kalan 17.10.05, 17:11 wyszedł mi cień (bardzo słaby) kreseczki. Nie wiem, czy to dobrze, czy źle. Dodam, że robiłam go przed chwilą, a to 33 dzień cyklu. Czyżby nic z tego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izak28 Re: Zrobiłam test i... 17.10.05, 17:19 A u mnie jeeeeeeest, jeeeest, różowa gruba krecha! O jesooo, jak mi się ręce trzęsą... Odpowiedz Link
binne Re: Zrobiłam test i... 17.10.05, 17:59 kalan. ja tam się nie znam, bo mi jeszcze nigdy nie wyszla ta druga krecha, ale zrób sobie jeszcze jeden test innej firmy izak - GRATULACJE Odpowiedz Link
karina66 Re: Zrobiłam test i... 17.10.05, 18:46 Izak28 grayulacje i jazda na czerwcowe mamy. karina Odpowiedz Link
binne Re: Zrobiłam test i... 17.10.05, 18:00 bobo-test można robić o każdej porze dnia Odpowiedz Link
karina66 Re: Zrobiłam test i... 17.10.05, 18:16 Mi na pierwszym teście też tak wyszło.kup jutro drugi,tej samej firmy.Zrób o tej samej porze co dziś i porównaj.Ja tak zrobiłam i następnego dnia cień okazał się śliczniutką kreseczką. Trzymam kciuki i czekam na czerwcówkach. Odpowiedz Link
kalan Re: Zrobiłam test i... 17.10.05, 18:36 Dziękuję za słowa otuchy. Kupiłam już drugi "pre-test" i zobaczę jutro rano, bo do popołudnia nie wytrzymam. Ten co robiłam dziś to był "Pink Test", ale strasznie się zdziwiłam, bo robią już te testy jak najańszym kosztem - ten nie miał nawet takiej plastikowej obudowy, a był jedynie czymś takim w stylu papierka lakmusowego. Trzymajcie kciuki, czerwiec to taki fajny miesiąc.... Odpowiedz Link
karina66 Re: Zrobiłam test i... 17.10.05, 18:45 to czekam jutro na dobre wiadomości(ale ja i tak już wiem Karina Odpowiedz Link
kalan Re: Zrobiłam test i... 18.10.05, 14:51 Dziś rano ponownie test negatywny. Cały dzień spokój, juz lepiej by przyszła @, bo to czekanie wyprowadza mnie powoli z równowagi - tym bardziej, że nigdy czegoś podobnego nie miałam. Co mam robić? Odpowiedz Link
karina66 Re: Zrobiłam test i... 18.10.05, 15:00 @ jeszcze nie ma więc wszystko możliwe.tak naprawde to nie dc się liczy tylko ilośc dni po owu.A ta mogła być później niż myślałaś.No i te twoje objawy.Jeszcze się nie załamuj.Spróbuj za dwa dni. Karina Odpowiedz Link
ktat Re: Zrobiłam test i... 18.10.05, 15:03 u mnie tez byla 1 krecha rano a dzis 37dc ....... czekam na @ teraz to niech przyjdzie w piatek poozno w nocy albo w sobote bo mam gina na 16,10 Odpowiedz Link
kalan Re: Zrobiłam test i... 18.10.05, 15:09 Czy los nie jest złośliwy? Ileż też można czekać? Boże, ile te kobity muszą znosić, czasmi myslę, ze lepiej byłoby urodzić się facetem.... Odpowiedz Link
karina66 Re: Zrobiłam test i... 18.10.05, 15:13 ale oni nie noszą dzidziusia w sobie.Nie czują ruchów jak my.jaśli jeszcze tego nie doświadczyłaś to zapewniam Cię,że dla tej chwili kiedy poczujesz kopniaczka lub czkawkę wart czekac.a oni też przecież czekają i sie denerwują. Karina Odpowiedz Link
kalan Re: Zrobiłam test i... 18.10.05, 15:18 Karinko, dziękuję Ci za Twój optymizm, tak chcę w niego wierzyć, aż czuć wszędzie te Twoje fluidki ciażowe.... Odpowiedz Link
karina66 Re: Zrobiłam test i... 18.10.05, 15:21 To masz jeszcze trochę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Wiem co czujesz bo kilka dni temu przechodziłam to samo.dziewzyny mi bardzo pomagały więc teraz na mnie kolej.Trzymaj się dzielnie. Odpowiedz Link
kalan Re: Zrobiłam test i... 19.10.05, 15:21 i niestety, po 35 dniach przyszała @. Trochę się zmartwiłam, ale te niewychodzące testy już mnie dobijały. Najgorsze jest to, że nie mam co liczyć na klalendarzyki. Zawsze miałam jak w zegarku 28 lub 29 a tu masz... i bądź tu mądry.... Nic, z pełnym optymizmem wkraczam w 4 cykl starań... Odpowiedz Link
kalan Re: Zrobiłam test i... 19.10.05, 16:21 ale teraz to chyba już nie potrzebne? Czy pomimo tego powinnam wykonać to badanie? Odpowiedz Link
yskyerka Re: Zrobiłam test i... 19.10.05, 16:24 Jeżeli przyszła normalna @ i wszelkie objawy minęły - beta nie ma sensu. Jeżeli jednak okaże się, że to tylko plamienie - beta pomoże wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Odpowiedz Link
kalan Re: Zrobiłam test i... 19.10.05, 16:31 Dziś pierwszy dzień, zatem nie mogę jeszcze nic powiedzieć. Zwykle podczas @ mam takie 2 dni intensywne, a trzy szłabsze. Zatem muszę zobaczyć jeszcze jutro. Już jednak się pogodziłam ze straconym cyklem. Odpowiedz Link