Dodaj do ulubionych

brak @ po poronieniu, co robic??

10.06.05, 20:10
dziewczyny, po poronieniu dostałam @ po 6 tyg.,a teraz w kolejnym cyklu nie
mam.to już 36 dc i troche się niepokoję. Czy powinnam iść do lekarza? a może
mogę jakoś przyspieszyć nadejście @ w ciąży nie jestem- sprawdziłam.z góry
dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • bach28 Re: brak @ po poronieniu, co robic?? 10.06.05, 20:20
      ja na moją pierwszą małpę po poronieniu czekałam b.długo w końcu poszłam do
      gina dał luteinę i pojawiła się zaraz na drugi dzień. Ale w twoim przypadku
      najlepiej co sama pewnie wiesz poradzić się gina.
      Pozdrawiam
    • asiulka1976 Re: brak @ po poronieniu, co robic?? 10.06.05, 20:20
      a Twoje normalne cykle ile trwaly ?? Ja po poronieniu mialam szalejace cykle 30-
      38
      • joannach1 asiulka 1976 10.06.05, 21:15
        zazwyczaj trwały 29-31.nie mam zadnych objawow na @, i zaczyna mnie to wszystko
        martwić. chyba pójdę w środę do gina, mam ciężki tydzień w pracy może to po
        części stres?brzuch jak balon, nic nie boli , tempka ok 36,7-36,8 czyli ok.
        • asiulka1976 Re: asiulka 1976 10.06.05, 21:55
          oho mierzysz tempke , mozesz podac ?? a leki bierzesz jakies ??
          • joannach1 Re: asiulka 1976 10.06.05, 22:07
            nie biorę leków, temperatury nie zapisywałam w tym cyklu, mimo iż specjalnie
            nie uważaliśmy smile ale nie mam takich objawów jak wtedy kiedy byłam w ciąży
    • sabi35 Re: brak @ po poronieniu, co robic?? 10.06.05, 22:00
      A jakie miałaś poronienie, spontaniczne, czy z łyżeczkowaniem?
      • joannach1 Re: brak @ po poronieniu, co robic?? 10.06.05, 22:05
        z łyżeczkowaniem, szybko sie zagoilo, nie bylo problemów.tempke ostatnio miałam
        różną(od 36,8 d0 37,1) zrobiłam test, jakieś 3 dni temu i nic.czuję się dobrze,
        ale troszkę zaczynam się niepokoić
        • asiulka1976 Re: brak @ po poronieniu, co robic?? 10.06.05, 22:31
          Mi sie wydaje ze hormonki wariuja surprised( poczekaj kilka dni i jesli sie nie pojawi
          idz do gina to da cos na wywolanie no ale wczesniej z jeszcze jeden test zrób!!
        • sabi35 Re: brak @ po poronieniu, co robic?? 10.06.05, 22:42
          Nic się nie martw. Ja też się martwiłam, byłam nawet u gina tydzień temu.
          Zapytał się czy coś mi fizycznie dolega. I wysłał mnie do domu wink Powiedział,
          że miesiączki po łyżeczkowaniu są przeróżne (ja np. plamiłam 3 tygodnie) i że
          prawdziwe owu może przyjść dopiero po 3 miesiącach. Hormony, śluzówka macicy,
          jajniki, to wszystko musi wrócić normy. I nie ma potrzeby ingerować
          hormonalnie. Ale jak się bardzo martwisz, to możesz zawsze gina zapytać. Ja
          pierwszą owu miałam dopiero po 8 tygodniach i teraz czekam na okres.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka