od razu odkryłam, że wcale nie jestem takim wzorem opanowania jak byłam przez cały czas..... spadam formatować komputer, bo wczoraj zagrał ze mną na maksa.... alesz mnie wnerwił...teraz pozna kto tu jest panem!!!!!!!!!!!!! oderwe się od głupich myśli może... Odpowiedz Link
pszczolaasia ja tam wam też nic nie pośle... 27.05.05, 09:27 Ata ty jeszcze w domu????????? miałaś być już u MNIE!!!!!!!!!!!!!! Z PIWEM!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
sabi35 Re: ja tam wam też nic nie pośle... 27.05.05, 09:30 Wyluzuj się, to normalne że się boisz. A wiesz, wczoraj wzieliśmy przykład z was ale cały czas pamiętałam o tych nieszczęsnych majtkach, ale nikt się nie pojawił. Uff Odpowiedz Link
cytrusowa Re: ja tam wam też nic nie pośle... 27.05.05, 09:35 wnętrza - widze Asiulka ze dorwalas moja ulubioną i odwiedzaną od dawna strone:- ) stanowi ona dla mnie cos w rodzaju przeglądu "czego nie robić w mieszkaniu", albo "co podebrac z danego pomyslu", hihihi. poki co to raczej "czego nie robic w mieskaniu". Pszczola - nerwy - rzecz ludzka, ale Ty sobie dasz radę, boś silna kobieta!!! Sabi - i tak musze Ci sie pochwalic, ze powoli sie przyzwyczajam, bo ostatnio bylam w Polsce na 3 dni w deugiej połowie kwietnia. czyli pojadę po dwoch miesiacach!!!a to dla mnie wyczyn - nie ukrywam aha, n oi mam do Ciebie pytanie: dzis ide na zakupy i musze zahaczyc o jakąś aptekę - jak po niemiecku mowi się, pisze ze cos jest przeciwzmarszczkowe i z filtrami??? Muszę bezzwłocznie nabyć krem pod oczy p/zmarszczkowy i dosc nawilzający (mam przesuszoną skorę), do tego dla alergika. stąd moj pomysl z apteką... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ja tam wam też nic nie pośle... 27.05.05, 09:37 Cytruś na Boga proszszsz Cię...przeciwzmarszczokwy?????????????? ja tam nie używam, chociaż mam przesuszoną skórę, mam zmarszczki koło oczu, ale to od wiecznego śmiechu i w kącikach ust od wiecznego gadania)) no i co?? ale JA mam swoje lata.... Odpowiedz Link
sabi35 Re: ja tam wam też nic nie pośle... 27.05.05, 09:40 przeciwzmarszczkowe = antifalten nawilżające = feuchtigkeitsspendend, für feuchtigkeitsarme Haut Ja kupuję bardzo chętnie Vichy albo LaRoche, szczególnie zadowolona jestem z Myokine i LiveActive, ale dla ciebie to jeszcze za wcześnie Bardzo dobre są też w drogerii serie Apotheke Scheller, dla alergików. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: ja tam wam też nic nie pośle... 27.05.05, 09:42 sabi - dzieki bardzo asia - ogorek??? = nie mial by mnie kto zawiezsc na ostry dyzor - ja nie moge nic se klasc pod oczy z naturalnych profuktow. ka se robilam kompresy z rumianku, to mylalam ze umre - jak otworzylam oczy, to ich tak naprawde nie miaalm, tylko pelno napuchnietych, czerownych plam. taki juz urok alergika. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 27.05.05, 09:37 wiecie wczoraj odkrylam to forum o wnetrzach i jestem w szoku i nie wiem czy ludzie tak mieszkaja ?? 1. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=21430198&a=21430198 2. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=21436137&a=21436137 3. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=21268780&a=21268780 4. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=21430474&a=21430474 5. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=21268497&a=21268497 6. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=22958235 Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam witam :O) 27.05.05, 09:35 FAAAAAAAAAAAJNIEEEEEEEEEEEE NIE??? o cholera caps mi się włączył.... słuchajcie a gdzie mój ulubiony wątek na młodych małżeństwach???? głos prawdy zginął????????? a tak sie ciekawie zaczynało.....chciałam się z kimś pokłócić?????? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam witam :O) 27.05.05, 09:42 A ty jesteś młodą małżonką czy tylko chciałaś namieszać? Bo ja się nie kwalifikuje, jestem powoli byłą, starą no i jak narazie nie zamierzam się znowu "niewolić" Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam witam :O) 27.05.05, 09:53 ja jestem stara małżonka, ale mam dużo negatywnej energii, a kciałabym ją gdzieś wywalić, wiesz drwa są porąbane, mąż wykorzystany ( hmmm) i właśnie, kciałam namieszać.... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Witam witam :O) 27.05.05, 09:54 mieszaj mieszaj ja juz tam nie pisze bo znow sie wnerwie i prolaktynka skoczy ;o) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam witam :O) 27.05.05, 09:58 ale nie ma mojego ulubionego wątku "głosu prawdy" asia placze... no dobra biorę się w garść)))) zara sformatuje śmierdziucha, mojego kompa, w całości tym razom i idę się opalać, jak będe miała jakieś wieści to dam wam znać.... osz kurde się denerwuje... na razicho laski Asia i co przyszła??? wredota znaczy się??? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam witam :O) 27.05.05, 10:03 oj ja nie czytałam wczorajszego dnia, bo jak pisałam komp mi siadł i mamusie odwiedzaliśmy, i wogle.... kurde...przykro mi Asik, wies zo tym???? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Witam witam :O) 27.05.05, 10:09 oj pszczoleczko kofana ! nowy cykl nowe morzliwoscin , zrobie TSH jak wyjdzie dobrze to porobie testy owu i poczekam na rezultaty NIE bede brac duphastonu !! chyba ze stwierdze ze w ciazy jestem a jesli wynik bedzie kiebski to smigam do gina !! przez to wesele troszku mamy wydatkow a wiadomo wizyta+leki oohh Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam witam :O) 27.05.05, 10:16 wiesz co .... i może to przyniesie efekty) może go nie beirz faktycznie...może twój organizm, się jakoś do niego przyzwyczaił...tak czy siak, jestem z tobą myślami))) ściskam i cmok Aniele)) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Witam witam :O) 27.05.05, 09:37 Dziewczyny helloł. u nas pogoda piękna, piękniutka... Jedziemy dziś do Mławy po huśtawkę drewnianą dla Babci i posiedzimy chwilkę z siostrą PANA i jej teściami i wrócimy. Przeraża mnie trochę jazda samochodem bez klimy w taką pogodę ale jakoś damy radę. Boszsz jak gorąco Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam witam :O) 27.05.05, 09:38 lato bejb, lato))))))))) sześć)))))))))))))))) ucałuj Pana)) Odpowiedz Link
asiulka1976 cytrusia 27.05.05, 09:40 moze zacznij od okladów ze swierzego ogorka on ma w sobie duzo wody i nawilza skore a zmarszczek to napewno NIe masz !!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 pszczolo 27.05.05, 09:42 watki o klotniach jesli chcesz sie wyzyc hihihi sa tu : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12264&w=24412604 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=24388668 Odpowiedz Link
bach28 sorki ze się wtrącam 27.05.05, 09:58 ale może coś poradzicie w niedzielę testuje no i trochę liczę na dwie kreski, ale dopadlo mnie jakieś wstrętne przeziębienie nie wiem czym to zwalczyć, sądze że chyba najbezpieczniej homeopatyki jak myślicie może macie coś sprawdzonego poradźcie proszę Odpowiedz Link
pszczolaasia Bach już w niedzielę????????? 27.05.05, 10:00 łał, nosz tofana moja .... kurde czymam, czymam )))))) może hebratka z syropkiem malinowym i cytrynką??? spróbuj, jesli chodzi o tabletki, to nie wiem Odpowiedz Link
bach28 Re: Bach już w niedzielę????????? 27.05.05, 10:02 Pszczoła ależ Ty kochana kobita jesteś dzięki baardzo za te twoje kciuki Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Bach już w niedzielę????????? 27.05.05, 10:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=16305118&v=2&s=0 Odpowiedz Link
asiulka1976 dzwonilam do nitki !!! 27.05.05, 10:07 szczegoly opowie po powrocie w niedziele ale niestety jej marzenie prysły jak banka mydlana w poniedzialek przyszla nieproszona i wredna małpa :o( Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dzwonilam do nitki !!! 27.05.05, 10:17 oj.... kurde no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Bach już w niedzielę????????? 27.05.05, 10:05 no jak nie mam czymać, jak ty "moja" jesteś??????? znaczy z mojego drugiego ulubionego wątku???? Dorotka się cóś ostatnio nie odzywa...ciekawam co u niej się dzieje..... no nic ściskam w pasie, jakoś do niedzieli wyczymamy co nie? Odpowiedz Link
ata76 Re: Bach!!!! 27.05.05, 10:14 a może kuracja czosnkowa pomoże!!!! Czosnek, mleko i miód!!!!! Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam witam :O) 27.05.05, 10:07 Fajnie tu u was, ale idę jednak posprzątać. Potem idę na zakupy, bo mam zamiar kupić sobie sukienkę mini, którą będę mogła założyć na krótkie spódniczki. Mam nadzieję, że znajdę coś takiego. W każdym razie wam powiem wieczorem. Odpowiedz Link
cytrusowa sabi 27.05.05, 10:10 na pewno cos znjadziesz - przeciez tych mini sukieneczek to od zarąbania ja tez ide "szalec", ale musze se jakies koszulki na ramiączkach kupic - sukienke moze tez... pochwal sie, jak wrocisz z zakupó, dobra??? to udanych łowów a ja ide dzis do wampirkow - pobierają mi na te prolaktyne. oczywiscie 21 dc przypada mi jutro, ale kazaliu przyjsc dzisiaj Odpowiedz Link
ata76 Re: Pszczoła!!! 27.05.05, 10:13 jak już będziesz coś wiedziała to wyslij sms-a!!!!!!!I się nie denerwuj!!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: ja za chwilę... 27.05.05, 10:16 będę spadać, jak tylko przyjedzie moja siostra po mnie......ale ona ię grzebie, myslałam, że to tylko ja tak mm, a okazuje ię, że ona też.....ale w końcu ta sama krew, więc czemu jestem zdziwiona??? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ja za chwilę... 27.05.05, 10:18 się dziwię, że ty się jeszcze dziwisz))) starm się nie denrwować, staram.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ja za chwilę... 27.05.05, 10:19 miałaś przyjechać do MNIE a nie z siorą na jakąś wiochę jechać.... nigdy ci tego nie zapomnę, nigdy!!!!!!!!! Sabi, ja też kcę referacik z zakupów...może też se mini jakieś zapodam...a w pracy, jak bym przyszła w spódnicy toby z krzeseł spadli)))))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: ja za chwilę... 27.05.05, 10:22 ho ho ho ..nie poznaję koleżanki....mini spódniczka!!!!! Pszczoła jedż z nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Będzie fajnie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ja za chwilę... 27.05.05, 10:23 zamiast gadać z wami, powinnam być juź w połowie roboty... Odpowiedz Link
ata76 Re: ja za chwilę... 27.05.05, 10:24 ale tak w sumie to jednak formatujesz??????? Odpowiedz Link
ata76 Re: ja za chwilę... 27.05.05, 10:23 a poza tym wcale mi się nie chce tam jechać, ale wiesz jakie byłoby gadanie, gdybym nie pojechała!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: cytrus 27.05.05, 10:18 cytrusowa napisała: > > a ja ide dzis do wampirkow - pobierają mi na te prolaktyne. oczywiscie 21 dc > przypada mi jutro, ale kazaliu przyjsc dzisiaj Oj kofana chyba na progesterron ???????? Odpowiedz Link
cleodark Przepraszam,że się wtrącam ale... 27.05.05, 10:40 Jest to mój ulubiony "zakątek" na forum więc zacznę od Dzień dobry i do meritum: Dziewczynki czy możecie coś wymyśleć na takie zjawisko? Dostałam @ 21 maja i trwała 2 dni (b. skapa)- zawsze było 5 dni i dosyć okazałe krwawienia) byłam dzisiaj u gina i kazała mi zrobić test - oczywiściie I kreska i zastanawia mnie co jest grane?czy spotkałyście się z czymś takim moje tęgie głowy? pozdrawiam Was Cleo Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Przepraszam,że się wtrącam ale... 27.05.05, 11:04 a moze w tych dniach malas problemiki to tez wplywa na @ moja kolezanka jesli dostanie @ w dniu egzaminu to jakos podswiadomie na ten dzien przechodzi jej @ nie wiem jak ona to robi ale sama bym tak chciala ) Odpowiedz Link
cleodark Asiulko:) 27.05.05, 11:08 Moj znawco, problemy są niestety cały czas, myślę,że jak pójdę na USG to może coś się wyjaśni. Najdziwniejsze jest to ,że moja tempka jest praktycznie constans od okesu do dzisiaj 36,2 -3. pa i dziękuję za rakietową reakcję Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulko:) 27.05.05, 11:12 a badals tarczyce ??? przy nadczynnosci sa skape krwawienia hhmmm ja ide zbadac w tym cyklu TSH pal licho 30 zł ale bede pewna !!! Odpowiedz Link
patka05 Witam 27.05.05, 11:02 Ale pogoda! Aż się chce nad wodę pojechać i poopalać troszkę niestety mój mąż pracuje dziś... a ja bede sprzątać, tak generalnie, mieszkanie- wieczorem przyjeżdża babcia ślubnego Asiulka- fajnie mieszkanie )) Ale jak Ci komentatorzy mogli pomylić Twojego kroliczka ze świnką? Pszczółko- to banalne, ale... wiesz, że trzymam mocno kciuki. Wszystko musi się wkrótce skończyć. Bach- z ziółek zamiast maliny (nie bardzo wskazana w ciąży) polecam kwiatostan lipy, podobne działanie do maliny (głównie napotne). pozdrawiam, patka Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Gdzie ania ???????? 27.05.05, 12:05 pojechala do szwgrow ucieszy się z sms'a jagoda prosi Nitkę ucałować straśnie mocno patka, cleo - ciao sabi - zdjątko pls pszczoła - a może by Ci było z Atk i jej siorką fajnie? atuś - miłej zabawy życzę cytruś - ty mię daj znać , wiesz Odpowiedz Link
asiulka1976 nowe zdjecia 27.05.05, 12:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=24415038&v=2&s=0 mojego mieszkanka ) A moze i wy tam swoje wrzucicie ??? jakby co moge pomniejszyc ;o) Odpowiedz Link
sabi35 Raport z zakupów 27.05.05, 14:23 No nie będzie narazie zdjęcia bo wszystkie sukienki pomyślane jako mini były mi lekko przed kolano, więc nie widać by było spódniczki. Chyba będę musiała zaglądnąć do dziecięcego. Alem upał jak cholera. Pszczoła już sformatowana i zainstalowana? Odpowiedz Link
cytrusowa Raport z zakupów 27.05.05, 17:08 no a ja sie oblowilam oczywiscie nie obylo sie bez malego wypadku - tu upal sakramencki - w cieniu 33 stopnie - a mnie w sklepie poszla krew z nosa, lecialo, lecialo i nie chcialo przestać. mala sensacje wzbudzilam, hehe wracam ja wam do domu i co widze??? JEDNA_CHWILKA przyslala mi to, o co prosilam. No i do Chwilki - znow mam odebrac na poczcie, hihih, ale nieszkodzi, dam rade. pomyslalam, ze ty jakąś specjalną poczatą wysylasz, skoro po dwoch dniach dochodzi!!!! Caluje z wdzięczności!!! Sabi - a moze se kupisz takią mini dzinsówke-biodrowke? przeciez duzo tego - co prawda troche za gruba na ten upal...no i to nie sukienka mnie sie tam podobają, ale i tak nigdy nie ubiore...pomine moje grube kostki, ale jak jest upal, nogi robią mi się jak kłodsy - pychną i widac z nasileniem wszystkie pęknięte naczynka i grubsze zyly pszczola juz zrobilas to co mialas do zrobienia??? reszta opalona czy zmęczona sprzątaniem??? chyba musze wziąc prysznic - inaczej nie da rady Odpowiedz Link
asiulka1976 oj marniutko oj oj oj 27.05.05, 21:11 Od 17-tej pusto ohhoo leczycie oparzenia po opalaniu ;o) ja nie mailam dzis sil na słonce 2 dc wiec ogolnie zle sie czuje a gdzie jeszcze opalanie wwrr choc zaluje strasznie bo to wesele za tydzien eehhh mezulek obiecal kupic mi nowa sukienke torebke i buty ho ho chyba na zaś prezentu urodzinowego hiihihihi tak tylko ze jak dl amnie tydzien na takie zakupy to starsznie mało dla takiego grubaska mało ładnych i w rozmiarze ciuszków no i jak sobei wymysle kolor butów to tez pol roku bede szukac hiihihhihi Odpowiedz Link
cytrusowa no tak - wszystkie są out 27.05.05, 21:44 tylko my dwie na posterunkach ja pierdziele - prawie 10 wieczorem, a tu 20 stopni i jeszcze jasno... dobrze, ze na sloncu nie siedzialas, w tych dniach to niewskazane Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: no tak - wszystkie są out 27.05.05, 21:51 upał straszny ciesze sie ze jednak do 12 max w domu a potem tylko na balkonie i slonce z drugiej strony bloku ) troszke rano mozna sie poopalac na balkoniku ale oslabiona jestem wiec szkoda :o( Odpowiedz Link
zuzia36 do chwilki 27.05.05, 22:48 przepraszam, że się wcinam w Wasze pogaduchy.... Chwileczko a do jakiej Małwy jechałaś, tej niedaleko Ciechanowa?????? Asiulka - zdjęcia super!!!!!!! A mnie się nudzi. Mąz wyprowadził mi większość mebli z pokoju i pojechał na działkę. A jutro od rana remont !!!!!!!! Tez pomyleni jestesmy zamiast krzystać z łądnej pogody i gdzieś wyjechac, to nam się remontół zachciewa !!!!!!!!!!!! Buziaczki!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: do chwilki 27.05.05, 23:08 Zuzka i inne do Mławy za Płońskiem Łowiłam kurde balans ryby - jaki czad, złowiłam karasia , pyszny był po usmażeniu, darłam się z radości jak gupia, rany mówi Wam dziouchy jaka to frajda i jeżdziłam traktorem - ja miastowa, to, mnie takie rzeczy cieszą - o rety jak bardzo zrobiłam sesję zdjęciową żabom i rybom wyślę Wam w poniedział a może nawet jutro - obaczę i całujkam było gitesko i koteczki maluśkie Odpowiedz Link
cytrusowa Re: do chwilki 27.05.05, 23:15 superancko chwilka, ye tak fajosko spedyilas dzionek!!!! czekam na fotki ryb, i żab i innych plazow Odpowiedz Link
zuzia36 Re: do chwilki 27.05.05, 23:29 kurcze tyle sie napisałamam i zginęło! Chwileczko nie wiem czy to ta sama Mława, jutro męża się podpytam (bo mi teraz uciekł). A karasie uwielbiam, są takie słodkie. Nawet duża ilość ości mnie nie odstrasza!!!!!! oj pycha mmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link
jedna_chwilka Dzień dobry, cześć i czołem 28.05.05, 06:49 pytacie ską się wziąłem - jestem wesoły Romek, mam na przedmieściu domek, a w tym domku woda, światło, gaz, więc zaśpiewam jeszcze raz )) Odpowiedz Link
jedna_chwilka a tak poważanie... 28.05.05, 06:51 nie mogę już spać, bo śłońce wali po twarzy jakta lala i jest taki gorąć, że nie daję rady... a ja się chyba dziś kapkę poopalam, no i jadę do Warszawy na ślub koleżanki z pracy, ale to ok. 14.30 Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: a tak poważanie... 28.05.05, 07:04 ech kurde balans...zdjątka z wczoraj są już na pulpicie PANA a ma zahasłowany dostęp, muszę poczekać aż wróci dziś z Krakowa, bo ja haseł łamać nie będę, jak na naszym ulubionym wątku mowa... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam witam :O) 28.05.05, 08:48 no cześć ja dopiero dziś i tylko na moment))))) och jak was uwielbiam dziś))))))))) beta spadła, bezczelnie, ropaczliwie wolno, całkowiecie po swojemu, całkiemw moim stylu z 1422- na 1019... czyli około 400 na 1,5 ygodnia...jak będzie spadać w tym tempie to za około 3-4 tygodni będę już "nie w ciąży" ekstra nie? mój ginek powiedział- tak bym chciał, żeby Pani szybciej spadała, ja mu na to, że ja bardziej chcę, on na to, że mi wierzy... no i co z tego, że mi wierzy chciałoby się zapytać...ale ja wiem o co mu chodzi... on nie wie co on ma ze mną zrobić, w końcu jestem dziwnym , niecharakterystycznym przypadkiem)))) alesz mam dzisiaj humor)))))))))) w każdym razie, mkój optymizm, a propo's bety jest na razie umiarkowany, w końcu w szpitalu to mi zeszła raz na wet do 750 czy iluś tam, dopiero jak spadnie ponizej tego poziomu zacznę się powoli cieszyć na maksa... i tyle na razie od Pszczoły laski, poetam sobie poczytam coście powypisywały)))) na razie Pan wstaje i nie mogie za duzo gadać, bo Pan zły bo ma kaca....na meczu wczoraj był i jego drużyna wygrała, więć... trochę nieskoordynowany jest...a on jeszcze nie wie, że dzisiaj na zakupy idziemy w tym słoneczku go przegonię, to mu zaraz kac minie)))))))) alesz złośliwa jestem dziś..... na razicho))) mój aniołek Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam witam :O) 28.05.05, 08:52 i skończyłam to cholerne formatowanie, tego cholernego kompa dopiero dziś~!!!!!!!!!!!! musze go oddać na złom, do niczego innego się nie nadaje!!!!!!!!! powodzenia laski))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 28.05.05, 09:07 ja ciebie też)))))) dobra, a może mi wyjaśnicie jedną rzecz...w zasadzie dwie, na wasz rozum...to teraz jest okreś całkowicie bezpieczny prawda? zero stresu prawda? no bo jak jestem w ciąży to nie mogę zjaść w drugą prawda? gina się spytam, ale dla mnie to jest logiczne prawda? druga sprawa- co oznaczają, te gwiazdeczki, to dowód wielkiego uczucia prawda? ))))) niekumata jestem))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła 28.05.05, 09:14 ad 1 - nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem ad 2 - buziaczek to jest Bejb Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 28.05.05, 09:16 buziaczek....... no to tym bardziej ja ciebie też))))))))))))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Pszczola 28.05.05, 09:15 (buziaczek) Ja dopiero wstalam i czekam w kolejce do lazienki i do szkoly lece dzis w planie malowanie ciala HURRA Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczola 28.05.05, 09:17 a ja lece na zakupy i opalać się będę, bo do pracy idę w poniedzielok))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczola 28.05.05, 09:34 no tak w sumie jakiej odpowiedzi mogłam się od Ciebie spodziewać jak nie takiej właśnie... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Asiulka, jeśli jeszcze jesteś 28.05.05, 09:18 czy bimbały mogą boleć jeśli jeszcze nie było owu? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulka, jeśli jeszcze jesteś 28.05.05, 09:19 dzoiwna sprawa przewaznie bola jak progesteron rosnie czyli w drugiej fazie cyklu hhmm a masz linka do FF moze ??? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: masz Bejbe 28.05.05, 09:22 kochanienka a czy jest mozliwe abys miala jak w 13dc ?? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: masz Bejbe 28.05.05, 09:23 ze znaczy sie owu taak? aa to możliwe - pardonsik wówczas Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: masz Bejbe 28.05.05, 09:27 ja nie wiem czy to mozliwe ale całkiem ;o) zobaczymy co FF pokaze ale z poprzedniego cyklu jak patrze sluzik wskazywal na owu a teraz co nic hhmm a moze mezus cie wysciskal i bimbaly bola, co ? przyznaj sie ;o) Odpowiedz Link
cytrusowa czesc świruski! 28.05.05, 09:53 ja was witam gorąco - tu upal od samego rana, zresztą mnie tez obudzil upal i duchota, wstalam i znow ciurkiem poleciala mi krew - mam dosyć!!! wczoraj dorawlo mnie w sklepie, a dzis po wstniu z lożka. Dlaczego mnie??? no i nie moge se wziac witaminy K, bo tam napisali, ze nie mozna w ciazy - nie, zebym byla w ciazy, ale moze sie udalo??? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: czesc świruski! 28.05.05, 10:50 Świrusko! co Tobie się dzieje, kurde flak! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: czesc świruski! 28.05.05, 11:10 no ja tez nie wiem - moze sie kończe doczytalas wczorajszy moj wpis z tą przesylka? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: czesc świruski! 28.05.05, 11:26 no że na pocztę musisz iść. No szkoda, ale odebrałaś już? wysyłam lotniczą pocztą, żadne tam jakieś specjalne.. Odpowiedz Link
patka05 Re: czesc świruski! 28.05.05, 11:27 Witam ) Ale upał )) Na szczeście dziś sobota zaraz jadę nad wodę, może w końcu widać będzie jakieś efekty tego mojego opalania A po południu Stare Warsy Cytruś, a często ci ta krewka tak puszcza? rozmawiałaś o tym z lekarzem jakimś? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Patuś tylko czarna bądź 28.05.05, 11:30 i czapkę sobie na głowę załóż, bo straśnie niebezpieczne to słońce jednak jest Odpowiedz Link
patka05 Re: Patuś tylko czarna bądź 28.05.05, 11:34 Wiem, będę uważać ) Ciemną karnację mam więc się raczej nie spalę... ale mogłoby już coś widać być, nie? To już 3 czy 4 wyjazd nad wodę w słonko No ale to pewnie dlatego, że upał szybko nas do cienia goni Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Patuś tylko czarna bądź 28.05.05, 11:35 ale masz fajowo, ja się muszę smażyć, żeby murzynką być Odpowiedz Link
jedna_chwilka Porządeczek 28.05.05, 11:37 pod nieobecność Ani, żeby była z nas dumna, że takie subordynowane jesteśmy Odpowiedz Link
cytrusowa jestem 28.05.05, 15:19 chwilowo, bo na 17 pędzimy na grilla. Chwilka - jestes debeściara po prostu - ta płyta i ogolnie....sciskam Cie za to aha, no i przyszlo jako polecony. ale na szczescie zdązylismy odebrac przed zamknieciem lokalu, hihihi cmoki Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: jestem 28.05.05, 17:42 pikne zdjecia ale cos z opisem ich nie tak bo nikogo grubasnego nie widzialam !! a ta rybke to trza było wyrzuc moze 3 zyczenia by spełniła ) a tys ja pewno zjadła bbbuuu ;o) Kofane w szkole juz myslalam ze nic mnie nie zaskoczy a prosze okazalo sie ze nie tylko osoby moza rozroznic po 4 porach roku ale i po kolorze jakim jest hihiih taaaaaaa pewno tez pierwsze słyszycie ;o) 80% ludzi to kolor niebieski tak jak i lata (pora roku) Barwy po wplywem psychologicznym (cytaty) Czerwony człowiek to z władza prowadzacy firmy, konkretny, nie lubi krytyki czesto sa matematykami i informatykami. Nie ma przebicia ponad nim czyli rzadzi, mam malo przyjaciol bo przez to rzadzenie ich traci. Niebieski to intymny lubiacy byc słuchanym i docenianym, perfekcjonista. Dobrymi sa partnerami. Biały- spokojni,rzyczliwi,nie umieja sami podjac decyzji, niezdecydowani ale punktualni co do minuty. Zołty- zabawny dobry kompan do towarzystwa ale nigdy na stałe bez ludzi i towazystwa zginął by. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Witam witam :O) 28.05.05, 18:30 nowe zdjecia bax-a na balkonie ) krolik-bax.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
olunia24 Re: Witam witam :O) 28.05.05, 18:55 ale Wam dobrze,jesteście zżyte widze ze soba pomagacie sobie nawzajem fajnie mieć takie e-pzryjaciółki ja też takie miałam byłam tutaj jeszcze przed Wami około listopada 2004 zaczęłam się starać o dzidzie i w koncu jak się udało to dziewczyny już mają tematy zwiazane ze staraniami ja poszłam na bok ale nie żałuję bo dziecko dla mnie jest ważniejsze gratuluję takiej więzi pozdr Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Witam witam :O) 28.05.05, 19:11 sa fajowe to prawda ja jestem od stycznia 2004 na forum i od poczatku istnienia na "dla starajacych" a i w naszym gronie sa 2w1 a reszta juz niebawem juz blisko no naraz nie mozemy zaciazyc ale powolutku i na boze narodzenie wszystkie z brzuchami beda !!!!!! Odpowiedz Link
zuzia36 Re: Witam witam :O) 28.05.05, 19:18 obyś miała rację, bo chyba kolejnych świąt bez dzidzi nie wytrzymam i tych zyczeń przy opłatku, brrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
patka05 No to Stare Warsy 28.05.05, 21:27 odklepane ps. No i mam com chciała Przypiekłam sobie ramiona Odpowiedz Link
pszczolaasia witam z wieczorka:))) 28.05.05, 22:12 Jagoda zgjątka pikne po prostu...nie wiem kto mi się bardziej podobywał koty czy Jagoda..... żartuje oczywiście)))) Jagoda jest piekna)))) my tutaj jesteśmy zżyte, bo jesteśmy podobnie czaśnięte, to chyba wiele tłumaczy... myślę, że nawet za wszystkei tłumaczenia starczy)) po prostu, jesteśmy zdrowo czaśnięte))) jeśli chodzi o życzenia z opłatkiem, to taaaaakkkk.... jednakże mam wrażenie, że w tym roku nikt nie będzie mi wyjątkowo tego życzył...jakoś pewna jestem dziwnie))) ale z brzuchem być, byłoby fajnie, ale gdyby wszystko dobrze poszlo, to na święta to już bym....eeeee szkoda tak myśleć... nie warto.... Patuś ramiona mówisz, no ja bym jeszcze swoją mordkę na dodatek dołożyła i dekold... z mordki to najbardziej nos..nie wiedzieć czemu mi zawsze te wystające części się bardziej opalają))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: witam z wieczorka:))) 28.05.05, 22:28 a ja jak eskimosik wygladam ( najpierw @ a teraz szkoła wwrrr ale na solarium pochodzic musze, dzis sukieneczke kupilam na weselisko to nózki piknie opalone musza być (pewno i tak samoopalaczem doprawie) bo w rajtkach nie mam zamiaru wystąpić jak bedzie taki upał no i jeszcze butki i dodatki....... Odpowiedz Link
jedna_chwilka wieczorem, wieczorem... 28.05.05, 22:26 halo Laski Jagoda powiadasz...zaśmieję się jak Niteczka seseses...pikna, to ja bym kciała być, ale z dwóch darów wolałam chycić rozum niż ćwiarz i figurę, ale co tam znalazł sie taki co se mnie wziął i git a seria z żabami - jak się podobywała? - czad co? szystkie ście pojszły się opalać to i ja się skusiłam, ale zapomniałam, że ja na słońce jestem uczulona...no i mam teraz takie krosteczki podskorne maliskie od ramion do dłoni, noooo solarium dla mnie widać wymyślili Oluś - Pszczoła Ci o nas dobrze powiedziała - czasnięte, dlatego się tak w kupie trzymiem )) Taak tym razem to ja jakoś świąt się obawiam, a zawsze mnie to było obojętne... Odpowiedz Link
pszczolaasia rano, raniutko.... 29.05.05, 08:12 nie żartuj wogle Jagoda bezczelnie, nmormalnie jak sie tak zaczęłaś śmiach na którymś tam zdjątku to rormalnie uroczo tak, że szok... tosz masz w jednym ciele i rozum i urodę ))) Pan to szczęściarz po prostu)))) żaby są petarda)) boisz się świąt hę??? ja zawsze odpowiadałam wszystkim i vice versa... różne reakcje były, ale się odczepiali)) Asia, tosz wydatki cię czekają)))) miłej zabawy na weselisku))) Ata daj znać co? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: rano, raniutko.... 29.05.05, 09:16 Witajdzie w tak upalny dzien........ ja zamiast nad wode to do szkoły sie szykuje a nocna nieprzespana mezus byl na kawalerskim i przylazl o 4 wszystko było by OK gdyby zgasil gaz pod czajnikiem i nie musialabym słyszec jak gotuje sie woda i czekac az czajnik sie przypali wiec wstalam i wylaczylam a on spal przy kompie ze zwisajaca rea na myszce hihiihhi ledwo co zasnelam to słyszalam jak wymiotuje a w sypialni mamy scianke ktora laczy sie z lazienka wwrrr potem sie pokozlyl i zaczal miec czkawke (pewno te striptiserki go obgadywaly!dzis powie ze zadnych nie było) potem zaczlo juz robic sie jasno i z tej jasnosci nie moglam zasnac i dusznosci w pokoju, normalnie czuje sie skacowana hhhiihhiihihii Oj wydatek sie szykuje spory a i meza trza ubrac jeszcze (koszula,krawat) no i prezent i kwiaty eeehhhhhh Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: rano, raniutko.... 29.05.05, 09:18 ależ będzie Pan cierpiący dziś - a tu nigdzie cienia, hehe Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: rano, raniutko.... 29.05.05, 09:21 he he ale autko mam na 100% do dyspozycji hihiihhi cienia ni ma i pewno królika tez nie wypusci z klatki bo za glosno bedzie chodzil hihiihhi Ps Kiedys tato mi opowiadal ze kumpel wrocil pochlany i rano z kaccem sie obudzil na podłodze i ze mieli kota w domu to obwachiwal pana swego i zona słyszy jak on do tego kota mówi "Leoncjo prosze nie tupaj tak głosno" hiihihi przeciez kot pod lapami ma poduszeczki i chodzi cicho hiihhi teraz zawsze jak kac w domu to wspominamy a moj tato po kazdej imprezce pyta sie czy nasz krolik w klatce czy lazi "wolno" hiiih Odpowiedz Link
jedna_chwilka Pierwsze primo 29.05.05, 09:14 Szystkim Naszym Madziom i tym, które nas podczytują - wszystkiego najlepszego w dniu gorrących imieninek życzymy niech się spełnią Wasze (i nasze) marzenia Drugie primo Pszczoła tofam Cię, bo jestem jednym wielkim kompleksem a Twoja gadka jest jak miód na moje serce Czy Atka dziś coś sprawdza, żeby nie nazywać testuje? Bym też bardzo kciała wiedzieć...i to pewnie nie tylko ja Asiulka jak się odstrzelisz - czasnij se fotę i ślij Bejbe. Choć jestem zdania, że gdyby Ci któraś koleżanka ze szkoły walnęła bodypainting, miałabyś najlepszy strój Patka - ty na słońce dziś już nie wychodź, ja Cię błagam. Psczoła Ty też już nie. Reszta dziouch - jak tam byczenie? Jadę dziś na chrzest tej małej co w ub. tygodniu trzymałam ją na rękach...znowu kumpel będzie chciał mi ją wyrywać... O Świętach - tylko pierwsze w małżeństwie były przykre... potem odpowiedałam z uśmiechem "przyjdzie pora będzie rada" a teraz jakoś paniecznie się boję, że na uśmiech i tumiwisizm nie starczy mi sił. p.s. Asiulka - z tymi bolącymi bimbałami, to żeś kurcze miała rację...purpura...za ostro było (hihi) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Pierwsze primo 29.05.05, 09:18 oj jagodko jagodko powiedz Panowi aby ostrozniej troche !! ;o) ta kurna wczoraj mialam oko pomalowane jak ostrowska z dawnych lat a dzis mam miec jakies cos na ramieniu beda fotki z dzis bo biore aparat to Wam podesle cosmy wyprawialy a i jak sie wystroje na weselisko to tez ;o) Odpowiedz Link
jedna_chwilka idę się szykować 29.05.05, 09:24 kurde jaki gorąc...nie da sie oddychac całujkam Was.. czy ja moglabym niesmialo poprsic o info na kom co z Atki testem jest? Błagam Was...na kolanach Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: idę się szykować 29.05.05, 09:27 no jak na kolanach to OK ;o) buzi,buzi ;* Odpowiedz Link
asiulka1976 moje mieszkanko przed i po 29.05.05, 09:23 jak kupilismy i po remoncie, zobaczcie na sciane w d.pokoju i ludzie tak mieszkali albo lampa w kuchni hiihihii forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=24415038&a=24471892 Odpowiedz Link
asiulka1976 a jesli lubicie ogladac zdjecia to ...... 29.05.05, 09:24 nowe Bax-a krolik-bax.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
connie1 Re: a jesli lubicie ogladac zdjecia to ...... 29.05.05, 09:28 Dzien dobry o poranku! A ja obserwuje telefon ,mąz się uczy , jest sennie... Odpowiedz Link
asiulka1976 szok 29.05.05, 09:40 szykujac sie do dzisiejszych zajeci szukam w internecie czegos na temat i to co znalazlam to az ........ same zobaczcie hiihhihihi strzaleczkami w bok ;o) yankee.punkt.pl/index.php?go=galeria_bodypainting&gfx=0&gfx_nav=0 Odpowiedz Link
cytrusowa dzien dobry 29.05.05, 10:26 Dziekuje pięknie za życzonka, to bardzo miłe Jagódko, że pamietałaś - tak mi się cieplutko na serduszku zrobiło... tu upał zelzal ale tylko na dorzu, w domu - porażka, taki zaduch. spac nie mozna w tym glupim pokoju, na pewno kupimy wiatrak i moze jeszcze malą klime, bo ja nie wydole. Dzis obudzilam sie o 5.30, dobrze ze potem zmusilam sie jeszcze do snu, ale takiego plytkiego. wczoraj byl grill... Grill...ja bym to nawala porażką organizacyjną. No ale suma-sumarum o 21 jedlismy to misko na rpowizorycznym grillu, mój M wszystko robil, miesko piekl, wiec sie zmeczyl. no a potme trzeba bylo nadgonic towarzystwo i narzucil sobie takie piwne tempo, ze hoho w domu bylismy kolo polnocy, jak zwykle bez obrazaniea mnie nie obylo sie Odpowiedz Link
sabi35 Re: dzien dobry 29.05.05, 11:05 Dzień dobry, właśnie zjadłam śniadanko, słoneczko świeci i zastanawimy się co robić. Pewnie pójdziemy na rolki (wczoraj rower, jeszcze mnie trochę bolą mięśnie). Jestem opalona na jasny brąz (bardziej niż Kubańczyk ))))) Pa pa i miłego dnia!!! Odpowiedz Link
patka05 No i nie pojechaliśmy :> 29.05.05, 12:49 Znajomi pojechali sami nad ten zalew Po wczorajszym opalanku mamy chwilowo dość słonka i wody, a na grilla i tak dziś za gorąco. Może dla odmiany pojeździmy na rowerku? No i oczywiście- Witam dziewczyny Odpowiedz Link
cytrusowa Re: No i nie pojechaliśmy :> 29.05.05, 13:03 czesc Patka, no i dobrze, ze nie pojechaliscie - wymęczylibyscie sie tylko na tym sloncu - jak piszesz, ze wczoraj zaszaleliscie, to faktycznie lepiej dzis odpocznijcie i robwerek jak najbardziej wskazany. ale pociesze cie, ze jutro sie ochlodzi, bo my tu dzisiaj juz mamy ochlodzenie, jest tylko plus 22 i to pojdzie w strone Polski. Nareszcie mozna oddychac, ufff a jak sampoczucie??? Odpowiedz Link
patka05 Re: No i nie pojechaliśmy :> 29.05.05, 13:11 > a jak sampoczucie??? Całkiem dobre ) Jest w końcu weekend, mąż nie pracuje i możemy razem coś porobić Bardzo mi tego w tygodniu brakuje. W dodatku słoneczna pogoda działa na mnie bardzo optymistycznie Choć masz rację, czasem ciężko jest oddychać. Wczoraj miałam duże problemy z zaśnięciem właśnie dlatego że było bardzo gorąco i duszno. A jak z Tobą? Jak obchodzisz imieninki? Wszystkiego dobrego! )) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: No i nie pojechaliśmy :> 29.05.05, 13:17 a dziekuje bardzo za życzonka Chcialabym jakos je obchodzic, ale...moi rodzice jeszcze nie dzwonili, wiec nie czuje tej atmosfery, hihih. pewnie zapomnieli. o mezu nie wspomne, bo on nie pamieta, uwaza, ze imienin sie nie obchodzi. mam juz dosyc dyskusji z nijm na ten temat i udowadniania, ze to milo, jak sie o tym pamieta. on od razu wyrzuca, ze ja nawet nie wiem, kiedy on ma imieniny (sam nie wie, na ktorą date sie zdecydowac). ogolnie to mi smutno, ze nie pamieta. ale bede twarda! wazne, ze Wy pamietacie, to takie mile... z dziecinstwa kojarzy mi sie, ze w imeininy zawsze dostawalam od rodzicow, a wlasciwie od mamy konwalie (nasze ulubione kwiatki) albo frezje - tez ulubione. jutro zrobie sobie sama prezent imieninowy i je kupie/ Odpowiedz Link
patka05 Re: No i nie pojechaliśmy :> 29.05.05, 13:31 No to rzeczywiście masz nie ciekawie. Ale o urodzinach chociaż pamięta? dobrze, że na swoich rodziców możesz liczyć Ja takiego problemu nie mam w swojej rodzinie- mam wręcz odwrotny W rodzinie męża przesadnie pilnują wszystkich terminów i obchodzą wszystkie imieniny i urodziny małymi zjazdami rodzinnymi. Czasem to miłe... ale czasem męczące i nawet nie na miejscu. Dotknięta poczułam się tym bardzo, gdy 5 dni po poronieniu wypadały imieniny męża. Teściowa nie mogła zrozumieć, że jest nam smutno, mamy żałobę i nie chcemy świętować, w dodatku ja byłam obolała i miałam gorączkę. Uzyskaliśmy tylko tyle, że "nic nie urzadzamy" mąż miał ją tylko na chwilę odiwedzić. Gdy pojechał, okazało się, że sprosiła do siebie całą rodzinę, napiekła, nagotowała i zrobiła normalną imprezę. Baba kompletnie pozbawiona wyczucia i taktu. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: No i nie pojechaliśmy :> 29.05.05, 13:38 no coz...takie są widac tesciowe... a moze nie tylko tesciowe? fakt, ludziom czasami trudno jest zrozumiec, ze ktos nie chce, nie czyje sie na to, by swietowac, gdy w sercu nosi zalobe trzym sie cieplo ja postanowilam, ze slowem nie wspomne mezowi o imeininach - nie bede sie prosic moze sie nauczy, jak ja nie bede tez pamietac Odpowiedz Link
patka05 Re: No i nie pojechaliśmy :> 29.05.05, 14:15 ) No to ja na razie się zmywam, duszno jest, musze na chwilę wyjść z domu Trzym się i jeszcze raz- wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
connie1 Re: No i nie pojechaliśmy :> 29.05.05, 14:24 Hipnoza telefonu nie pomogla -musialam jednak jechac do pracy.. Dobrze ,ze mamy klime w samochodzie... Odpowiedz Link
pszczolaasia Cytuś- wszystkiego naj, naj Aniele złoty:))) 29.05.05, 14:48 mniej nerw na męża, jeszcze więcej pociechy z nas i uciechy))) Asia foto prosz jak nic, zaciekawiło mnie to do ostateczności))) bodypainting..... może być ciekawie.... Jagoda- jak cię nie wielbić))))))))))) pytanie- czy wszyscy wczoraj chlali?????????? my tesz... a jakże... tyko kaca nie mamy ... Pan mnie dzisiaj przegonił.... plaża, Gdynia, plaża, las i dom wreszcie, alesz diabelsko upalnie...ludzie.... nawet nad morzem nie odpuszcza.... jutro ma być chcłodniej tak to dobrze))) o Acie dalej nic nie wiadomo jak widać??? nie wie chyba zadzwonie do niej... Odpowiedz Link
connie1 Re: Cytuś- wszystkiego naj, naj Aniele złoty:))) 29.05.05, 15:05 Ale ja Ci tego morza zazdroszczę... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Cytuś- wszystkiego naj, naj Aniele złoty:))) 29.05.05, 15:09 no to wpadaj tutaj do nas)) zapraszamy)) a tak na poważnie, to dziś nawet zamoczenie stóp nie pomogło.... dramat!!!!!!! woda zimna jak kostucha, ale nie za wiele pomoglo na ten żar z nieba!!!!1 dobrze,. że ochłodzenia nma Cytruś z Niemcow wysłała)) a skąd ty jesteś Connie? Odpowiedz Link
connie1 Re: Cytuś- wszystkiego naj, naj Aniele złoty:))) 29.05.05, 15:10 Z daleka ... Kraków, a dzis jakby w pracy9czyli dyzur pod telefonem) Odpowiedz Link
annalalik JESTEM :) 29.05.05, 16:20 Ale miałam super długi weekend Zaraz zabieram się za obrabianie zdjęć i coś Wam kochaniuśkie prześlę. Jagoda - niniejszym zostajesz moim zastępcą Fotki superowe - poprostu piękne (no i Ty też) Pszczoła - postgonić Ci tą bete? Bo cos nieposluszna jest? A jak komp? Juz dziala? Cytrusia, Tuptuch, Swaihwe - wszystkiego naj z okazji imieninek I tego no... marzenia spełnienia ATA!!!!! Czekamy na info jakies... Ja sie poopalałam niechcący - nie leżałam tylko 2 dni na ogródku u rodziców mojej szwagierki byłam i jakos po drosze mnie zjarało... raniona i plecy przypalone... no i smaruje co 20 minut je... Odpowiedz Link
annalalik No widzę, że nie ma nikogo... 29.05.05, 17:31 fotki juz do Was lecą kochaniutkie wiem, że nie wyszłam na nich za dobrze, ale... tak mam zawsze hehe Odpowiedz Link
sabi35 Re: No widzę, że nie ma nikogo... 29.05.05, 18:41 Hallo, ja też chcę zdjęcia!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: JESTEM :) 29.05.05, 18:52 Boszsz zapomniała ja głupia o Tuptuchu i Swaihwe.... czzy mi wybaczycie???????? tosz oczywiście też wszystkiego naj, naj, naj)))) Komp nie działa Ania co chwila się zawiesza, chociaż poświęciłam mu 2 dni ze swojego życia.... idzie do serwisu.....idę pocztę odbierać... Conka extra, uwielbiam Kraków!!!!!!!!!!!!! jeszcze lepiej by było, co zawsze powtarzam, żeby Kraków był nad morzem, toby mnie siłą z niego nie wynieśli, na taczce nawet))) Odpowiedz Link
connie1 Re: JESTEM :) 29.05.05, 18:55 Ja tez lubie to miasto , jestem Krakowianka z wyboru i chyba przez zasiedzenie Pozdrawiam Odpowiedz Link
pszczolaasia właśnie to przeczytałam, i nie mogie się 29.05.05, 18:59 powstrzymać, żeby wam tego też nie przesłać.... leję....po prostu leję ze śmiechu... Audycja Radiowa ! Występują: R: - redaktor F: - facet Ż: - żona faceta R: Dzien dobry panu! F: Dzien dobry! R: Dzwonie do pana z Radia Zet. Prosze powiedziec nam (jest pan na fonii), jakie dwie najintymniejsze rzeczy robil pan tego ranka? Jezeli pan powie to wygra zestaw mebli kuchennych. F: Kochalem sie z moja zona. R: Bardzo dobrze. To jedna rzecz juz mamy. Prosze powiedziec nam gdzie pan sie kochal z zona? F: W kuchni. R: Mamy wiec juz dwie najintymniejsze rzeczy, jakie pan robil tego ranka. Zestaw mebli kuchennych jest juz prawie panski. Jeszcze musimy zadzwonic do pana zony i jezeli ona potwierdzi panskie slowa, to wygrali panstwo konkurs! (Redaktor dzwoni teraz do zony tego faceta) R: Dzien dobry pani! Ż: Dzien dobry! R: Dzwonie do pani z Radia Zet. Wczesniej rozmawialem z pani mezem i zapytalem go, jakie dwie najintymniejsze rzeczy robil tego ranka. Jezeli potwierdzi pani to, co powiedzial maz, to wygrali panstwo zestaw mebli kuchennych! Prosze wiec powiedziec nam, jakie dwie najintymniejsze rzeczy robila pani tego ranka? Ż: (po chwili wahania i namowach meza na antenie radia): Kochalam sie dzisiaj rano z mezem. R: Bardzo dobrze - maz powiedzial nam to samo. Prosze nam jeszcze powiedziec gdzie? Ż: O nie, tego juz nie powiem! F: (wlacza sie do rozmowy): Kochanie powiedz panu redaktorowi, ja juz wczesniej powiedzialem, bardzo cie prosze! R: Jezeli pani powie gdzie i bedzie sie zgadzalo z tym, co powiedzial maz, to przypominam, ze wygraja panstwo zestaw mebli kuchennych F: Kochanie no powiedz panu redaktorowi gdzie - ja juz mu wczesniej powiedzialem, nie wstydz sie! Ż: (po chwili wahania): w pupe.... Teraz w radiu nastapila konsternacja. A potem wszyscy ze śmiechu na glebie. Po chwili: R: Bardzo dobrze! Wygrali panstwo zestaw mebli kuchennych! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulko 29.05.05, 19:03 eehhh aniu daj spokoj OKROPNOSC no ale zaliczone i to sie liczy Odpowiedz Link
annalalik Re: Asiulko 29.05.05, 19:06 Tam cudne... ja nie jestem fotogeniczna Ale Juleczka i owszem - śliczniutka Faktycznie odpoczelam i wogole bylo bardzo milo Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: właśnie to przeczytałam, i nie mogie się 29.05.05, 19:03 hiihhiihihihhiih tak sie usmialam ze nie moglam nic powiedziec mezus "juz przetsac i mów" zaczelam a on 'znam to" hhiihiihi Poslalam zdjecia ze szkoly Odpowiedz Link
pszczolaasia foty super, ale Ania ty mnie powiedz.... 29.05.05, 19:11 kto zacz ten Reks?????? nosz stworzenie PETARDA!!!!! jak ja uwielbiam psy...rormalnie ekstra, taki cudak))) a swoją drogą twój monsz i szwagier podobni są do siebie nie? prawie jak dwie krople wody.... ja nie jestem fotogeniczna, jak wy i nie będę wam wysyłac zdjątek...te które macie muszą wam starczyć, na nich jestem ładniejsza niż w rzeczywistości i tyla))))) JUTRO DO PRACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trochę się denerwuje..... jak bym pierwszy raz szła... gupia po prostu.... Odpowiedz Link
annalalik Pszczoła 29.05.05, 19:15 Tosz tam LEGENDA była Rex to pies szwagra i szwagierki i Juleczki Ma ok 2 miesiecy i jest przekochany. A mąż i szwagier podobni bo bracia Tylko maz moj starszy o 2 lata no i ma niższe czoło Ogólnie postury tez różne Pszczoła ja tez nie jestem fotogeniczna ale co tam. Wam moge sie pokazać )) A jak bociek się podobał? Mały wyszedł bo wysoko latał a ja mam zoom 11x tylko. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 29.05.05, 19:17 taaaaa, tyle, że ty chudziutka, a ja.... szkoda gadać.... bociek klasa)) a Rex duży będzie? Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczoła 29.05.05, 19:19 Nie wiem czy bedzie duży ... nikt chyba nie wie hehe. Ale ponoc nie za wielki. Znaczy pewnie do kolan - bo wiesz to taki kundelek jest Ale przekochany. Juleczkę ciągle po palcach gryzie hehe - jej juz do kolan siega wielkolud Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczoła 29.05.05, 19:20 A ze ja chudziutka to fakt - ale bylam jeszcze bardziej chudziutka jakies 4 lata temu... zgroza wtedy brrr Teraz mam tyłeczek tylko duży trochę ale co tam Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 29.05.05, 19:26 powiem szczerze, że nie widać, serio, serio, nie widać jakoś tego tyłeczka)) Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczoła 29.05.05, 19:29 no bo zdjęcia tyłeczka są surowo zabronione tylko nie mysl ze to jakis kompleks... ABSOLUTNIE NIE! Jest ok - nie narzekam - był kościsty to narzekałam Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 29.05.05, 19:30 i to mnie się podobywuje bardzo!!!!! ja też nie narzekam, tyko się nie pokazuje po prostu)))))))) Odpowiedz Link
annalalik Pszczoła co do kompa 29.05.05, 19:31 Moj mąż mowi ze ty masz cos ze sprzetem pewnie nie tak serwis napewno pomoze - byle dobry Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła co do kompa 29.05.05, 19:39 ja nawet stawiam na dysk twardy...wiesz...za duzo restartowałam go na "twardo" wiesz o czy mówię...znaczy, ja, to może nie Mistrzunio...kumasz jak coś się nie uda, żeby Asia nie obaczyła...restarcik... i tera cza będzie kupić nowy dysk twardy tak mnie się zdaje... ale oddam go do serwisu i obaczym.... Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczoła co do kompa 29.05.05, 19:47 Oddaj do serwisa i bedziesz wiedziec - oby nie za drogo wyszło Odpowiedz Link
sabi35 Upał 29.05.05, 20:19 Dzięki za zdjęcia. Kawał świetny (czy to prawda?) a na upał polecam szczególnie seks z kostkami lodu (przetestowałam). Pszczoła, powodzenia w pracy. Szkoda że nie mieszkasz w pobliżu, wzięlibyśmy się za ten komputer. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Upał 29.05.05, 21:16 Sabi jak ja bym kciała blisko Ciebie mieszkać, albo męża Ani...normalnie tera mialam atak jakiegoś szału komputerowego.. się wściekł.... kurde musze go zawlec do naprawy.... ach kończę... bo zaraz znowu diabeł siądzie... a z tym seksikiem z lodem to cza spróbowac, ale w taki upał to się nie za bardzo kce... no nic trza się zmusić)))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Witam się wieczornie!!! 29.05.05, 21:22 A więc po pierwsze wszystkiego nan naj naj naj wszystkim dzisiejszym solenizantkom!!!!!!!!!!! Po drugie dzięki za wszystkie zdjęcia. Są przecudne....wszystkie....czyli Jagody i Ani również "na pierwszych planach"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oj dziewczyny, dziewczyny, Wy narzekacie, a ja oglądając zdjęcia nie mogę dojść czemu!!! Jesteście oby dwie zbyt skromne!!!!! Po trzecie , Pszczoła je też się denerwuję, że juto do pracy ((( A te płyty, które mi dałaś do przegrania.....normalnie szok.......przegrałM OBIE, SĄ SUPER!!!!!! a jesli chodzi o wynik testowania to niestety tak jak myślałam jedna kreska. Co prawda specjalnie nie miałam złudzeń, ale wiecie jak to jest......jeszcze dodatkowo nim się obudziłam sniło mi się, że wyszły dwie kreski, no i jak wstałam, to pomyślałam, że może jednak.....ale wyszło inaczej....no nic mówi się trudno i żyje się dalej!!!! A jesli chodzi o całą reszte, to w piątek trochę spiekły mi się ramiona i do teraz mnie "palą", a najsmieśniejsze jest to, że używałam filtrow...widzocznie zbyt słabych ( Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam się wieczornie!!! 29.05.05, 21:27 cieszę się, że płytka się ci spodobała....tak myślałam))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam się wieczornie!!! 29.05.05, 21:27 i przykro mi z powodu testu, wiesz o tym nie? Odpowiedz Link
annalalik Re: Witam się wieczornie!!! 29.05.05, 21:30 A bo ja mam jeden kompleks... i to taki dosc widoczny. To moje ząbki Mam ciemne szkliwo (rodzinne i nie da sie wybielic ) i wade zgryzu i to chyba najwiekszy problem u mnie. A tak to na nic juz nie narzekam Atko. Przykro mi z powodu I kreski. Miałam juz isc ale maz stwierdzil ze jednak nie potrezbuje kompa wiec... moze jeszcze chwilke pobede... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam się wieczornie!!! 29.05.05, 21:36 ja też mam wadę zgryzu.... i żółciutkie zęby.....znaczy się be...żowe))))) no i co..... martwić się mam ????Ania uszy do góry))) jesteśmy piekne, miłe i wspaniałe))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Witam się wieczornie!!! 29.05.05, 21:42 no ba!! ja juz sie nie martwie - maz mnie kocha taka jaka jestem i jest ok Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam się wieczornie!!! 29.05.05, 21:44 i o to chodzi)))) no nc idę się doi pracy wyszykowywać... znaczy się pisek z włosów wypłukać.... wyszorować się itd, itp...bez wchodzenia w szczegóły)) dobranoc pchły na noc))))) och nromalnie puls mam galopujący.... Odpowiedz Link
annalalik Spokojnej nocy Pszczoła 29.05.05, 21:46 wyzyj sie jakos - z kostkami lodu czy bez - nieistotne tylko nie denerwuj sie tak śliczna Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Spokojnej nocy Pszczoła 29.05.05, 21:48 oj tchu mi zbrakło.... Ania...jak pisała Jagoda..purpura))) i nawzajem)) a co!!!!!!!! tera naprawdę ida))))))))) ciau belle))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Spokojnej nocy Pszczoła 29.05.05, 21:49 a pewnie ze nawzajem ja tez dzis cos planuje. Mialam kadarke kupic ale gingers musi wystarczyc Dobranoc Pszczoła Odpowiedz Link
jedna_chwilka Kochaneczki, 29.05.05, 22:42 tylko ruciłam okiem coście popisały ad 1 - Atka ad 2 - Ania no i w ciem to zastępstwo? zdjątka giteskie, moje faworyty z Julą w roli głównej, ze smokiem, w basenie, w czapce i w wannie ad 3 - Sabi, kurde skąd Ty masz tę siłę kobito i na figle i na sport w tym upale ad 4 - Pszczoła też jutro się boję iść do pracy, bo od półtora tygodnia jutro na 3 dni w pracy będzie moja szefowa aha Asiulka, że czegoś nie zaliczyłaś? - dlaczego jak giteskie mam czadowe zdjątka z chrzcin aaa i w tym tygodniu musowo fryzjer u mnie będzie grany, bo dramat ani ułożyć ani nic no to gudbajs dziewczynki, bobranoc Odpowiedz Link