Dodaj do ulubionych

Bardzo proszę o pomoc w interpretacji wykresu

23.06.05, 10:43
Hej może na tym forum mi pomogą
Bardzo proszę o pomoc
pomóżcie mi czy już była owolucja myślałam ze będę mieć kolo 24,25,26,27
a tu chyba szybsza była i chyba nici bo 22 sie nie kochaliśmy a
prawdopodobnie wczoraj była. Mam zazwyczaj @ 28 dni,
30 dniowy cykl - ostatnia
31 dni - 3 miesiące temu

1 36,9 krwawienie
2 36,9 krwawienie
3 36,6 słabe krwawienie
4 36,5 brudki
5 36,5 brudki
6 36,6 sucho miłość/ wieczorna
7 36,4 sucho
8 36,4 sucho
9 36,4 sucho
10 36,5 wilgotno miłość / popołudniu
11 36,5 b. wilgotno miłość / wieczorna
12 36,6 b.wilgotno
13 36,7 miłość / porannna
Obserwuj wątek
    • lana33 Re: Bardzo proszę o pomoc w interpretacji wykresu 23.06.05, 11:23
      Iva na mój gust to ty jeszcze nie miałaś owulacji, bo nie było skoku o co
      najmniej 2 kreski. Obserwuj dalej, ja ostatnio przy cyklu 31 dni owu miałam w
      17dc, ale u każdego jest inaczej, może niech bardziej zaawansowane foremki sie
      wypowiedzą.
      • iva11 Re: Bardzo proszę o pomoc w interpretacji wykresu 23.06.05, 11:48
        Dziękuję Lana33 bo już myslałąm że miałam. Czekam na kolejne wypowiedzi a mhm
        chciałabym wiedzieć, czy jestem w stanie to zaobserwować bo teraz wzrosła
        dzisiaj o 1 stopien i mhm juz nie wiem sama co o tym myśleć
        • lana33 Re: Bardzo proszę o pomoc w interpretacji wykresu 23.06.05, 14:06
          Z tego co sie oriętuję to tes skok o 2 kreski powinien być tego samego dnia, a
          nie po jednej w kolejnym dniu, albo mierzony dwa razy dziennie np. rano i po
          południu (powinno sie mierzyć tylko rano).
          • iva11 Re: Bardzo proszę o pomoc w interpretacji wykresu 23.06.05, 15:50
            Mierzę temperaturę zawsze rano o 6
            • olek771 Re: Bardzo proszę o pomoc w interpretacji wykresu 23.06.05, 18:24
              Hej, zazwyczaj jest wyraźny skok, ale zdarzają się też cykle, w których
              temperatura rośnie stopniowo.
              Poczekaj, jak będzie dalej, bo na razie:
              13dc 36,7
              14dc 36,8
              więc trudno wyrokować. Napisz, proszę, jakie masz następne pomiary.
              • iva11 wzrost temperatury 24.06.05, 11:38
                mhm chyba już po. Dzisiaj temperatura 36,8 hlip hlip. I malo tego to mnie już
                piersi bolą.
                • agabilinska2 Re: wzrost temperatury 24.06.05, 12:06
                  36,8 to nadal skok o jedną kreskę pamiętaj skok musi byc o conajmniej 2 kreski!
                  a po skoku nalezy zaobserwować 3 wyzsze tempki , moim zdaniem jeszcze owu nie
                  było, obserwuj dalej tempke
                  • iva11 a bolące piersi 24.06.05, 12:28
                    Dlaczego juz mnie bolą piersi zawsze mnie bolały tydzień przed okresem a teraz
                    mam dostac 11 lipca mhm to za szybko nigdy tak wczśnie mnie nie bolały coś ttu
                    nie gra. Chyab już jestem po i pewnie @ przyjdzie szybciej. HLIP
                    • agabilinska2 Re: a bolące piersi 24.06.05, 12:36
                      ach daj spokój , jezeli masz cykle 31 dni to troche wczesnie byłaby ta owu ,
                      moim zdaniem gdzieś powinnaś miec w okolicach 15-17 dnia choć to oczywiście nie
                      reguła, głowa do góy i troche cierpliwości, a jezeli chodzi o piersi to cóż
                      róznie to z nimi bywa! ja jestem w 5tc i raz bola bardziej raz mniej albo i w
                      ogóle także to na serio nie jest przesądzający objaw! no usmiech na twarzsmile aga
                      a juz na pewno nie świadczy to o zblizajacym sie wczesnie okresiesmile
                      • iva11 :) 24.06.05, 12:47
                        Świetnie tak więc dalej sie bedziemy mocno przytulac az do wtorku ale w
                        poniedzialek podam moje weekendowe tempki. tzn wiesz cykle 31 dniowe milalm
                        trzy miesiące temu w ostsanim miesiącu 30 a w przed ostatnich dwóch 28. a
                        zrobiłam wykres na stronie www2.fertilityfriend. com to wyszło żę było dlatego
                        sie martwię.
                        • agabilinska2 Re: :) 24.06.05, 12:58
                          jezeli mozesz to daj linka na twoja stronkesmile a jezeli chodzi o przytulanko to
                          proponuje co 2 dzieńsmile
                          • iva11 Re: :) 24.06.05, 13:04
                            mhm nie wiem jak dac Ci tego linka bo jak wklejam to pojawia sie logowanie
                            dopiero wczoraj poznałam ten program npo i nie wiem za bardzo
                            • agabilinska2 Re: :) 24.06.05, 13:11
                              ok nie przejmuj sie, sledź tempke dalej! i zapisuj ja, wiesz program jak
                              program tez sie może mylić!
                              • iva11 nowe tempki 27.06.05, 09:21
                                sobota36.9 ból piersi
                                niedziela 37.1 ból piersi

Nigdy nie miałam bóli piersi tak wczesnie jak teraz zawsze pare dni przed
                                okresem to mnie najbardziej zmylilo no i też przez trzy dni bolały mnie jajniki
                                nigdy wcześniej mnie nie bolały. Podejrzewam że przeziebiłam te jajniki i
                                chyba ten cykl nie powiodł sie. Jajniki bolały mnie 22, 23, 24, czerwiec. A ból
                                piersi rozpoczął sie 22 czerwca.
                                • iva11 Pomocy 27.06.05, 09:48
                                  aha nie bralam wczesniej żadych tabletek anty mam regularne @ , mam 27 lat i
                                  staramy sie o pierwszą dzidzie . prosze pomóżcie mi w interpretacji wykresu .
                                  Co sądzicie kiedy była owolucja ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka