Dodaj do ulubionych

PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!!

08.07.05, 09:15
Dziś spodziewany dzień @. Rano zrobiłam test ciążowy - negatywny. Po kilku
minutach dojrzałam jednak zarys cieniutkiej kreseczki ( aż łezka mi poszła z
radości). Przed wyjściem do pracy zerknęłam jeszcze raz na test i już chyba
nic tam nie widziałam poza jedna grubą testowa krechą. Czy zdażyło się Wam,
ze w dniu @ robiłyście test i wyszedł negatywny ( bez cienia drugiej kreski)
a póżniej okażało się że jednak byłyście w ciąży ?????????????? Boże tak bym
chciała żeby to jednak była prawda - narazie żadnych objawów spodziewanej @ -
choć i tak nigdy jakiś szczególnych nie miałam - no moze tylko ciemniejszy
śluz dzień wcześniej.
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 09:20
      Ivonka kochanie, leć zrobic betę...jesli coś się dzieje z cieniami to leć i
      bedziesz miała odpowiedź 100% do jakiegoś szpitala
      poleć...gdziekolwiek..spółdzielni lekarskiej i czekam na info i trzymam
      kciukasysmile))))))))))))))))))))
      p.s. zdarza się..moja siopra jest 6 miesiącu ciążysmile)))
      • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 09:26
        dziś i tak nie pójdę na badanie - po pracy lece do domu przygotowac urodziny
        dla męża - a miał to być taki cudowny prezent ............. wiesz - ja chyba
        chciałam zobaczyć tą kreskę i dlatego " coś" ujrzałam - poczekam do
        poniedziałku - ............... w nadzieji ..................... a co u Ciebie ?
        kiedy testowanko ?
        • pszczolaasia Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 09:39
          ja nie testujesmile ja czekam aż mi beta spadnie do zera, po pozamacicznej i tak
          sobie wchodzę do Was, bo żyć bez Was nie mogę..l i to tylesmile no to czekamy do
          poniedziałku tak?
    • alutka14 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 09:26
      możesz odczekac jeszcze parę dni i powtorzyc test
      najwazniejsze ze @ nie ma
      a co do testowania to juz niejedna byla podlamana a za kilka
      dni sukces- II krechy
      trzymam kciuki
      • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 09:41
        czekamy do poniedziałku ....................

a co z mala781, kateb007 i chyba ewik241 - też miały podobny termin "
        testowania" ???
        • kateb007 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 09:45
          TAAAAA, ja testowaław wczoraj i wielkie NIC!! Ale też czekam do poniedziałku w
          nadziei że @ nie przyjdzie.
          • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 09:47
            kateb007 to wspierajmy się myślami do poniedziałku ........................
            obyśmy obydwie mogły w poniedziałek skakać z radości.
            • ata76 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 11:14
              wszystkim trzem czekającym na poniedziałe, czyli Inonce, Wikied i Kateb, życzę,
              żeby @ się nie pojawiła i żebyście mogły cieszyć się dwoma kreseczkami i
              fasolką!!!
        • kateb007 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 09:48
          Ivonn, jeszcze poniedziałek może okazać się dla nas szczęśliwy!
          • wikied Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 11:01
            Ja też czekam na poniedziałeksmileMam nadzieję,że nie przyjdzie tak wstręciucha@
            • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 11:59
              Ja rówież czekam do poniedziałku. Zamierzam zatestować jutro lub w niedzielę.
              Boję się rozczarowania. Dziś boli mnie brzuszek "okresowo", szyjka macicy jest
              wysoko, jest mieciutka. Leci mi dziwny śluz. Jest mi do tego niedobrze. Obiawiam
              się, że to od duphastonu. Brałam do 24 dc.
              A Wy macie jakieś "owjawy" wziasujące możliwość ciąży?
              Już głupieje, o niczym innym nie myślę sad((
              Pozdrawiam!
              Ola
              • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 12:06
                Agusiu, jaką mi dałaś nadzieję .................. ale ja watpię czy ja napewno
                widziałam tą kreseczkę .......... korci mnie żeby dziś po południu powtótzyć
                teścik - ale czy jest sens .........
              • kateb007 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 12:41
                Życzę Wam i sobie abyśmy mogły powiedzieć wkrótce, że kocham poniedziałki!!
                • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 12:46
                  oj ja chyba nie wytrzymam do poniedziału - i zrobie dziś po
                  pracy ............................... i pewnie jeszcze bardziej sie zdołuje na
                  weekend wink
                  • kateb007 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 12:58
                    No ja się skusiłam na teścik wczoraj - 11 dni po owu, i się zawiodłam. Teraz
                    sobie mówię, że już więcej nie zatestuję przed terminem @. Ale co będzie to
                    czas pokaże. Nie ma co się zażekać smile)
              • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 12:48
                no to mozemy sobie podac rece
                tez mam bole jak na @ tylko lzejsze, bialy sluz a szyjka-ani miekka ani twarda,
                hmmm. o mdlosciach natomiast nie ma mowy, za to bola mnie dziasla
                a, no i oczywiscie @ nie ma
                ktory to Twoj dc i ile u Ciebie trwaja?
                • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 13:00
                  Cylk trwa 31 dni. (mam dość regularne, w granichach +/- 1 dzień)Dziś 28dc.
                  Temperatura utrzymuje się w granicach 37 - 37,2*C. Nigdy nie miałam tak
                  podwyższonej pod koniec cyklu. Piersi urosły mi conajmniej o jeden numer. Bolą
                  strasznie...
                  A jak u Ciebie? Kiedy masz "termin" @?

• ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 13:13
                    to moj 31 dc przy cyklach 30 dniowych-raczej regularnych,
                    wiec @ sie juz delikatnie spoznia a te objawy o ktorych pisalam
                    to mam juz od okolo pieciu dni
                    tempki nie mierze bo cos zawsze mi sie zapominalo
                    wiec zaprzestalam w tym cyklu
                    piersi wrazliwe ale nie bardziej niz przed @
                    jak @ sie nie przyplacze zamierzam testowac dopiero w niedziele moze w pn
                    bo strasznie sie boje jednej krechy
                    • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 13:28
                      Rówiez boję się jednej kreski. Już nie wiem co mam zrobić. Poczekać do
                      poniedziałku? Do tej pory jajko zniosę...
                      Odezwii sie jak już bedziesz wiedziała co i jak smile
                      Trzymam kciuki!!!
                      Pozdrawiam!
                      Ola
                      • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 14:03
                        oczywiscie olu ze sie odezwe co i jak z tescikiem
                        najwczesniej w niedziele (nie wiem jak wytrzymam do tej pory)
                        trzymam mocno kciuki za nas obie
                        pozdrawiam
                        alla
                        • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 10.07.05, 09:52
                          zrobiłam dziś test: kreska kontrolna gruba i dobrze widoczna,
                          testowa bledziusieńka, ledwo widoczna, ale jest.
                          myślałam, że dzisiaj wszystko sie wyjaśni: albo zaszłam albo nie
                          a tu masz, ehh
                          podobno te słabe kreseczki mogą stać się grubsze przy kolejnym teście
                          zrobionym po kilku dniach, albo... szkoda gadać
                          i znowu nic nie wiem
                          • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 10.07.05, 10:04
                            ally - no to trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!! podobno te jasne kreski zwiastują
                            ciąże. Jeżeli oczywiście dobrze ją widzisz - bo ja to chyba w pierwszym dniu
                            miałam "urojoną" kreskesmile
                            • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 10.07.05, 10:31
                              dziekuję ivonn,
                              tę kreskę dobrze widzę ale jest dość blada, bledziutka.
                              Poki co jeszcze sie nie cieszę za bardzo choć iskierka nadziei jest.
                              pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie
                              • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 11.07.05, 11:00
                                Ally, 3mam kciuki, aby za kilka dni pojawiła się druga grubasna kreska!!!
                                Dziś mój termin @, a nie mam jej. Zrobiłam test. Negatywny sad Tak więc jestem
                                już negatynie nastwiona. Niech sie dzieje co chce sad
                                Pozdrawiam!
                                3mam kciuki!!!
                                Ola
                                • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 11.07.05, 11:34
                                  olu, nic sie nie martw, jeszcze wszystko jest mozliwe
                                  ja testowalam 3 dni po terminie @ i kreseczka ledwo widoczna z porannego moczu
                                  wiec gdybym zrobila to 3 dni wczesniej pewnie bylaby tez tylko jedna
                                  u mnie @ nadal nie ma-34 dc
                                  trzymam kciukasy i wierzę że uda się nam obu.
                                  pozdrawiam
                                  • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 11.07.05, 11:36
                                    ally - a kiedy robiłas ostatni test - widziałas już dwie grube krechy ?????
                                    • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 11.07.05, 11:43
                                      zamierzam zrobić dopiero w środę quicka bo po tej ostatniej bledziutkiej
                                      kreseczce doszłam do wniosku że poczekam spokojnie parę dni
                                      eh, co ma byc to bedzie, ważne ze @ nie ma
                                      w koncu kazdej z nas kiedys sie uda-wierze w to
                                  • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 11.07.05, 13:02
                                    Temperaturke mam dość wysoką 36,9 i wyżej- szyjka jest wysoko i miekka, więc
                                    jakby nie zapowiada sie na okres. Ale ten test... sad Jesli nie pojawi sie @ to
                                    kiedy mam spróbowac ponownie zatestować?
                                    Jakos trudno mi uwierzyć, że mogło sie udać.
                                    Pozdrawiam!
                                    • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 11.07.05, 13:14
                                      Ola - ja w piątek powinnam dostać @. Jeżeli do jutra nie dostanę to robię test
                                      jutro rano - zobaczymy co pokażę - też trudno mi uwierzyć, ze mogło się udać.
                                      Przecież już opłakałam piątkową porażkę ..........
                                      Trzymam kciuki za nas ............
                                    • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 11.07.05, 13:27
                                      ja nie mierze temperatury bo podobno liczy sie to ze ma byc
                                      podwyzszona w stosunku do pierwszej fazy cyklu a nie mierzylam od poczatku
                                      szyjka miekka ale raczej nisko i dodatkowo bialy sluz, hmm
                                      proponuje abys odczekala min. do srody, czwartku z testem
                                      no i kup quicka bo ponoc najgrubsze krechy dajesmile))
                                      • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 11.07.05, 15:38
                                        Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Cieszę się, że jestescie. Sama to bym chyba
                                        oszalała. Nie moge sobie miejsca znaleść. Byłam przed chwilą w sklepie, zrobiłam
                                        zapas podpasek. (tak na wszelki wypadek) Chociaz licze, że przeleżą 9 miesięcy tongue_out
                                        Ally, rówiez mam biały śluz, nawet dość gęsty. Cały czas czuje brzusio. Pobolewa
                                        mnie, tak delikatnie.
                                        Mam nadzieję, że Nam wszystkim sie powiedzie!!!
                                        Ola
                                        • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 11.07.05, 16:01
                                          olusiu - ja dziś naczytałam się przez cały dzień ( chyba uzależniłam sie od
                                          tego forum)że wiele dziewczyn robiąc test w dniu spodziewanej @ miały wynik
                                          negatywny. A robiąc ponowny test po kilku dniach spóznienia już zobaczyły II
                                          tłuste krechy. U mnie nadal brak @ i tak się nakręciłam ze szok - po pracy
                                          poszukam testu quick vue ( podobno najlepszy) i jeżeli do jutra rana nic się
                                          nie zadzieje robię test.
                                          • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 11.07.05, 19:32
                                            Ivonn, mam nadzieję, że jutro pochwalisz sie nam pozytywnym testem!!! Życzę i
                                            tego z całego serca!!!
                                            Jeśli jutro nie dostane okresu to polecę kupić Quick vue smile Więc za mnie też
                                            trzymaj kciuki tongue_out Troche poprawił mi się humor po tym co napisałaś.
                                            • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 11.07.05, 23:14
                                              dziewczyny! ja w takim razie nie moge sie juz doczekac jutra
                                              aby przeczytac od Was te wspaniale wiesci o dwoch kreseczkach.
                                              no bo pochwalicie się chybasmile))?
                                              dzisiaj bylam juz bliska kupienia testu ale okazalo sie ze quicka nie maja
                                              w aptece kolo mnie bo gdyby mieli to bym juz jutro testowala
                                              a tak kupie jutro zrobie z srode
                                              • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 12.07.05, 09:02
                                                cześć dziewczyny !
                                                niestety nie tym razem dane mi było pochwalić się II kreskami. @ nadal brak,
                                                rano test guick vue i tylko jedna samotna krecha. Nie mam juz nadzieji, nie
                                                czekam na cud, teraz to tylko czekam na wizyte u gina w przyszłym tygodniu.
                                                Ola a co u Ciebie ? pozytywny ??????????? oby .............
                                                • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 12.07.05, 09:24
                                                  Ja nie testowałam smile Dziś temperaturka troche spadła i chyba jednak czekam na
                                                  @. Już 9:20 a jej jeszcze nie ma tongue_out (odpukać). Tak więc jak nie dostane do jutra
                                                  powtarzam test. Chociaż coś mi mówi, że nie bedzie trzeba. (mam nadzieję, że
                                                  odzywa sie tylko pesymistyczna strona mojego charakteru, a nie zdolność
                                                  przewidywania tongue_out)
                                                  Tak więc jutro trzymam kciuki za Ally!!!
                                                  Ivonn, kiedyś czytałam, że dziewczynie nie wychodziły testy nawet w trzecim
                                                  miesiącu. Dowiedziała się o ciąży. jak poszła do ginekologa, bo nie miała
                                                  okresu. Wszystko jest możliwe!!!
                                                  Pozdrawiam!
                                                  Ola
                                                  • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 12.07.05, 09:29
                                                    Olusiu - dzięki za słowa otuchy - ale ja po prostu nie wierzę w taką
                                                    ewentualność. Wierzyłam do dziś ze moze jednak jestem w ciaży a ten piątkowy
                                                    test był za wcześnie. Dziś rozwiały się wszystkie moje możliwosci. Tym bardziej
                                                    ze w tym cyklu DZIWNIE jakoś było z owulacją - zawsze ok. 16-17 dnia miałam
                                                    piękne II kreski a tym razem od 16 była tylko ledwo widoczna kreska testowa po
                                                    czym 19 wyszła tylko jedna krecha. Potem już nie testowałam bo skoczyły mi się
                                                    testy. I coś czuje że musze sie zbadać bo coś zaczęło chyba szfankować.
                                                  • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 12.07.05, 11:36
                                                    Ivonn, a może bedzie tak jak u Lilki smile Za kilka dni pochwalisz sie, że jednak
                                                    sie udało. Najważniejsze, że nie ma okresu!!!
                                                    Ally, juz zaciążona, może nas zarazi fluidkami smile))
                                                    Czuję, że jednak mi nie wyszło, ale mam pozytywne nastawienie, jeśli chodzi o
                                                    inne starające się!!!
                                                    Zaskocz mnie miło!!!
                                                    Pozdrawiam!
                                                    Ola
                                                  • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 12.07.05, 11:41
                                                    olusiu - ale szalone sa te dni w moim życiu. W piatek negatyw - i morze łez.
                                                    Pogodziłam się już po czym do poniedziałku nie przyszła @ i kolejny test -
                                                    negatyw - utraciłam ostatnią nadzieję. A dziś czytam ze wszystko jeszcze
                                                    możliwe. ZARAZ ZWARIUJE !!!!!!!!!!!!!
                                                  • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 12.07.05, 11:54
                                                    Tez troche wariuje. Powinnam się zbierać, bo musze lecieć do Wawy, a jak tak tu
                                                    siedze przed komputerkiem i czytam...
                                                    Ivonn, a może leć zrobic betę. Bedziesz wiedziała, co i jak. Ja spodziewam sie
                                                    dziś najpóźniej okresu, więc nie mam po co iść- jeszcze smile
                                                    Mam nadzieję, że sie nie pojawi... Boje się!!!
                                                  • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 12.07.05, 12:00
                                                    olusiu - tak sie nakręciłąm ze szok, już chyba o niczym innym nie
                                                    myślę................ ale poczekam, nie będe robić bety. Zresztą martwi mnie
                                                    trochę ta moja dziwna owulacja - przez to mogło wogóle nic nie wyjsć
                                                  • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 12.07.05, 12:17
                                                    Ale z jakiego (innego) powodu zatrzymała Ci sie miesiaczka?? Ivonn, musiało
                                                    wyjść smile) Zdażały Ci sie takie przesuniecia? Ja miałam co do dnia, lub nawet
                                                    wcześniej. W ciągu pół roku cylke zmniejszyły mi się z 35dc do 30. Okres
                                                    dostawałam zawsze w rano, do półudnia. Juz jest po, więc tongue_out , nastepny dzień na
                                                    moją korzyść.
                                                    Ja musze wkoncu sie odkleic od komputerka smile Chociaz na chwile zapomniec. Wtedy
                                                    nie bede się tak denerwować!
                                                    Napewno wpadnę wieczorkiem! Napiszę czy @ przyszła.
                                                    Miłedo dnia!!!
                                                  • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 12.07.05, 12:27
                                                    oluś - mi się wydaje że po prostu w tym cyklu nie było owulacji. A cykle miałam
                                                    29-30 dniowe tylko przedostatni był 33 dniowy. Więc raz już takie małe
                                                    opóżnienie było. Tylko ze zawsze na jakieś dwa dni przed @ miałam leciutkie
                                                    plamienia i wtedy juz zawsze małpa przychodziła. A teraz nic - czysciutko smile
                                                  • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 12.07.05, 14:35
                                                    a jakże! wysyłam mase fluidkow do Was drogie dziewczyny!
                                                    trzymam mocno kciuki!
                                                  • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 12.07.05, 20:42
                                                    Dziewczyny, @ nadal nie ma. Leci mi za to gesty śluz. Jakby białe nitki...
                                                    Podróz mnie wymęczyła. Bolał mnie brzuch, jakbym miała dostać okres, lub jakbym
                                                    juz go miała. Troche sie zdenerwowałam. Zaliczyłam wszystkie tolatety jakie
                                                    znalazła. Ciągle sprawdzałam, czy sie nie zaczą tongue_out kupiłam Quick vue. Poczekam z
                                                    nim do czwartku lub piatku.
                                                    Czuje się taka nagazowana. Nie piję gazowanego, jednak ciągle mi sie odbija smile
                                                    Brzuch mam taki nadenty.
                                                    Ally, napisz szczególowo co czujesz. Razem z Ivonn poduszukujemy sie objawów tongue_out
                                                    Pozdrawiam!
                                                    Ola
                                                  • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 12.07.05, 11:24
                                                    udało mi się! jestem w ciąży!
                                                    aż ogłosilam to wszem i wobec na forumsmile))
                                                  • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 12.07.05, 11:30
                                                    Ally23 gratulację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    o rany - az płakac mi się chce z Twojej radości, ale z drugiej strony tym
                                                    bardziej mi smutno że razem trwałyśmy na tym wątku i Tobie się udało a mi
                                                    nie ............ chyba nie bo nadal brak @
                                                    Ale jeszcze raz wielgaśne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 12.07.05, 11:50
                                                    ivonn, dziekuje,
                                                    poki nie ma @ jest nadzieja, przeczytaj post lilki27 ktorej pozytywny test
                                                    wyszedl dopiero w 40 dc
                                                    jesli jednak sie tym razem nie udalo to lato dopiero sie zaczelo a to
                                                    podobno swietny okres na zafasolkowanie
                                                    moja rada: nie stresowac sie i zdac sie na los
                                                    to pierwszy cykl w ktorym zarzucilam cale to mierzenie, obliczanie, regularne
                                                    milowanie-a jedynie tylko wtedy kiedy mielismy ochote i sa efekty
                                                    no i pierwszy cykl w ktorym bylam pewna ze nie zaszlam
                                                    skoro wiec masz takie obawy ze jednak nie zaszlas to moze akurat?
                                                    pozdrawiam i czekam niecierpliwie na dobre wiesci od Ciebie
                                                  • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 13.07.05, 08:42
                                                    Dziewczyny, strasznie mi przykro, ale dziś dostałam okres. Jest mi potwornie
                                                    smutno. A z drugiej strony lżej, bo wiem na czym stoje, bez niepewności. Jesli
                                                    nie uda mi sie w tym cylku, będę musiała wstrzymać sie na dwa miesiące, bo
                                                    urodziłabym na samą sesje. A nie moge sobie pozwolic na zawalenie egzaminów...
                                                    Ivonn, trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!
                                                    Pozdrawiam!
                                                    Ola
                                                  • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 13.07.05, 09:11
                                                    hej olusiu - strasznie mi przykro. Ale głowa do góry.
                                                    Ja nadal nie mam @. W nocy miałam jakies sny o testach, dzieciach ( to już
                                                    chyba nienormalne). Nie mam żadnych objawów na @, dziś znowu miałam wrażenie ze
                                                    to już się zaczęło, czułam jakby coś poleciało. A tu nic, majteczki też suche.
                                                    No i z ciekawości jeszcze zmierzyłam sobie temperature dopochwowo ale parę
                                                    minut po wstaniu z łózka i było 37,2 a przed wyjsciem do pracy jeszcze raz
                                                    zmierzyłam i już wzrosła do 37,5. Nie mierzyłam niestety nigdy wcześniej
                                                    temperatury wiec nie wiem nawet jak ją zinterpretowac i czy ona coś "wróży" ???
                                                    Może się orientujecie w tym temacie ????
                                                  • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 13.07.05, 09:19
                                                    A jak myślisz, o czym świadczy podwyższona temperatura?? O Ciąży!!! Pilnuj
                                                    jej!!! Mam nadzieję, że nie spadnie!!! Ivonn, mam nadzieje, że sie uda. Mierz
                                                    codziennie, a bedziesz wiedziała kiedy dostaniesz, okresu (jesli dostaniesz w
                                                    ciagu tylko 9 miesięcy!!!).
                                                    Wielki buziak!!!
                                                  • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 13.07.05, 09:26
                                                    Oluś - czyli jak by spadła temperatura to znaczy że małpa przyjdzie ????
                                                    A wierzę coraz bardziej że nie przyjdzie - wczoraj tyle Was oznajmiło radosną
                                                    nowinę. Tak bardzo bym chciała .................... wiesz dziwne jest tez to ze
                                                    teściow apo raz pierwszy od dwóch lat zapytała męża czy staramy się w końcu o
                                                    dziecko bo ona czuje ze ja jestem w ciaży .......... moze kobieca intuicja też
                                                    coś jej podpowiada ????
                                                  • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 13.07.05, 09:38
                                                    olu, tak mi przykro, ale pamietaj ze co sie odwlecze to nie uciecze
                                                    i lipiec bedzie jeszcze Twoj!
                                                    nowy cykl-nowa szansa. skoro nie bylo ciazy wazne ze @ juz przyszla i
                                                    niedlugo mozesz zaczac starac sie na nowo. i pamietaj ze najlatwiej jest
                                                    zajsc wtedy kiedy sie za bardzo o tym nie mysli.
                                                  • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 13.07.05, 09:52
                                                    Ally, jesli nie zajdę w ciążę teraz, bedę musiał przerwac na dwa miesiące. Nie
                                                    moge urodzic maj-czerwieć, bo mam egzaminy. I to dość ciężkie. Nie poradziłabym
                                                    sobie.
                                                    Ciężko jest nie myśleć o dziecku, jak tak bardzo Go sie chce. Powinnam przestac
                                                    szalec i chyba tak zrobie...
                                                    Mam nadzieję, że bedziesz nam zdawac relacje, co to wielkości brzuszka smile
                                                  • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 13.07.05, 10:06
                                                    rozumiem to, ze nie chcialabys rodzic w maju lub czerwcu ze wzgledu na sesje
                                                    zatem staranka musialyby sie zaczac dopiero w pazdzierniku. jednak nie ma co
                                                    sie martwic na zapas-przeciez w tym cyklu moze sie udac i problem zniknie a
                                                    nawet jesli sie nie uda (odpukac) to 2 m-ce odpoczynku moga Ci wyjsc tylko na
                                                    dobre, pojedziesz sobie na wakacje i bedziesz szalec a tak w ciazy byloby to
                                                    niemozliwe, czas na pewno szybko zleci. ale to tylko teoria, bo Ty
                                                    zafasolkujesz w tym cyklu, prawda?
                                                    co do mnie to zaraz mam wizyte u gina.dam znac co i jak kiedy wroce
                                                    jesli juz bedzie w stanie cos tam zobaczycsmile
                                                    moje dzieciatko urodzi sie w marcu
                                                  • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 13.07.05, 10:48
                                                    wlasnie wrocilam od gina
                                                    macica jest bardzo powiekszona i wskazuje na ciaze starsza niz jest
                                                    faktycznie bo echa zarodka jeszcze nie ma.
                                                    mam sie nie martic i przyjsc za 2 tyg.
                                                    no to czekam...
                                                  • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 13.07.05, 10:53
                                                    Ale fajnie!!! Ally bedziesz miała dzidziusia!!! A może bedzies miała bliźniaki,
                                                    dlatego macica jest bardzo powiekszona tongue_out
                                                    Pisz nam na bierzaco jak sie czujeszsmile
                                                    Sciskam Was mocno!
                                                  • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 13.07.05, 11:04
                                                    qrcze, to samo sobie pomyslalam i od razu zadzwonilam do meza
                                                    z tą moja teoriąsmile
                                                    nic to, biore i blizniaki, za jednym razem dwojkasmile
                                                    zalezy mi tylko na zdrowiu maluszka/maluszkowsmile
                                                  • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 13.07.05, 09:46
                                                    Cos musi w tym byc. Moja mama na taka intuicję. Na odległość wyczuje u kobiety
                                                    ciążę. Kobieta w ciąży ma inny wyraz twarzy. Nawet jesli o ciązy jeszcze nie wie.
                                                    Jesli chodzi o temperaturkę. Mi zacze przed okresem spada 2-3 kreski. To musi
                                                    być To!!!
    • mala781 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 11:32
      jestem jestem ...@ nie ma 27 dc. objawów na też nie ma...nic nie wiem i nie
      rozumiem...przeznam się szczerze że testów się tak strasznie boję że nie
      wiem...ale pewnie mój M. postara się o jakiś i na pewno w poniedziałek dam znać
      co i jak...pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki...
      • agabilinska2 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 11:54
        no to dziewczynki trzymam kciuczki za was i czekam na wieści powodzonka!
        ja tez miałam słabitenienka kreseczke i za drugim arzem wyraxniejsząsmile bedzie
        ok! całuski
      • kateb007 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 12:38
        Ja też nie mam żadnych objawów ani na @ ani na (*) dlatego w ogóle nie wiem co
        myśleć. Jestem skołowana totalnie i niecierpliwa tyż. Oby do poniedziałku.
        • wikied Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 13:12
          Wiecie co Wam powiem... Jeśli dotanę @ w poniedziałek znaczyć będzie, ze mam
          ciąże urojoną. Brzuch boli,cycki jakieś duże i tempka w granich 37 więc w sumie
          objawy książkowe ale nie robię sobie nadziei tyle razy się zawiodłamsad
    • szpetna_kazia Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 13:34
      ivonn3 przeczytaj (do konca) moj post pt. Czy moge sie jeszcze ludzic? smile))))
      • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 13:47
        szpetna_kaziu ( niezły nick) - czytałam to już rano i nabrałam dzięki temu
        większej nadzieji .......... Tobie się udało to moze i mi też ...........
        Pozdrawiam
        • ewik241 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 16:33
          ivonn3 Ja niestety odpadamsad zrobiłam test wczoraj i oczywiście jedna krecha :
          ( jutro czas na @ i objawy jej są więc dzis muszę odreagowac smile
          • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 17:02
            Ewciu - i ja odpadam. Zrobiłam teraz znowu test. I nic - nawet tego cienia co
            niby rano widziałam buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale @ jeszcze nie ma
            • misia_7 dziewczyny 08.07.05, 17:10
              dopóki nie ma @, jest nadzieja, testy też czasem kłamią... ktoś jeszcze
              testuje w poniedziałek?
              • ewik241 Re: dziewczyny 08.07.05, 18:27
                misia_7 nie nie nie smile albo jest kreska albo jej nie masmile a jak nie ma dzis to
                i jutro nie będziesmile a Ty Misiu na jakim jestes "etapie"?smile
                • misia_7 Re: dziewczyny 08.07.05, 18:45
                  ewik241
                  powinnam testować w przyszły czwartek( termin @ 14.07), ale spróbuję chybajuż w
                  poniedziałek. Tylko, że martwi mnie brak objawów. Pewnie sama wiesz jak to jest
                  jak sie nie można doczekać wink
                  a u Ciebie kiedy był termin @?
                  • ewik241 Re: dziewczyny 08.07.05, 18:51
                    misia_7 jutro jest termin małpiszona smile temp mam 36,8 przed owulacją zawsze
                    36,4 ale to i tak chyba jest zbyt niska na bejbinke więc wszyyystko mi mówi ze
                    małpiszonek mnie lubi i musi mnie przywitacsmile bylam u pani gin. 16 dnia cyklu i
                    widziala pęcherzyk 20 mm i powiedziala uśmiechając sie ze to juz po owulacji smile
                    i czulam ze byla bejbinka na 100% ale ktoregos dnia w nocy taki mialam bol
                    brzucha ze ryczalam z bólu i wtedy chyba cos nie zahaczyło sad tak sobie
                    dorobiłam ideologie smile
                    • misia_7 Re: dziewczyny 08.07.05, 19:09
                      widzisz, bejbiki czasem zaczepiają , a czasem nie mogą i nic na to nie
                      poradzimy.. ale jeśli chodzi o Twoją tempkę, to wcale nie jest zła, skoro aż o
                      4 krechy wyższa od temp. fazy niższej.
                      trzymam kciuki, zeby Cie @ nie dopadła wink
            • ewik241 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 08.07.05, 18:36
              ivonn3 Nic się nie martw co ma być to będzie a myślę ze w następnym cylku
              BĘDZIE ZE AZ BĘDZIE smile ZOBACZYCIEsmile YHY
              • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 09.07.05, 10:09
                ewciu - @ nadal nie ma. Ale już się nie łudze - teraz się pewnie specjalnie
                spóni żeby bardziej mnie dobić - dziś rano wylałam morze łez. Mąż twierdzi ze
                mój główny problem to zbyt duza chęć, wieczne rozmyslania ............... eee
                łatwo powiedzieć.Faceci chyba podchodzą mniej emocjonalnie .............
                • ewik241 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 09.07.05, 13:36
                  ivonn3 u mnie dzis termin @ narazie nie widac ale będzie jutro na 100% bo czuje
                  smile moj kochany męzczyzna był po ciuszki w Niemczech i tak bardzo mu chcialam
                  wyslac smsa zeby kupił malusie Pumki smile ale niestety nie tym razemsad tez wczoraj
                  ryczalam jak dziecko smile ale dzis juz lepiejsmile TRZYMAM KCIUKASY ZA CIEBIE!!!!!!!!
                • ewik241 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 09.07.05, 14:38
                  ivonn3 U MNIE JUZ JEST MAŁPISZON!!!Buziaki i trzymam kciuki smile
                  • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 09.07.05, 22:19
                    Ewciu - u mnie nadal nic. Ale mam wrażenie jakby już się zaczęła, czuje dużą
                    wilgotność - no zobaczymy ile mnie jeszcze podenerwuje i się spózni ...........
                    dam znak co i jak
                    • olciablue Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 10.07.05, 08:40
                      OJ, czytam czytam Was juz od 7 lipca,i jakbym siebie widziala sprzed miesiaca.
                      Dlatego tym mocniej trzyymam za Was wszystkkie kciuki. I prosze , pamietajcie
                      (choc tak trudnio byc cierpliwym), ze jakby cos, to wszystko przed nami. ja
                      wprawdzie nie testuje, tylko dopiero czekam na przytulanko, ale trzymam
                      kciukasy za Was. Pozdrawwiam ciepluko.Ola
                      • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 10.07.05, 09:28
                        Olcia - dzięki za kciukasy. Ja nadal nie mam @, test negatywny ale gdzies
                        wyczytałam że dopóki nie ma @ to jest nadzieja. Mój mąz wczoraj powiedział że
                        cuda się też przecież zdarzają ................ i ja czekam właśnie na ten cud.
                        Pozdrowionka
                        • misia_7 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 10.07.05, 11:50
                          trzymam kciuki ivonn3, kiedy ostatnio robiłaś test? dziś??
                          • olciablue No i? 10.07.05, 23:43
                            No wlasnie, napisz cos, jak tam????
                            • ivonn3 Re: No i? 11.07.05, 09:20
                              Hej dziewczynki,

dotrwałam do dziś bez @ smile))). Termin spodziewanej @ był w piątek i wtedy
                              robiłam test rano i wieczorem - niestetyu obydwa negatywne. I już sie
                              pogodziłam z mysla ze sie nie udało a tu znowu pojawiła się iskierka nadzieji.
                              Może jeszcze nie wszystko stacaone ? o rany nie chce przezyc kolejnego
                              rozczarowania. W piątek i sobotę czułam dużą wilgotność a wczoraj i dziś to już
                              zupełenie nic - zero objawów zbliżającej się @. Co o tym myślicie ????
                              • mala781 Re: No i? 11.07.05, 11:17
                                No i ja dostałam @ w sobotę wieczorem...Iwonko trzymam kciuki za Ciebie...ja
                                czakam na kolejny cykl...pozdrawiam....
                                • ivonn3 Re: No i? 11.07.05, 11:24
                                  mala 781 - chyba już wszytskie odpadłyście - dlaczego tylko ja jestem poddana
                                  takiej próbie wytrzymałości psychicznej i nerwowej .................. ????
                                  Ale silna jestem i czekam ................. ale napewno nie na @ smile))
                                  • wikied Re: No i? 11.07.05, 12:04
                                    Nie zostałaś sama ja też czekam ale jakoś już nie wierzę,że teraz się udasadDziś
                                    powinnam dostać @
                                    • ivonn3 Re: No i? 11.07.05, 12:15
                                      wikied - a jak z Twoimi objawami " ksiązkowymi" - nadal są ???? A robiłas
                                      teścik ????
                                      • wikied Re: No i? 11.07.05, 12:32
                                        Nie robiłam teściku sad(Właściwie boję się go zrobić bo to już 9 cykl starań i
                                        ciągle nic sad( a poza tym dziś mam doła ....
                                      • wikied Re: No i? 11.07.05, 12:45
                                        Ivonn jaka u Ciebie tempka? Mnie zdołowała bo dziś spadła z 36,9 na 36,6 więc
                                        chyba nic z tegosad(
                                        • ivonn3 Re: No i? 11.07.05, 12:48
                                          wikied - nie mierzyłam nigdy temepratury. @ nadal nie ma ufff
                                          • wikied Re: No i? 11.07.05, 13:05
                                            To trzymam kciuki za nas obiesmile)
                                            • mia80 Co u was dziewczyny??? 13.07.05, 11:53
                                              Sama czekam na testowanko do wtorku, a jak wasze sprawy? Mam nadzieję, że bocian
                                              u was już jest???
                                              • wikied Re: Co u was dziewczyny??? 13.07.05, 12:00
                                                Niestety dostałam dziś @ No cóż trochę rano pobeczałam a teraz trzeba
                                                przygotowywać sie do nastęopnego staranka pewnie wypadnie gdzieś na plaży bo
                                                wyjeżdżamy za 2 tyg smile
                                                • ivonn3 Re: wiked - trzymaj się !!! 13.07.05, 12:16
                                                  wiked - główka do góry, wytrzyj łezki i zbieraj siły na nastepny cykl. U mnie
                                                  nadal @. jeżeli przyjdzie ( oby nie ...) w nastepnym cyklu tez będziemy razem
                                                  sie wspierać.
                                                  Moja tempka jakas wysoka 37,5 - ale tylko dziś raz mierzyłam z ciekawości - nie
                                                  mam wiec żadnego odniesienia
                                                  • wikied Re: wiked - trzymaj się !!! 13.07.05, 12:45
                                                    Mocno trzymam kciuki za Ciebie smile)) bo tempkę masz baaaaardzo obiecującą
                                                  • ivonn3 Re: wiked - trzymaj się !!! 13.07.05, 12:52
                                                    oj trzymaj, trzymaj - bo mój organizm w tym cyklu wywija mi jakiś niezły numer.
                                                    Wszystko jest inaczej niz zwykle ...........
                                                  • mia80 Re: wiked - trzymaj się !!! 13.07.05, 13:20
                                                    Ja też coś czuję, że w tym cyklu nic z tego nie będzie. Objawy mam jak m-c temu,
                                                    niestety. Przestaję wierzyć, że i mnie się uda.
                                                  • wikied Re: wiked - trzymaj się !!! 13.07.05, 13:27
                                                    Póki nie masz @ bądż dobrej myśli smile)A może Tobie się uda w tym m-cu kto wiesmile)
                                                    a kiedy robisz teścik?
                                                  • mia80 Re: wiked - trzymaj się !!! 13.07.05, 13:40
                                                    We wtorek, ale już nie mogę się doczekać. doszukuję się wszystkich objawów i
                                                    wydaje mi się że je mam. ale w poprzednim cyklu było dokładnie to samo. Tak to
                                                    jest, że jak się bardzo chce to nie wychodzi.
                                                  • wikied Re: wiked - trzymaj się !!! 14.07.05, 08:28
                                                    Ivonn co tam u Ciebie? mam nadzieję,że dziś ujrzałaś dwie kreseczki
                                                  • ivonn3 Re: wiked - trzymaj się !!! 14.07.05, 08:55
                                                    hej wikied !!!
                                                    @ nadal brak ( hurrrrrrra), temperatura nadal ponad 37 stopni, ale ...........
                                                    testu nie robiłam. Jutro nad ranem wyjeżdzamy na weekend na Kaszuby pod
                                                    namioty, bardzo ciesze się tym wyjazdem i zrobienie kolejnego testu mogło by
                                                    tylko popsuć mój humorek. Jakoś zastopowałam teraz, co ma być to będzie a
                                                    teścik zrobię w poniedziałek jeżeli nic sie nie zadzieje a w środę polecę do
                                                    gina. Buziaczki i trzymac kciukasy !!!!
                                                  • wikied Re: wiked - trzymaj się !!! 14.07.05, 09:21
                                                    Kciukasy trzymam cały czassmile)To miłego weekendu jak wrócisz i zrobisz test
                                                    daj znaćsmile)My z kolei w weekend wyjeżdżamy do Zakopanego i mam nadzieję, że się
                                                    trochę opalę, koleżanki z pracy spalone na heban tylko ja się wyróżniam hehehe
                                                    ginek zabronił mi chodzić do solarium więc będę wylegiwać się na słoneczkusmile))
                                                    Pozdrawiam
                                                  • olutek_m Re: wiked - trzymaj się !!! 14.07.05, 09:36
                                                    Ivonn, ja też będę trzymała kciuki. Mam nadzieję, żę twoja teściowa ma nosa smile
                                                    Liczę, żę po powrocie pochwalisz się nam II kreskami smile
                                                    Dziś, jak weszłam na forum to odrazu wypatrywałam Twojego radosnego postu.
                                                    Poczekam do poniedziałku tongue_out
                                                    Pozdrawiam!
                                                    Ola
                                                  • ivonn3 Re: wiked - trzymaj się !!! 14.07.05, 09:49
                                                    Olusiu - w poniedziałek wszystko ( mam nadzieję) ze się w końcu wyjaśni a wtedy
                                                    nie sposób będzie przeoczyć mojego radosnego postu smile)))))))))))))
                                                    Pozdrowionka
                                                  • ally23 Re: wiked - trzymaj się !!! 14.07.05, 11:08
                                                    z tego wynika ze moze juz w trojke jedziecie na wczasy?
                                                    informuj koniecznie w poniedzialek!
                                                  • mia80 podziwam za cierpliwość 14.07.05, 11:14
                                                    Podziwiam, podziwiam za tę cierpliwość. Ja już się doczekać nie mogę na termin
                                                    mojej @, wtedy od razu pobiegnę po test.
                                                  • ivonn3 Re: podziwam za cierpliwość 14.07.05, 11:20
                                                    mia80 - sama jestem pod wrażeniem mojej cierpliwości - ale postanowiłam
                                                    wytrzymac do poniedziałku i koniec. Dwa przepłakane testy w ciągu tygodnia już
                                                    mi stanowczo wystarczą .......
                                                    A moze to faktycznie nasz pierwszy wyjazd we trójke .............
                                                  • mia80 Re: podziwam za cierpliwość 14.07.05, 11:59
                                                    Życzę wam tego i czekam na wiadomość smile
    • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 18.07.05, 07:16
      Ivonn!!! Czekałam niecierpiwie cały weekend tongue_out Udało się??
      Mam nadzieje, że tak!!!
      Pozdrawiam!
      Ola
      • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 18.07.05, 08:24
        ivonn, poprosimy o duzo dobrych wiadomosci
        na poczatek nowego dnia i tygodniasmile
        • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 18.07.05, 09:22
          Ally, jak się czujesz? Czujesz, że w twoim brzusiu jest maluszek? Masz jakieś
          "objawy"? Mam nadzieję, że w tym miesiącu dołączę do Ciebie smile
          • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 18.07.05, 10:36
            witaj olu,
            dziekuje ze pytasz, czuje sie naprawde dobrze
            z objawow tylko czasem cos mnie jakby ciagnie w dole brzucha
            piersi wrazliwe nadal, no i zaczely sie mdloscismile
            a niedawno cieszylam sie ze mnie jeszcze nie dopadly
            i wbrew potocznej nazwie u mnie pojawiaja sie przewanie po poludniu i trwaja
            do wieczora. dzieki temu w pracy jakos daje radesmile
            olu,
            w tym miesiacu dolaczysz do zafasolkowanych, a jakze!
            i bedziesz miala slicznego kwietniowego bobasa!
            • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 18.07.05, 11:11
              witam dziewczynyki !
              @ nadal brak PRZEPRASZAM WAS - ale nie zdązyłam zrobić testu. Wczoraj
              wróciliśmy póżno z Kaszub ( wyjazd był super choć była okropna burza w nocy a
              my spaliśmy pod namiotami), dziś rano nie miałam możliwości no i musze czekać
              do wieczora........... ale jakoś od powrotu nie mam humoru i mam wrażenie ze
              zaraz małpa przyjdzie. Ale Was przetrzymuje w niepewności, a siebie tym
              bardziej .................. kochane jesteście za cierpliwośc i doping.
              A więc czekamy do jutra na wieści - już będą na 100000000000000 %
              • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 18.07.05, 11:51
                Wiesz, jestem bardzo pozytywnie nastawiona. Tak jak twój dzisiejszy, jutrzejsy
                test tongue_out Tyle dni opóźnienia @ jest chyba niemożliwy. Tak więc ściskam kciuki!!!
                • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 18.07.05, 11:56
                  olusiu - dzięki za wsparcie. Nie mam mozliwości teraz a już bym z chęcią
                  zrobiła test bo mam jakies dziwne objawy tak jak na @. Ale nigdy nie miałam
                  takiego spóżnienia................ Wierzę ze musi się udać .........
                  • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 18.07.05, 13:20
                    tyle dni po terminie @ test powinien wyjsc pozytywny o kazdej porze dnia
                    ale oczywiscie czekamy do jutra cierpliwiesmile)
                    • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 18.07.05, 17:52
                      Hej,
                      chce mi się płakać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      @ spóznia sie już 10 dni. Przed chwilą zrobiłam test i znowu negatywny. Nie mam
                      już żadnych złudzeń- po prostu to już nie możliwe zeby być w ciązy. Jestem
                      załamana .....................
                      • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 18.07.05, 18:03
                        Ivonn, głowa do góry. Wszystko przed Tobą!!! Nie masz jeszcze okresu. A czasem
                        się zdarza, że testy nie wychodzą. Może powinnaś zrobić z porannego moczu?? Albo
                        poprostu pójść do ginekologa. Wtedy wiedziałabyś juz na 100% co i jak. Nie trać
                        nadzieji. Trzymaj się mocno!!!
                        Buziaki!!!
                        • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 18.07.05, 18:25
                          olusiu - własnie zapisałam się na wizytę na środę. Mierzyłam tez przed chwilą
                          temperature i nadal utrzymuje się na poziomie 37,5. Nie wierzę już w szanse.
                          Wiem, ze testy mogą wyjsć u niektórych dość póżno ( tak było niedawno u lilki).
                          Ale jej wyszło w 40 dc a u mnie już jest 43 dc i nadal nic. Brak mi juz łez i
                          sił ...............
                          • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 18.07.05, 19:57
                            Przy takiej temperaturze nie ma mowy o okresie. Wiesz, ja uważam, że jesteś w
                            ciąży. I nic mnie nie przekona, że nie. Chyba, że okres... A na @ sie nie
                            zapowiada smile Więc zamias płakać to się ciesz!!! Może powtórz jutro rano test.
                            Ale pod żadnym pozorem sie nie załamuj. Nie płacz, bo to źle wpływa na dzidzię
                            smile Uśmiechni sie!!!
                            Buziaczki!
                            • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 18.07.05, 20:00
                              Zmierz temperaturke rano zaraz po przebudzeniu, przed wstaniem z łożka. Wtedy
                              bedzie wiarygodna. W ciągu dnia tempka skacze do góry.
                              • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 19.07.05, 08:58
                                olusiu - dziękuje za pocieszenie i słowa wsparcia ale dziś rano wszystko się
                                wyjaśniło. Przyszła @ z takim opóżnieniem - zrobiła mnie wredna w balona. Ale
                                jutro i tak pójdę chyba do lekarza - może wybłagam w końcu badania.
                                No cóż - nie pozostaje mi nic innego jak z nadzieją oczekiwac kolejnej próby.
                                Dziękuje Wam dziewczyny za słowa otuchy na tym wątku.
                                • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 19.07.05, 09:06
                                  ivonn, wlasnie przeczytalam!
                                  tak mi przykro, zwlaszcza ze @ tyle sie spoznila pozostawiajac nadzieje.
                                  nie zalamuj sie, bo na kazda przyjdzie czas.
                                  ja staralam sie 6 miesiecy i oto jest moja fasolasmile
                                  takze bedzie dobrze, zobaczysz
                                • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 19.07.05, 10:02
                                  A ja już myślałam, że bedzie dzidzia sad W sumie aż trudno uwierzyć, bo wysoka
                                  temperatura, tyle czasu opóźnienia. Wrrr... wredna wstręciucha. Jaka złośliwość
                                  losu!
                                  Ale pociesze Cie tym, że bedziemy się wspierać w następnych staraniach. smile Nie
                                  jesteś sama smile
                                  Ściskam Cie mocno!
                                  • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 19.07.05, 10:45
                                    Fajnie olutek, ze bedziemy razem w sierpniu się wspierać. Ja w przyszłym
                                    tygodniu wyjeżdzam na tydzień w góry i potem w sierpniu od 8 też na tydzień nad
                                    morze. Mam nadzieję ze ten czas szybko mi zleci a starania powinny wypaść
                                    akurat w przerwie między wyjazdami smile - o ile oczywiscie znowu mój organizm nie
                                    zwariuje w tym cyklu.
                                    • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 19.07.05, 11:32
                                      Ja niestey mam już urlop za sobą sad Może uda mi się wyrwać z mężem na kilka dni
                                      na mazury. Ale nie napalam się zbytnio, bo to szczyt sezonu i nie wiem czy
                                      puszczą męża z pracy. Prędzej gdzieś we wrześniu. Ale cieszę się ciepełkiem
                                      mimo, że tylko przez okno.
                                      Mierz sobie codziennie rano temperaturkę, bedziesz wiedziała kiedy masz
                                      owulacje. Ciekawa jestem czy guajazyl działa na zwiększenie ilości śluzu. Może
                                      zacznę go pić? Próbowałaś??
                                      • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 19.07.05, 11:39
                                        nie olusiu - nic nie piłam. Tylko męża szprycuję od dwóch tygodni Macą -
                                        czytałam ze bardzo poprawia jakośc nasienia.Jutro mimo wszystko ide do lekarza -
                                        poproszę o skierowania na badania ( pewnie będą duze opory) i podpytam o jakies
                                        takie specyfiki to jutro po południu bym Ci wszystko opisała co się
                                        dowiedziałam. Nie wiem czy dobrze się doczytywałam w innych watkach że luteina
                                        pomaga w zajsciu w ciążę - coś wiesz na ten temat ???
                                        • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 19.07.05, 12:15
                                          Próbowałam, ale nic z tego nie wyszło. Brałam raz duphaston, raz luteinę. Miałam
                                          tylko bóle brzucha (od 17dc zaczełam brać 16), mdłośc, biust powiekszył mi się o
                                          rozmiar (nie mogłam spać na brzuchu z bólu).
                                          Badałaś progesteron i prolaktynę? Jakie robiłaś badania? Ja prolaktynę,
                                          progesteron, toksoplazmozę, różyczkę i cytomegalię. Wszystko w normie. Nie wiem
                                          czemu nam nie wyszło. Chyba z nerwów.
                                          • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 19.07.05, 12:34
                                            ola - to jestes dużżżżżżżo dalej niż ja - nie robiłam jeszcze żadnych badań.
                                            Cały czas łudziłam się że nie w tym miesiącu to moze w następnym - no ale ile
                                            można sie jeszcze łudzić ...........
                                            • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 19.07.05, 13:02
                                              Badania mam zrobione wszystkie tylko dlatego, że trafiłam na tanią przychodnię.
                                              W moim mieście te badania kosztowały by w sumie ok 600zł. A w Wawie zrobiłam za
                                              200. Różnica zniewalająca.
                                              Skąd jesteś? Ja jestem z Siedlec. To takie małe miasteczko na wschodzie, 90km od
                                              Warszawy smile
                                              • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 19.07.05, 13:07
                                                ola - Ja jestem z Piaseczna pod Warszawą - a gdzie robiłas te badania za 200
                                                zł ???
                                                • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 19.07.05, 13:28
                                                  Lecznica dla Ciebie na ul. Marszałkowskiej 18/3
                                                  Wyniki są następnego dnia. Mają strone internetową, rówież z cennikiem. Wydaje
                                                  mi się, że się opłaca tam pojechać. Rozpientości cenowe są niesamowite.
                                                  • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 20.07.05, 07:27
                                                    Ivonn, napisz co powiedział Ci ginekolog.
                                                    Pozdrawiam!
                                                • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 20.07.05, 08:41
                                                  ivonn, ja tez nie robilam zadnych badan przed, moj maz tez nie
                                                  postanowilam sobie, ze jesli przez pol roku nie zajde to zrobie
                                                  te badania-zwlaszcza hormony
                                                  ale los sam za mnie zdecydowal i po pol roku zaszlam w ciaze
                                                  a Ty? jak dlugo sie starasz?
                                                  • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 20.07.05, 08:49
                                                    ally - my staramy się już od stycznia więc już pół roku minęło. Dziś po
                                                    południu ide do lekarza po skierowania na badania. Niestety ja sobie tak samo
                                                    powiedziałam jak Ty ale los nie był dla mnie aż tak łaskawy. Mam nadzieję ze
                                                    mimo wszystko w lipcu się uda..................
                                                  • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 20.07.05, 09:04
                                                    pol roku to nie tak dlugo ale oczywiscie nie zaszkodzi zrobic badania
                                                    dobrze wiedziec co i jak w organizmie sie dzieje
                                                    choc czesto przyczyna jest blokada psychiczna a nie fizyczne dolegliwosci
                                                    trzymam kciuki za lipiec i polecam (latwo mowic) nie myslec o starankach
                                                    za duzo. mnie to pomoglosmile
                                                  • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 20.07.05, 09:10
                                                    wiem ze pół roku to nie długo - ale ja robiłam od 4 miesięcy testy owulacyjne
                                                    wiec wiedziałam kiedy są "te" najlepsze dni - więc skoro nie wychodzi w dalszym
                                                    ciągu to chyba jednak coś jest nie tak. Teraz mi sie @ spózniła 10 dni,
                                                    owulacji już nie wykrył test bo był tylko cień kreski testowej - więc coś się
                                                    chyba pokręciło.
                                                  • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 20.07.05, 10:12
                                                    Ja zrobiłam badania dlatego, żeby "coś" zrobić. Przyszybszyć starania, tak
                                                    szybko jak tylko się da. Jestem po operacji serduszka we wrześniu 2004, więc jak
                                                    tylko odstawiłam leki i uzyskałam zgodę kadriologa zaczełam starania smile
                                                    Chcialam mieć wcześniej niektóre badania, jak morfologia, potas, magnez, żelazo,
                                                    aby wykluczyć anemię. Zrobiłam progesteron i prolatkynę, chciałam sprawdzić czy
                                                    interwencja chirurgiczna nie zaburzyła cyklu. Nie mogłam iść na żywioł i
                                                    zaniechać, lub zaniedbać badań, bo skrzywdzilabym siebie i dziecko. Naszczęście
                                                    jest wszystko dobrze. Nie wiem czemu nam nie wychodzi... Męża nie przebadałam,
                                                    narazie nie zamierzam. Bierze witaminkę C, salfazin, kwas foliowy. Chyba jednak
                                                    to kwestia psychiczna, za bardzo chcemy sad
                                                  • ivonn3 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 20.07.05, 10:19
                                                    olusiu - ja tez mam przeczucia ze wszystko wyjdzie ok a cały problem tkwi w
                                                    psychice. Choć naprawde staram się nie podchodzić już do tego ze dziś trzeba bo
                                                    sa "te" dni. Ale .......... łatwo powiedzieć
                                                  • ally23 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 20.07.05, 10:46
                                                    no jasne, ciezko zapomniec ze sie ma akurat owulacjesmile
                                                    ale zwykle tak jest ze przed staraniami organizm chodził jak w zegarku
                                                    a gdy tylko zaczynamy obserwowac swoj cykl wypatrujac oznak plodnosci
                                                    wszystko sie przestawia i dziala nie tak- znam to az za dobrze

podobno nawet jesli uda sie dokladnie
                                                    wstrzelic w owu to i tak szanse na zaplodnienie sa 60% a nie 100%
                                                    a to przeciez tylko prawie pol na pol, zatem nie musi byc tak ze w organizmie
                                                    cos szwankuje dlatego nie zachodzi sie w ciaze
                                                  • olutek_m Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 20.07.05, 13:25
                                                    Dziewczyny, czy u Was rówież spadło ciśnienie? Zapowiadał się taki piękny dzień.
                                                    W ciągu chwili zachmurzyło się strasznie. Czuję się pijana... Jakbym mogła
                                                    poprostu bym padła na biurko i usneła. Ja już chcę do domku!!!
              • kateb007 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 18.07.05, 11:57
                Ja również trzymam za Ciebie kciuki Ivonn i czekam jutro na pozytywne wieści smile
                U mnie nowe strania pełną parą. Dziś 9 dc a owu powinna być ok 11 dc. Może
                wkońcu tym razem się uda???? Pozdrawiam.
                • ewik241 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 19.07.05, 12:45
                  kateb007 Witajsmile u mnie 10 dc starania są ze hohosmile tylko chyba cos nie jest
                  ok bo ja nigdy nie zauwazylam płodnego śluzu ,no ale zobaczymy smile trzymam
                  kciuki za nassmile
                  • kateb007 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 19.07.05, 14:23
                    Witaj Ewik!
                    To jedziemy na tym samym wózku smile U mnie też 10 dc i starania również w toku smile)
                    Kiedy powinnaś mieć owu?
                    • ewik241 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 19.07.05, 23:31
                      kateb007 cykle mam 28 dn. powiem ze nie wiem jak to u mnie jest z tą owulacją
                      bo tak jak pisalam wczesniej nie widze nigdy śluzu płodnego ,mam specjelny
                      termoter który juz mi wskazuje czerwone migające co znaczy ze trzeba się
                      staracsmile tyle ze mam prolaktyne po MTC 20 razy ponad norme sad wiec to pewnie
                      dlatego nie mam owulacji od następnego cyklu sprobuje z Bromergonem smile
                      • kateb007 Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 20.07.05, 12:34
                        My na razie staramy się 4 miesiące i ja dałam sobie granicę do 1 roku. Znam
                        conajmniej 2-3 dziweczyny które sarały się o swoje pociechy od 6-12 miesięcy. I
                        wszystko jest u nich w jak najlepszym porządku. Staram się nie panikować ale
                        jak po roku nic się nie wydarzy to idę z mężem na dokładny przegląd smile)
                        • wikied Do Ivonn 21.07.05, 14:51
                          Trzymaj się ivonn będziemy razem nadal się wspierać.. odebrałam wyniki
                          prolaktyny tragedia bardzo wysoka dzis idę do ginka...Myślę ,że zbicie PRL
                          trochę potrwa więc moje marzenia oddaliły się znaczniesad
                          • ivonn3 Re: Do Ivonn 21.07.05, 15:26
                            hejka

ja wczoraj była u lekarza. Oczywiście tak jak przypuszczałam badania tylko
                            płatne bo pół roku to jeszcze mieści się w normie. Ogolnie radziła po prostu
                            wyluzowac, mało mysleć, nie wyliczac kiedy, nie czekać czy przyjdzie czy nie @
                            bo to najbardziej blokuje. W syropki, ziółka itp radziła raczej za bardzo nie
                            wierzyć bo to wielkie naciąganie. Więc po wysłuchaniu tego wszystkiego
                            postanowiłam jeszcze odczekać ten miesiąc wakacyjny - wyjeżdzam dwa razy na
                            urlop, będe wypoczywac moze to jakoś wpłynie na poczęcie smile. Choć doczytałam
                            sie dziś tanich badań w W-wie i to mnie korci zeby jednak zrobić ...........
                            ale zobaczymy.
                            W każdym razie wikuś i olutek - razem musimy się trzymac w kolejnym cyklu !!!!
                            • olutek_m Re: Do Ivonn 22.07.05, 11:05
                              Ivonn, przeczytałam na głównym forum twojego posta. Jest mi bardzo przykro, że
                              tak się stało. Ale napewno uda Ci się zaciążyć przez trzy miesiące. Teraz
                              wyjeżdzasz na urlop, odpoczniesz, zregenerujesz siły, wrócisz i pochwalisz się,
                              że masz dwie kreski na teście!!!
                              Głowa do góry i szeroki uśmiech.
                              Buziaczki!
                              Ola
                              • ivonn3 Re: Do olutek_m 22.07.05, 11:13
                                Olusiu - gdyby nie ten urlop to chyba popadłabym w depresje. Wszystko ostatnio
                                układa się nie po mojej myśli - teraz jeszcze to zwolnienie sad((. Musze się
                                bardzo wyluzowac bo teraz, pod taką presją 3 miesięcy będzie mi pewnie
                                cholernie trudno zaciążyć. Ale nie trace ducha ........ szukam pracy bo jak się
                                nie uda no to trzeba się przestawić na inny tryb myslenia. Ale liczę że się
                                jednak uda .......................
                                • olutek_m Re: Do olutek_m 22.07.05, 11:25
                                  Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wyszło.
                                  Może przejdz się do jakiegoś prawnika, specjalisty prawa pracy i świadczeń
                                  ubezpieczeniowych. Spytaj się jak to wygląda. Lepiej się upewnić.
                                  • ivonn3 Re: Do olutek_m 22.07.05, 11:49
                                    dziś zadzwonie do PIP - moze tam sa jakies mądre głowy i mnie " oświecą".
                                    Pozdrowionka
                                    • ally23 Re: Do olutek_m 22.07.05, 18:28
                                      mnie rowniez jest bardzo przykro z tego powodu, ze pracodawca postawil
                                      Cie przed tak niepewnym jutremsad
                                      pamietaj jednak nie nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlosmile
                                      przeczytalam ze wyjezdzasz niedlugo na urlop-powiem Cie ze to dobrze wrozy bo ja zaciazylam zaraz jak wrocilam z urlopu, bylam wypoczeta i odstresowana, a tez staralam sie pol rokusmile
                                      uda sie, napewno!
                                      • olutek_m Re: Do olutek_m 29.07.05, 19:19
                                        Ally, Ivonn, co tam u Was słychać?
                                        Ally, byłaś juz na USG? Bedziesz miała bliźnieta smile ?
                                        Ivonn, pracujecie nad dzidzią?
                                        • ivonn3 Re: Do olutek_m 01.08.05, 09:33
                                          Witam po wspaniałym urlopie. W górach pogoda była rewelacyjna, tylko w jeden
                                          dzień padało. Teraz tydzień pracy i znowu urlopik - tym razem tydzień nad
                                          morzem smile))
                                          Olutek - oczywiście praca nad dzidzia idzie pełną parą, już nie wiem kiedy będa
                                          dni płodne po ostatnim " rozstrojeniu" organizmu, testy zamówiłam od Ewy ale
                                          nie doszły i w tym cyklu pewnie będzie wszystko na chybił trafił. Ogólnie
                                          jestem bardzo pozytywnie nastawiona po za tym ze każdy kto się dowiedział o
                                          moim wypowiedzeniu sugeruje zajśc w ciąże ( hmm tylko nikt nie wie że my
                                          próbujemy juz od stycznia)
                                          *** los się musi odmienić ***
                                          • olutek_m Re: Do olutek_m 01.08.05, 09:53
                                            Trzymam kciuki, aby Wam się powiodło smile
                                            My lekko odpusciliśmy. Męża bolały plecy. Teraz zaś mamy inne problemy. Przez
                                            upiorą burzę zalało nam garaż. Nasz biedny samochód chyba pójdzie na złom. Woda
                                            jest wszedzie. Mąż jest załamany. Nie satać nas teraz na nowy, a za tego
                                            ubezpieczyciel wiele nam nie zwróci.
                                            Jesteśmy troche przybici... sad
                                        • ally23 Re: Do olutek_m 01.08.05, 11:28
                                          witajcie dziewczyny!
                                          dlugo sie nie odzywalam bo we wtorek dostalam plamienia i trafilam
                                          do szpitala. dzisiaj mnie wypisali. plamien juz nie mam, dzidzia bedzie jedna (nie blizniakismile hehe, serduszko bije mocno ale niestety musze czekac jeszcze 2 tygodnie aby sie upewnic czy wszystko jest ok. denerwuje sie okropnie, choc wiem, ze powinnam zachowac spokoj dla dobra dzidzi.
                                          eh, znowu trzeba czekac
                                          • ivonn3 Re: Do ally23 01.08.05, 13:02
                                            Alusiu nie denerwuj sie za bardzo bo to szkodzi dzidzi - trzymam mocno kciukasy
                                            żeby wszystko było dobrze a Ty mocno trzymaj za mnie żebyśmy w przyszłym
                                            miesiacu miały już jeden wspólny temat do rozmów smile))
                                            • olutek_m Re: Do ally23 01.08.05, 13:59
                                              Ally, napewno wszystko bedzie dobrze. Teraz powinnaś, jak najczęsciej sie
                                              uśmiechać!!! Dzidzia czuje jaki masz humor.
                                              Pogłaszcz brzusio ode mnie.
                                              Ściskam Cie mocno!!! Główka do góry!!!!
                                          • ally23 Re: Do olutek_m 02.08.05, 17:19
                                            dzieki dziewczyny za mile slowa
                                            ostatnio odpoczywam od kompa smile dlatego rzadko sie odzywam
                                            oczywiscie, ze licze na Was w tym miesiacu, a jakze, i trzymam mocno kciuki
                                            i nie moge sie wprost doczekac kiedy bedziemy sie wymieniac informacjami
                                            o przebiegu ciazysmile
                                            pozdrawiam cieplutko
    • cn_tower Re: PROSZĘ CHOĆ O ISKIERKĘ NADZIEJI !!! 21.07.05, 22:59

abdnbsadfgn
      lilypie.com/days/060216/0/2/1/+10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka