annalalik 31.05.05, 08:13 Ten cykl spisuje na straty Wczoraj maz byl zmeczony... Mnie jajniki wogole nie kłują za to tempka idzie do gory. Śluzu płodnego brak... tylko bardzo dużo takiego gestego, mlecznego. Sama juz nie wiem... A tak wogole to witam Was serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabi35 Re: Razem z ładną pogodą prysł dobry nastrój... 31.05.05, 08:17 No coś ty Aniu, czasem zdarzają się rzeczy dziwne. Ja ostatnio też bym przysiegła, że śluzu nie ma (bo tylko po tym rozpoznaję owu) a owu była i udało się. Może trochę później będzie? Zresztą nigdy nie wiadomo, kiedy wg wykresu jest owulacja. Rozchmurz się, proszę! Odpowiedz Link
cytrusowa Aniu, głowa do góry! 31.05.05, 08:23 jak to sabi napisala - cuda sie zdarzają - czasem nie trzeba miec wyraznego sluzu, by miec dni plodne. a poza tym ciesz sie pogawędkami z naami i moze jeszcze pieknym dniem!!! o!!! pedze do szkoly, bo mi autobus zwieje - ale musialam ci to napisac. sciskam cie, wiesz! wiotam reszte dziewcząt i zycze milego dnia Odpowiedz Link
annalalik Sabi 31.05.05, 08:24 Wie, ze cuda się zdarzają... ale ja wiatropylna nie jestem.... Odpowiedz Link
tola79 Re: Razem z ładną pogodą prysł dobry nastrój... 31.05.05, 08:26 Nigdy nie wiadomo. Czasem takie rzeczy się dzieją, że niby nie ma szans, a jednak... Sama tak sobie właśnie tłumaczę U mnie chmury, ale przynajmniej jest czym oddychać! Odpowiedz Link
tola79 Re: Razem z ładną pogodą prysł dobry nastrój... 31.05.05, 08:28 Oj, zabrzmiało, jakbym myślała, że jesteś wiatropylna ) Rozumiem o co chodzi, ale powtórzę: nigdy nie wiadomo, dziewczyny maą rację, że czasem owu nie wypada wtedy, kiedy nam się to wydaje najbardziej prawdopodobne... Anulka, głowa do góry ) Odpowiedz Link
annalalik Toluś 31.05.05, 08:31 Staram sie - ale jak mi wczoraj maz powiedzial ze nie ma sily i jest zmeczony kiedy ja faktycznie mialam ochote na sex (a nie ze wiedzialam ze tempka mi skoczy...)... Ja rozumie ze ta pogoda tak meczaco wplywala... dzis znow nici no chyba ze jutro u ginka testu nie zrobimy... bo musi byc abstynencja przed testem A moze oleje ten test skoro i tak śluzu nie mam... sama nie wiem Odpowiedz Link
sabi35 Re: Toluś 31.05.05, 08:35 Przecież ci temperatura nie skoczyła jeszcze. Szanse są. Uwiedź go dzisiaj. Romantyczna kolacja, nowe majtki, wino. Dla młodej mężatki to chyba nic trudnego??? Odpowiedz Link
annalalik Sabi 31.05.05, 08:42 No wlasnie... tylko ze na jutro jestem na ten test umowiona z ginkiem (zgodność nasienia i śluzu). Jesli dzis cos bedzie to z testu nici. No ale w sumie... bez śluzu... testu sie nie da bez śluzu... A i jeszcze - szyjke mam wysoko i twarda (ASIULKA??) Odpowiedz Link
annalalik Re: Sabi 31.05.05, 08:47 nie moge bo przyjmuje w środy i w piatki... chyba ze na piatek przełożę... Odpowiedz Link
pszczolaasia Ania nigdy nie mów nigdy!!!!! 31.05.05, 08:38 sześć dziewczyny))) u nas dzisiaj pogoda przesadziła...jest zimno...idę czytać coście powypisywały jak mnie nie było))) Odpowiedz Link
zuzia36 Re: Razem z ładną pogodą prysł dobry nastrój... 31.05.05, 08:43 Witam!!!!! Powiem Ci jedno - ja zaszłam w ciąże w cyklu, w którym wyluzowałam zupełnie. Leczyłam wtedy grzybka, przytulanka były sporadycznie, a i ja miałam już odsyć. Tak więc nic straconego !!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Nituś!!!!!! 31.05.05, 08:48 mi sie twoja @ podobywuje, daje nadzieję.... no nic to ja się nei załamywuje jeszcze)) i nie przestaje trzymać kciukasów)))) Ania słyszysz co Zuzia napisała???? moge dać ci jeszcze parę takich przykładów dziewczyn, ktore na pewno nie miały owu, na pewno nie bo tylko parę razy i wogle nie w terminei także uszy do góry)))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Hejka 31.05.05, 09:13 dziś z tak zwanego doskoku, nie bedzie tu chyba luzu ale jakby co, to jestem Całujkam i pozdrawiam.... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Heloł, Jagoooodaaaaa!!! 31.05.05, 09:21 kak czustwujesz siebja Tola? Odpowiedz Link
tola79 Re: Heloł, Jagoooodaaaaa!!! 31.05.05, 09:25 bolszej niż wcziera budiet haraszo cmok Odpowiedz Link
nitka111 Witam Was cieplutko :))) 31.05.05, 09:44 Pomimo pogody, ale faktycznie jest czym oddychać. Pszczółko, ja idę do ginki tylko, żeby ostatecznie wykluczyć. Zobaczę może zrobię badania, ale tak naprawdę to mam dość. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Witam Was cieplutko :))) 31.05.05, 09:53 Witam, wstalam i popijam "tu" kawusie. Aniu-wlasnie chodzi o to ze aby poznac sie po szyjce trzeba ja badac kilka cyli ja na poczatku rozne wysowkosci jej sobie wmawialam a teraz wiem ze wcale tak nie było. Dlatego namawiam do badania szyjki! Jesli jest nisko i zamknieta czyli ledwo tam palec wlozymy to znaczy ze nieplodno ale jesli mokro slisko nawet BEZ sluzu albo pierdzioszki sa i ledwo dotkniemy ja palcem to plodniutko. Ja w tamta ciaze zaszlam kochajac sie w sylwestra a wczesniej w swieta oczywiscie nnie wiem czy owu była akurat wtedy ale to byl jeden spontaniczny sexik ) Odpowiedz Link
tuptuch witajcie 31.05.05, 10:08 kochane!! Aneczko, ja też myślę, że jeszcze nic straconego. majteczki nowe kup koniecznie i do dzieła. ginka przełóż. trzymam kciuki. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ANIA 31.05.05, 10:24 a co z GG zamkniete masz ?? chcialam nasza liste na email Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ANIA 31.05.05, 10:31 no to w tym miechu urodzinek a urodzinek po tych tortach przytyjemy troszku hhihihiih Odpowiedz Link
tola79 Ania :) 31.05.05, 10:42 Ania, a na GG byś mi mogła też wrzucić listę? Bo mi się cięśko otwiera ta w wrodzie, nie wiem czemu, to mój komp jest jakiś dziwny...3318305. Cmoki * Odpowiedz Link
pszczolaasia ja z nowu nie mam czasu Was czytać:)))))) 31.05.05, 10:21 sześć Jagoda)) sześć Tola- ekstra, ze dziś lepiej s tobom))))) sześć Magda))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ja z nowu nie mam czasu Was czytać:)))))) 31.05.05, 10:35 a to po tych tortach urodzinowych hihhihihi samozdrowie.interia.pl/dietetyka/karnet_news?tyt=Karnet%20dietetyczny&inf=537164 Odpowiedz Link
tuptuch Re: ja z nowu nie mam czasu Was czytać:)))))) 31.05.05, 10:42 no na razie to ja się jeszcze w normie mieszcze, ha ha Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ja z nowu nie mam czasu Was czytać:)))))) 31.05.05, 10:47 ja tm blisko jestem górnej granicy)) ale co mi tam))) Odpowiedz Link
tola79 Re: ja z nowu nie mam czasu Was czytać:)))))) 31.05.05, 10:40 Pszczólko, też się ciesze, że lepiej dycham, bo nieznośnik jestem, jak choruje i wychorowac nie moge. Acha, olbas pomógł, dzięki kochanieńkie Odpowiedz Link
ktat Re: Razem z ładną pogodą prysł dobry nastrój... 31.05.05, 11:07 ja tez mam nie za wesoło i to fakt ze od pogody duzo zalezy.... u mnie 31dc brak objawów ciazy brzuch wczoraj zaczal bolec @-owo dzis troszke tez 27dc test negatywny ( za wczesnie zrobiony ale w sumie tak czułam) pozytywnie zazdroszcze zaciazonym i to tez dołujace ale gratuluje!! ja zawieszam działania bede pila tylko ziolka i zyla jakbym brala tabletki ale jakos stracilam zapal i ochote na starania Odpowiedz Link
zuzia36 problem remontowy 31.05.05, 11:24 wczoraj juz prawie skończylismy remont. Wstawiliśmy juz segment. Czekamy tylko na sofę (jutro ma być) i trzeba jeszcze zawiesić obrazki, kwiatki i rolety, a i karnisz. No i mam teraz problem. Poprzednie ściany miałam brzoskwiniowe, a teraz mam zielone takie jasne i przyjemne dla oka. I mam dwa ulubione obrazki tylko że niebieskie, żywy ładny kolorek. I teraz nie wiem czy moge je powiesic na zielonych scianach. Nie wiem tez jaka rolete kupic (((( Asiulka doradź coś, plissssssssssss Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: problem remontowy 31.05.05, 11:30 a czemu ja akurat ?? daj zdjecia jakie masz i cos pomyslimy obrazki odpadaja napewno ale moze inna ramka hhmm zdjecia dawaj !! Odpowiedz Link
zuzia36 Re: problem remontowy 31.05.05, 11:40 czemu Ty???? bo widziałam zdjęcia Towjego mieszkania i wiem że umiesz łączyć kolory. Zdjęcia zrobię jak wrócę do domku. Ramek przemalować się nie da. Chyba zrezygnuje z obrazków. Ale może głupio będzie z gołymi ścianami...sama już nie wiem A jak mnie dzisiaj plecy bolą, ojojoj. A i temp spada więc owu się zbliża Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: problem remontowy 31.05.05, 11:48 dzieki ;* jesli chodzi o obrazki to ja juz kupilam 3 antyramy ale nie moge trafic na obraki sama goiła sciana jet juz 2 lata hihiihhi bo jak juz sie powiesi jaki kolwiek obraz to bedzie wisiec i wisiec i go szybko nie zmienimy a tak denerwujaca pusta sciana wola o obrazek !! w ikea moze cos ??? albo super stronka 'wylegarnia" www.wylegarnia.com/goscinna3a.php www.wylegarnia.com/goscinna51.php www.wylegarnia.com/ Odpowiedz Link
bania79 czesc Sloneczka 31.05.05, 12:10 Dopiero teraz odblokowalo mi internet w pracy... Wiecie co ja wczoraj przezylam!? W tej burzy jechalam po mężusia! tak walilo, że swiata nie bylo widac. Wycieraczki nie wyrabialy, drzewa lataly a tu jeszcze do domku trzeba bylo pedzik okna zamykac. Juz was czytam i wracam... Odpowiedz Link
annalalik Ehm... 31.05.05, 12:06 Bylam sie przejsc ale nie pomoglo... Głowa mnie boli strasznie, nie umie sie do ginka dodzwonic i do faceta od oferty pracy Odpowiedz Link
annalalik Re: Ehm... 31.05.05, 12:08 no i szajs... musze byc jutro u doktorka bo go nie ma w piatek wyjatkowo najwyzej nie bedzie testu tylko zrobimy usg i ogladniemy pecherzyki... wszystko mi jedno Odpowiedz Link
zuzia36 Re: Ehm... 31.05.05, 12:22 mnie też główka boli ( A obrazki fajne, zwłaszcza jeden mi w oczko wpadł. Chyba jednak kupie nowe, a stare poczekają na dziecięcy pokoik Odpowiedz Link
bania79 Anulka 31.05.05, 12:27 Co ja widzę za smutaska???? Anulka, bardzo cię proszę uśmiechnij się. Nie ma tak, że naraz wszystko się wali. Będzie dobrze! Wczoraj rozmawiałam z zaciążoną koleżanką i znowu mi jakieś dziwne rady dawała... Wiecie, ja już z nikim o tych staraniach nie umiem gadać tylko z wami! Odpowiedz Link
annalalik Bania 31.05.05, 12:34 Bo tak to jest jak sie wali to wszystko i to z dnia na dzien. Moze to przez pogode a moze przez ... a sama nie wiem... dzis raczej dorym kompanem do rozmowy nie bede Odpowiedz Link
bania79 Re: Bania 31.05.05, 12:38 Ale jednak pogadaj z nami mimo wszystko. ja wiem, że czasem są takie dni, że się człowiekowi odechciewa! jestem urodzoną pesymisto-realistką więc takich dni mam wiele. Ale zawsze po takim dniu wychodzi słońce Odpowiedz Link
cleodark Cześć Dziewczynki:))) 31.05.05, 12:43 Witam Was serdecznie)) ps. Aniu przeczytaj pocztę Odpowiedz Link
annalalik Re: Cześć Dziewczynki:))) 31.05.05, 12:45 Cleo odpisałam Ci juz jak chcesz to moj gg 170686 Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Ehm... 31.05.05, 13:01 aniu zaraz przejde przez monitor i ci klapsy w tylek dam !!! juz tu zaraz tabletke na glowe wez poprzegladac przepisy albo dalam wyzej stronke "wylegarnia" super duperelki !!! Baniu masz racje kolezanki ktore sa w ciazy albo zaszly w pierwszych 2 cyklach maja strasznie duzo do powiedzenia a najczestrzym slowej jest wyluzuj !!! eehhh Odpowiedz Link
annalalik Re: Ehm... 31.05.05, 13:03 No to chodź!!! )))))))) Kawa troche pomogla a tabletki nie chce brac... Wkurzają mnie te dziewczyny... nie mają pojęcia jak to tak naprawdę jest. Cieszę się że im sie udało ale... niech sobie takich rad oszczędzą bo to czesem tylko dobija... szlak mnie trafioa... Odpowiedz Link
tola79 Re: Ehm... 31.05.05, 13:06 Tak, znam to. Ja mam koleżankę, o której wiem, że miała pewne problemy i wcale to nie było takie hop siup. Tymczasem w rozmowie zawsze wychodzi na to, że skąd, pstryk i juz. Nie wiem, czemu tak... Nie, żebym ją wypytywała, tak czasami gadamy. Odpowiedz Link
annalalik Re: Ehm... 31.05.05, 13:08 bo dziewczyny sie chyba wstydza tego ze moze nie wyjsc tak od razu i wola zgrywac sie ze od razu sie udalo bo sa przeciez okazami zdrowia itepe... (chyba dzis za ostro pisze... jak cos to mnie Asiulka utemperuje) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Ehm... 31.05.05, 13:09 najlepsza jest moja kumpelka co zaszla w pierwszym cyklu czesto mowi "po co ty te testy robisz ja wogole nie robilam" druga brala tabletki i mowi pewnego razu "ja odstawiam pigoly i w pierwszym cyklu zajde i jak moj gin mowi blizniaki od razu beda" to ja sobie troszku poczekalam i posluchalam jakie to ona juz podwojne spioszki kupuje! i kaftaniki i kurna ucichla pytam i jak starania a ona " no jak bedzie to bedzie" czyli moglam wywnioskowac ze nie udalo sie za pierwszym razem chyba juz pol roku sie stara eehhh Tak tylko my sie rozumiemy uwielbiam to forum (czyt. WAS) Odpowiedz Link
annalalik Re: Ehm... 31.05.05, 13:11 ja ciem tesz lece po psiaka - spacerek mu sie przyda CLEODARK - jak cos to napisz na maila jak wroce tak do godzinki to odczytam!!! Odpowiedz Link
cleodark Re: Ehm... 31.05.05, 13:18 Ania, no właśnie napisałam Myślę,że to był strzał w dziesiątkę w szczególności jak przeczytałam Twojego posta. Odpowiedz Link
asiulka1976 aniu 31.05.05, 13:11 jakby co to kasuje od razu ;o) i tak podziwiam to forum ze nie skaczemu sobie do oczu patrzac na "mlode mezatki" albo tam gdzie zdjecia mieszkanka wkleilam !! szkoda ze nie poczytalam wczesniej sama krytyka !!!!!! Odpowiedz Link
tola79 Re: aniu 31.05.05, 13:15 Też się ciesze, że z Wami można normalnie pogadać, bez czajenia się. Odpowiedz Link
jedna_chwilka a co mnie ominęło? 31.05.05, 13:20 się pytam? Aniu - tofana Ty Moja, Aniele, Petronelciu - ja lublju ciebja i celuju ale ze mnie dzis Rosjanka Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: a co mnie ominęło? 31.05.05, 13:21 no wlasnie gadaja jakos tajemniczo ze nie wiadomo o co chodzi hhmm Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: a co mnie ominęło? 31.05.05, 13:22 ja robie sernik na zimno z truskawkami (jak ich nie zjem do tej pory) moze jutro rodzice przyjda bo w koncu my ich dziecmi jestesmy tez ;o) no i zebów jutro nie myje bo dzien dziecka ;o) Odpowiedz Link
cleodark Dziewczynki, 31.05.05, 13:21 to moze ja Wam powiem o co mi chodzi "zorganizowałam" forum dzie adminem jest Ania i jest dla kobitek,które mają "drogę" do zajścia nie usłaną różami. Więc kobitki co zachodzą za pierwszym razem zostaną sobie tutaj, my będziemy "plotkować" w innych obszarach. Co sądzicie??? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Dziewczynki, 31.05.05, 13:23 ja zostaje Tu chociaz tam zajde popatrzec tu jestem od poczatku a i tu pełno dziewczyn co dlugo na ciaze czekaja a jednak na palcach jednej reki mozna policzyc ile za pierwszym razem Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Dziewczynki, 31.05.05, 13:24 poza tym chcialysmy zrobic forum "swoje" i nie wypaliło ( Odpowiedz Link
tuptuch Re: Dziewczynki, 31.05.05, 13:26 zgadzam się z Asią, mnie też tu się podoba i nie chcę nowego forum. myślę, że nie tędy droga. Odpowiedz Link
asiulka1976 tuptuszku 31.05.05, 13:27 jeszcze zostało nam 13 dni do ............. hiihihhihii my jestesmy blizniakami cała gębą no jeszcze bania ale inny dzien ) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Cleo 31.05.05, 13:30 ale rozumiem, że ktoś wam coś i się czyms zdenerwowałyście wiec pytam kto wam cos? i dzie to bylo? Odpowiedz Link
tuptuch Re: tuptuszku 31.05.05, 13:29 oh tak tak, a ja wiem już co dostanę od mojego Darka, bo musiał się wygadać. Odpowiedz Link
tuptuch Re: tuptuszku 31.05.05, 13:31 Darunia zabiera mnie w góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na 5 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oj odpocznę i się naoddycham!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: tuptuszku 31.05.05, 13:32 skad go wzielas takiego dobrego? nie żeby moj byl zly ale Twoj hoho! szacuneczek Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: tuptuszku 31.05.05, 13:33 hiihhiih my w rocznice slubu pojechalismy w gory cudnie było eehhh Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: tuptuszku 31.05.05, 13:32 kochana tort mozemy forumowy razem zrobic ;o) no i cukierków nakupowac i winko czerwone ;o) hiihhiihi Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: tuptuszku 31.05.05, 13:30 hihhihihihiihi moj zabiera mnie do sklepu i wybieram sama ale tym razem juz powiedzialam ze ma kupic cokolwiek aby było niespodzianka to zapytal " ato cokolwiek to jak wyglada?" Odpowiedz Link
asiulka1976 no tak...... 31.05.05, 13:29 ania juz nawet nie sprzata :o( opuszcza nas do konkurencji ( Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: no tak...... 31.05.05, 13:31 nieee tam, nasza Ania nas nie zostawia, ja to wiem Odpowiedz Link
tuptuch Re: no tak...... 31.05.05, 13:33 Asiulku, upieraj się przy niespodziance, bo to jest fajne!!! ja też bym miała niespodziankę, ale okoliczności nam nie sprzyjały. a co do tego nowego forum to proszę dziewczynki wyjaśnijcie co się stało, że chcecie odejść., Odpowiedz Link
tuptuch skarb 31.05.05, 13:34 to prawdziwy, oj skarb he he....... bo to dlatego, chyba, że to przecież wcześniejsze pokolenie. taki się jeszcze uchował i jam go wzięła, Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: no tak...... 31.05.05, 13:35 no wlasnei , co to złe czy frajda byc adminem ??? bo wydaje mi sie ze bedzie to samo co to forum a na tym sie poznałysmy zaprzyjazniłysmy )) Odpowiedz Link
tuptuch Re: no tak...... 31.05.05, 13:38 też mi się wydaje, że prędzej czy później nowe forum będzie tak wyglądało jak to, to chyba nie ma co? ale zresztą ja nie wiem co się stało i co je tak wyprowadziło z równowagi. niech mówią do jasnej cholerki, szybciutko!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: no tak...... 31.05.05, 13:34 wiem co znaczy rozkrecic forum mało czasu oj mało i porzadku trza pilnowac eehh Odpowiedz Link
cleodark Re: no tak...... 31.05.05, 13:38 Jaka konkurencja, Dziewczynki to nie jest tak. Mnie osobiści nikt nie wkurzył. Chciałam założyć forum dla kobiet,które mają naprawde trudne starania, stymulacje, inseminacje, INV,ISCI, mam możliwość zaproszenia eksperta do udzielania odp. Można powiedzieć ,że konkurencją jest czekając na bociana, to forum,które "rodzi się w dużych bólach" jest czmś pośrednim między staraniami a niepłodnością ( w niepłodności kobiety zachodzą w ciąże nie pisując na staraniach i generalnie na odwrót)mam nadzieję,że nie pomieszałam. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: no tak...... 31.05.05, 13:47 dawaj tego eksperta do nas a co nam szkodzi, założymy post, że do nas taki zagląda i tyle - czy nic nie rozumiem, bo nie wiem? Odpowiedz Link
bania79 Re: no tak...... 31.05.05, 13:50 no ja też troszkę nie rozumiem... chwilkę mnie nie było i już się probiło, proszę proszę! zmęczyłam się dzisiaj pracą Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: no tak...... 31.05.05, 13:57 no jak dl amnie bez sensu to wszystko rozgraniczac i tak jest ciaz ciaza i porod w oczekiwaniu trudna ciaza dla starajacych sie nieplodnosc i pewno jeszcze pare prywatnych, po co ??? ekspert jest na "zdrowie kobiety" i "burczykowa" na NPR co to za ekspert ?? da sobei rade z tłumem pytan ?? Odpowiedz Link
cleodark Re: no tak...... 31.05.05, 14:02 Asiu, Jest forum poród bez stresu i jest tam ekspert i daje sobie radę. Na forum trudne starania byłby lekarz gin , który zajmuję sięproblematyką rozrodu np. immunologią,która jak się okazuje ma ogromne znaczenie w zajściu w ciążę ( p-c plemnikowe, łozyskowe, jądrowe, lipidowe, tarczycowe) i masę innych rzeczy. buziaki Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: no tak...... 31.05.05, 14:04 a uwarzasz ze my tu nie mamy problemu ?? pewno ze nie taki jak na nieplodnosci ale zobacz ile nas tu jest i jak długo (ja ponad rok) moze jednak pogadac z lidek i tu wstawic tego eksperta ?? po co od razu nowe forum takie samo jak to tylko z ekspertem hhmm Odpowiedz Link
cleodark Re: no tak...... 31.05.05, 14:13 Asiu, Problemy są to jest pewne ale zauważ ,ze jest forum ciąża i trudna ciąża więc jest forum trudne starania.Wybór gdzie kto chce być należy do każdej z Was Ja tylko mogę od jutra serdecznie zaprosić do pooglądania nowego forum. Forum i jego atmosferę tworzą ludzie, którzy tam piszą nie załozyciel natomiast Ania zgodziła się zostać super Adminem i tak naprwadę wpływ na to so się tam będzie dziać będą miały forumowiczki (o ile się takowe znajdą ) oraz Admin. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: no tak...... 31.05.05, 14:16 moim zdaniem wyjdzie takie samo forum jak i to eehh Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: no tak...... 31.05.05, 14:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=24032299&v=2&s=0 Odpowiedz Link
sabi35 Re: no tak...... 31.05.05, 14:20 No tak, pewnie ta przedostatnia wypowiedź kogoś dotknęła? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: no tak...... 31.05.05, 14:26 czyja która wypowiedz? rany gościa dziewczyny, wiem dziś mamy gorszy dzień ale nikt tu sie nie obraza na nikogo - jezzza wsparciem sobie mialysmy byc Odpowiedz Link
nitka111 Re: Razem z ładną pogodą prysł dobry nastrój... 31.05.05, 13:50 Wchodzę na forum, a tam co drugi post o dwóch kreskach. Qrka nie potrafię nawet pogratulować i cieszyć się z kimś, za bardzo się przejmuję i nie wiem co mam z tym zrobić. Nie pożegnam się, bo Was lubię i dobrze mi z Wami, ale starać się nie mam siły, więc mnie nie namawiajcie do niczego. Aha w Dzień Matki, mój synek z wrzaskiem odmówił wręczenia mi kwiatków które podawał mu tata, mój mąż nawet nie potrafi wytłumaczyć Bartusiowi o co w tym wszystkim chodzi. Na pewno zapomnę o dniu ojca :]. Aaaaaaa w ogóle do d..y wszystko, pa !!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Razem z ładną pogodą prysł dobry nastrój... 31.05.05, 13:55 kurde Nituś - powiem Ci, że się martwię... jeśli potrzebujesz spokoju, to szukaj go ale pamiętaj MY tu jesteśmy na dobre i na złe, więc Kochana zaglądaj, Cię tofam rormalnie i się stęskniłam za Tobą a Ty mi tu takie...buuu Odpowiedz Link
bania79 Re: Razem z ładną pogodą prysł dobry nastrój... 31.05.05, 13:58 No właśnie Nituś, sto lat cię nie było! ja też się dobiłam tymi postami, ale się pocieszam, że my też niedługo takie zamieścimy! zobaczysz... a co! No i nie odchodź!!! Odpowiedz Link
sabi35 Re: Razem z ładną pogodą prysł dobry nastrój... 31.05.05, 13:59 Czy były jakieś awantury? Coś mnie ominęło? (Mam nadzieję, że nikogo nie obraziłam A z tym nowym forum, bo ja wiem? Zawsze będę różne zdania, różne temperamenty i sposoby reakcji. Trzeba się do tego przyzwyczaić. Ja też odważyłam się raz wtrącić z jakąś poradą na homeopatii i się mi oberwało, bo widocznie nie mam odpowiednich kompetencji, abo co. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Razem z ładną pogodą prysł dobry nastrój... 31.05.05, 14:02 masz racje sabi w kazdym razie ja sie z tad nie ruszam tu jestem od poczatku i tu was poznalam a moim ekspertem jest moj ginek ) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Razem z ładną pogodą prysł dobry nastrój... 31.05.05, 14:16 I masz rację. Ja też mam gina, no i mam w internecie dwóch specjalistów od ginekologii i homeopatii, ale po niemiecku (choć coś mogę skrobnąć w waszym imieniu) Ostatnio np. pytałam dwóch lekarzy czy bakterie w nasieniu mogą być przyczyną poronienia albo kkłopotów z zajściem w ciążę. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Razem z ładną pogodą prysł dobry nastrój... 31.05.05, 14:19 no oczywiste ze tak !! zapytaj czy duphaston wpływa na test ciazowy !!! Odpowiedz Link
sabi35 Re: Razem z ładną pogodą prysł dobry nastrój... 31.05.05, 14:21 Według nich nie, jeżeli nie stwierdza się bakterii u kobiet, to nie ma związku. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Razem z ładną pogodą prysł dobry nastrój... 31.05.05, 14:05 taa, straty taty, że nie ekspert taak? ło matko, ale baby majo problemy Odpowiedz Link
tola79 Re: Razem z ładną pogodą prysł dobry nastrój... 31.05.05, 14:05 Dziewczyny, a bo nam tu źle? A Ty, Niteczko, nie odchodź nigdzie, nie zgadzam się, zostań! Cieszę się wszystkimi postami o II kreseczkach, bo mam nadzieję, że i ja niedługo.... choć mały smuteczek jest, ale dzięki Wam, dzięki temu forum jest mi łatwiej )) Odpowiedz Link
nitka111 Kochane moje !!! 31.05.05, 14:10 Nigdzie na razie nie idę, ale jest mi dzisiaj bardzo źle i nie ma mnie kto przytulić. (( Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Kochane moje !!! 31.05.05, 14:18 i ja i ja tulę, Niteczko Moja ukochana, tulę i głaszczę po główce... mi tez dziś smutno, ścinam się z Panem coraz częściej, mam okropny charakter, potem cierpie, że kogoś uraziłam, będąc bezwzględną suką... Odpowiedz Link
tola79 Re: Kochane moje !!! 31.05.05, 14:19 Jagoda, ciiiiiii jak Ty mówisz, i to o sobie, zabrrrrraniam! Jesteś kofana, a ścinać się nawet czasem czeba, co by sie godzić potem... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Kochane moje !!! 31.05.05, 14:20 pardonsik, nie ciałam tak głośno szeptem tera mówię Toluś, ok? Odpowiedz Link
tola79 Re: Kochane moje !!! 31.05.05, 14:22 Jagoda, nie rób se jaj, ja poważnie Ci zabraniam takimi inwektywami (hehe, tak to sie pisze?) obrzucać! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Kochane moje !!! 31.05.05, 14:22 dobrze już dobrze, tylko się nie denerwuj Odpowiedz Link
zuzia36 jak chcesz to ja Cie przytule 31.05.05, 14:21 wirtualnie oczywiście, choć sama nastroju nie mam najlepszego. Do tego jeszcze mnie M wkurzył Odpowiedz Link
annalalik Co do pomysłu Cleo 31.05.05, 14:17 ja sie zgodziłam byc wspoladminem a to przeciez nie zbrodnia. Sprobuje - jak nie bede w stanie podolac to coz... nie wiem czy sie forum przyjmie ale jesli choc kilka osob bedzie mialo ochote na nim cos napisac to nie widze w tym nic złego. Naszego forum "dla starających się" narazie nie mam zamiaru opuszczać. bede tu tak czesto jak tylko bede mogla. Zreszta zobaczcie - Asiulka tez ma kilka forów i jest ok. A co mnie wkurza na tym forum? Tylko jedno... Wiecie ja sie ciesze z kazdych II kresek ale nie trawie jek panny zachodza za 1 czy 2 razem i morały w stylu "wyluzuj a na pewno sie uda" prawia... Poprostu nie mam siły czytać tego... szczegolnie w takie dni jak dzisiejszy... Trochę taktu trzeba miec... Jagoda - Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Co do pomysłu Cleo 31.05.05, 14:19 Słońce - udawaj, że nie do Ciebie piszo Odpowiedz Link
tola79 Re: Co do pomysłu Cleo 31.05.05, 14:21 Ania, pewnie, że to nic złego i nikt tak na pewno nie uważa, a już na pewno nie ja. Zobaczymy, jak to wyjdzie. No, daj buziaka toli, no.... Odpowiedz Link
tola79 Jagoda 31.05.05, 14:25 To ozdrowieńcza moc forum! Kisiłam sie tydzień w wyrku i nic. A tu już na drugi dzień jak riba ) Odpowiedz Link
annalalik Niteczko 31.05.05, 14:22 Przytulam... Jagoda... staram sie ale czasem poprostu mam gorsze dni i normalnie mam dosc... Zaczeły mi się mdłości a to u mnie znak że owu się zbliża... Zjadłam 20 dkg maczków przesłodkich dla poprawienia humoru... A na obiad dziś sałatka grecka (bez oliwek bo nie lubimy) i grzanki czosnkowe Odpowiedz Link
jedna_chwilka Anuś 31.05.05, 14:23 to jak Cię ma nie mglić Serce moje po tym co zjadłaś i co zamierzasz kochana wciągnij jakiegos czizburgera i ju, colom popij Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Anuś 31.05.05, 14:26 ja mam pełna miche lodów przed soba bo lodowke odmrazam jakby mnie teraz moj M zobaczyl to sam by mnie zawiozl na areobic ihihhihi a bylam dzis na solarium pierwszy raz od roku i chcialam zobaczyc jak sie przypieke i jak lampy daja czadu i w gatkach zostalam i teraz mam takie gatki na ciele białe ( Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Anuś 31.05.05, 14:30 zalozylam i mam ten paseczek na dupci na z przodu i paseczki a ze mialma ozdobione z tyłu kwiatuszkiem ktory trzyma te 3 paseczki to kwiatuszek mam nad dupka tez !! Odpowiedz Link
tola79 Re: Anuś 31.05.05, 14:29 Asiulka, ja tydzień temu siedziałam z ksiązką na tarasie w górze od kostiumu i mam teraz dwa placki... wiesz, gdzie... Odpowiedz Link
annalalik Re: Anuś 31.05.05, 14:26 mdliło mnie zanim zjadłam - teraz przeszło Jestem słodka dziewucha... i tak znow zacznie mdlic pewnie bo tak mam zawsze Odpowiedz Link
tola79 Re: Anuś 31.05.05, 14:28 Ja tam ostatnio rąbie samą kalarepę, normalnie jakaś chora jestem na tym punkcie. Ostatnio dochodzi do tego, że po kryjomu przed starym na bazarku kupuję i wyjadam po cichu, żeby nie pomyślał, że jak małpa kit...Schiza, nie? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Co do pomysłu Cleo 31.05.05, 14:22 aniu mam kilka forow jedno samo sie prowadzi na drugim jak było nowe było strasznie duzo roboty al ejak juz sa wszystkie miejscowosci to jest spokoj jesli chodzi o II i o posty probowalam zalozyc wspolny aby tylko w nim dziewczyni pisaly ale nie dalo rady sie przebic kazda ma taka radosc ze che pokazac kazdemu a nie chowac sie w jakis ogolny post- mni eto tez denerwuje Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 31.05.05, 14:29 wiecie co chcialam wykasowac zdjecia mieszkanka mojego i wiecie co mi odpisal i admin i glowny admin forum gazety: "Administracja Forum nie kasuje watków, w których nie doszło do naruszenia zasad netykiety bšdz regulaminu. Byłoby to nieuczciwe wobec innych osób, które wypowiedziały się w wštku." Chyba zastosuje ta zasade tez hihiihih najgorsze to ze w regulaminie jest ze sie godze na publikacje jako autor zdjec i nie moge napisac ze one sa moje Odpowiedz Link
sabi35 Coś do śmiacia 31.05.05, 14:33 Na posterunku policji stoją trzy kobiety i pijany mężczyzna. Kobiety zeznają do protokołu: Imię? Maria Kowalska Zawód? Księgowa. Druga kobieta: Imię i nazwisko? Katarzyna Głowacka Zawód? Sekretarka Trzecia kobieta: Imię i nazwisko? Beata Sowa Zawód? Nauczycielka A pijak słucha, myśli i zdenerwowany mówi: Kurcze, to znaczy że k-wa to ja. Odpowiedz Link
zuzia36 a ja się powoli zbieram do domku 31.05.05, 14:42 choć wcale nie chce mi się iść. M jak zwykle gdzieś wybył (urlop ma). Przykro się wraca do pustego domku (( poszłabym gdzies na ploty ale nie mam za bardzo gdzie. Chyba wróce do Was jak tylko się posilę nieco. Buziaczki Odpowiedz Link
cytrusowa czemu mnie ignorujecie, he??? 31.05.05, 14:47 bo sie obraze!!! odpowoadac mi na moje pytanie, ale juz! Odpowiedz Link
sabi35 Re: czemu mnie ignorujecie, he??? 31.05.05, 14:51 No coś ty, ja też musiałam się przebić przez mnóstwo postów. Powstaje od jutra jakieś nowe forum dla ciężko starających się. Z ekspertem. Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Coś do śmiacia 31.05.05, 14:35 Wchodzi Kubuś Puchatek do sklepu mięsnego i pyta, czy jest wieprzowina. Sprzedawca mówi, że jest. Puchatek wybiega ze sklepu, a po chwili wbiega z pistoletem, strzela do sprzedawcy krzycząc: - TO ZA PROSIACZKA !!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Coś do śmiacia 31.05.05, 14:36 Policjant zatrzymuje czarne BMW. Ze środka wysiada 'karczek': szeroki w barach, łysy, obwieszony złotem. -Imię? - pyta policjant. -Rysiek - odpowiada chłopak. -Nazwisko? - pyta ponownie policjant. -Grzesiak. -Adresik? -No oczywiście oryginalny - Adidasa. Odpowiedz Link
cytrusowa Zuzia 31.05.05, 14:41 zawies te obazki w niebieskich ramkaach na te zielone sciany - spokojnie. to pasuje - nasycenie kolorami. rolety mozesz dac cieniejsze zielone niz kolor sciany, lub w odcieniu ramek tych niebieskich. mozesz tez dac neutralne - biale. a jakie masz zaslonki? bo pisalas cos o karniszach... Odpowiedz Link
zuzia36 hymmmmmmm 31.05.05, 14:45 no to już teraz zielona jestem. Juz byłam zdecydowana wynieśc je na strych. Zrobie dzisiaj zdjęcia i wyśle Wam Dobra ja się zbieram do domku, paaaaaaaa Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Zuzia 31.05.05, 14:50 moim zdaniem nie pasuje natomiast cos czerwonego, fiolet lub pomarancz owszem bo bedzie kontrast a natomiast zielen,niebieski i zolty to kolory takie same mdło bedzie bo sa podobne do siebie Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: sluchajcie 31.05.05, 14:51 opisane wszystko w tym poscie poczytaj wiecej zrozumiesz- mi ten pomysl sie nie podoba ! tym bardziej ze był czas ze chcialysmy otworzyc swoje forum i nie wypaliło ! ja zostaje TU Odpowiedz Link
cytrusowa Re: sluchajcie 31.05.05, 14:53 dzieki sabi!!! a niech se inne fora powstają - my jestessmy zbyt silnie zwiazane ze sobą, by nasza grupa wsparcia sie rozpadla! Odpowiedz Link
sabi35 Re: sluchajcie 31.05.05, 14:55 Może jesteśmy tylko ciężko stuknięte? Bo ja wiem... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Coś do śmiacia 31.05.05, 14:41 Pierwszy raz On: No to zacznijmy kochanie. Najpierw usiądźmy sobie wygodnie. Ona: Dobrze. A teraz powiedz mi jak to się robi? Tyle o tym słyszałam od koleżanek. On: Najpierw weź go do ręki. Ona: ALE OBLEŚNE On: Zapewniam cię, nie ma w tym nic obleśnego. Chwyć go za główkę jedną ręką. Ona: Tak? I co dalej? On: Tak, a później pociągnij drugą ręką. Ona: Ach tak !? On: No właśnie, widzisz jak dobrze idzie? Ona: I co teraz? On: Teraz possij. Ona: NO Ty chyba żartujesz??? On: Nie, nie żartuję. Zacznij ssać. Ona: Obleśne. Naprawdę ludzie tak robią??? On: Tak. Ona: Jesteś pewny? On: Tak, mówiłem ci że jestem doświadczony. Dla mnie to nie pierwszy raz. Uwierz mi. Possij chwilę. Ona: (ssię) Hmmmmmmmm... On: No i co ? Ona: Słonawy w smaku. On: No, to chyba dobre nie? Ona: Nawet nie głupie. I co teraz? On: Teraz rozsuwasz nóżki. Ona: CO, co ty powiedziałeś?? On: Rozsuwasz nogi. Ona: Tak miałeś na myśli? On: Tak, tylko musisz bardziej odgiąć nogi bo będzie ciężko dojść. Pokażę ci. Ona: A, rozumiem. On: Właśnie. I znowu bierzesz go w rączkę. Ona: Hmmm... On: Jak go juz wyciągniesz to wsadzasz go do buzi. Ona: Taaak. On: Ooo, właśnie tak. Ona: A co zrobić z tym żółtawym? To też się połyka?. On: Zależy od upodobania. Można połknąć jak się chce. Ona: Spróbuję....Hmmmm.... PYCHAAA... Sam spróbuj On: Hmm, no nie głupie. Ona: --- On: Popatrz teraz na mnie. Spróbuję wyciągnąć to różowe palcami. Ona: Ooooo? On: Czasem są małe problemy. Można sobie wtedy pomóc ustami. Ona: Hmmmmmmmm On: Można też trochę possać, to czasami pomaga. Ona: (ssię) Hmmmmmmmmmmmm On: Aaa Teraz poszło Ona: Taaak, czułam. On: I jak? Smaczne było? Ona: Muszę się przyznać, że nie głupie. On: Chcesz więcej? Ona: Tak, chętnie. Powiedz mi tylko czy to musi być tak cholernie skomplikowane??? On: No, kochanie, ja ci na to nic nie poradzę. Tak się je raki. Odpowiedz Link
sabi35 Re: Coś do śmiacia 31.05.05, 14:44 No groźnie było, ale smacznie. Czytałaś mój post o bakteriach? Odpowiedz Link
tola79 Pa Kobitki! 31.05.05, 14:48 Zbieram się do domciu. Naszło mnie coś na młode ziemniaczki z koperkiem, od rana mam wizje, wiec po drodze musze kupić, mniam! Do jutra, paaaaaaaa Odpowiedz Link
annalalik Cytrusiu 31.05.05, 14:54 To nie jakies 2 forum tylko inne Bez tekstow w stylu - "mam II krechy - udało sie za 1 razem... wyluzowac trzeba i juz". Jak sie uda bedzie ekspert. Zreszta zobaczymy jak sie to pouklada... ja sama nie wiem czy wypali ale cóż... okaze sie i nikt tego forum nie opuszcza ... boszzz - zeby nieporozumien nie bylo... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Cytrusiu 31.05.05, 14:56 aniu beda wiadomosci o II - zobaczysz !! no chyb a ze beda od razu kasowane. Odpowiedz Link
sabi35 Re: Cytrusiu 31.05.05, 14:56 Nie myśl że cię posądzamy o zdradę ))) A majtki kupione (albo wyprane?) Odpowiedz Link
asiulka1976 sabi 31.05.05, 15:00 to w szoku jestem z tymi bakteriami !! moim zdaniem a fachowcem nie jestem jesli jest bakteria w nasieniu to prowadi do wadliwego plemniczka a to łaczy sie ze slabym zarodkiem ktorego moze natura sama ........ Odpowiedz Link
sabi35 Re: sabi 31.05.05, 15:05 Nie, bo plemniczki powstają gdzie indziej, a płyn gdzie indziej (jeszcze to sprawdzę). I plemniczki mają już 3 miesiące w momencie zapłodnienia. Raczej zupełnie inne faktory wpływają na wadliwość plemników i są do naprawienia (o ile to nie wada genetyczna) Odpowiedz Link
annalalik Dziewczyny 31.05.05, 15:01 Zostałam poproszona o pomoc na tym nowym forum wiec spróbuje... nie znam sie na tym i tak naprawde nie wiem czy dam rade i czy wogole forum sie przyjmie. Info o II krechach po 1 - 2 cyklach staran beda kasowane... A tak serio to troche źle się czuję... taka oceniana za coś... ale moze przez ten moj nastroj dzis... TRUDNE STARANIA Odpowiedz Link
sabi35 Re: Dziewczyny 31.05.05, 15:06 Przecież żartowałam, to wiesz. Może tam też będzie fajnie. I nauczysz się administrowania. Odpowiedz Link
annalalik Re: Dziewczyny 31.05.05, 15:09 Wiem ze zartowalas Sabi... Nawet nie chodzi o nauke administrowania.. to mi do szczescia nie potrzebane.. wierze ze wiecie o co mi chodzi - a nawet jesli nie to dzis chyba tego nie wyjasnie zbyt dobrze Odpowiedz Link
nitka111 Kochane...... 31.05.05, 15:19 ... znikam na razie, idę do sąsiadki, żeby się Bartki pobawiły ( w końcu tydzień się nie widzieli). nie wiem czy jeszcze będę dzisiaj, bo wieczorem przyjeżdża siostra i zostaje na noc. Tak że chyba do jutra i nie liczcie że sobie pójdę całkiem. Pa!!! Odpowiedz Link
bania79 Re: Kochane...... 31.05.05, 15:22 No już myśkałam, że nie dobrnę do końca. Ale udało się! Aniu, z tym nowym forum to ja nie mam nic przeciwko. Chyba się tam narazie nie będę logować, bo moje "marne" 5 miesięcy staran chyba nie można uznać za trudne starania... Ale cię wspieram kochana!!!! Noo, buzi daję Odpowiedz Link
annalalik Banieczko 31.05.05, 15:24 ja nie wiem czy forum Cleodark sie przyjmie, nie wiem tez czym sobie zjednałam jej sympatie ze mnie poprosila o pomoc.. Mam nadzieje ze ktos mimo ogólnej niechęci zeche za jakis czas zobaczyc czy sie Justynie udalo. Ja ja wspieram. Odpowiedz Link
bania79 Re: Banieczko 31.05.05, 15:27 pewnie, że tak! ja będę pilnować kiedy napisze, że ma dwie krechy. Nie spocznę póki dwóch kresek nie zobaczę u wszystkich nas!!! Powiem ci Ania, że rozumiem twoje zniechęcenie. jeśli ja już przy 5 razie jestem zła, to co dopiero przy 12. Ale zobaczysz to czekanie się opłaci... będzie ten dzidziuś taki wyczekany, taki kochany, niesmaowity... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Kochane...... 31.05.05, 15:25 mi sie wydaje ze moje tez nie trudne moje wyniki OK meza nie wiadomo a ze juz rok czekam hhmm moze moj aniolek chce sie jeszcze pobawis z rodzenstwem zanim je zesle tu na ziemie ;o) wiec musze byc cierpliwa i wiecie co sobie mysle a moze jestesmy wyjatkowe moze jednek ktos wie ze musimy miec wyjatkowe dzieci a tych "normalnych" jest wiecej i my czekamy na te wyjatkowe !! Odpowiedz Link
sabi35 Re: Kochane...... 31.05.05, 15:34 Tak tak, ja mam też cudowną córeczkę (w sumie 3,5 roku czekania licząc do porodu), bardzo śliczną i diabelnie inteligentną (w dodatku uzdolnioną matematycznie Ale to po mamusi ;-P Odpowiedz Link
cleodark Re: Kochane...... 31.05.05, 16:15 Dziewczyny, bardzo chcę abyśmy wszyskie zaciążyły jak najszybciej, razem w czerwcu - raźniej i wesoło nie chciałam aby mój pomysł był tak negatywnie odebrany, czas pokaże czy forum będzie istnieć czy "umrze śmiercią naturalną " jednakże mam nadzieję ,że będzie dobrze, że każdy kto zechce tam zaglądnąć znajdzie swoje miejsce gdzie będzie zrozumiany i ... potrzebny- przecież chyba każdy człowiek to chce (miłości, rodziny, przyjaźni i akceptacji) a te dwie ostatnie są możliwe w necie, prawda? Aniu, Bardzo dziękuję Odpowiedz Link
bania79 Re: Kochane...... 31.05.05, 16:41 No i poszły sobie wszystkie... Ja też idę już do domku! Odpowiedz Link
annalalik Jakby ktoś jednak miał ochotę to zaglądnie... 31.05.05, 17:35 TRUDNE STARANIA Odpowiedz Link
asiulka1976 moje plecy i d..... 31.05.05, 18:11 moje plecki i dupka ledwo siedze chyba na pierwszy raz przesadzilam z solarium a nogi blade !!!!! nahbardziej mi zalezalo zeby je opalic wwrrrr cala jestem jak raczek oprocz nog oczywiscie !! jakby mnie teraz kto poklepal po plecach to normalnie bez wachania w mor....e daje !!!!! ;o) Odpowiedz Link
nitka111 Re: moje plecy i d..... 31.05.05, 18:14 Biedactwo , mnie tak słoneczko spaliło jak się zabrałam do koszenia na działce, ale już jestem ślicznie brązowiutka. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: moje plecy i d..... 31.05.05, 18:18 niciu wykasuj muffinki z bloga- nieaktualne Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: moje plecy i d..... 31.05.05, 18:24 wcale nie bax zostal i zostanie potem zaloze bloga zaczynajacego sie dwoma kreskami ale to na razie plannnnnyyyyyy Odpowiedz Link
nitka111 do śmiacia 31.05.05, 18:25 Do bardzo ekskluzywnej restauracji przychodzi klient. Nagle podbiega kelner i pyta co podać: - Poproszę 2 jajka gotowane. Jedno takie twarde, żebym nie mógł ugryźć a drugie takie miękkie, żeby wypływało. Do tego poproszę dwa bardzo spieczone tosty, poproszę jeszcze bardzo twarde masełko, takie, aby nie dawało się rozsmarować, do tego poproszę dwa plasterki boczku, z jednej strony niech będą bardzo spieczone a z drugiej takie bardziej surowe, a do picia poproszę bardzo bardzo słabiutką i bardzo zimną kawę. Kelner tak patrzy na zamówienie i mówi: - Bardzo przepraszam, ale to jest bardzo trudne zamówienie. Nie wiem, czy nasi kucharze będą potrafili je przygotować. A klient na to: - Wczoraj k.. potrafili... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: do lewej :) 31.05.05, 18:29 nie napisałam na forumie Ani i Cleo - zaraz tam tamenice, oj Asiulka, Asiulka Odpowiedz Link
nitka111 do śmiacia 31.05.05, 18:31 Baca podejrzewał, że jego żona go zdradza, gdy tylko on wychodzi na hale pasać owce. Jako "majster złota rączka" postawił pod łóżkiem garnek śmietany i powiesił nad nim łyżkę. Gdy tylko jedna osoba leżała na łóżku, łyżka wisiała nad powierzchnią, gdy położyły się dwie osoby, łyżka zamaczała się w śmietanie. Proste i skuteczne. Po powrocie z hali poleciał do sypialni i znalazł pod łóżkiem... garnek masła... Odpowiedz Link
nitka111 Re: do śmiacia 31.05.05, 18:34 No cóż poczytać można , szkoda że tylko poczytać. Odpowiedz Link
nitka111 Re: Ja chcę poubijać masełko 31.05.05, 18:36 Ja też ale druga połowa nie bardzo, już nie pamiętam jak to się robi . Odpowiedz Link
nitka111 Re: Wierz mi że ja też zapomnę niedługo chyba 31.05.05, 18:40 No właśnie, nawet nie chce pisać ile to już czasu, bo mi głupio. ale do śmiacia Pewnego razu mąż przychodzi na grób swojej żony: - Kochanie! Gdybyś żyła, nosiłbym cię na rękach, sprzątałbym, gotował, kupiłbym ci futro... - lamentuje. Wtem ziemia drgnęła, poruszona przez kopiącego w tym miejscu kreta. Nowak krzyczy: - Leż spokojnie kochanie, na żartach się nie znasz? Odpowiedz Link
pszczolaasia wróciłam...idę do kina z Tomkiem:))) 31.05.05, 18:45 idziemy na "gwiezdne wojny" chcę to zobaczyć sama)))) Tomuś chce mnie odstresować)) i dobrze)) mój kochany Tomuś)) jutro poczytam coście napisały))) ale w pracy zdążyłam przeczytać jedno- ja nie chcę stąd odchodzić...ja tu lubię być, nie wiem jak wy, ale chcę tu zostać, mogę z Wami iść wszędzie, ale ja napewno tutaj zostanę, uwielbiam wszystkie dziewczyny na tym forum i na innym forum "w oczekiwaniu", lubię forum zdrowie kobiety... ja nie optuje za tym, żeby się zamknąć gdzieś...mogę iść z wami wszędzie, ale nie odejdę stąd.... to coś we mnie rośnie...już ma 20 mm...to by chyba było na tyle. lecę. pozdrawiam was serdecznie...jutro poczytam coście tu powypisywały jak mnie nie było)))) Odpowiedz Link
bania79 Re: wróciłam...idę do kina z Tomkiem:))) 31.05.05, 18:46 ojej, rośnie????????????????????????????????? na chwilke wpadłam Odpowiedz Link
asiulka1976 pszczola !!!!! 31.05.05, 18:49 jak rosnie ??????? napisala jedno slowo i tyle !! byłas u gina co z beta spadla przecie !!!!!! a powiedz mi kochanajak z @ ?? Odpowiedz Link
annalalik Pszczoła ja Cię proszę... 31.05.05, 18:48 nikt nikomu nie każe odchodzić kurka (((( szajs... Odpowiedz Link
annalalik Pszczoła 31.05.05, 18:51 a tak wogole to co ginek Ci powiedzial???? skoro to to rosnie to trzeba jakos zadzialac... chyba... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 31.05.05, 19:00 wiecie co wpadlam na pomysl jutro tylko nogi schowam do solarium hiihihih nie wiem jak to zrobie ale dam rade )) Odpowiedz Link
annalalik Asiulko 31.05.05, 19:01 połóż sobie pod plecy i pupę ręcznik albo jakąś chuste (recznik lepszy) to Ci się już bardziej nie spalą - no i mimo ze cos podlożysz to nasmaruj te miejsca czyms z wysokim filtrem. Odpowiedz Link
bania79 Re: Asiulko 31.05.05, 19:02 na solarium to się nie powinno filtrów stosować; Asiulka, ty może nie chodź tak często.. Odpowiedz Link
annalalik Re: Asiulko 31.05.05, 19:08 nie powinno się ale ja jej mowie coby te spalone miejsca posmarowała i zabezpieczyła ręcznikiem Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulko 31.05.05, 19:19 tak chyba tego pana co tam siedzi w solarium poprosze o posmarowanie plecków ;o) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulko 31.05.05, 19:19 plecy, pupe brzuch i bimbały hhmm chyba bluzke zaloze hihiihih a nogi biale Odpowiedz Link
bania79 Re: no tak 31.05.05, 19:01 Anulka ja cię i cleo dobrze zrozumiałam. ty się nic nie martw, ja cię proszę!! Odpowiedz Link
annalalik Bania ja wiem ze rozumiesz 31.05.05, 19:02 wszystkie rozumieja przeciez chyba tylko czemu ja sie teraz dziwnie czuje? nieważne Banieczko kochana - nie przejmuj sie - bedzie lepiej Odpowiedz Link
bania79 Re: Bania ja wiem ze rozumiesz 31.05.05, 19:05 Anulko, ja widzę, że stres permanantny nawiedził ciebia... niedobrze, niedobrze! Może jakieś romantico wieczoro dzisiaj co? dla odmiany! Ja u małżowiny w pracy siedzę i mu kompa zaśmiecam a on lata! rosołek będziem gotować zaraz! Życiem się cieszyć trzeba, kurde raz młoda jesteś... a nie smucić. kurde, chyba sobie wieczór pięknosci zrobię!!! a co! przyłączysz się? Odpowiedz Link
annalalik stres nie stres... 31.05.05, 19:10 poprostu tak czasem bywa niestety... taka bezradnosc i wogole.. co do wieczoru pieknosci... wierz mi ze jakos sily nie mam... na nic... Odpowiedz Link
asiulka1976 kofane 31.05.05, 19:15 Po pierwsze ja do soboty musze miec brazowe nozki bo wygladaja jakbym mąką obsypała (na wesele ide) samoopalacz w piatek naloze ale wolalabym nie wiem ze na solarium powinnam juz od tygodnia chodzic no ale...... na moj slub tez tak lazilam przez tydzien codziennie a potem siedziec nie mogłam hiiih Po drugie chodzi o forum, nie wiem po co zakladac takie samo bo dla mnie takie ono jest takie samo jak to kobietki ktore staraja sie od cykli lub dwa wogole tu nie wchodza !! przewaznie szukajacy problemu trafiaja przez przypadek na forum i juz zostaja albo po poronieniu tez pewno szukaja cos w internecie wejda na forum i trafia tu, sama tak trafilam! Czy ktoras z was szukala forum dla starajacych ????? Wiem ile musialam sie nameczyc aby moje forum ginekologow mialo tyle wpisow ile reklam a teraz popatrzcie na kazdym prawie forum jest link do niego (..duma) a i tak nigdy nie dostane nawet jednej zlotej gwaiazdki :o( tylko dlatego ze sa w niej nazwiska ;o( Odpowiedz Link
annalalik najwyzej umrze... 31.05.05, 19:20 sznuje decyzje Cleo o zalozeniu tego forum i jesli prosila o pomoc to czemu nie... a co ja mam do roboty niby? nic... a jesli ktoś zechce to skorzysta.,.. jesli nie to trudno... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: najwyzej umrze... 31.05.05, 19:23 aniu ja nic nie mam do tego ze jestes adminem forum !!! poprosila to OK ale po co takie samo ?? cytrusowa tez chciala cos o ginekologach zalozyc i zalozyla cos o klinikach w koncu i tez tam ciszaaaaaa bo podobne jest moje eehh zreszta zalozone i juz po ptykach ;o) Odpowiedz Link
annalalik Asiu 31.05.05, 19:47 powiem Ci ze ja probuje sie czyms zajac... mam troche dosc siedzenia i nicnierobienia Zawsze to jakas motywacja a i temat dla mnie dobry... wierz mi ze dalabym wiele za jakiekolwiek zajecie ... tymczasem nie mam nic... przynajmniej narazie... Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Asiu 31.05.05, 21:06 asiu, glowa do gory!!! zajmij sie czyms, zajmij - przynajmniej bedziesz miala co robic. nie widze absolutnie sensu dyskusji nad nowym forum - jest zalozone? - ok, to niech se będzie. Jak ma ci pomoc w zapelnieniu czesu - jak najbardziej pochwalam. Tylko o jedno prosze - nie zapomniaj o nas - my jestesmy priorytetem!!! Asia - a to forum o klinikach to ja zlikwiduje, bo nie ma sensu. Odpowiedz Link
annalalik Cytruś 31.05.05, 21:08 pisałam juz pare razy to i powtorze jeszcze raz NIE ZAMIERZAM OPUSZCZAC tego forum !!! koniec i kropka. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Cytruś 31.05.05, 21:24 alez czy ja gdziekolwiek napisalam ze opuszczasz forum?!????? koniec. kropka. Odpowiedz Link
annalalik Re: Cytruś 31.05.05, 21:26 To forum jest dla mnie chyba najwazniejsze... tu sie odnalazlam i Was poznałam... Odpowiedz Link
asiulka1976 masełko 31.05.05, 19:17 i jeszcze wypowiem sioe o "masełku" )) wydaje mi sie ze moj slubny boi sie kochac bo wie ze po 4 dniach od sexiku bede go nekac z badaniami hihihih ale w tym cyklu dam mu na luz chyba sama wyluzuje, musze tarczyce zrobic eehhhh no i testy owu mial przyjsc i tez pusto w skrzynce hhmmm Odpowiedz Link
asiulka1976 cytrus !!!!!!! 31.05.05, 21:43 poczekaj niech ja przeniose te watki chociaz !!!!!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: cytrus !!!!!!! 31.05.05, 22:21 super, super , buzi, buzi Cytrus mozna kasowac.......... Odpowiedz Link