ivon20 04.11.05, 09:42 zrobilam rano test i niestety wyszedl negatywny a @ dalej nie mam , to juz piaty dzien po terminie.... i cos sie okresowo nie czuje........jak myslicie jest jeszcze nadzieja?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smok18 Re: Negatywny:( 04.11.05, 09:55 Mi dopiero 7 dni po terminie @ pojawiła się blada druga krecha.Prawdopodobnie ovu przesunęła się znacznie w czasie.Ale jakos tak coś przeczuwałam i spróbowałam po 2 dniach,no i bhcg znacznie podwyższone.No ale..... A teraz startuje już w drugi symestr Odpowiedz Link
ivon20 dzieki smok 18 04.11.05, 11:27 no bo troche sie martwie bo jak nie ciaza to dlaczego nie mam Odpowiedz Link
marcik77 Re: dzieki smok 18 04.11.05, 11:39 U mnie podobnie: dzisiaj 35dc brak @ i test robiony 3 dni temu negatywny. Pocieszam się tym, że wiem o takich przypadkach, że dziewczynom wychodziły negatywne testy a beta potwierdzała ciążę. Także musimy uzbroić się w cierpliwość i spróbować za kilka dni-albo testy albo beta. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link
ivon20 Do marcik77 04.11.05, 11:43 a masz jakies objawy czy to na okres czy to ciazowe?? Odpowiedz Link
marcik77 Re: Do marcik77 04.11.05, 12:29 Cześć. Ciążowo nie czuję się w ogóle, tzn nie mam nudności itd, ale pobolewają mnie jajniki i dzisiaj rano miałam "ciężkie" nogi, co jest u mnie charakterystyczne przed spodziewaną @. Póki co @ nie przyszła, ale mam nieregularne cykle, więc cierpliwie czekam, co z tego wyniknie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
agulka25 Re: Do marcik77 04.11.05, 12:34 u mnie tez piaty dzien po terminie i nie ma...ale ja testu nie zrobie juz tak wczesnie ( za duzo rozczarowan). Poczekam do przyszlego tygodnia, jak @ nie bedzie to zrobie test lub pojde na bete. pozdrawiam mocno agulka Odpowiedz Link
1magnolia Re: Negatywny:( 04.11.05, 12:39 nadzieje trzeba miec zawsze .... do konca, do @ lub do II kreseczek - i tego ostatniego serdecznie Wam zycze ) Odpowiedz Link
patchuli Re: Negatywny:( 04.11.05, 14:44 u mnie 48dc, test negatywny w 45dc @ nie ma nadal co to będzie?? Odpowiedz Link
ivon20 Re: Negatywny:( 04.11.05, 15:15 ja tez sie zastanwiam skoro ciazy niet to niech chociaz ta wredna@ przyjdzie zeby mozna bylo na nowo zaczac a tu kurcze problem widze bedzie... Odpowiedz Link
ivon20 Re: Negatywny:( 04.11.05, 17:50 nie martw sie marcik Tymozesz przynajmniej zaczac od poczatki a ja?? Odpowiedz Link
marcik77 Re: Negatywny:( 04.11.05, 17:49 No niestety. @ przyszła. Kupiłam już olej z wiesiołka i zaczynam nast. cykl starań. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link
olciablue Re: Negatywny:( 05.11.05, 02:23 Dopisuje sie do tych, ktore ani okresu nie maja, ani dwoch kreseczek...na razie. Nie wiem, dziewczyny, co sie z nami dzieje! Ja mam 45 dc, okresu ani widu ani slychu, test robilam kilka dni temu i 1 kreska. I co z nami bedzie?? Myslicie, ze moze jednak ciaza?? zycze Wam tego bardzo..i sobie Pozdrawiam, piszcie, co u Was Ola Odpowiedz Link
jaga211 Re: Negatywny:( 07.11.05, 08:43 Ja też testowałam w sobotę był to mój 32d prze 28d cyklu. Test negatywny, a @ do dziś nie ma. Nie wiem czy iść do lekarza czy co? Bo jażeli nie jest to ciąża to niech ta @ przyjdzie. Byłam b. ździwiona, gdyż cykle mam zawsze co 28d. Odpowiedz Link
ania12341 Re: Negatywny:( 07.11.05, 10:18 Witam ja tez negatywny....i wieże że jest jeszcze nadzieja bo gdyby nie ona to byłoby ze mną kruchutko... Odpowiedz Link
taknie333 Re: Negatywny:( 07.11.05, 14:03 hej dziewczyny, u mnie to samo. Cykle 28-30dni. W piatek 30dc zrobilam test - negatywny.... No a dzis 33dc i oprocz bolu brzucha nic.... Jet sens powtarzyc test czy czekac spokojnie na....@. Odpowiedz Link
patchuli Re: Negatywny:( 07.11.05, 15:21 u mnie 51 dc test negatywny tydzień temu mierzycie temperaturę?? bo ja tak i mój wykres jest jak pasmo górskie, nic jasno z niego nie wynika i już nawet nie wiem czy była owu czy nie była?? ech kiedy @ wróci?? Odpowiedz Link
taknie333 Re: Negatywny:( 07.11.05, 15:26 hej, ja mam caly czas w okolicach 37. Moze zrobie jeszcze raz ten test.. Pije kawe kilka razy dziennie, wino czesto, uprawiam intensywnie sport i moze juz czas zbastowac, bo jesli jednak...... Odpowiedz Link
ivon20 Re: Negatywny:( 07.11.05, 15:51 hej u mnie juz 40 dc dalej nic oprocz tego ze piersi mam jakies pelnieksze i czasem mnie brzuch poboluje jak na @ temp mierze dopiero od dwoch dni z rana i jest 37 wiec nie wiem co mam myslec Odpowiedz Link
puma1976 Re: Negatywny:(do ivon20) 07.11.05, 15:57 Hej a ja myśle ze to Twoje opóznienie to jest fasolka (trzymam kciuki bardzo mocno)Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link
ivon20 Re: Negatywny:(do ivon20) 07.11.05, 16:55 fajnie by bylo puma1976 ale cos mi sie nie wydaje zastanawia mnie ta temp.... Odpowiedz Link
ivon20 Re: Negatywny:( 08.11.05, 15:40 a u mnie do tego krwawienia z nosa juz trzeci dzien, moze teraz tak wygladac bedzie moj okres ogolnie to slabo sie czuje i jeszcze jakies chorbosko sie chyba przyplatalo Odpowiedz Link
ivon20 Re: Negatywny:( 08.11.05, 13:37 i jak tam u was bo u mnie bez zmian a do tego jeszcze codziennie mi krew z nosa leci bez powodu Odpowiedz Link
patchuli Re: Negatywny:( 08.11.05, 15:15 bez zmian, @ nie ma, testów nie robię bo jeśli ufać wykresowi to owu nie było same oceńcie.. www2.fertilityfriend.com/home/db365 Odpowiedz Link
ivon20 Re: Negatywny:( 08.11.05, 17:18 a moze u mnie to poprostu jakas anemia albo cos i przez to to opoznienie, nie planowalismy z chlopakiem dziecka, znaczy nie staralismy sie specjalnie o nie, znaczy przez caly miesiacac szalelismy "zabezpieczajac" sie stosunki9em przerywanym, wiec w sumie nie wiem co to u mnie oznacza ten brak @ Odpowiedz Link
kamila9910 Re: Negatywny:( 08.11.05, 17:02 Witaj. prawie 4 lata temu miałam to samo. Codziennie leciała mi krew z nosa i okazało się, że jestem w ciąży czego Ci życzę. Odpowiedz Link
iguana27 Re: Negatywny:( 08.11.05, 17:11 hej dziewczyny ja też już mam 5 dni po terminie a @ nadal nie ma Wczoraj robiłam test i negatywny. No i czekam Też mnie pobolewa i jakoś dziwnie kłuje brzuch A mdli mnie wieczorami chociaż może to dlatego że jestem niejadek i po południu juz nic nie jem (a ostnoi nad ranem czuję burczenie w brzuchu) Może to już paranoja a może jeszcze trzyma mnie nadzieja Odpowiedz Link
ivon20 Re: Negatywny:( 08.11.05, 17:12 no ja tez juz nie wiem co mam myslec jeszcze jakas infekcje chyba zalapalam..... Odpowiedz Link
olciablue Re: Negatywny:( 08.11.05, 22:57 Dziewuszki, to znowu ja. U mie nadal to samo, tyle ze juz ponad 45 od ostatniej @, nadal nic nie ma, tyle tylko ze niestety plamienia mi sie jakis zaczely(( A nigdy nie mialam. I martwie sie bardzo, bardzo test robilam w neidziele - negatywny Ivon, co do Ciebie, to mam jakis przeczucia, ze jestes w ciazy, objawy na to wskazuja I co dziewczyny, co robicie, czekacie na @, robicie testy??? Piszcie Bo dopoki ta nieszczesna malpa nie przyjdzie, to niby jest nadzieja, ale...jak ma przyjsc, to moglby juz, bo dobrze by bylo nastepny cykl zaczac... co u Was? Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link
olciablue Re: Negatywny:( 08.11.05, 23:02 Iguana, a mdlosci to chyba tez pozytywny objaw? a przy okazji, ja tez jestem niejadek czasem sie martwie, ze moze stad te zaburzenia cyklu, ze za malo jem. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link
iguana27 Re: Negatywny:( 09.11.05, 17:15 hej ja niejadek jestem od dawna a @ ostatnimi miesiącami dostawałam regularnie Chociaż może masz racje a ja sie łudzę Najgorszse że mój mąż nie daje mi spokoju z tą moją chudością tylko karze jeść a ja nie mogę dużo i już Odpowiedz Link
ivon20 ja dostalam 09.11.05, 16:04 dostalam dzisiaj rano @ wiec wyglada na to ze teraz mam cykle z 30 dniowych na 40 dniowe bo to juz drugi taki dlugi..dziwne Odpowiedz Link
olciablue Re: ja dostalam 09.11.05, 19:57 a u mnie nadal cisza , nawet plamienia ustaly(( Iguana, ja tez duzo zjesc nie potrafie, a maz mnie zadrecza ze 'nic nie jem'. A ja jem, tylko nie mam zoladka slonia) no i co z tym okresem? Ola Odpowiedz Link
iguana27 Re: ja dostalam 09.11.05, 20:07 olciablue nadal nic czekam Test zrobię dopiero w weekend bo "może" jeszcze za wcześnie jakby co... zastanawia mnie bieganie do ubikacji częsciej niż zwykle - na zapalenia pęcherza to nie wygląda bo nie jest to na kropelkę A propos jedzenie - właśnie jem mniej co nie znaczy że się odchudzam czy takie tam. Właśnie siedze nad michą czekoladowego budyniu Odpowiedz Link
olciablue Re: ja dostalam 09.11.05, 20:04 Ivonn, 'pociesze Cie'ze u mnie w momencie, gdy zaczelismy sie starac o dzidzie, od razu cykle skoczyly z 30 dniowych na 40 dniowe( niestety. Mysle,z e to wplyw stresui prsji jaka wywieramy na psyche( id enerwuje mnie to bardzo. No ale to, co sie teraz dzieje, to juz przechodzi moje pojmowanie. Pozdrawiam, i widze Cie z fasolka w tym nowym cyklu! ola Odpowiedz Link