tromysza 27.06.05, 15:16 Dlaczego ja nic nie wiem, że Ty jesteś w ciąży?!!!!!!!!! Ty niedobra Ty!!!!! Gdyby nie to, że umieściłam suwaczek to... Sabi!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedna_chwilka Re: Sabi!!!!! 27.06.05, 15:19 No jak masz wiedzieć jak do nas nie zaglądasz... a my tak chciałybyśmy wiedzieć jak się czujesz. Cmoki Odpowiedz Link
tromysza Re: Sabi!!!!! 27.06.05, 15:29 Sabi niedobra ma mi tu zaraz wszystko opisać!!!! jak to się stało (hihihi), od kiedy wie, jak się czuje itd. CZEKAM!!!! Buziaczki Odpowiedz Link
sabi35 Tromysza!!! 27.06.05, 15:45 Jak to się stało? Mam nadzieję, że nie chodzi ci o szczegóły techniczne )) I tak samo jak ty zrobiłam sobie wcześniej test i w terminie drugi. Ale teraz jestem dopiero na samym początku, trochę się boję i staram się uchronić od sfiksowania. A tak na serio to chciałam ci napisać na priva, ale dopiero w piątek byłam u gina i jakoś tak zeszło. I tak do końca nie wiem czy jestem w ciąży czy nie. Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromysza!!! 27.06.05, 16:16 Twoje szczegóły techniczne bardzo mnie interesują.hihihi. Żartuję ))) Ale napisz mi na priva dlaczego nie wiesz i jak było u lekarza. czekam i całuję cię mocno mocno!!!! Odpowiedz Link
kawka74 No właśnie :) 27.06.05, 20:15 Ja też zauważyłam suwaczek i chciałam Cię, Sabi, mocno uściskać )) Odpowiedz Link