Dodaj do ulubionych

Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!!

02.07.05, 08:35
Witam w sobotę. Śpicie? Eee, może nie.. Dzień zapowiada się cudownie - świeci
słoneczko i chyba jest ciepło. Dziś - pierwszy dzień mojego urlopusmile!
Obserwuj wątek
    • ptasiemleczko1 Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 08:51
      Witaj, ja nie śpie bo musiałam męża do pracy wyprawić.
      Ale bardzo Ci czegoś zazdroszczę...u mnie słoneczko nie świeci sad
      Życze udanego urlopu !!!!
      • connie1 Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 09:00
        Dzien dobry !
        W Krakowie pochmurno(a szkoda , bo grillowe spotkanie integracyjne moje męża
        mamy dziś)
        Poza tym ... jakos tak smutno(ale to dluga historia)..
        Ale pozdrawiam cieplo i slonecznie!
        Conka
    • pszczolaasia Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 09:05
      ja już nie śpięsmile Ania jak tam sytuacja na froncie?
      uprzejmie donosze, ze spotkano skończyło się o godzinie 3 nad ranem rozstaniem
      do taksóweksmile))) na dziś jesteśmy też ustawienismile) dżamp był taki, ze mucha nie
      siadasmile) szkoda tylko,że Cytrusia tak krótko była, ale jeszcze to dziś
      nadrobimysmile) idę się położyć spać... bo normalnie..zmęczona jestemsmile)
      na Pomorzu pogoda w kratkę...
      Conka co się stało?
      <Magduś witamsmile)) gdzie jedziecie?
      • connie1 Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 09:07
        A to bardzo dluga (tez czasowo) historia dotyczaca głupoty i niedojrzalości
        mojego młodszego rodzenstwa...
        Poza tym klopoty zdrowotne w rodzinie i .. male szanse na prawdziwy urlop ( z
        róznych wzgledow)
        Jakies trudne to lato może jesien będzie lepsza...
        Pozdrawiam i slońca Wam zycze
        Conka
        • pszczolaasia Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 09:10
          ojej... ale w takim razie życzę pogodnej i spokojnej jesieni...alesz to
          zagrzmiałosmile))))))) trzym się ja idę spać bo na łeb padam...rorm,alnie już
          rzęsami klawiaturki dotykamsmile)) czym się Conka, będzie lepiejsmile)
          • swaihwe Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 09:29
            Conka - będzie lepiej - trzymamy tu wszystkie kciuki.
            Aniu - daj znać co i jak proszę.

Pszczółko - jedziemy do Chałuo.

I tym akcentem - żegmam się z Wami na długie 2 tygodnie. No chyba że z
            dizewczynami się spotkam na wybrzeżu wink. Życzę miłej i owocnej I-szej połowy
            lipca.
            Pa!
    • patka05 Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 09:31
      To ja też witam z rana smile
      Gardziołko nadal boli, ale gorączki nie ma. Rozpoczynamy kolejny dzień na
      tabletkach i spreyu do gardła. Jak mi to do poniedziałku nie przejdzie to chyba
      się po antybiotyk wybiorę... Mam nadzieję, że to nie szkodzi ewentualnej dzidzi?
      heh, że też w czerwcu takie coś się zachciało przyplątać a nie w zimie.

Pszczoła- super, że się dobrze bawiłyście! Można już dziś liczyć na pierwsze
      fotki? smile
      Magda- udanego urlopu życzę smile
      • anneczka78 Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 10:55
        Cześć Dziewczyny! Czekam na fotki na mojej skrzynce. Oczywiście, jak się już
        wyśpicie :0) Zazdroszczę, eh... zawsze chciałam mieszkać na wybrzeżu... teraz
        miałoby to jeszcze jedną zaletę... No ale póki co tkwię w mojej kochanej
        rodzinnej Łodzi i nie zanosi się na zmiany.
        Pszczoła, miłych snów!
        Aniu Dyżurna, myślałam, że kto, jak kto, ale Ty dzisiaj będziesz smile
        Patka, takie leczenie w pierwszych dniach ewentualnej, niemożliwej jeszcze do
        stwierdzenia ciąży nie szkodzą, bo zarodek nie ma jeszcze "łączności" z Twoim
        organizmem, dopóki się nie zagnieździ. Natura o wszystkim pomyślała
        Wszystkie inne koleżanki z wątku serdecznie witam, bo jeszcze nie miałyśmy
        okazji się spotkać tu chyba.
        Buziaki!
        • asiulka1976 TV2_________ teraz SUPER 02.07.05, 11:13
          ja dopiero wstalam, jakąś glowe mam ciezaka hihhii KAC gigant normalnie,
          podobno do drzew sie przytulalam w parku? łojej nie ladnie, nie ladnie surprised)
          do szkoly mialam isc ale jakos takos sie nie nadaje uncertain
          Impra super dobrze ze poszlam. Chlopaki spia jeszcze, kuzyn ma rozmowe dzis do
          pracy, ciekawa jestem czy go przyjma hiihhihii jak wrocilam o 4-tej to spali na
          wersalce w ubraniach surprised))
    • asiulka1976 pszczola 02.07.05, 11:14
      wyslij mi zdjecia i je zmiejsze i porozsylam no chyba ze nie chcesz surprised)
    • annalalik Jestem 02.07.05, 11:17
      Troche spałam dłużej dzis. Nie udało mi sie do meczu doczekac niestety.

Ciesze sie dziewczyny, że sie dobrze bawiłyście.

Co u mnie..? jakby plamie jeszcze - znaczy taki śluz lepki brazowy jeszcze
      wychodzi ze mnie... Nie wiem co to jest i powiem Wam, że mam to gdzies. Nie
      bede sie przejmowała bo i tak nie wiem co mi jest... Mam przez to jakies takie
      pierdzioszki hehe Piersi nabrzmiały troche, ale to juz nie pierwszy raz.
      Wzielam dzis całą tabletke duphastonu tak na wszelki wypadek

Buziaki
      • asiulka1976 Re: Jestem 02.07.05, 11:19
        ja mysle ze to dobry znak z tym plamieniam , zrob test w poniedz! surprised)
        • annalalik Jesli bedzie po co 02.07.05, 11:22
          bo moze byc tak ze @ przyjdzie - nie pierwszy raz tak wczesnie...
          Zobaczymy
          • asiulka1976 Re: Jesli bedzie po co 02.07.05, 11:42
            czy mi sie wydaje czy ff znow owu przesunal ?
            mialas juz kiedys tak krodka 2 faze czy wczesniej owu ze cykle byly krodkie??
          • sabi35 Re: Jesli bedzie po co 02.07.05, 12:10
            Aniu, za 5-6 dni test powinien być pozytywny. Dobrze by było gdyby plamienie
            było tylko dziś i ew. jutro. Trzymam kciuki.
    • pszczolaasia Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 12:07
      no w sumei właśnie wstałam..muszę je pozmniejszać, znaczy foty i wtedy
      porozsyłam... mój Pan odmówił dzisiaj wędrówki z Nami powiedział, że jest za
      starysmile))) wyobrażacie sobie?smile)))) normalnie nie mam sił...kaca nie mam, ale
      taka jakaś połama jestem i coś mi się z głosem zrobiłosmile)) Asia przytualnie do
      drzew to mało... po prostu się rozszalała i tylesmile))
      • asiulka1976 Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 12:11
        kofana po tylu drinkach i pifkach tez bys sie przytulala do drzew i robila
        jaskółke na murku surprised) Powiedz swojemu Panowi ze bodygard nam potrzebny i MUSI
        byc !!! sam bym swiadkiem jakie "branie" mialysmy surprised) a ja mam teraz "te" dni
        wiec gwalcik z obcym facetem nie bardzo mi potrzebny (hhmm choc moze?)
        • pszczolaasia Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 12:15
          ale jaskółka była baaaardzo sympatycznasmile))))) kto jej nie robił...Jagoda dla
          prikłada ma foto jak tańczy na rurze, a właściwie przy słupie, więc ...Pan
          zdycha...kaca ma ghiganta..ale zapobiegawczo lekarstwo ma w lodóweczcesmile)))
          więc kto wie... ale przekazę mu twoją opinięsmile)))))))))
          Sabi i Ania jak dzisiaj?
          • sabi35 Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 12:19
            Też mi strasznie niedobrze, a nic nie piłam. Rano się budzę zadowolna bez
            mdłości i przewracam na drugi bok, no i muszę lecieć do łazienki. Mam również
            dyżurną miednicę obok łóżka. Następnie zmuszam się do śniadania i wszystko mi
            staje w gardle. Wczoraj miałam ochotę na kalafiorka i ziemniaczki, K się
            naobierał i nagotował, usiadłam przy stole i przy pierwszym kęsie apetyt mi
            przeszedł. Właściwie to mogę jeść albo bardzo ostre albo kwaśne rzeczy (stąd
            ten chleb z musztardą wink)))
        • asiulka1976 Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 12:15
          łojezu glowe mam ciezką, jakos siedze gorzej z chodzeniem uncertain
          to gdzie dzis idziemy ?? na blyskoteke czy plotki przy pifku ? bo jak
          blyskoteka to proponuje 20-ta w bacówce w jelitkowie a jak samo pifko to moze
          koc, chipsy, i plaza surprised) no albo knajpka nad morzem "przystań" co ??
          • connie1 Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 12:18
            Ale ja zazdroszcze nadmorskim Paniom ...
            Nie mam szans w tym roku na takowy wyjazd
            • asiulka1976 Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 12:22
              connie powiem Ci ze ja tylko ze znajomymi ktorzy morza dawno nie widzieli ide
              nad morze bo osobiscie sama nie chodze bo nie lubie nawet z okna go widze eehh
              pozazdroszcze gór natomiast surprised) fajnie by bylo miec gory i morze surprised)) no ale
              wszystkiego nie mozna miec, szkoda ;o(
              • connie1 Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 12:24
                To tak jak ja nie chodze na Wawel...
                Pozdrawiam
                Conka
              • sabi35 Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 12:25
                Można, tyle że nie w Polsce.
          • asiulka1976 Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 12:20
            hihihihii alez sie usmialam , kuzyn wstal i kurna wyglada gorzej ode mnie
            hiihih rozmowe ma na 14-ta i zastanawia sie czy isc wogole bo promile to ma na
            100% zionie z daleka od niego hihiihi mezus lezy i nie gada do mnie (kurna
            nawet nie wie gdzie bylam wwrr) tez nie wiem jak chce jechac do olsztyna bo
            kurna oboje w krwi sam alkohol maja surprised)
            • asiulka1976 pszczola 02.07.05, 12:24
              kurna , gdzie te zdjecia !! doczekac sie nie moge- no dawaj !!
              • pszczolaasia Re: pszczola 02.07.05, 12:25
                niecierpliwa taka...abnlo bede gadać, albo robićsmile)))))) idę robićsmile))
            • pszczolaasia Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 12:24
              no nie wiem gdzie idziemy.... mnie obojętnie..ale drugiej błyskoteki mogłabym
              nie przeżyć chyba....
              • beettinna Re: Sabi 02.07.05, 12:35
                Sabi jak u Ciebie? są plamienia? mniejsze? bierzesz duphaston?

pozdrawiam
                • sabi35 Re: Sabi 02.07.05, 12:38
                  Mniejsze. Nie biorę żadnego progesteronu bo w Niemczech każdy lekarz ci powie,
                  że to placebo w tej fazie ciąży (trudno żebym sobie sama zaaplikowała wink.
                  Biorę magnez i uważam na siebie.
              • asiulka1976 Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 12:36
                no wlasnie!! wiec polecam spotkanie na swierzym powietrzu do
                www.barprzystan.pl/menu_pl.php?page=kontakt no i blisko na plaze i na
                morze mozna popatrzec ;o) ale wczesniej tak na 19-ta ??
                • delta77 Re: Sobota!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.05, 12:47
                  Wiecie co dziewczyny... ja caly rok mysle o tym, zeby usiasc sobie na plazy,
                  nad morzem... z pifkiem wink)) oj, i mowie do mezusia... " szszszszszuuummmiii",
                  a on mowi: "..600 km..."
                  tja...
                  wypijcie jeden lyczek pifka za nas, te z poludnia..., please..., to bedzie
                  jakbysmy tez tam byly....
                  wink)))
                  jesli to mozliwe...
                  a my wypijemy za Was wink
                  a przynajmiej ja ( dzis mam harnasia) hihihi
                  • beettinna Re: Sabi 02.07.05, 12:57
                    A gdzie mieszkasz jeśli można wiedzieć? moja siostra w Stuttgart"cie...

pozdrowionka
                    • asiulka1976 pszczola, ata, cytrus 02.07.05, 13:01
                      to co ze spotkaniem ?? gdzie ?? kto bedzie ??
                    • sabi35 Re: Sabi 02.07.05, 13:04
                      Ja mieszkam w Würzburgu, na północy Bawarii. Właściwie to do Stuttgartu mamy
                      jakieś 120-130 km.
                      • cytrusowa helou 02.07.05, 13:18
                        wszystkie panie.

spotkanko faktycznie petarda, oczywiscie nie potrzebnie zjadlam te tluste
                        pierogi - moj zoladek jednak nadal nie jest w formie - dlatego musiaalm sie
                        ewakuowacsad
                        Dopiero dzis jest w miare ok, no i w koncu wziewlam tabletki, bo cos ostatni
                        zapomnialam...

moze to dlatego???

Widze, ze sporo stracilam z imprezy,ale mi opowiecie - to gdzie sie spotykamy?
                        ja proponuje jakies spokojne miejsce, gdzie mozna sobie posiedziec i pokwękaćsmile

Reszta dziewcznyn - milej soboty wam zycze.
                        ja juz slomana wdowa, nie ukrywam, ze juz mi tęskno, hihih. kto by pomyslal...
                        A jaki Marcin był smutny i poniekąd zly, ze wraca sam...
                        • pszczolaasia Re: helou 02.07.05, 13:21
                          cieszę się Cytruś, że lepiej u Ciebiesmile))
                          możemy się spotkać też w Sopocie, tam gdzie ty dałaś linka Asiulko smile) pytanie
                          tylko o której? dla mnie może być 19-sta, może mi się uda Pana doporowadzić do
                          używalnoścismile
                          • delta77 Re: helou 02.07.05, 13:24
                            ja jestem z Krakowa...
                            kawal drogi.. i w gory tez jest kawalek, ale troche blizej...
                            Lubie gory, albo bardziej tenskni mi sie za morzem...
                            No i jak Connie - na Wawel tez rzadko chodze, tylko jak znajomi przyjezdzaja
                            pozdrowionka
                            • cytrusowa helou 02.07.05, 13:26
                              pewnie ze mozna, tylko dwa pytania - czy będzie miejsce i czy trza bedzie
                              placic?
                              doszlismy do wniosku, ze w tej bacowce niezle kosili - nie mozemy przezyc tego
                              podwojnego placenia, hihihi.
                              • pszczolaasia Re: helou 02.07.05, 13:31
                                nie to jest chyba jakiś bar czy cóś nad morzem, więc chyba jakiś stolik się
                                znajdzie... bo kasy poszło..foty zaczynam wysyłać... bójcie się...
                                Pan twój już pofrunął?
                                • cytrusowa Re: helou 02.07.05, 13:44
                                  oj widac, ze zaszalalas wczorajsmile - napisalam nizej, ze gor ano odstawilam na
                                  lotnisko. a teraz klikam z nim na gg, hehe
                          • asiulka1976 Re: helou 02.07.05, 13:50
                            no cytrus to my razem pojedzim surprised) to na 19-ta super

zdjecia PETARDA !!
                            • asiulka1976 Re: helou 02.07.05, 13:51
                              Tam sie nie placi za wejscie i sa stoliki na pisaku nadmorkim (tak blisko)
                              pewno o 19-tej beda wolne, proponuje wziasc cos cieplego do ubrania to
                              posiedzimy na zewnatrz surprised) mozna by kupic swoj alkohol i pod stolem nalewac
                              hihhihi
                              • asiulka1976 Re: helou 02.07.05, 13:52
                                aahhh i dodam ze jedzonko tam petarda !!!!!!!!!
                                • sabi35 Zdjęcia 02.07.05, 13:58
                                  są super!
                                  Czy mogłabym umieścić tutaj pewną sugestię? Ponieważ ściąganie większej ilości
                                  zdjęć jest trochę pracochłonne, czy ew. mogłybyście w przyszłości zapakować
                                  zdjęcia do jednego folderu i je zmniejszyć zipem? Łatwiej by było je ściągać
                                  (folder mniejszy nie będzie, ale da się wysłać jako jeden załącznik). To taka
                                  mała propozycja informatyka wink))))))
                                  • anneczka78 Gdzie są zdjęcia? :-) 02.07.05, 14:13
                                    Pszczólka! Asiulka! Cytruś! Czekam...
                                    • pszczolaasia Re: Gdzie są zdjęcia? :-) 02.07.05, 14:33
                                      no w sumie Sabi nie pomyślała ja o tym... masz rację tak zrobięsmile)) Aneczko
                                      zara spróbuje je wysłać doi ciebie jeszcze razsmile))
                                      Cyrtuś, ja szalałam???????????? nie wysłałam wam foto, jak Jagoda mnie w nogę
                                      gryzie przez litość.... do teraz nie wiem co robiłyśmy pod stołem... i wiele
                                      innych rzeczy nie do konca rozumiem, ale generalnie byłam grzecznasmile)
                                      największym zaskoczeniem była chyba Atka...jak najęta nadawała, ja byłam jak
                                      zawsze grzecznasmile)))
                                      • asiulka1976 Re: Gdzie są zdjęcia? :-) 02.07.05, 14:36
                                        łojezuuu moje jaskolki zostaly uwiecznione hiihhiihih

Ps. Wyobrazcie sobie ze kuzyn poszedl na rozmowe i zostal przyjety !!!!!!!!
                                        zaczyna od sierpnia (ciekawa jestem gdzie bedzie mieszkal?) mezus tez pojechal
                                        i jestem SAMAAAA
                                        • asiulka1976 Re: Gdzie są zdjęcia? :-) 02.07.05, 14:37
                                          cytrusia a Ty tez zdjecia robilas ?? no i gdzie one ??
                                          i tak sobie pomyslalam ze te ktore nie odebraly teraz tych zdjec od pszczoly
                                          to lekko beda miec skrzynke zapchana hihihih a filmiki tez beda ??
    • asiulka1976 do lewego 02.07.05, 14:39

• patka05 Nie no! :) 02.07.05, 15:46
        Właśnie oglądam foty! Są zajefajne! smile)))
        A ja myślałam, że Wy takie skromne dziewczynki, nieśmiałe wink

Panów trza było jeszcze podpisać, bo nie widać który jest który wink
        • pszczolaasia Re: Nie no! :) 02.07.05, 15:50
          łysy całkiem jest mój, łysy blondyn Atki, czarny to Jagody, bondyn krótko
          szczyrzony Cytrusismile))))no fajowo było...
          • patka05 Re: Nie no! :) 02.07.05, 15:53
            Dzieki pszczoła smile)) Widać ze fajnie sie bawiliście smile
            A dziś powrórka z rozrywki hehe wink
            Napijcie sie też za Nas ;P
            Ja sobotę w łóżeczku spędzam.
            • pszczolaasia Re: Nie no! :) 02.07.05, 16:12
              oj Patuś, nie wiem czy dzisiaj będzie ktoś pił...JA się zastanawiam..bo tak
              dziwnie się czujesmile)) ale przekażęsmile))
        • pszczolaasia Re: Nie no! :) 02.07.05, 15:51
          a niesmiała to ja się zaszczegalam, ze jestem i na tych fotach wyraźnie widać
          kto jest nieśmiały a kto nie smile)))))))))
          • asiulka1976 Spotkanie czesc 2 :O) 02.07.05, 16:48
            Godz. 19-ta w "przystani" w Sopocie
            Dawac znac kto wie a kogo trza powiadomic !!!
            Cytrusia pojedzim taxi, zamowie 18.45 pod moja klatke, ok ???

Cos czuje ze tego nie przezyje, patrzac na zdjecia z wczoraj to powinnam byc
            niezywa ale kurna jakos daje rade hihihihii moze zimne z soczkiem postawi mnie
            na nogi surprised)
            Do zobaczenia !!!!!!!!!
            • pszczolaasia Re: Spotkanie czesc 2 :O) 02.07.05, 16:50
              ja z Atą jesteśmy już ustawione, Jagoda powiadomiona, więc...do
              obaczeniasmile)))))))
              • cytrusowa Re: Spotkanie czesc 2 :O) 02.07.05, 16:53
                laski, ja dojade do was troche pozniej moze, bo teraz wychodze z mamą.
                ale wpadne do was, wpadnesmile
                papapapa
              • asiulka1976 Re: Spotkanie czesc 2 :O) 02.07.05, 16:53
                dobra to ja z cytrusia sie umawiam i bedziemy o 19-tej kiss
                wezcie cos do ubarnia cobysmy mogli na dworzu wieczorkiem posiedziec a moze byc
                chlodno.
                • pszczolaasia Re: Spotkanie czesc 2 :O) 02.07.05, 17:03
                  tyle, że my dzisiaj tak długo nie będziem jak wczoraj, tak najwyżej do 22-
                  giej,a le chyab starczy nam czasu na wygadanie się nie?
    • annalalik Bardzo fajne fotki 02.07.05, 19:08

• patka05 Ania 02.07.05, 19:22
        Jak się czujesz? Plamienie ustało?
        • annalalik Re: Ania 02.07.05, 19:26
          Nadal jest lekkie jasno brazowe plamienie.
          Napisze Ci co mi położna napisała w mailu:
          Aniu!
          Twoja tempka nie dopomina sie o duphaston smile Piekna, wysoka. Oby
          tak pozostała na dłuuugo ! Na @ jeszcze za wczesnie- tym bardziej, ze się
          wspomagasz duphastonem. To może byc implantacja - i taką mam nadzieję-
          szczerze! Po stosunku czasami jest plamienie, ale przy duzych nadżerkach ( a
          Ty przeciez pod opieka fachowca jesteś). Gdyby obnizał sie progesteron, to
          Twoja tempka tez by spadała- popatrz na poprzednich Twoich wykresach jak to
          jest u Ciebie przed miesiączką. Jesli boisz się, że za mało duphastonu
          bierzesz, to weź więcej 2-3 razy i sprawdź, czy jest poprawa. A jak szyjka? Bo
          to tez czuły barometr stanu progesteronu w organizmie (przy ew.
          ciąży badanie ostrozne i tylko jeden raz).

Wzielam rano duphaston całą tabletke.
          Szyjka narazie jeszcze dość wysoko, nie za miekka (nie tak jak przy owu) -
          tak na 3/4 palca. Plamienie nadal jest (takie brazowe ale leciutkie) no i
          masa śluzu. Nadżerki napewno nie mam. Test pewnie najwczesniej zrobie w
          poniedzialek. Nie wiem czy to ważne ale czuje jakbym byla rozpalona troche,
          mam rumience dziwne i chyba powiekszone wezły gardłowe. Do tego jeszcze
          opryszczka mi sie przyplatala. Nie czuje sie przeziebiona, tylko tak
          dziwnie...
          • patka05 Re: Ania 02.07.05, 19:37
            No, to optymistyczny ten list od położnej smile
            A ja będę bardzo mocno trzymać kciuki za Twój poniedziałkowy test (a to troszkę
            nie za wcześnie na test?)
            Piszesz, że masz dużo śluzu. A czy to taki jak zwykle przed @ czy zauważasz że
            jest inny? Ja w cyklach w których zaciążyłam miałam wyraźnie inny śluz- bardziej
            wodnisty, czasem się "czuło", że cieknie, koloru i konsystencji rozpuszczonej w
            wodzie mąki.
            No i bardzo uważaj by z tych Twoich objawów się przeziębienie nie wywiązało. Po
            co Ci dodatkowe zmartwienie.
            • annalalik Re: Ania 02.07.05, 19:44
              W poniedziałek moze w srode... nie wiem. Moze poczekam do środy bo wtedy biore
              ostatni duphaston.
              Narazie nie bede chyba sie przejmowala (choc jest to trudne). Mam nadzieje ze
              plamienie zniknie.
              Dzieki Patka - miałam nadzieje ze kogos tu spotkam dzis kiss
              • annalalik Re: Ania 02.07.05, 19:45
                Co do śluzu to zwykle przed @ miałam "sucho" lub minimalne ilości. teraz jest
                to mleczny śluz ( podbarwiony)... e tam
                • patka05 Re: Ania 02.07.05, 19:50
                  smile
                  Ja jestem przez większość czasu, wiec jak tylko masz ochote pogadać to wal jak w
                  mur wink
                  A mężuś w domu? Mój śpi suspicious Jest przeziębiony i całą sobotę śpi suspicious
                  Zastanawiam się co by to zrobić- może obejrzę film, na jedynce za 20 minut
                  zaczyna się "Na linii ognia" bardzo lubię ten film.
                  • annalalik Re: Ania 02.07.05, 19:52
                    Moj mezulo w domku jest. Niedawno wrocilismy od rodzicow.
                    smile
                    • patka05 Zbieram się spaciu 02.07.05, 22:41
                      do jutra smile
    • asiulka1976 Re: 02.07.05, 22:43
      Ania to na 100% ciaza !!!!!!!!!!!

lojezus moja glowa, boli ide sie polozyc hhmm jutro do szkoly- a moze wagary?

zmienilam troszku zdjecie w sygnaturce surprised)
      • annalalik Re: 02.07.05, 23:03
        Asiulko ja tam pewna nie jestem... Jesli sie udalo to... martwi mnie
        opryszczka - w koncu to wirus...
        No ale wypiłam herbatke antystresowa, wzielam letnią kąpiel i ide powoli
        spac smile Cierpliwie wyczekam tych kilka dni do testu lub @
        Całuski
        Ania
        • pszczolaasia tofam Was szystkie:)))) 02.07.05, 23:42
          Asia powinnaś dostać, jak Atka panu swemu robi..to poszlo w 3 seriismile)))
          Aniakiss kiss kiss kiss ja tam swoje wiem, ale postanowiłam, nie kukać, bo moje kukanie
          nie przynosi szczęścia!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka