juwil1 02.08.05, 16:28 Dziewczyny czy macie jakieś dziwne objawy?? Czy coś Was boli albo wrecz przeciwnie nie boli???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia_7 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 02.08.05, 17:03 No właśnie na razie głucha cisza i to mnie nie nastraja optymistycznie, ale pocieszam się , że dziś dopiero 5 dpo a co u Ciebie Juwil? Odpowiedz Link
juwil1 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 02.08.05, 17:26 cześć Misiu7 no właśnie u mnie też nic! troche mnie mdliło przy owulacji ale teraz już nie dziś troche jajniczek pokłuł, ale to dopiero 3 dzień po owu wiec zobaczymy co dalej... tak bardzo bym chciala...zaciążyć Odpowiedz Link
samanta25 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 02.08.05, 22:23 U mnie 4dpo i czasami boli mnie jajnik z którego miałam owulację Poza tym nic nowego ...... Czekam cierpliwie ******** 44 cykl starań i właśnie teraz będę w ciąży (testuję 13.08) ) www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
monik39 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 03.08.05, 22:24 Cześć dziewczyny. U mnie @powinna przyjść 8 sierpnia. Cały czas jednak mam nadzieję, że nie przyjdzie. Niedawno wróciłam z urlopu, który dodał mi sił do dalszej walki. Z drugiej zaś strony mogłam spokojnie się wyluzować i nie myśleć o staraniach z zegarkiem w ręku. Ostatnio jednak wstąpiła we mnie mała iskierka nadziei, kiedy to mój znajomy dowiedział się że wracając z urlopu zemdlałam w samolocie i zapytał mnie czy nie jestem w ciąży.Wątpię ale jakaś nadzieja we mnie jest.Pozdrawiam Odpowiedz Link
ivonn3 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 04.08.05, 10:00 hej ja testuje po 15.08 - obecnie jestem w trakcie starań. Ni doszukuje sie żadnych objawów, nie nakręcam się. Myślami jestem już na następnym urlopie - tym razem polskie morze od 07.08. Pozdrowionka Odpowiedz Link
monik39 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 04.08.05, 22:00 Masz rację-po co się nakręcać? Ale u mnie tak już jest- gdy zbliża się TEN czas mam malutką nadzieję że to może już koniec starań. Odpowiedz Link
misia_7 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 04.08.05, 22:19 a może jednak się którejś z nas uda? ) Odpowiedz Link
monik39 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 06.08.05, 23:24 BYłoby super... Odpowiedz Link
fiamma75 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 03.08.05, 08:30 Jestem z tych "nietestujących" @ spodziewam się 10-12.08. W sumie źle się czuję, jakiś PMS, mdłosci (pewnie od Duphastonu) Odpowiedz Link
olutek_m Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 03.08.05, 09:09 Jestem 8 dni po owu, wg. FF. Czuję jakbym miała cięższe piersi. W tym cylku nie brałam duphastonu, więc nie wiem od czego. Jak dotykam to mnie bolą. Poza tym nic nie czuje. Żadnych kłuć brzucha. Testuje 13-14 sierpnia. Odpowiedz Link
juwil1 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 03.08.05, 09:23 dziewczyny, dziś rano strasznie mnie bolał brzuch,tak choćby cos tam sie działo "innego" niż zwykle tzn. nigdy wcześniej po owu nie bolało mnie nic, no i jeszcze twardość piersi niewiem czy to może coś znaczyć?????? Mam glęboką nadzieję... ----- testuje 13 sierpnia Odpowiedz Link
olutek_m Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 03.08.05, 10:52 Juwil, a bierzesz luteinę, lub duphaston. Jak brałam w poprzednich cyklach to miała mocne bóle, kłucia brzucha i piersi. Jesli nie, to liczę, że to efekt fasolkowy. A też czuję dziś piersi. Mam nadzieję, że to od tego Do okresu jeszcze z 10 dni. Odpowiedz Link
bejatek Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 03.08.05, 11:11 U mnie żadnych objawów. Jestem tylko jakoś spokojniejsza ... w tym cyklu ładnie zareagowałam na Clo (wyprodukowałam kilka pęcherzyków i wszystkie popękały). Pozdrawiam, Beata Odpowiedz Link
juwil1 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 03.08.05, 11:37 Olutku, nigdy nie brałam luteiny ani duphastonu szczerze to nawet niewiem na co to jest... wiec nigdy wczesniej nie miałaś nic takiego??/ Kurcze no to znowu boje sie nakrecać pozytywnie... Odpowiedz Link
olutek_m Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 03.08.05, 12:29 Luteina i duphaston to progesteron, który pomaga zagnieździć się i utrzymać ciążę, gdy dojdzie do zapłodnienia. Zawiodłam już się dwa razy, więc już się nie nakręcam, za każdym razem jak cos mnie ukłuje w brzuchu. Zawsze na 2-3 dni przed okresem piersi stawały się większe i bolące. Tylko przy lut i duph ból miałam dużo wcześniej. Tak jak teraz, mimo, że nic nie biore. Mam nadzieję, że to bedzie magiczny misiąc i Wszystkie się doczekamy II kresek!!! Odpowiedz Link
judyta10 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 03.08.05, 14:26 Ja jestem 8dni po owu ijestem strasznie zmęczona i senna ostatnio tez tak sie czułam i wyszła ciaza wiec jest nadzieja. Odpowiedz Link
olutek_m Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 03.08.05, 14:48 Judytko, kiedy testujesz? Odpowiedz Link
judyta10 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 03.08.05, 18:31 Mam zamiar testowac we wtorek mam nadzieje ,ze wytrzymam. A ty kiedy? Odpowiedz Link
olutek_m Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 03.08.05, 19:30 Ja testuje w nastepna sobotę lub niedzielę. W zależnosci czy mnie przyciśnie. Juz jestem ciekawa Odpowiedz Link
dzieciak2103 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 07.08.05, 14:17 ja nie wiem co sie dzieje. po owulacji zaczely mnie bolec piersi. na poczatku tylko troche a teraz juz nie moge na brzuszku spac. boli mnie troche jajnik i duzo spie. nie wiem czy to ciaza bo @ ma byc dopiero ok. 17/19.08. co o tym myslicie? Odpowiedz Link
misia_7 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 07.08.05, 14:35 Objawy ładne. Mam nadzieję, ze to to. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link
misia_7 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 03.08.05, 18:36 cześć dziewczyny, niektóre z nas już mają objawy, oby to było to! trzymam za was kciuki, bo u mnie na sukces się raczj nie zapowiada. Jedyny mój objaw to brak objawów... Odpowiedz Link
netmarta Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 04.08.05, 00:54 hej, a ja @ powinnam dostac 9 (chyba, bo w ostatnium cyklu spoznila sie az 5 dni - co mi sie nigdy nie zdarzalo wczesniej), to nasz pierwszy cykl, gdy staralismy sie o dzidziusia, i oczywiscie mam juz mnostwo roznych objawow , ale pewnie je sobie sama psychicznie wywoluje. prawda jest jednak taka, ze od 3 dni non-stop pobolewa mnie brzuch i czasem robi sie mi tak lekko niedobrze. kupilam dzi stest, ktory daje wynik na 4 dni przed planowana @, czyli moge go wyprobowac najwczesniej w ten piatek, ale oczywiscie ni ewytrzymalam z ciekawaosci i juz dzis, we srode, zrobilam 1 (dobrze, ze byly 2 w zestawie). oczywiscie wyszedl negatywny. ale i tak mnie to zdolowalo. podoba mi sie forum bardzo, ale poniewaz zaczelam je podczytywac jeszcze przed staraniami, na wszelki wypadek, to absolutnie nie wierze, ze moglabym zaciazyc za 1 razem. pozdrawiam wszystkich!!! Odpowiedz Link
juwil1 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 04.08.05, 09:21 dziewczyny ból brzuszka nadal sie utrzymuje ale tylko rano jak sie budze potem jest ok do tego wtedy lekko mnie mdli... a tak nic poza tym, co do zaciążenia podczas 1 cyklu to wierz mi że sie zdarza bo zarówno i mi sie tak stalo z pierwszą ciążą( obumarłą 10/11 tydz) i kolezance ktora jest aktualnie w 5 mc Wiec miejmy nadzieje..... Odpowiedz Link
gosbi Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 04.08.05, 12:48 Cześć Mamuśki, U mnie prawdopodobnie 4/5 dpo. Spodziewam się @ ok 14/15.08 więc wtedy będę testować. No chyba, że nie wytrzymam. Jak do tej pory to przez ostatnie dni czuję lekkie bóle jajników i mdłości. W zasadzie to jak wracałam z wakacji samochodem to było mi całą drogę tak niedobrze jak nigdy ( chorobę lokomocyjną miałam ostatni raz z 15 lat temu). Poza tym ciągle chce mi się spać. Z tego co wiem jeszcze za wcześnie na ew.wydzielanie hormonu ciązowego więc nie wiem czy to nie moje urojenia. Odpowiedz Link
samanta25 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 04.08.05, 14:27 U mnie dzisiaj 6dpo i jedynie co zaobserwowałam to bóle jajników a poza tym biegam co chwilę do wc robić siku Ale nie nastawiam się, że to są objawy ciążowe. Tak jak pisała NAKA czasami te "objawy" o niczym nie świadczą POWODZENIA ) ******** 44 cykl starań i właśnie teraz będę w ciąży ) (testuję 13.08) www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
naka1 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 04.08.05, 12:59 hej! z tymi objawami to jest różnie. ja sama miesiac temu miałam te same nadzieje co wy. miałam wielemobjawów: ból jak na @ utrzymujący się od 8 dpo, potem ból piersi,duze i widoczne zyły na piersach, senność, zmiany smaku itd. wszystkie zdiewcztyny, które miały te same co ja bóle zawsżły w ciaże, ja niestety nie... no cóż, bywa i tak. kolejne staranko we wrzesniu. pozdrawiam i życze wam powodzenia. Odpowiedz Link
misia_7 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 04.08.05, 19:05 jestem 7 dpo i nie mam objawów nadal , pewnie znowu @ mnie przechytrzy.. Odpowiedz Link
olutek_m Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 05.08.05, 09:49 Już 10 dni po owu. Bardzooo bolą mnie piersi. Poza tym, mam dziwne uczucie w brzuchu. Niby niestrawność, lekka zgaga. Nie biorę w tym razem żadnych leków, więc nie wiem czemu tak wcześnie zaczeły boleć mnie piersi. Mam nadzieję, że się udało, chodz nie czuję żadnych bóli w brzucha czy kłuć Jestem starsznie roztargniona i śpiąca. A co u Was? Czujecie coś? Odpowiedz Link
gosbi Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 05.08.05, 10:01 Ja tracę nadzieję... Po ow. miałam ciągle mdłości i spałam, spałam,spałam... Teraz moje samopoczucie się polepszyło ale kłują mnie jajniki z naciskiem na prawą stronę. Nie wiem już co o tym myśleć a to czekanie na @ mnie wykańcza.. Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 05.08.05, 11:59 hejspodziewana @ jest około15 sierpnia czyli jeszcze troche poczekam.Przy pierwszej ciąży udało nam się za pierwszym podejściem i teraz mamy 10 miesięczną pannicęktóra już stawia pierwsze kroczki mam nadzieję,że test wyjdzie pozytywny a jeśli nie to próbujemy pod koniec sierpnia. Odpowiedz Link
gosbi Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 05.08.05, 12:16 Hej Mamo Marty! Ja też się spodziewam @ 15/8 ) Kiedy testujesz? Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 05.08.05, 12:49 poczekam tydzień o ile @ nie bedzie,ja jestem po ciąży biochemicznej i naprawde nie wiem czy cos z tego wyjdzie w tym miesiącu,i sie troche boje rozczarowania.Jednak jak juz cos to tydzień po spodziewanym terminie Odpowiedz Link
weronika_k12 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 19:40 czesc my dopiero staramy sie pierwszy cykl wiec nie nastawiam się i nie dopatruje sie sympomów. Pocieszające jest że Wam sie udało za pierwszym razem. Odpowiedz Link
gosbi Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 19:49 Weronika, komu się udało to się dopiero okaże ) ... Kiedy testujesz?... Odpowiedz Link
mozaika_zycia Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 05.08.05, 12:45 Cały czas sie boję żeby sobie czegoś nie wmawiać.Jesteśmy po pierwszy cyklu starań,a testowanie będzie 13 sierpnia.Jak na razie wydaje mi się,że trochę powiększyły mi sie piersi i reaguję dziwnie na smaki i zapachy na które normalnie nie zwróciłabym uwagi.Ale wciąż się zastanawiam czy sobie czegoś nie wymyślam. Odpowiedz Link
juwil1 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 05.08.05, 16:16 dziewczyny mam 21 dzien cyklu i wrażenie że moje piersi ważą ...tone a w nich jest piasek taki strasznie cieżki i mdłości , tak bardzo sie boje że moge mieć te objawy urojone no i ból brzucha nie wiem czy nie zatestuje wcześniej... --- planowane testowanko 13.08.2005 Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 05.08.05, 16:48 ja mam co prawda 18 dc ale nawet nie chce dopatrywać sie jakichkolwiek objawów czekam na termin@ a potem zobaczymynawet testu nie chce robić bo miesiąc temu zrobiła wyszły dwie krechy ja ucieszona a na drugi dzień poronienie biochemiczne (paskudna nazwa) także cierpliwie czekam Odpowiedz Link
olutek_m Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 05.08.05, 16:54 Dziś mój 24 dc. Mam dziwny smak w ustach. Jakbym zjadła mydło. Żołądek w gardle... Rany chyba nie wysiedze... Może to od serków topionych, jadłam na drugie śniadanie... Bleeee!!! W tym miesiącu czekam z testowaniem do konca. A nawet dłużej, jak wytrzymam. Nie chcę niepotrzebnie się rozczarować. Wolę pozytywnie się zaskoczyć Odpowiedz Link
gosbi Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 05.08.05, 17:51 Silne jesteście dziewczyny! Ja świruję więc chyba kupię test i zrobie jutro raniutko. Ja niemam jeszcze żadnych doświadczeń z "czekaniem" bo to mój pierwszy cykl starań ( od 10 lat bo 9 ma mój syn ) ..) ... Odpowiedz Link
misia_7 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 05.08.05, 21:46 Olutku, no objawy ciekawe, ale wiesz ja jestem zimna kalkulantka i masz rację, podejdź do tego na luzie. Gosbi, czy dobrze wyczytałam, że masz termin małpy na 15.08? to jutro test Ci jeszcze raczej nie wyjdzie, ale i tak życzę powodzenia Odpowiedz Link
monik39 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 06.08.05, 23:29 Ja dziś mam 24 dc (cykle 26 dniowe). Od wieczora czuję się podobnie jak TY. POza tym kiedy byłam na zakupach zaczął boleć mnie brzuch, a potem przyszły straszne mdłości-myślałam że zwymiotuję w przebieralni. Resztkami sił doszłam do domu. Chciałabym aby to było to, ale raczej podejrzewam jakieś zatrucie. Zobaczymy jutro, a właściwie pojutrze czy przyjdzie @. Odpowiedz Link
gosbi Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 06.08.05, 23:39 Ja niestety zawsze mialam skłonność do wmawiania sobie wszelkich objawów ciąży do tego stopnia, że koleżanki w pracy latały do sklepu po ogórki kiszone dla mnie )). Ale teraz jest inaczej. Po pierwsze fizycznie czuję, że coś dzieje się w moim organiźmie (ten okropny ból jajników). A po drugie podświadomie czuję tą fasolkę w moim brzuszku.He,he...przekonywujące ...) Odpowiedz Link
juwil1 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 06.08.05, 11:32 głupia jestem wiem,zrobiłam test wczoraj 21 d cyklu i niestety negatywny wiedzialam że tak bedzie ale to silniejsze ode mnie... ale nadal bola i pieka mnie piersi które mam wrazenie sa coraz cięższe... wiec testuje w dniu @ czyli 13.08.2005 oprócz piersi to brzuch przestaje boleć . Odpowiedz Link
misia_7 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 06.08.05, 13:25 ojej, za szybko testowałaś! Mnie trochę wczoraj lekko pobolewał brzuch i to by było na tyle. Dziś już nic. Cycki też jak zwykle normalne. Trzymam za was kciuki! Odpowiedz Link
gosbi Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 06.08.05, 20:47 Misia 7, miałaś rację. Rano zrobiłam test i nic z tego. O rany! Wściekła jestem na siebie, że taka niecierpliwa ze mnie kobita! Myślicie, że są jeszcze jakieś szanse? Test pokazał "NIE" ale ja cały czas czuję, że jest inaczej niż zwykle. Bolą mnie jajniki i do tego od wczoraj zaczęły obolewać piersi ale bardziej po bokach (dlatego skusiłam się na test ..). Takich objawów nie mam nawet przed @. Poza tym to niebiańskie przeczucie, że rozwija się we mnie jakaś mała istotka. Nawet alkoholu nie piję (chociaż właśnie wróciłam z imprezki rodzinnej..) bo mam przeczucie , ze nie powinnam. Misia 7 a Twoim zdaniem kiedy mogę jeszcze raz spróbować ?.. Odpowiedz Link
misia_7 co u was dziewczyny? 07.08.05, 13:35 U mnie chyba się nie uda tym razem... w pierwszej ciaży na samym początku bardzo dokuczały mi piersi, a teraz.. no nic, martwa cisza Odpowiedz Link
juwil1 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 07.08.05, 18:18 Objawy nadal bez zmian pobolewają jajniki, piersi tkliwe chociaż już nie uczucie piasku ale pobolewaja po bokach i swędzą, a do tego mdli mnie ( do tego stopnia że dziś zwymiotowałam- a nic mi nie zaszkodziło) niewiem jak tu czekać na @ to dopiero w sobote..( Odpowiedz Link
misia_7 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 07.08.05, 18:23 o kurcze, Juwil, nie pozostaje nic innego jak trzymac kciuki! powodzenia i dużo cierpliwości życzę Odpowiedz Link
gosbi Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 07.08.05, 18:26 Juwil a testowałaś już??? I ktory to Twój dc??? Może to głupio brzmi ale zazdroszczę Ci tego paskudnego samopoczucia ))) Trzym się ciepluto... Odpowiedz Link
olutek_m Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 07.08.05, 18:35 Dzis 26 dc. Coś jest u mnie nie tak. Nie bola mnie jajniki, ale dokuczają mi, poprostu je czuje. Jak kicham to dziwnie boli mnie brzuch na dole. Piersi znacznie powiekszone, sutki rówież. Do okoła jednego pojawiła się bardzo widoczna gruba żyłka, lub zaciemnienie. Wczoraj byłam u mamy, robiłyśmy ciasto. Poprosiła czy moge sprawdzic czy jest jakiś zapach. Otworzyłam szafkę i poczułam cynamon. Myslałam, że zwymiotuję, cofneło mnie. Nigdy Go specjalnie nie lubiłam, ale jadłam ciastką serduszka. To samo stało sie dziś, u teściów jak poczułam zapach rozpuszczanej słoniny... BLEEE!!! Mam nadzieję, że znów sobie czegos nie ubzdurałam. I to jest to Aby Nam wszystkim wyszły pozytywne testy Odpowiedz Link
misia_7 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 07.08.05, 18:41 Ja tez trochę wam zazdroszczę takich objawów... obyśmy wszystkie zobaczyły już wkrótce 2 kreski na tescie. Odpowiedz Link
gosbi Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 07.08.05, 18:45 Olutek ilu dniowe masz cykle? U Ciebie pewnie bliżej niż dalej. U mnie dziś 21 z 28 dc. Czy już mogę testować?? Odpowiedz Link
olutek_m Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 07.08.05, 19:17 Gospi, ja testuje dopiero 14.08. Nie chcę wcześniej. Naogół cylke mam 30 dniowe, ale ostanie przedłuzyły sie do 32 dni. Wstrzymaj sie z testowaniem. Nie ma sensu robić wczesniej. Żadko komu wychodzą pozytywne w tak wczesnym stadium. Tylko niepotrzebnie będziesz się denerwować. Juz tylko 7 dni i bedziesz wiedziała Misiu, kiedy testujesz? Jak możesz to spisz wszystkie dziewczyny i zrób listę kiedy, która testuje. Bedziemy wiedziały ilu z nas wyszło Odpowiedz Link
gosbi Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 07.08.05, 19:31 Właśnie! To jest bardzo dobry pomysł Zróbmy listę która kiedy testuje i wtedy będziemy mogły się wspierać i dopingować) 1 Olutek 14.08 2 Gosbi 14.08 3 Misia ...? Odpowiedz Link
ewa831 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 07.08.05, 20:08 czesc dziewczyny jestem ewa, mam 22 lata, to moj pierwszy cykl staran, jak mozecie to dopiszcie mnie do listy- testuje 15.8 czyli w dniu spodziewanej miesiaczki.objawy- no nie wiem czy to to ale pare dni po owu mialam klucie jajnikow ale w sumieustalo, noi straszne zylki na piersiach, pozatym bol glowy, sennosc nic pozatym. myslicie ze mam szanse?pozdrawiam was i zycze dwoch kresek Odpowiedz Link
gosbi Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 07.08.05, 20:19 No jasne , ze masz Trzeba wierzyć... Ja też jedyne co odczuam to bóle jajników od ok 17 dc i ból piersi ale tylko przy dotyku i po bokach. Ale wciąż wierze, że cósik tam siedzi i kiełkuje..))... Proszę bardzo,dopisuję Cię do listy. To będzie dla nas ciężki tydzień 1 Olutek 14.08 2 Gosbi 14.08 3 Ewa 15.08 4 Misia ...? Odpowiedz Link
judyta10 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 07.08.05, 20:35 Witajcie dziewczynki u mnie dziś 26 dzien cyklu nie wytrzymałam zrobiłam rano test oczywiscie nic objawy też jakby ustały przeryczałam całą niedziele chyba idzie @ boje sie ,że moze po operacji drugi jajowód szwankuje wiem wkrecam sobie cos ale to silniejsze odemnie zawsze po stymulacji zachodziłam a jak teraz nic to cos nietak wykonczyc sie można tym czekaniem Odpowiedz Link
misia_7 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 07.08.05, 20:51 JUdytko przytulam... Odpowiedz Link
misia_7 Lista testujących 07.08.05, 20:53 1 Olutek 14.08 2 Gosbi 14.08 3 Ewa 15.08 4 Misia_7 najwcześniej 13.08 Odpowiedz Link
gosbi Re: Lista testujących 07.08.05, 21:15 Judysia smutasku, nie martw się... Może jeszcze się uda.. Misia jesteś pierwsza na liście Oby do piątku! Ps. Ja i tak do czternastego nie wytrzymam, taka zołza jestem... Aha! Miałam się zapytać... W sobotę jadę do mojego syna na kolonie i mają być jakieś zawody sportowe z rodzicami (!) Nie wiem czy powinnam uczestniczyć. Jeśli test by wyszedł to nie wiem czy taki wysiłek nie zaszkodzi? (chociaż wystarczy jak mi się ten 45 kg "klocek" rzuci na szyję kiedy przyjadę ) ...) Jak myślicie, przesadzam? Odpowiedz Link
gosbi Re: Lista testujących 07.08.05, 23:04 Myślisz? No właśnie, ja bym bardzo chciała dla mojego synka w tym uczestniczyć. Nie wiem dlaczego wydaje mi się, że może się coś stać przy większym wysiłku (zakładając, że jest fasoleczka....) Odpowiedz Link
misia_7 Re: Lista testujących 08.08.05, 09:47 Myślę, że będzie dobrze. Jak wyjdą Ci 2 kreski, to wymyślisz plan awaryjny. Np. , że nie bierzesz udziału w pchnięciu kulą albo innej bardzo ciężkiej konkurencji, a w pozostałych tak powodzenia Odpowiedz Link
olutek_m Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 07.08.05, 21:28 Judytko, masz jeszcze kilka dni do planowanej @. Jeszcze wszystko może się zdarzyć. Jak nie w tym miesiącu to w przyszłym sie uda Nie ma sensu sie denerwować, bo to tylko szkodzi dzidzi... Trzeba myslec pozytywnie!!! Odpowiedz Link
juwil1 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 09:51 dzieczynay ja testuje 13.08 wiec za 5 dni jak naraziwe wszytko bez zmian mdłości ijeszcze raz mdłości nawet m oj perfum mi przeszkadza wiec jest nadzieja ....no i persi nadal bolą Trzymam kciuki za Was i za siebie Odpowiedz Link
olutek_m Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 10:01 1 Judyta10 09.08 2 Misia_7 najwcześniej 13.08 3 Juwil1 13.08 4 Olutek 14.08 5 Gosbi 14.08 6 Ewa 15.08 7 Ivonn3 15.08 Dziewczyny, ja już się napaliłam. Wmawiam sobie, że to może nie być to. Ale skąd niby mam opuchniete piersi i uczucie opuchniecia w dole brzucha. Kłucie jajników i nieprzyjemny smak w ustach. Może znów sobie coś ubzdurałam... Chciałabym już wiedzieć!!! Odpowiedz Link
samanta25 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 10:35 Ja planowo mam testować 13.08 ale pewnie diabeł mnie wcześniej podkusi hihi POWODZENIA DZIEWCZYNY )) ******** 44 cykl starań i właśnie teraz będę w ciąży ) www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
olutek_m Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 10:47 1 Judyta10 09.08 2 Misia_7 najwcześniej 13.08 3 Juwil1 13.08 4 Samanta 13.08 5 Olutek 14.08 6 Gosbi 14.08 7 Ewa 15.08 8 Ivonn3 15.08 Zastanawiam się czy wcześniej nie zatestuje. Nawet w piątek Poprostu chcę juz wiedzieć na czym stoje. Odpowiedz Link
gosbi Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 10:55 Ja poczekam do soboty rano. Mam nadzieje, że w tym tygodniu dopadną mnie jakieś dokuczliwe mdłości ) i w końcu cycochy się ruszą ).Bo jak na razie to pochłaniam wszystko co popadnie a to mi się najmniej podoba ) Pozdrowionka i czekamy na wyniki Judyty 09.08 - to już jutro!! )... Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 10:57 cześć planowany termin @ na 15.08. a co do objawów to nie wiem na kilka dni zapomniałam o tym i mi posłużyło odstresowałam się i jeśli @ sie będzie spóżniała to testuję około 20.08. czekam na maksa tydzień wszystkich ściskam i życze dwóch kreseczek Odpowiedz Link
gosbi Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 11:01 Twarda jesteś ...))) Pozdrowionka Odpowiedz Link
xixx Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 11:57 Cześć! Ja spodziewam sie @ ok 18go sierpnia, a raczej nie spodziewam sie Z testów owu wunika że teraz jestem ok 4-5 dni po owulacji i od ok 2 dni czuję kłucie w prawym jajniku, jak któraś z Was napisała, np. jak kichnę, czuję to kłucie silniej. Piersi jak na razie bez zmian, w zeszłym miesiącu (a był to pierwszy cylk starań i udało się ale niestety była to ciąża biochemiczna)bolały mnie i były nabrzmiałe ale nie 5 dni po owu a pozniej jakies kilka dni przed spodziewaną @. Ten kłujący jajnik mnie cieszy, poza tym nie mm innych objawów, chociaż..nie wiem czy nie chodzę do łązienki częściej, ale może to kewstia poprostu picia większej ilości płynów, które pije sie latem. Więc dołączam się do Was i czekam do 18 sierpnia, jak dojdą kolejne objawy, dpopiszę się. No i trzymam kciuki za nas wszystkie maja. Odpowiedz Link
gosbi Re: Lista testujących 08.08.05, 12:09 1 Judyta10 09.08 2 Misia_7 najwcześniej 13.08 3 Juwil1 13.08 4 Samanta 13.08 5 Olutek 14.08 6 Gosbi 14.08 7 Ewa 15.08 8 Ivonn3 15.08 9 Mama marty 1 około 20.08 Odpowiedz Link
olutek_m Re: Lista testujących 08.08.05, 12:33 1 Judyta10 09.08 2 Misia_7 najwcześniej 13.08 3 Juwil1 13.08 4 Samanta 13.08 5 Olutek 14.08 6 Gosbi 14.08 7 Ewa 15.08 8 Ivonn3 15.08 9 xixx 18.08 10 Mama marty 1 około 20.08 Sądziłam, że spokojnie wytrzymam do 14.08. Jednak im wiecej o tym mysle, to bardziej chce zrobić test. Już nie mogę sie doczekać!!! Chciałabym aby już był następny poniedziałek. I gdzie ta moja wytrwałość... To jest fajnie, że jak odpuszcze sobie ranek (poranne siusianie) to potem łatwiej czekać do następnego ranka, bo w ciągu dnia test może mi nie wyjść Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 12:10 staram sie powstrzymywać swoją ciekawość coć to nie jest łatwe oby @ nie było u żadnej z nas choc swoja droga ciekawe czy wytrzymam tydzień z testowaniem Odpowiedz Link
sanna2 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 12:34 Hej mam 35 lat, to byłoby 2 drugie dziecko, dzisiaj 23 dzień, trochę mnie mdli czasami, ale nie wiem czy się nie nakręcam, jako że cykle mam pomiędzy 28-32 dni, postanowiałm testować 18.08, ale nie wiem czy wytrzymam . . Odpowiedz Link
dzieciak2103 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 12:40 czesc dziewczyny. u mnie 20dzien cyklu. od dluzszego czasu jak pisalam bolace piersi, ktore nadal bola. moja @ normalnie na 16/08 ale u mnie nigdy regulare, wiec jak nie przyjdzi 16-ego to bede testowala gdzies 20/08. JAK WYTRZYMAM Odpowiedz Link
xixx Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 12:46 Dziewczyny, nie róbcie testu przed terminem @ bo moze byc jak u mnie - ciąża biochemiczna, test pokaże 2 kreski i będzie wielka radość a za kilka dni przyjdzier spóżniona @. Oczywiście życzę Wam, żeby było inaczej ale dla Waszego spokoju poczekajcie kilka dni, ja tez byłam niecierpliwa miesiąc temu a po mojej nauczce w tym miesiącu poczekam dobry tydzień po spodziewanej @, jeśli nie przyjdzie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
gosbi Re: Lista testujących 08.08.05, 12:43 Witaj! ) Wytrzymasz czy nie my dopisujemy Cię do naszej listy. Proszę o wpisy jeśli któraś będzie testowała wcześniej..)... 1 Judyta10 09.08 2 Misia_7 13.08 3 Juwil1 13.08 4 Samanta 13.08 5 Olutek 14.08 6 Gosbi 14.08 7 Ewa 15.08 8 Ivonn3 15.08 9 xixx 18.08 10 Sanna 2 18.08 11 Mama Marty około 20.08 Odpowiedz Link
gosbi Re: Lista testujących 08.08.05, 12:47 1 Judyta10 09.08 2 Misia_7 13.08 3 Juwil1 13.08 4 Samanta 13.08 5 Olutek 14.08 6 Gosbi 14.08 7 Ewa 15.08 8 Ivonn3 15.08 9 xixx 18.08 10 Sanna 2 18.08 11 Mama Marty około 20.08 12 Dzieciak2103 około 20.08 Lista się powiększa ) dziekawe jaki będzie procent zafasolkowania ) Trzymajmy kciuki za II krechy!!!! Odpowiedz Link
dzieciak2103 Re: do judyty 10 08.08.05, 12:56 ale ci dobrze to juz jutro. mam nadzieje ze nie przyjdzi @ . powiadom nas Odpowiedz Link
jazonka Re: Lista testujących 08.08.05, 14:24 Czesc. Ja bedę testować 29.08. po powrocie z wakacji.Jestem teraz w trakcie starń, to mój 2 cykl.Jestem nowa na forum, dopiero niedawno go znalazłam. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie testujące!!!!!!! Odpowiedz Link
s.mal Re: Lista testujących 08.08.05, 13:10 Cześć dziewczyny. mam pytanie. czy to normalne że przed spodziewaną @ odczuwa się wilgoć?? To chyba dziwne, bo przecież ostatnia faza cyklu jest sucha. dodam jeszcze że 2 dni temu powinnam dostać @. ale nie chcę się nakręcać. Opóźnienie tłumaczę sobie tym że byłam nad morzem, a więc zmiana klimatu... sama nie wiem co myśleć, ale straszną mam ochotę zrobić teścik Pozdrawiam i czekam. Odpowiedz Link
olutek_m Re: Lista testujących 08.08.05, 13:23 Dwa dni po @ to odpowiedni moment na teścik. Spokojnie możesz robić, a my z niecierpliwoscią czekamy na wynik U mnie zawsze 2-3 dni przed @ pojawia się śluz. Skoro u Ciebie pojawił się po raz pierwszy to może nie jest on spowodowany zbliżającą się miesiączką... Powodzenia!!! Jak coś będziesz wiedzieć to napisz Odpowiedz Link
s.mal Re: Lista testujących 08.08.05, 13:28 dziękuję Ci kochana za te słowa. muszę przyznać że boję się zrobić testu, ale chyba go kupię i spróbuję jutro z rana (o ile @ z nocy nie przyjdzie). Jutro dam znać czy testowałam i z jakim skutkiem. Odpowiedz Link
fiamma75 Re: Lista testujących 08.08.05, 13:49 s.mal napisała: > Cześć dziewczyny. > mam pytanie. > czy to normalne że przed spodziewaną @ odczuwa się wilgoć?? Tak. Na skutek spadku progesteronu estrogeny dochodzą do głosu. Niekiedy nawet moze pojawić się rozciągliwy śluz. Odpowiedz Link
rybcia.rybcia Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 13:15 Ja testuje pewnie ok 17.08 o ile @ nie przyjdzie, objawow brak Odpowiedz Link
pirania78 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 13:32 Witam!! Oficjalnie @ ma nadejść 15.08. mam nadzieję, że tego nie zrobi. Nie wiem czy tak wcześnie można mówić o objawach ale od jakiegoś tygodnia ciągle mnie mdli i lekko kłuja jajniki i paru dni. O tym, że dużo śpie wole nie gadać bo u mnie to normalka a i siku chodzę częściej, ale to może jakieś przziębienie bo zimno ostatnio. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki Odpowiedz Link
wiktoria33 Ja nie testuje 08.08.05, 13:42 teoretycznie @ ma przyjsc 17.08. ale nie bede testowac... tyle razy juz testowalam i zawsze wychodzilo negatywnie... ze juz nie chce, jelsi mi sie @ spozni 3 dni to dopiero zatestuje ( Odpowiedz Link
gosbi Re: Ja testuję o 16-tej!!! 08.08.05, 13:46 Trzymajcie kciuki bo zdaję test na prawko )) i choć na pewno dla mnie mniej ważny niż ten 14-tego sierpnia ale potrzebny! Poza tym ku mej radości bolą mnie piersiątka i jakoś tak mdli mnie jakby śniadanko podchodziło... Pozdrawiam Was Mamuśki Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: Ja testuję o 16-tej!!! 08.08.05, 13:59 trzymam kciuki za prawko oczywiście zdane a na to przeznaczam jeden drugi kciuk jest przeznaczony na Nasze zafasolkowanie... Odpowiedz Link
gosbi Re: Ja testuję o 16-tej!!! 08.08.05, 14:12 Mamo Maryty - nie dziękuję...)))) I zadnych testów więcej bo kciuków brakuje..) Odpowiedz Link
olutek_m Re: Ja testuję o 16-tej!!! 08.08.05, 14:29 1 s.mal 09.08 2 Judyta10 09.08 3 Misia_7 13.08 4 Juwil1 13.08 5 Samanta 13.08 6 Olutek 14.08 7 Gosbi 14.08 8 Ewa 1 15.08 9 Ivonn3 15.08 10 Pirania78 15.08 11 Wiktoria33 17.08 12 Rybcia.rybcia 17.08 13 Xixx 18.08 14 Sanna 2 18.08 15 Mama Marty około 20.08 16 Dzieciak2103 około 20.08 Gosbi, trzymam kciuki za dzisiejczy egzamin!!! Odpowiedz Link
gosbi Re: Ja testuję o 16-tej!!! 08.08.05, 14:44 Olutek! Dziękować mi nie wolno ale myśle że jakoś poleci )) Miej na oku naszą listę testujących bo ja muszę się już spadać ( Pa! Dam znać jak wrócę ! Odpowiedz Link
dzieciak2103 Re: Ja testuję o 16-tej!!! 10.08.05, 23:33 dziewczyny chyba dostane @ ))) bo jakos mnie brzuch boli jak na nia i w krzyzu lamie. Odpowiedz Link
dzieciak2103 Re: Ja testuję o 16-tej!!! 10.08.05, 23:34 sorki pomylka ((((( wsale sie nie ciesze ze "ciotka" przyjedzie. Odpowiedz Link
eps Re: Ja testuję o 16-tej!!! 08.08.05, 14:32 Drogie dziewuszki! Z doswiadczenia wiem jak bardzo pragniemy miec jakieś obiawy ciazy też ich wyczekiwałam jak wariatka. Z doświadczenia równiez wiem że może nie być absolutnie zadnych objawów. Jestem w ciazy i do dnia dzisiejszego nie czuję zadnych rewolucji. To prawda kuje mnie brzuch jak przed okresemi i piersi tez mam przedokresowe. Gdyby nie test myślałabym że najzwyczajniej świecie dostanę okres. Tak więc nie wyczekujcie objawów i nie nakręcajcie się tym wszystkim bardzo Was prosze. To moze tylko zaszkodzić niż pomóc. Gorąco trzymam za Was wszsytkie kciuki. Odpowiedz Link
misia_7 Lista 08.08.05, 15:49 Powodzenia Gosbi!! trzymam kciuki A oto lista: 1 s.mal 09.08 2 Judyta10 09.08 3 Misia_7 13.08 4 Juwil1 13.08 5 Samanta 13.08 6 Olutek 14.08 7 Gosbi 14.08 8 Ewa 1 15.08 9 Ivonn3 15.08 10 Pirania78 15.08 11 Wiktoria33 17.08 12 Rybcia.rybcia 17.08 13 Xixx 18.08 14 Sanna 2 18.08 15 Mama Marty około 20.08 16 Dzieciak2103 około 20.08 Chyba nie wytrzymam do weekendu.. Odpowiedz Link
judyta10 Re: Lista 08.08.05, 16:13 Witajcie dzisiaj mi troche lepiej narazie @ nie widac planowo chyba jutro juz cie pogubiłam narazie bede twarda jak nie przyjdzie jutro to w srode rano zrobie test chyba piąty musze wytrzymac jeszcze go nie kupiłam ,zeby nie korcio. Odpowiedz Link
gosbi Re: ZDAŁAM!!!:))) 08.08.05, 19:01 Właśnie wróciłam )) i jestem szczęśliwa, ża mam to za sobą! Nogi mi się trzęśły jak nie wiem. Tyle stresu dla mojej fasoleczki))!! Ale zdałam. Zero błędów. Wyszłam po 5 min tak szybko mi poszło ) Zeby ten drugi test też zechciał tak dobrze wyjść )) Dzięki za wsparcie Mamuśki ) Odpowiedz Link
olutek_m Re: ZDAŁAM!!!:))) 08.08.05, 19:05 Gratulacje!!! Bardzo się cieszę, że Ci się udało!!! Odpowiedz Link
rybcia.rybcia Re: ZDAŁAM!!!:))) 09.08.05, 11:32 zafasolkowane piszcie no to predziutko o objawach , przeciez wiecie jak bardzo chcemy o tym czytac) i trzymajcie kciuki za nas Odpowiedz Link
olutek_m Re: Lista 08.08.05, 19:03 Dziewczyny, ja się chyba jednak moge pozegnac z dwoma kresnami Szyjkę macicy mam bardzo nisko. Czy twarda, czy miękka to trudno mi powiedziec. Zaczyna boleć mnie brzuch okresowo. Do @ zostało mi najmniej 4 dni. Już myslałam, że mi się uda... Odpowiedz Link
gosbi Re: Lista 08.08.05, 19:09 O maj Got!!! Olutek, jak Tyś to sprawdziła??? Może jednak się mylisz? Ja nie wiem co oznacza obniżona szyjka macicy. Powiedz... Odpowiedz Link
olutek_m Re: Lista 08.08.05, 19:23 Wyczytałam, że jak szyjka jest nisko to bedzie okres. A ja przez ostanie dwa miesiące macam ją sobie palcem. Mam nadzieje, że przeczytałam bzdurę. Odpowiedz Link
wiktoria33 Re: Lista 08.08.05, 21:30 noooo jak zobaczylam taką piekna liste ...to widac dopiero ile nas tu jest dziewczyny, dobra robota! mam taka cichutka nadzieje, ze w przyszlym miesiacu zostanie makismum połowa tej listy )) Odpowiedz Link
sanna2 Re: Lista 08.08.05, 19:32 A ja właśnie wróciłam od lekarza mam zapuchniete oczy i super zapalenie spojówek, dostałam dicortineff i gentamimicin - a piszą żeby uważać w ciąży, a bez tego się nie obejdzie ... bu, a jak jestem w ciąży i to są piewsze tygodnie, to podobno tylko o działniu miejscowym, ale antybiotyk . . . Odpowiedz Link
gosbi Re: Lista 08.08.05, 19:43 Nie no! Dziewczynki coś się mi tu sypiecie po kolei!... Głowy do góry i myśleć pozytywnie! To rozkaz!)) Włąsnie wyczytałam w jakimś innym poście, że jajeczko zagnieżdża się między 7 a 14 dniem od o. i test można robić (najwcześniej) 10 po . Więc tym sobie tłumacze moje trzy poprzednie, jednokreskowe testy!( można też tłumaczyć je głupotą tej, która je tak wcześnie robiła ..) I tak czekam teraz do 14.08 i napeeewno nie dostanę @ ale za to zrobię test i mi wyjdzie!I już! Odpowiedz Link
misia_7 Gosbi 08.08.05, 20:00 gratuluję!! jesteś genialna )))) teraz jeszcze drugi teścik OK i po krzyku Odpowiedz Link
misia_7 Olutku 08.08.05, 20:03 Może jeszcze nie wszystko stracone i tylko tak Ci się wydaje... Trzymam kciuki! Odpowiedz Link
gosbi Re: Gosbi 08.08.05, 20:06 Dzieki Misia! Żeby to jeszcze było takie proste jak wykucie przepisów ruchu drogowego he,he... Tak bym chciała pojechać po mojego niunia na kolonie i powiedzieć mu , że będzie miał rodzeństwo... Baaaardzo by się cieszył. Spróbuje...Zrobię test w sobotę rano, w końcu to 1 dzień przed @ więc może coś wyjdzie ) Ale by była radocha... Odpowiedz Link
misia_7 Re: Gosbi 08.08.05, 20:08 Trzymam kciuki by sie udało! nawet nie wiesz jak mocno ja chyba nie wytrzymam z testowaniem do weekendu.. gdzie ta moja silna wola... Odpowiedz Link
izunia1 Re: Lista 08.08.05, 20:10 Dziewczynki, dawno mnie nie było, kiedyś zaglądnełam tu kilka razy, a ostatnio czytam od jakiegoś czasu i postanowiałam znów się odezwać. Teoretycznie mogę testowac 15.08, ale nie wiem czy to zrobię, pewnie tak, bo nie wytrzymam. Objawy?? jak zawsze i są i nie są. Nie wiem czy one rzeczywiście są czy je sobie"uroiłam". Ale jedno jest pewne (bo zmierzone): temperatura ok 37... Generalnie boję sie kolejnego roczarowania. Ten cykl był stymulowany Clo i wszytsko poszło idealnie. trzymajcie się Odpowiedz Link
misia_7 sanna2 08.08.05, 20:06 kurczę, pechowo Cię dopadło to zapalenie spojówek... Mam nadzieję, że takie dawki jak do oka nie mogą zaszkodzić fasolce. Trzymaj się i nie smuć za mocno... a mówiłaś lekarzowi, ze możesz byc w ciaży? Odpowiedz Link
sanna2 Re: sanna2 08.08.05, 21:09 mówiłam, pytałam chyba z 3 razy, podobno mogę, pozdrawiam Odpowiedz Link
rybcia.rybcia Re: Lista 12.08.05, 17:43 u mnie beta 0 , znow jestem smutna i zlapalm dola, dopiszcie mnie do listy "nieudanych" wrzesien u mnie nie wchodzi w gre bo jajeczkowanie z lewgo bedzie a tam nie mam jajowodu, wiec kolejna proba dopiero w pazdzierniku Odpowiedz Link
gosbi Re:@@@!!! :((( 12.08.05, 21:01 W zasadzie nie ma o czym mówić. @ nadeszła i chyba nie ma już nadziei więc czekam na następne staranka. (( Ktoś ze mną?? Odpowiedz Link
evi_1985 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 20:07 witajcie przyszle mamusie!! prosze o dopisanie mnie do listy : 18.08 testowanko pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
misia_7 nowa lista, prosze bardzo 08.08.05, 20:10 1 s.mal 09.08 2 Judyta10 09.08 3 Misia_7 13.08 4 Juwil1 13.08 5 Samanta 13.08 6 Olutek 14.08 7 Gosbi 14.08 8 Ewa 1 15.08 9 Ivonn3 15.08 10 Pirania78 15.08 11 Wiktoria33 17.08 12 Rybcia.rybcia 17.08 13 Xixx 18.08 14 Sanna 2 18.08 15 evi_1985 18.08 16 Mama Marty około 20.08 17 Dzieciak2103 około 20.08 Odpowiedz Link
evi_1985 Re: nowa lista, prosze bardzo 08.08.05, 20:11 dziekuje bardzo trzymam kciuki za wszystkie oczekujace II kresek Odpowiedz Link
misia_7 Re: nowa lista, prosze bardzo 08.08.05, 20:16 Izunia , trzymasz kciuki czy Cię dopisać? hmm? Odpowiedz Link
zawa8 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 20:15 Witajcie!!! Ja @ spodziewam się około 15.08.05, testy zrobiłam wyszły negatywnie ale jescze mam nadzieję,brzuch mnie boli i piersi mam obolełe, nie wiem, czy to wynik zbliżające się @ czy ciązy.Pozdrawiam Odpowiedz Link
misia_7 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 08.08.05, 20:17 Zawa,a kiedy robiłaś te testy? może to za szybko, co? Odpowiedz Link
misia_7 najnowsza lista 08.08.05, 20:20 1 s.mal 09.08 2 Judyta10 09.08 3 Misia_7 13.08 4 Juwil1 13.08 5 Samanta 13.08 6 Olutek 14.08 7 Gosbi 14.08 8 Ewa 1 15.08 9 Ivonn3 15.08 10 Pirania78 15.08 11 Wiktoria33 17.08 12 Rybcia.rybcia 17.08 13 Xixx 18.08 14 Sanna 2 18.08 15 evi_1985 18.08 16 izunia1 18.08 17 Mama Marty1 około 20.08 18 Dzieciak2103 około 20.08 Odpowiedz Link
monik39 Re: najnajnowsza lista 08.08.05, 20:27 1 s.mal 09.08 2 Judyta10 09.08 3 Misia_7 13.08 4 Juwil1 13.08 5 Samanta 13.08 6 Olutek 14.08 7 Gosbi 14.08 8 Ewa 1 15.08 9 Ivonn3 15.08 10 Pirania78 15.08 11 Wiktoria33 17.08 12 Rybcia.rybcia 17.08 13 Xixx 18.08 14 Sanna 2 18.08 15 evi_1985 18.08 16 izunia1 18.08 17 Mama Marty1 około 20.08 18 Dzieciak2103 około 20.08 19 Monik39 9.08 Odpowiedz Link
misia_7 po kolei 08.08.05, 20:30 1 s.mal 09.08 2 Judyta10 09.08 3 Monik39 9.08 4 Misia_7 13.08 5 Juwil1 13.08 6 Samanta 13.08 7 Olutek 14.08 8 Gosbi 14.08 9 Ewa 1 15.08 10 Ivonn3 15.08 11 Pirania78 15.08 12 Wiktoria33 17.08 13 Rybcia.rybcia 17.08 14 Xixx 18.08 15 Sanna 2 18.08 16 evi_1985 18.08 17 izunia1 18.08 18 Mama Marty1 około 20.08 19 Dzieciak2103 około 20.08 Odpowiedz Link
olutek_m Re: najnowsza lista 08.08.05, 20:28 Misiu, juz Nas coraz wiecej. Bardzo sie cieszę, że się lista rozwija. Aby była jeszcze dobra srednia z II kreskami Evi_1985, masz 20 lat i zaczełaś starania o dzidzię?? Nie powinnam sie dziwić, bo ja mam rówiez 20 (rocznikowo 21), ale jednak, żadko sie spotyka rówiesniczki, które myslą o macierzyństwie. Powodzenia w testowanku!!! Odpowiedz Link
evi_1985 Re: najnowsza lista 08.08.05, 21:41 witaj olutek_m ja mam jeszcze 19 ale rocznikowo 20 lat wlasnie podjelam studia, jestem na stazu i zareczylam sie niedawno do szczescia brakuje mi tylko bobaska na ktorego czekam z utesknieniem od 5 miesiecy pozdrawiam masz taki fajny suwaczek, ja tez taki zrobilam tylko nie wiem co gdzie przykleic moze pomozesz mi? bylabym bardzo wdzieczna Odpowiedz Link
olutek_m Re: najnowsza lista 08.08.05, 22:03 Bardzo sie ciesze, że jesteś szczęsliwa Ja jestem mężatka od roku i 8 miesięcy. W tej chwili jestem na dziekance, ale nie trace czasu i pracuje. Od pażdziernika znów do szkoły... Tak jak u Ciebie, do szczęscia brakuje nam tylko dzidziusia To mój trzeci cykl. Martwie się, że cos niewychodzi... A na jakiej stronie robiłas suwaczek? Ja na www.snugglepie.com. Jesli chcesz sobie wpisac linka pod postami to klikni Moje forum. Na dole pokaże sie puste pole do wpisywania. Wpisz linka do tikera i zatwierdz. To wszystko Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
gosbi Re: najnowsza lista 08.08.05, 20:32 1 s.mal 09.08 2 Judyta10 09.08 3 Misia_7 13.08 4 Juwil1 13.08 5 Samanta 13.08 6 Gosbi 13.08 7 Olutek 14.08 8 Ewa 1 15.08 9 Ivonn3 15.08 10 Pirania78 15.08 11 Wiktoria33 17.08 12 Rybcia.rybcia 17.08 13 Xixx 18.08 14 Sanna 2 18.08 15 evi_1985 18.08 16 izunia1 18.08 17 Mama Marty1 około 20.08 18 Dzieciak2103 około 20.08 Dziewczynki, przesuwam się na 13.08. bo jadę po synka na kolonie. Bardzo chciałabym mu zrobić niespodziankę więc chyba (skoro 1 dzień przed @)nie robi to takiej różnicy - a nóż coś wyjdzie ...Misia testuję z Tobą Odpowiedz Link
misia_7 LISTA Z 20.35 08.08.05, 20:35 1 s.mal 09.08 2 Judyta10 09.08 3 Monik39 9.08 4 Misia_7 13.08 5 Juwil1 13.08 6 Samanta 13.08 7 Gosbi 13.08 8 Olutek 14.08 9 Ewa 1 15.08 10 Ivonn3 15.08 11 Pirania78 15.08 12 Wiktoria33 17.08 13 Rybcia.rybcia 17.08 14 Xixx 18.08 15 Sanna 2 18.08 16 evi_1985 18.08 17 izunia1 18.08 18 Mama Marty1 około 20.08 19 Dzieciak2103 około 20.08 Odpowiedz Link
gosbi Re: najnowsza lista 08.08.05, 20:37 1 s.mal 09.08 2 Judyta10 09.08 3 Monik39 9.08 4 Misia_7 13.08 5 Juwil1 13.08 6 Samanta 13.08 7 Gosbi 13.08 8 Olutek 14.08 9 Ewa 1 15.08 10 Ivonn3 15.08 11 Pirania78 15.08 12 Wiktoria33 17.08 13 Rybcia.rybcia 17.08 14 Xixx 18.08 15 Sanna 2 18.08 16 evi_1985 18.08 17 izunia1 18.08 18 Mama Marty1 około 20.08 19 Dzieciak2103 około 20.08 No dobra jeszcze raz, bo w miedzy czasie ktos sie dopisał... Odpowiedz Link
misia_7 Re: najnowsza lista 08.08.05, 20:38 )) lista cieszy się dużym wzięciem, oby podwójnych kresek było też tak dużo!! Odpowiedz Link
gosbi Re: najnowsza lista 08.08.05, 20:42 Teraz jest ok. Czy Was tez wieczorem bardziej bolą jajniki? Odpowiedz Link
misia_7 Re: najnowsza lista 08.08.05, 21:12 mnie tak. i piersi też trochę mocniej, bo rano to wcale Odpowiedz Link
amber2005 Re: najnowsza lista 08.08.05, 21:16 To jeszcze mnie dopiszcie! (praca zespołowa podobno daje lepsze efekty )Czy w drugiej ciąży objawy są takie jak w pierwszej czy niekoniecznie? Bo piersiątka nie bolą (a wcześniej tak) ale jestem ciągle głodna i mam zgagę (a wcześniej nie). Termin testu (jak wytrzymam)13 08. Niech będzie szczęśliwy dla wszystkich testujących! Odpowiedz Link
misia_7 Re: najnowsza lista 08.08.05, 21:37 1 s.mal 09.08 2 Judyta10 09.08 3 Monik39 9.08 4 Misia_7 13.08 5 Juwil1 13.08 6 Samanta 13.08 7 Gosbi 13.08 8 Amber2005 13.08 9 Olutek 14.08 10 Ewa 1 15.08 11 Ivonn3 15.08 12 Pirania78 15.08 13 Wiktoria33 17.08 14 Rybcia.rybcia 17.08 15 Xixx 18.08 16 Sanna 2 18.08 17 evi_1985 18.08 18 izunia1 18.08 19 Mama Marty1 około 20.08 20 Dzieciak2103 około 20.08 Odpowiedz Link
misia_7 do Amber2005 08.08.05, 21:38 mam nadzieje, że objawy mogą być inne w drugiej ciąży (czytałam, że tak bywa), bo teraz piersi mi nie dokuczaja, a w pierwszej ciaży nawalały od początku Odpowiedz Link
gosbi Re: do Amber2005 08.08.05, 21:44 u mnie też. w pierwszej ciaży najpierw dały o sobie znać bolące piersi. teraz żarłoczność wielka, bol jajników i ... czekamy Bo wtedy to była niespodzianka... 17 wiosen miałam..he,he... Odpowiedz Link
amber2005 Re: do Amber2005 08.08.05, 21:52 Niech wynik testu też będzie taki sam! oczywiście pozytywny bo innej możliwości nie ma. Odpowiedz Link
zanetka26 Re: najnowsza lista 08.08.05, 21:46 proszę również o dopisanie mnie. Testuję 20 sierpnia - o ile wytrzymam Odpowiedz Link
misia_7 prosze 08.08.05, 21:49 1 s.mal 09.08 2 Judyta10 09.08 3 Monik39 9.08 4 Misia_7 13.08 5 Juwil1 13.08 6 Samanta 13.08 7 Gosbi 13.08 8 Amber2005 13.08 9 Olutek 14.08 10 Ewa 1 15.08 11 Ivonn3 15.08 12 Pirania78 15.08 13 Wiktoria33 17.08 14 Rybcia.rybcia 17.08 15 Xixx 18.08 16 Sanna 2 18.08 17 evi_1985 18.08 18 izunia1 18.08 19 Mama Marty1 około 20.08 20 Dzieciak2103 około 20.08 21 zanetka26 20.08 Odpowiedz Link
amber2005 Re: prosze 08.08.05, 21:57 no dobra... Przyznam się. Test juz zdążyłam zrobić... Oczywiście wyszła jedna kreska Ale co innego mogło się pokazać 5 dni po spodziewanej owulacji i po przytulaniu... Ale głupia jestem! Ale to już obsesja bo tak bardzo chcę mieć znowu brzuszek... Odpowiedz Link
evi_1985 Re: prosze 08.08.05, 22:05 olutek_m moja odp jest pod Twoim zdaniem www.snugglepie.com/ezb/193892.png a moje wykresy wygladaly tak : www2.fertilityfriend.com/home/ala z tym ze nie prowadzialam tego obecnego juz pozdrawiam Odpowiedz Link
marooda Re: prosze 08.08.05, 22:13 A u mnie 29 dc - dziś testowałam (to już 2 dni po spodziewanej @) i negatywny, @ nie ma, może jutro też zatestuję, jak się @ dalej nie pojawi w nocy Odpowiedz Link
gosbi Re: Do Amber 08.08.05, 22:16 Nie przejmuj się ) Ja mam 9 dpo i już zaliczyłam trzy testy )) Oczywiście wszystkie negatywne ale ja wciąż wierzę... Odpowiedz Link
amber2005 Re: Do Amber 08.08.05, 22:27 Wiara czyni cuda))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mama-marty1 trzymamy kciuki za testujące dzisiaj:) 09.08.05, 08:32 i czekamy na wieści,a tak wogóle to nazbierało sie nas tu troche super oby wszystkie zafasolkowały,ja w niedzielę mam wesele szwagra i nie będę myślała o teście i nawet zakupiłam juz podpaski wrazie niespodzianki a co do objawów to żadnych nie widze no może że senna jestem ale to raczej przez pogodę bo lało wczoraj i dziś leje w pierwszej ciąży piersi bolały okropnie no i nudności miałam niemalże odrazu a tu cisza jednak trzymam kciuki Odpowiedz Link
gosbi Re: trzymamy kciuki za testujące dzisiaj:) 09.08.05, 08:33 A ja siedzę w pracy i mi niedobrze. Ale to raczej na widok szefa..)))))) Pozdrawiam wszystkie pracujące i nie pracujące Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: trzymamy kciuki za testujące dzisiaj:) 09.08.05, 08:40 a właściwie to brzuch mnie pobolewa jak na @ to chyba jedyne co mi sie przepomniało z "objawów" i chcę Wam pokazać swoją córcię i nadal trzymam kciuki za testujące forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=23047742&a=26806323 Odpowiedz Link
gosbi Re: trzymamy kciuki za testujące dzisiaj:) 09.08.05, 08:46 Ło Bozie!!! Włąsnie taką chcę!!! ))) Odpowiedz Link
s.mal Re: melduję że ... 09.08.05, 08:54 Jako pierwsza z listy melduję że ... test wyszedł pozytywny Nie mogłam się doczekać dzisiejszego dnia i zrobiłam wczoraj. Bardzo się cieszę ale i jednocześnie bardzo się boję. Już kiedyś widziałam 2 kreseczki na teście a dzidziusia nie mam Trzymamy za was kciuki. Pozdrawiamy - Sylwia i dzidzia w brzuszku Odpowiedz Link
mama-marty1 s.mal GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.08.05, 09:00 NIE BÓJ SIĘ Twoje nastawienie też jest ważne myśl pozytywnie i nie martw sie wszystko będzie dobrze))))))))) najszczersze gratulacje!!!i moc uścisków)) Odpowiedz Link
misia_7 udało mi się!! 09.08.05, 09:02 mi też się udało! s.mal, gratuluję serdecznie!! reszta dziewczyn, co u was????? Odpowiedz Link
mama-marty1 misia_7 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! 09.08.05, 09:05 ALE SUPER DZIEWCZYNY)) CIESZĘ SIĘ TAK JAKBYM SAMA BYŁA W CIĄŻY))cos pięknego)) oby reszcie testujących wyszły dwie kreseczki)) Odpowiedz Link
s.mal Re: udało mi się!! 09.08.05, 09:06 To wspaniale !!! misia_7 wielkie gratulacje. Super. to jesteśmy narazie we dwie. oby reszcie dziewczyn z listy też się udało. Odpowiedz Link
misia_7 Re: udało mi się!! 09.08.05, 09:14 dzięki dziewczyny! miałam robić test w sobote, ale nie wytrzymałam Odpowiedz Link
gosbi Re: udało mi się!! 09.08.05, 09:13 Misia!! S.mal!!! Dziewczynki tak się cieszę!!! Ryczeć mi się normalnie chce.... Gratuluję i trzymajcie kciuki za cłą resztę ... To cudowne..>!!)))) Odpowiedz Link
gosbi Re: udało mi się!! 09.08.05, 09:15 Misia a Ty miałaś testować 13 tego??!! ) A dziś który Twoj dc?? Może ja ja zrobię?? Odpowiedz Link
misia_7 Re: udało mi się!! 09.08.05, 09:19 Dziś mój 29 dc i 12 dni po owu S.mal, ja też jestem po jednej porażce. Tym razem musi być dobrze ) Gosbi, nie wiem co Ci doradzić... Odpowiedz Link
amber2005 Re: udało mi się!! 09.08.05, 09:23 Ja mam dziś 26 dzień więc chyba poczekam... A może nie bo dziś taki szczęśliwy dzień!!!!!!!!! Gratulacje dla przyszłych Kwietniówek!!!! Odpowiedz Link
pirania78 Re: udało mi się!! 09.08.05, 09:37 GRATULACJE!!!!!!!!!S.mal i Misiu. Super!!!!!!!! Ja jeszcze muszę trochę poczekać. Byle do 15. Jeszcze 6 dni Nie wytrzymam Odpowiedz Link
monik39 Re: udało mi się!! 09.08.05, 21:10 Cześć Misia, Moje wielkie gratulacje. U mnie niestety ze starań nici Odpowiedz Link
misia_7 Re: udało mi się!! 09.08.05, 22:08 Monik, przykro mi... Trzymam kciuki za następne podejście * Odpowiedz Link
gosbi Re: udało mi się!! 09.08.05, 22:17 Misia a jak tam Twoje samopoczucie? Pomimo II nadal żadnych bólów w cycuszkach ani żadnych innych objawów? Odpowiedz Link
cytrusowa Re: 09.08.05, 22:20 dziewczyny, nie wiem czy to tu pialyscie o jakims super foliku - jakas wieksza ilosc za niewielką cene. niedlugo jade do Polski i wole kupic wiecej. wiecie moze co to za kwas foliowy - jaka nazwa? Odpowiedz Link
misia_7 do Cytrusowej 09.08.05, 22:25 To ja pisałam, ale na koczkodanie. 2 opakowania wystarczą Ci na półtora roku, bo jest po 250 tabletek. Nazywa się "kwas foliowy Puritan's Pride" i kosztuje ok. 16 złotych. Buźka na dobranoc Odpowiedz Link
misia_7 Re: do Cytrusowej 09.08.05, 22:29 ale nie w każdej jest aptece. Ale przy dworcu gł. przy city forum jest. papa Odpowiedz Link
misia_7 do Gosbi 09.08.05, 22:22 Pisałam Ci w odpowiedzi na Twojego posta o frytkach z majonezem ) jem śledziki cały czas i powstrzymuję mdłości jak jade autobusem szczególnie. Cycki jak na @, ale nie mocniej. Zobaczymy, pewnie wszystko z czasem sie nasili... Odpowiedz Link
gosbi Re: do Misi 7 09.08.05, 22:29 No tak...I życzę Ci tego bardzo mocno...) (Jak by ktoś z boku przeczytał, to trochę głupio brzmi hi,hi..Życzę Ci wymiotów i bolących cycków hi,hi..)..) Moje cycochy też nabrzmiały jak by przed @. Ale to by było za wcześnie ( zawsze nabrzmiewają na 1-2 dni przed a nie tydzień ...Nie dobrze mi po tych frytkach...Eh... Odpowiedz Link
olutek_m Re: melduję że ... 09.08.05, 09:40 S.mal, Misia. Ale super!!! Bardzo się cieszę, możecie nas teraz zarażać fluitkami!!! Bardzoooo się cieszę!!! Odpowiedz Link
gosbi Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 09:57 1 s.mal 09.08 zafasolkowana 2 Judyta10 09.08 3 Monik39 9.08 4 Misia_7 13.08 zafasolkowana 5 Juwil1 13.08 6 Samanta 13.08 7 Gosbi 13.08 8 Amber2005 13.08 9 Olutek 14.08 10 Ewa 1 15.08 11 Ivonn3 15.08 12 Pirania78 15.08 13 Wiktoria33 17.08 14 Rybcia.rybcia 17.08 15 Xixx 18.08 16 Sanna 2 18.08 17 evi_1985 18.08 18 izunia1 18.08 19 Mama Marty1 około 20.08 20 Dzieciak2103 około 20.08 21 zanetka26 20.08 Odpowiedz Link
juwil1 Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 10:29 Ogromne gratulacje przyszłe ( potwierdzone ) Mamusie , naprawde trzymajcie sie dziewczyny i dbajcie o siebie... i o maleństwa mam nadzieje że reszta z nas dołączy do was niebawem... Pozdrawiam i całuje i ściskam głowy do góry będzie dobrze.. Odpowiedz Link
s.mal Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 10:57 Dziękuję dziewczyny za te ciepłe słowa. Trzymam kciuki za Was i wysyłam fluitki ciążowe ************** Odpowiedz Link
olutek_m Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 11:07 S.mal, Misiu. Mam do Was bardzo niedyskretne pytanie. Jak osadzona jest szyjka macicy w pierwszych dniach ciąży. Wy możecie to sprawdzić W sumie tylko to się u mnie nie zgadza, bo śmiesznie się "wykręciła" do tyłu i jest dość nisko. Tak bardzo bym chciała żeby tym razem się udało Odpowiedz Link
s.mal Re: hm 09.08.05, 11:14 powiem Ci szczerze olutku że nie wiem. nigdy tego sobie nie sprawdzałam i tak naprawdę to chyba nawet niewiem jak ale może Misia Ci odpowie na Twoje pytanie. Odpowiedz Link
misia_7 Olutku 09.08.05, 11:23 U mnie jest wysoko... ale przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
xixx Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 11:24 No i ja sie dołączam do gratulacji!! I tez mam nadziję że do Was dołączę juz niedlugo, 18go może sprawdzę a może kilka dni później żeby się nei denerwować. Ja jestem ok 6 dni po owulacji i jedyne co czuję, to kłujący prawy jajnik, nie boli ale go czuję juz od trzech dni, może to być to? No i spałam wczoraj dwa razy w ciągu dnia ale lało i wszyscy mieli taki senny nastrój, no i bez powodu miałam doła, takiego konkretnego i naprawde bez powodu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
jazonka Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 11:20 prosze i mnie dopisac testuje 29.08 gratulacje dla zafasolkowanych!!! Odpowiedz Link
olutek_m Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 11:29 1 s.mal 09.08 zafasolkowana 2 Judyta10 09.08 3 Monik39 09.08 4 Misia_7 13.08 zafasolkowana 5 Juwil1 13.08 6 Samanta 13.08 7 Gosbi 13.08 8 Amber2005 13.08 9 Olutek 14.08 10 Ewa 1 15.08 11 Ivonn3 15.08 12 Pirania78 15.08 13 Wiktoria33 17.08 14 Rybcia.rybcia 17.08 15 Xixx 18.08 16 Sanna 2 18.08 17 evi_1985 18.08 18 izunia1 18.08 19 Mama Marty1 około 20.08 20 Dzieciak2103 około 20.08 21 zanetka26 20.08 22 jazonka 29.08 Misiu, ja mam nisko... Chyba szykuję się na @. A taką miałam nadzieję w tym cyklu... Odpowiedz Link
gosbi Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 11:30 1 s.mal 09.08 zafasolkowana 2 Judyta10 09.08 3 Monik39 9.08 4 Misia_7 13.08 zafasolkowana 5 Juwil1 13.08 6 Samanta 13.08 7 Gosbi 13.08 8 Amber2005 13.08 9 Olutek 14.08 10 Ewa 1 15.08 11 Ivonn3 15.08 12 Pirania78 15.08 13 Wiktoria33 17.08 14 Rybcia.rybcia 17.08 15 Xixx 18.08 16 Sanna 2 18.08 17 evi_1985 18.08 18 izunia1 18.08 19 Mama Marty1 około 20.08 20 Dzieciak2103 około 20.08 21 zanetka26 20.08 22 jazonka 29.08 Odpowiedz Link
judyta10 Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 12:18 No to widze ,ze nadeszła pora na mnie objawów zero dzis 28dc narazie @ nie widac ale wieczorem się wszystko wyjasni rano robiłam bete jestem cała w nerwach jedyny pozostały objaw to sennosc ale pogoda jest taka ,że chyba kazdy jest senny trzymajcie kciuki. Odpowiedz Link
olutek_m Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 12:23 Judytko, bardzo ciekawa jestem jak Ci poszło. Ja powoli się zastanawiam, czy jutro nie zatestować. I to wszystko przez pozytywny test Misi. Ona podpuściła mnie do takich myśli PP Trzymam kciuki. Abyś jeszcze dziś wieczór założyła nowy watek w dużą liczbą wykrzykników!!! Odpowiedz Link
gosbi Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 12:32 Olutek ja mam takie same myśli! ) Przez te poranne radości już nie mogę wytrzymać! Chciałabym już zrobić ale boję się, ze to za wcześnie... Dziś mój 23dc (z 28) ... Odpowiedz Link
misia_7 Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 12:34 Judytko, Gosbi, Olutek, trzymam kciuki! a wiecie kiedy było owu? Odpowiedz Link
gosbi Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 12:42 Ja to nawet nie wiem...trochę tak na chybił trafił . Ale myślę, ze ok 14.08 Odpowiedz Link
misia_7 Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 12:48 chyba 4.08? ja bym poczekała chociaż do 10 dpo... z testem. Trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link
judyta10 Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 12:55 Tak bardzo bardzo mocno chce ale czy to coc da gdyby dało to nawet pieszo bym poszła po ta bete i wiele innych rzeczy bym jeszcze zrobiła aby do wieczora. Odpowiedz Link
gosbi Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 12:57 Ale jestem głuptas. Wpisałam 14.08 bo maiłam na myśli , że w połowie (28 dniowego cyklu) miałam ow. Dziś mój 9 dc...Za wcześnie? Odpowiedz Link
gosbi Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 12:59 9 dpo oczywiście...! Nie wiem co się ze mną dzieje...)) Odpowiedz Link
netmarta delikatny cien 2 kreski 09.08.05, 13:04 a ja wczoraj, 08.08, testowalam, od dzis spodziewam sie @, dzis bylby cykl 28 dniowy, ale miesiac temu mialam 35, wiec dokladnej daty @ nie znam. no w kazdym razie wyszedl mi taki bardzo delikatny cien 2 kreski. niby nic, ale wciaz mam malusienka nadzieje, mimo, ze coraz wiecej objawow na @ czuje. jakby za chwile miala sie pojawic. czy taki delikatny cien 2 kreski zdarza sie czesto? Odpowiedz Link
misia_7 Re: delikatny cien 2 kreski 09.08.05, 13:16 czesc, to moze być ciaza, ale nie musi. Mi wyszedl właśnie cień i to po 15 minutach czekania, a pól godziny poźniej zrobiłam inny test i są 2 kreski, tak więc zatestuj może jutro rano? Odpowiedz Link
olutek_m Re: delikatny cien 2 kreski 09.08.05, 13:20 Netmarta, ja na wszysch swoich testach widziałam bladą drugą kreskę Robiłam z testem cuda, podchodziłam do okna, przyglądałam się dotąd, aż wypatrzyłam Mam nadzieję, że za kilka dni u Ciebie wyjdą II wyraźne kreski. Misiu, to mój 28 dc. Od owu mineło 14 dni. Ostani cykl miałam 32- dniowy. Wstrzymać się z testem? Przechowuje jeden schowany głęboko, aby mnie nie kusiło. Odpowiedz Link
gosbi Re: delikatny cien 2 kreski 09.08.05, 13:32 14 dni od ow??? Ja bym zrobiła....)) Odpowiedz Link
olutek_m Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 15:02 A jesli bym zrobiła, to jaką mam pewność, że wyjdzie mi pozytywny (jesli bede w ciąży). Może mi nie wyjść? Nie chcę się rozczarować. Wolę poczekać, niż potem przeżywać. Strasznie się boję (( Odpowiedz Link
gosbi Re: Uaktualniona lista :) 09.08.05, 15:11 Na szczęście testy można powtarzać do bólu... Ja chyba zrobię jutro rano. A co mi tam... Odpowiedz Link
zuzia74 Re: Uaktualniona lista :) 10.08.05, 19:04 no to ja tez bardzo prosze o dopisanie mnie do listy,@ powinna byc 25.08,oby nie przyszla. jak na razie ,to symptomow ewentualnej ciazy nie mam wogole ,to mnie martwi,wsluchuje sie w swoj organizm,ale nic z tego.w sumie to nawet mnie to nie dziwi,bo w tym mcu przytulanko bylo tylko raz i to dwa dni przed owu.szanse minimalne. Odpowiedz Link
gosbi Re: Lista 10.08.05, 19:18 • Listy ciąg dalszy gosbi 10.08.2005 18:39 + odpowiedz Lista: 1 s.mal 09.08 dwie krechy!!! 2 Judyta10 09.08 trzymamy kciuki we wrześniu! 3 Monik39 09.08 trzymamy kciuki we wrześniu! 4 Misia_7 13.08 dwie krechy!!! 5 Juwil1 13.08 6 Samanta 13.08 7 Gosbi 13.08 8 Amber2005 13.08 9 Olutek 14.08 dwie krechy!!! 10 Ewa 1 15.08 11 Ivonn3 15.08 12 Pirania78 15.08 13 Wiktoria33 17.08 14 Rybcia.rybcia 17.08 15 Jeszczeniemama 17-19.08 16 Xixx 18.08 17 Sanna 2 18.08 18 evi_1985 18.08 19 izunia1 18.08 20 Mama Marty1 około 20.08 21 Dzieciak2103 około 20.08 22 zanetka26 20.08 23 zuzia74 25.08 24 jazonka 29.08 Bardzo proszę Zuzia, wpisałam Cię na 25.08. Odpowiedz Link
rybcia.rybcia Re: Uaktualniona lista :) 11.08.05, 12:47 U mnie zadnych objawow, dzis ide na usg zeby zobaczyc czy pecherzyk pekl (tydzien temu), ale nie licze na to, bo nie mam objawow ale teoretycznie powinno sie udac, ale stres w pracy taki ze pewnie nic z tego nie wyszlo Gratuluje wszystkim juz zafasolkowanym, a taki mialam dzis piekny sen ze na dwoch testach wyszly dwie piekne krechy , a ze sny sie na odwrot tlumaczy to....no ...wiecie co Odpowiedz Link
monik39 Re: melduję że ... 09.08.05, 21:09 Wielkie gratulacje. U mnie niestety nic z tego nie wyszło Odpowiedz Link
monik39 Re: trzymamy kciuki za testujące dzisiaj:) 09.08.05, 21:06 Cześć dziewczyny, No mi niestety się nie udało Wczoraj w nocy zrobiłam test, a dziś po południu przyszła @ Odpowiedz Link
gosbi Re: trzymamy kciuki za testujące dzisiaj:) 09.08.05, 21:15 Strasznie mi przykro monik39... Tulkamy Cię mocno! Zbieraj siły na następny raz ) ..I bądź z nami Odpowiedz Link
monik39 Re: trzymamy kciuki za testujące dzisiaj:) 09.08.05, 21:19 Dzięki Gosbi.Dzięki Wam mam siły na kolejny raz.Strasznie Was polubiłam i będę częściej do Was zaglądać Odpowiedz Link
gosbi Re: Lista - czekamy na dalsze wyniki:)) 09.08.05, 22:04 Teraz w następnej kolejności lecimy: Juwil, Samanta, Amber i Ja ))) ale dopiero za 4 dni! Czteeery dłuuugie dni )) Olutek zostajesz przy terminie testowania 14.08? Lista: 1 s.mal 09.08 zafasolkowana 2 Judyta10 09.08 trzymamy kciuki we wrześniu! 3 Monik39 09.08 trzymamy kciuki we wrześniu! 4 Misia_7 13.08 zafasolkowana 5 Juwil1 13.08 6 Samanta 13.08 7 Gosbi 13.08 8 Amber2005 13.08 9 Olutek 14.08 10 Ewa 1 15.08 11 Ivonn3 15.08 12 Pirania78 15.08 13 Wiktoria33 17.08 14 Rybcia.rybcia 17.08 15 Jeszczeniemama 17-19.08 16 Xixx 18.08 17 Sanna 2 18.08 18 evi_1985 18.08 19 izunia1 18.08 20 Mama Marty1 około 20.08 21 Dzieciak2103 około 20.08 22 zanetka26 20.08 23 jazonka 29.08 -- Do trzech Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: trzymamy kciuki za testujące dzisiaj:) 10.08.05, 09:20 monik39 napewno uda sie za miesiąc zajze i zobacze jak Ci poszło a to forum naprawde wciąga i przywiązuje do siebie Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 09.08.05, 13:27 dziewczyny jak to jest z tą szyjką?? ja bardzo powinna być wysoko,sprawdzałam i musiałam się nieżle natrudzić by dosięgnąć jeśli jest nisko to odrazu ją czuć ?bo mi się wydaje że mam naprawde wysoko,sama nie wiem Odpowiedz Link
judyta10 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 09.08.05, 15:40 No to wszystko jasne po pierwsze zaczełam plamic po drugie beta prawie zerowa jest mi smutno tak liczyłam ,ze sie uda droga stymulacja dwa piękne pęcherzyki i d.......a sypie sie chyba. Odpowiedz Link
gosbi Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 09.08.05, 15:46 Tak mi przykro Judysia... Ale masz pewność? Może jeszcze jest szansa..? Odpowiedz Link
judyta10 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 09.08.05, 16:02 28dc beta raczej sie nie myli Odpowiedz Link
olutek_m Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 09.08.05, 15:47 Nie martw się Judytko. Pewnie razem będziemy się starały w przyszłym miesiącu. Czuję, że i do mnie zawita @. Trzymaj się! Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: Do testujących w poł. VIII czy macie jakies o 09.08.05, 17:26 Judytko trzymaj się,być może i ja dołącze do następnego miesiąca nie martw się ściskam mocno Odpowiedz Link
misia_7 Olutku 09.08.05, 17:37 14 dpo test powinien wyjsć! chyba , że czujesz sie na @... mam nadzieje, że nie! Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: Mama Marty 09.08.05, 17:44 misiu bardzo dziękuje za odpowiedż ale czy to na pewno świadczy o ciąży? Odpowiedz Link
misia_7 Re: Mama Marty 09.08.05, 17:51 Niestety nie na pewno. Ale bądź dobrej myśli jak masz inne objawy. Trzymam kciuki Odpowiedz Link