Dodaj do ulubionych

zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie?

13.06.05, 07:59
wiecie mężulek miał w niedziele urodziny i uznałam, że to bedzie wspaniały
prezent, ale...
zamiast 2 tłustych kresek pojawił się tylko delikatny cień kreseczki i to w
dodatku jest ona widoczne pod światło , jak myslicie czy 27dc to było za
wcześnie?
no i moze pomyslicie, że jestem głupia, ale drugiego testu juz nie miałam
zeby dzisiaj testować I POSTANOWIŁAM zrobić jeszcze raz na starym teście i
jak sie domyslacie nic nie wyszło!
jak myslicie czy ta jaśniusia kreseczka jest dobrym znakiem, czy juz powinna
była sie pojawić piekna i gruba?
Obserwuj wątek
    • gocha500 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 08:10
      tego samego testu nie robi sie 2 razy!!!!!!!!!!!!!!smile)))))))

zrob test jutro rano!!!jesli sie pojawi druga nawet slaba kreseczka to znow
      powtorz pojutrze rano i zobacz czy ciemnieje-jesli tak to dobrze!!!

powodzenia!!!
    • samanta25 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 08:10
      Aga poczekaj ze 2 dni i jak @ się nie pojawi to powtórz test smile)) POWODZENIA

ps. ja też kiedyś miałam cień kreski w 12dpo a potem 3 dni później @ się
      pojawiła sad(

czekam na cud 42 cykl
      byle do lipca.........
      www2.fertilityfriend.com/home/samanta
    • pszczolaasia Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 08:33
      Aga poczekaj jeszcze z 3 dni co? i powtórz co? ja poczekam z okrzykami radości,
      ale poczekaj jeszcze z 3 dni!!!!!!!! i wtedy będziem się cieszyć....
      • agabilinska2 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 08:37
        kurde ale dlaczego niektórym dziewczynom wychodzi juz w 27dc? a mi nie wyszło?
        i czy na razie traktowac to jak brak kreseczki?
        • pszczolaasia Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 08:45
          nie nalezy tego traktować wogle jakoś specjalnie Aguś. mi nigdy nie wychodziło
          przed terminem @. są takie dziewczyny, ktorym wychodzi, są takie ktorym nie
          wychodzismile poza tym miałaś cień tak? poczekajmy 3 dni jak nie dostaniesz @ to
          powtórkę zrobiszsmile ja tu już czekam....
          • agabilinska2 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 08:57
            dzieki Pszczółko tak bardzo bym chciała żeby to było to, ale i tak sie teraz
            boje bo gin stwierdziła, ze to jednak za wczesnie po poronieniu co mogła miec
            na mysli?
            • pszczolaasia Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 09:14
              Aga wszystko mogła mieć na myśli, twoje zdrowie psychiczne, w sensie, że do
              końca moglaś nie dojść do siebie po poronieniu...duzo tego jest...tak czy siak
              ja Ci zyczę powodzonkasmile
    • sabi35 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 08:57
      A ile czekałaś na pojawienie się tego cienia?
      • agabilinska2 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 08:58
        cień sie pojawił praktycznie natychmiast, no ale to zawsze cień , a nie pewna
        kreseczka
        • sabi35 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 09:02
          tak samo gruba jak kontrolna tylko że jaśniejsza? I widoczna normalnie a nie na
          przykład tylko przy oknie? A co mówi twój mąż?
          • agabilinska2 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 09:58
            najbardziej widać pod oknemsmile ale widać i w łaziencesmile jaaa widze i mąż widział
          • agabilinska2 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 09:58
            ale wiesz nawet nie widać kolorku bardzo tylko jest ewidentny cień, slabiutki
            • sabi35 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 10:03
              To zrób sobie znowu pojutrze następny. A badałaś sobie szyjkę i masz bóle
              brzucha? Większe piersi, twardsze i wystające sutki?
              • asiulka1976 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 10:09
                agus ja jestem ekspertem od cieni na kreskach - mam tak co miesiac !!!! cienie
                i delikatne widoczne dla kazdego kreseczki!!! i nic zadnej ciazy !!! kiedys w
                14dpo wyszla kreseczka delikatna i polecialam na bete wyszla 0.2 czyli brak
                ciazy!!! Ginek mi mowil ze to przez duphaston tylko ze juz nie dopytalam
                dlaczego skoro to inny hormon w tym miechu sie dowiem bo duphastonu nie biore i
                zobaczymy czy beda ciebnie czy tylko jedna kreska a moze dwie grube ;o) czego i
                Tobie zycze !!!

zobacz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=18237859
                • sabi35 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 10:18
                  A właśnie co do twojego problemu, przeczytałam, że są takie sytuacje w których
                  test wychodzi lekko pozytywny ale nie jest to wynikiem działania hormonów
                  (progesteronu itd.) Może wkrótce będę wiedziała więcej. U większości dziewczyn
                  kreska która zaczyna się pojawiać po ok. minucie, nawet jak jest blada, oznacza
                  ciążę.
                  • asiulka1976 sabi 13.06.05, 10:21
                    ale powiem Ci tak jak nie bralam duphastonu to mialam jedna wyrazna i nic
                    wiecej wiem ze kurczowo trzymam sie tego co mi gin powiedzial a z drugiej
                    strony wiem ze to nielogiczne! hhmm
              • agabilinska2 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 10:17
                Większe piersi, twardsze i wystające sutki- to tak , nawet po schodach nie moge
                zbiegac bo bolą! ale brzuch nie boli, za to sutki bardzo swedzą
                • asiulka1976 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 10:20
                  to moze byc wina progesteronu w drugiej fazie jak i ciazy oczywiscie
                • sabi35 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 10:20
                  No, to mi wygląda bardzo dobrze. Kiedy robisz następny wink))))
                  • agabilinska2 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 10:22
                    heh, no a kiedy myslicie zrobić?
                    • asiulka1976 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 10:23
                      jesli jutro zobaczysz ze tempka stoi w miejscu lub sie podwuyzszyla to zrob jak
                      spadnie poczekaj jeszcze.
                      • agabilinska2 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 10:24
                        mmozesz zerknąc na wykresik?
                    • sabi35 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 10:25
                      Jak długa jest zwykle twoja faza lutealna? I w którym jej dniu jesteś teraz?
                      • agabilinska2 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 10:39
                        luty/marzec 12 dni - faza lutealna
                        marzec/kwiecień 18 dni /w tym cyklu poronienie/- faza lutealna
                        dzisiaj 28dc jajko w 15 dc
                        a czemu pytasz?
                        • sabi35 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 10:48
                          Bo powinnaś zrobić test po ostatnim dniu najdłuższej fazy lutealnej (np. u mnie
                          15 dni). I wtedy będziesz wiedzieć. Okropne jest to wczesne robienie testów wink)
                          • agabilinska2 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 11:27
                            czyli mam czekać do 18dpo? /wtedy owu miałam w 13dc i poroniłam w 19dpo/
                            • sabi35 Re: zrobiłam test w 27dc no i powiedzcie? 13.06.05, 11:30
                              Napiszę ci coś na priva wink
    • agabilinska2 do Sabi:) 13.06.05, 12:18
      odesłalam Ci równiez na privesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka