Dodaj do ulubionych

klinika na Kopernika Kraków-gdzie???pomocy

12.10.05, 14:45
W którym miejscu na Kopernika jest klinika ginekol.?? Bo muszę sie tam
dostać, a nie będe miała zupełnie czasu na bieganie i szukanie?? Czy któraś z
Was wie może ktory to budynek?? Mniej więcej niedaleko od Kościoła, czy
bardziej w stronę R.Mogilskiego?? Mogę gdzieś tam zaparkować??Pomocy
proszę....
Obserwuj wątek
    • michalinnaa Re: klinika na Kopernika Kraków-gdzie???pomocy 12.10.05, 15:23
      Jak idziesz od koscioła w strone ronda mogilskiego to jest po prawej stronie
      taki duży wjazd ze szlabanem, przechodzisz i pierwszy budynek po lewej stronie
      to jest to. Z parkowaniem moze byc różnie, na pewno mozesz wjechać samochodem
      za szlaban, tam jest płatny parking.
      Pozdrawiam,
      • delta77 Re: klinika na Kopernika Kraków-gdzie???pomocy 12.10.05, 18:24
        Kopernika 23, tak, polecam wjazd za szlaban, bo ja dzis przejechclam cala
        dlugosc ulicy, nie znalazlam miejsca do parkowania, musialam wyjechac na
        kochane rondo mogilskie (ach ten remoncik), zrobilam pare kolek i strasznie sie
        podirytowalam. Parking platny 5zl, a potem mozesz dostac przepustke i wyjechac
        od razu na Grzegorzecka wink))

Budynek i wjazd na teren jest bardziej pod koniec, ale na pewno za polowa ulicy
        Kopernika, jadac od Rynku...
        Pozdrawiam
        • elieka Dziękuję bardzo 12.10.05, 19:55
          Dziewczyny, dziękuję bardzo. Mam nadzieję że trafię bez problemu i nie będę
          krążyć smile chociaż jadę w takich godzinach, że.... smile)
          • michalinnaa Re: Dziękuję bardzo 12.10.05, 21:33
            Trafisz na pewno. jezli to mozliwe to napisz z kim jedziesz sie spotkać i w
            jakim celu. Trzymam kciuki, zeby wsztko ułożyło sie po twojej myśli.
            • elieka Monitoring 13.10.05, 10:42
              ten cykl mam stymulowany CLO więc jeżdżę sobie na usg do doktora Wiechcia
              (Wiecheć chyba się nazywa, nie jestem pewna jak sie odmienia smile), a ponieważ
              jutro nie przyjmuje w gabinecie prywatnym, mam sie zgłosić na Kopernika na USG
              i po ew.zastrzyk Pregnylu (który to już sobie wykupiłam).
              Dzięki za radę jak trafić, zmusiłam się wczoraj wieczorem i przejechałam
              tamtędy, ale tam na Kopernika jest zakaz skrętu w prawo-dokładnie przed tym
              wjazdem na ginekologię!!może uda mi się stanąć gdzies na poboczu..
            • elieka Monitoring 13.10.05, 10:42
              ten cykl mam stymulowany CLO więc jeżdżę sobie na usg do doktora Wiechcia
              (Wiecheć chyba się nazywa, nie jestem pewna jak sie odmienia smile), a ponieważ
              jutro nie przyjmuje w gabinecie prywatnym, mam sie zgłosić na Kopernika na USG
              i po ew.zastrzyk Pregnylu (który to już sobie wykupiłam).
              Dzięki za radę jak trafić, zmusiłam się wczoraj wieczorem i przejechałam
              tamtędy, ale tam na Kopernika jest zakaz skrętu w prawo-dokładnie przed tym
              wjazdem na ginekologię!!może uda mi się stanąć gdzies na poboczu..
              • michalinnaa Re: Monitoring 13.10.05, 11:25
                Czekamy na wyniki monitoringu smile
                • delta77 Re: Monitoring 13.10.05, 21:05
                  Powiedz mi, to Twoj pierwszy cykl stymulowany...??? Bo mi Sendrakowska tez
                  zlecila taka probna stymulacje, zeby zbadac, czy nie mam PCO, ale nie wiem co o
                  tym sadzic. Boje sie, ze wszystko juz sobie rozreguluje... Masz tak miec na
                  dluzej? Czy tez tylko do diagnozy?

pozdrawiam
                  • elieka Re: Monitoring 14.10.05, 09:18
                    Mam ten cykl stymulowany bo coś się nie udaje zajść "naturalnie" -
                    prawdopodobnie mam problem z pękaniem pęcherzyka - tak wyszło z monitoringu
                    naturalnego cyklu. Więc ten cykl na clo + monitoring. Do monitoringu polecam
                    dra Marcina Wiechcia-ma gabinet na Grzegórzeckiej. Wczesniej polecałam dra
                    Chałupczaka, ale stwierdzam że Wiecheć jest po 1.bardziej komunikatywny-
                    wszystko tłumaczy co robi i co widzi, po 2.bardziej sympatyczny i po 3.wydaje
                    mi się zdecydowanie dokładniejszy.
                    Nie wiem czy kolejny cykl będzie stymulowany, mam nadzieję, że nie będzie już
                    takiej potrzeby smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka