aariel 24.08.05, 20:08 Czy ktos z Was praktykuje? I czy moze wiecie czy w Warszawie ktoras szkola prowadzi takie zajecia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beesok Re: Bikram joga 06.10.05, 11:07 Ja chodzilam przez pol roku i niestety z powodu nawalu pracy juz nie mam czasu - rewelacja bardzo polecam, efekty widac po 2 tygodniach (jezeli sie chodzi regularnie, ja przez 1szy miesiac chodzilam 6 razy w tygodniu) Niestety, w Warszawie chyba nie ma studia - wydaje mi sie, ze w Europie sa tylko w Holandii i UK? Moze sie myle, ja mieszkam w Dubaju i tu chodze (smiejemy sie, ze to jedyne miejsce na swiecie, gdzie w studiu jest CHLODNIEJ niz na zewnatrz :))) Odpowiedz Link
borekq nowe wakacje - nowy konkurs 12.06.06, 21:23 przeprasza za reklamę, ale w tamtym roku wszystkim uczestnikom się podobało, więc chyba warto: Zapraszamy do udziału w drugim ogólnopolskim konkursie wiedzy jogicznej w portalu www.joga-joga.pl/. Nagrodami w konkursie są fantastycne wakacyjne wyjazdy z jogą ufundowane przez renomowane szkoły jogi w Polsce. W konkursie może wziąć udział każdy- szczegółowe informacje w portalu. :-)) BorekQ :-) www.joga-joga.pl pierwszy portal o jodze Odpowiedz Link
kaaatia Re: Bikram joga 21.10.06, 19:06 ja praktykuje w domu, tylko cwiczenia, czyli 26 pozycji, a pierwszy raz Bikram Hot Yoge cwiczylam oczywiscie w UK, tylko u nas w Polsce i Moskwie, nie ma tego typu yogi, a szkoda;-(, bo jest swietna Odpowiedz Link
bidalasana Re: Bikram joga 22.10.06, 03:16 jak udaje Ci sie w domowych warunkach uzyskac temperature pomieszczenia 40st.C i 40% wilgotnosc powietrza???? Odpowiedz Link
kaaatia Re: Bikram joga 22.10.06, 13:42 nie udaje mi sie niestety,ja opuszczałam UK, moja instruktorka powiedziala mi tylko abym ćwiczyla codziennie Yoge, wiec tylko przerabiam 26 pozycji, każda po 2 razy i tak sie nieżle napoce ;-), a brak wysokich temperatur, zastepuje sobie sauna, super wpływa mi na sókrę Odpowiedz Link