Dodaj do ulubionych

Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!

30.06.05, 15:10
Właśnie zrobiłam test, bo nie wytrzymałam i wyszła bedziutka różowa
kreseczka. Fakt, że wypiłam dzisiaj ze trzy litry. Ale powiedcie mi proszę,
że to tosmile Dzisiaj miałam dostać @. Zaraz oszaleję. Dopiero teraz zaczęłam
się martwić.To pierwszy cykla starań po poronieniu
Lilka
Obserwuj wątek
    • annalalik Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 30.06.05, 15:11
      lec na bete hcg smile))
      SUPER i juz gratuluje smile))
      • tromysza Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 30.06.05, 15:16
        będzie dobrze. powtórz jutro test z porannego moczu. Albo zrób betę- jak
        czujesz. trzymam kciuki.
    • pszczolaasia Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 30.06.05, 15:20
      no!!!!!!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powodzonka!!!!!!!!!!!
    • pszczolka2 Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 30.06.05, 15:23
      Zrób bete i sikańca z rańcasmile
      Gratulacje!!!!!!

Pozdrawiam,Ola
      36 cykl = 3 lata starańsmile
      "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno"
      • beettinna Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 30.06.05, 15:31
        Ale miche ciesze-przynajmniej jakbym to ja zaciązyła!!!!!!!!!!!!!!!

Strasznie się cieszę z twojego szzczęścia-koniecznie musisz zrobić bete!!

pozdrawiam cię serdecznie
      • zebra51 Re: No to trzymam kciuki! 30.06.05, 15:31
        jw.
      • zebra51 Re: Pszczółko 30.06.05, 15:57
        co u Ciebie? Jak starania? Pamietam, że miałas podchodzic do IUI.
    • sabi35 Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 30.06.05, 15:30
      Gratuluję!!!
      • asiulka1976 Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 30.06.05, 15:33
        zrob rano test i jak wyjda II idz na bete !!

Nie bede sie powtarzac ze ja w te bladziudkie nie wierze !! zreszta w swoja
        ciaze uwierze jak zobacze serduszko surprised)
    • lilka_27 Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 30.06.05, 15:34
      Jesteście kochane. Dziękuję dziewczyny, ale cieszyć się bedę dopiero, jak
      zobaczę tłustą krechę, a wredna @ nie przyjdzie (czego i Wam życzę z calego
      serca). Od razu dam Wam znaćsmile Całusy
      Lilka
      • espressoo Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 30.06.05, 15:40
        gratulacje moja drogasmile)))
        oby wiecej z nas z takimi wiadomosciami tu przychodzilo...
    • lilka_27 Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 01.07.05, 12:10
      Witajcie dziewczyny,
      jutro moje urodziny, więc jutro zrobię kolejny test. Najważniejsze, że @ nie
      przyszła. I brzusio przestał mnie pobolewać jak na @. Cały czas drżę, czy sie
      jeszcze coś nie pojawi wredota, ale mam nadzieję, że nie. Nie wyobrażacie sobie
      nawet, ile myśli mi przebiega przez głowę. najbardziej się boję, żeby nie
      powtórzyła się sytauacja sprzez kilku miesięcy. Jutro rano dam znaćsmile
      Pozdrawiam wszystkie
      Lilka
      • zebra51 Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 01.07.05, 12:14
        Oj, chyba wyobrazamy sobie smile
        Powodzenia!
        • ata76 Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 01.07.05, 12:18
          no, skoro @ nadal nie ma. to chyba wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują
          na jedno...powodzenia
          • bach28 Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 01.07.05, 12:37
            ja też cię rozumiem doskonale chociaż u mnie krechy widoczne od poniedziałku to
            stresolec nie daje tak łatwo za wygraną powodzenia....
      • bee1979 u mnie tez bladziocha 01.07.05, 14:13
        no wlasnie jak to jest? na zwyklym tescie sikanym z apteki ta druga kreska jest
        blada ale ją widac, natomiast na tescie od EwyA, widze tylko cien drugiej
        kreski,jest duzo słabsza niz kreska na tym z apteki,fakt, ze u mnie jest troche
        wczesnie --27 dc, ale nie moge sie juz doczekac.Powinnam zobic kolejny test za
        tydzien , a ja od 3 dni testuje codziennie, jakas paranoja...Jesli chodzi o
        objawy bolowe to brzuch i piersi czuje jak na @, ale z drugiej strony nigdy nie
        byłam w ciązy więc nie wiem jak mam czuć. Pozdrawiam
        • agabilinska2 Re: u mnie tez bladziocha 01.07.05, 14:48
          a ja wam serdecznie gratuluje i powwiem tyle, że ja na 2 testach u siebie
          mialam slabe kreski a teraz jest 6 tc i jest ok na trzeci test i bete nie
          mialam odwagismile
          • lilka_27 Re: u mnie tez bladziocha 01.07.05, 17:01
            Najlepiej robić test w terminie spodziewanej @ lub nawet kilka dni po. Ja
            zrobiłam w poniedziałe, właśnie w 27 dc i nic nie pokazał test. A dwa dni
            później juz kreseczka. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Ja też miałam ochotę
            jeszcze raz testować dzisiaj, ale powstrzymam się do jutra. Pozdarwiam i życzę
            fasolki
            Lilka
        • askajaworska Re:super ze tez macie kreski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.05, 20:51
          a myslalam ze jestem sama jak palec hi hi z dzidziunia smile) nie martwcie
          sie. w dzien malpy kreska to pewniak smile)) wiecie co ciesze sie z wami. tez
          macie ochote na browarek?
          • lilka_27 Re:super ze tez macie kreski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 14:46
            Witajcie,
            zgłupiałam dzisiaj całkowicie. Zrobiłam rano pre-test i jedna krecha, a
            przeciez dwa dni temu na quicku była blada różowa. A @ nadal nie ma. Co ja mam
            teraz myśleć? Ratunku Dziewczynki kochane napiszcie cos. Jak do poniedziałku @
            nie dostane, to pędze do lekarza sad
            Lilka
            • asiulka1976 Re:super ze tez macie kreski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 14:54
              pre testu NIE polecam osobiscie, wierze w quicka! w pon jesli nie dostaniesz @
              idz na bete, lekarz i tak nic nie powie a beta TAK !!
              • asiulka1976 Re:super ze tez macie kreski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 15:00
                zmierz tempke w pochwie i napisz jaka jest, ciekawa jestem.
                wiez moze byc tak czego Ci nie zycze ze moze doszlo do zaplodnienia ale do
                zagniezdzenia juz nie sad stad lekko pozytywny test a teraz jedna krecha. Ja mam
                co miesiac cienie i delikatne kreseczki a ciazy nie ma, badania OK ginek mowi
                ze przez duphaston ale w tym cyklu nie bralam i tez byl cien ale bardzo malutki
                i chyba tylko ja go widzialam wiec moze to faktycznie przez leki hhmm
                wiem ze to inny hormon!!
              • kawka74 Re:super ze tez macie kreski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 15:15
                a ja z kolei w quicka nie wierzę, zawsze mnie mamił drugą bladą krechą, której
                tak naprawdę nie było sad a pre-test (zwłaszcza paskowy) zawsze był uczciwy -
                jest albo nie ma, bez zastanawiania się i wyślepiania oczu.
                Ale tu Asiulka ma rację - tylko beta będzie najbardziej wiarygodna. Testy mogą
                się mylić, wierzę, że w Twoim przypadku quick się nie pomylił, zresztą z tego co
                wiem, poziom bety w moczu może być początkowo zmienny.
                Póki nie ma @, jest nadzieja.
                • beettinna Re:super ze tez macie kreski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 15:33
                  Lilka niech testy wychodzą jak chcą ja trzymam kciuki aby była tłusta krecha!

Pocieszę Cię bo znam mnustwo przypadków gdzie pre test nie pokazał ciąży a ona
                  była! też jestem za Quikiem! a może jutro powtórz Quika i zobaczysz czy jest
                  tłusta krecha-no bo teraz możesz ją porównać do poprzedniej!

pa
                  • lilka_27 Re:super ze tez macie kreski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 20:30
                    Dzieki za odpowiedzi dziewczyny. Trochę sie podłamałam, ale tłumaczę sobie, że
                    to dopiero pierwszy cykl starań po pół roku. Mogło nie wyjść. A jeśli wyszło to
                    jeszcze lepiej. Zastanawiam sie tylko, co oznaczał ten ból jajnika jakis
                    tydzien temu. Az mi przeszedł na plecy. zaczynam sie bać, czy to nie
                    przypadkiem ciąża pozamaciczna. Ale nie moge wpadac w paranoję.
                    Pozdrawiam
                    Lilka
                    • kawka74 Re:super ze tez macie kreski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 20:32
                      Póki nie ma @, jest nadzieja. Testy negatywne mogą się mylić. A ból jajnika...
                      kto wie...
                      Tak czy inaczej - idź na badanie betaHCG. Ono Ci powie, jak sprawy stoją. Jeśli
                      chcesz, zrób test, ale z porannego moczu. Trzymam kciuki!!
                      • bach28 Liluś 03.07.05, 09:34
                        trzymam kciuki za Ciebie co by się udało ja robiłam Quicka na 3 dni przed małpą
                        była słabiuteńka ale w terminie małpy juz baaardzo wyraźna więc albo jeszcze
                        raz powtórz test albo tak jak dziewczyny radzą leć na betę!
                        Całuje mocno i trzymam kciuki wszystkie dwa!
                        • danik1 Re: Liluś 03.07.05, 14:13
                          A jak wyglada sytuacja z piersiami? Cos sie zmienilo??? To czest tez jest
                          oznaka ciazy. Czujesz cos?
                          • lilka_27 Re: Liluś 04.07.05, 09:47
                            Witajcie dziewczyny,
                            @ nadal nie ma. Zaraz zadzwonię do lekarza. Piersi nie bolą, za to sutki
                            niemiłosiernie. Dam znać.
                            Podrowionka
                            Lilka
                            • lilka_27 Re: Liluś 04.07.05, 10:56
                              Jest tak. Lekarz powiedział mi, żebym jeszcze tydzień zaczekała, bo on nic mi
                              na razie nie powie. Jest zbyt wcześnie. Gdyby się coś niedobrego działo, mam
                              być z nim w stałym kontakcie. Za tydzień, jeśli nie dostanę @, zrobi mi test w
                              gabinecie. I jeśli się okaże, że to jednak ciąża, powiedział, że od razu wyśle
                              mnie na zwolnienie i da mi coś na podtrzymanie.
                              Ufam mu, bo w grudniu, gdy okazało się, że ciąża obumarła, robił wszystko, żeby
                              mi jakoś pomoć. Przyjechał nawet do szpitala i prosił swojego kuzyna, żeby
                              zrobił mi łyżeczkowanie i się mną zajął. Nie wziął ani grosika.
                              Aha, powiedział mi jeszcze, że po ujrzeniu bladej kreski, powinnam zrobić ten
                              sam test, dla porównania. A nie inny.
                              Będe z Wami w kontakcie
                              pozdrawim Lilka

• danik1 Re: Liluś 04.07.05, 11:02
                                Lilka trzymam kciuki, zeby nastepny test pokazal dwie juz grube krechy!!!! smile))
                                • pszczolaasia Re: Liluś 04.07.05, 11:16
                                  no trzymamy, trzymamy, na razie brzmi wszystko dobrzesmile)))
                                  • asiulka1976 Re: Liluś 04.07.05, 11:17
                                    zrob rano quicka i zobaczymy co pokaze surprised)
    • kari24 Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 04.07.05, 11:19
      Trzymama mocnooo kciukasy żeby wszystko sie udało, u mnie tez dziwna sprawa!!@
      spoznia sie 4 dni w 27 dc test negatywny, brzuch mnie wczoraj tak bolal ze
      bylam pewna ze wredota przyszla nawet tabletke musialam wziasc, a tu NIC!!!
      Martwie sie troche uncertain
      • lilka_27 Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 04.07.05, 11:22
        Dzięki dziewczyny.
        Kari, będzie dobrze. Tylko nie przesadzaj z tmi tabletkami przeciwólowymi, a
        jeśli już to tylko te na paracetamolu, a nie ibuprofenie, bo mogą zaszkodzić.
        Trzymam za wszystkie kciuki
        Lilka
      • ally23 Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 11.07.05, 21:55
        kari, mnie też bolał brzuch jak na @
        przez jakieś 5 dni, teraz już tylko czasem coś zakłuje
        a piersi to raz bola raz nieuncertain
        to moj 34 dc
    • bee1979 Re: Chyba oszaleję! Blada, ale jest!!!!!!!!!!!!!! 11.07.05, 20:49
      nie wiem czy pamietacie jak pisalam,ze mam blada kreske, dzis 38dc , poszlam
      rano zrobic bete, odebralam wynik po pracy -beta 7950 mlU/ml---NIE MOGE W TO
      UWIERZYC!! UDAŁO SIE!!JESTEM TAKA SZCZĘŚLIWA.... TERAZ SIE MODLE,zeby wszystko
      bylo ok i zebym za jakis zcas na USG mogla zobaczyc bijace serduszko
    • lidek0 Będzie dobrze 12.07.05, 07:25
      Jak rozbiłaś badania i lekarz Cię przygotował to będzie ok, sprawdź koniecznie
      jak rośnie beta i oznacz progesteron dla własnego spokoju.
      Będzie dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka