monjan poniedziałek 20.02.06, 08:22 znowu... na szczęscie za tydz juz bede lezec na urlopie... hej, jestescie?? co tu taka cisza??jak u WAs? Odpowiedz Link
monjan wtorek 21.02.06, 09:23 ojej.. chyba zostałam tutaj sama... no nic jeszcze tylko 5 dni i jade na urlop!! wczoraj byłam u kosmetyczki-odrobina luksusu zrobilam sobie pdicure i mam sliczne czerwone paznokcie, wywoskowane nogi, gładziutkie i henne ech byle do weekendu! Odpowiedz Link
monjan środa 22.02.06, 08:52 i znowu jestm tu sama... może któs to czyta... ja już chcę jechać! nie chce pracowac...bleee Odpowiedz Link
monjan czwartek 23.02.06, 08:38 kurcze jakbym pisała bloga! no nic, napisze jak obiecalam do konca, aż do urlopu jeszcze tylko dziś i jutro! i weekend! i dwutygodniowa laba!!! ech... Odpowiedz Link
nowa_mama75 Re: czwartek 23.02.06, 08:43 Napiszę tylko, że zazdroszczę Ci tego urlopu Wypoczywaj Odpowiedz Link
monjan piatek 24.02.06, 08:49 dzieki kochana!bede teskniła z aforum chociaz powiem ci ze pewnie dobrze mi zrobi to odstawienie od forum jak wroce cche przeczytac mnostwo radosnych postow!i moze sama cos napisze??? zobaczymy ostatni dzien pracy!! Odpowiedz Link
monjan no to jade na urlop! 24.02.06, 15:37 napisze do Was za 2 tyg mam nadz przeczytac same pozytywne posty!! i może sama tez taki napiszę? pozdrawiam kobitki!!! love is in the air!! Odpowiedz Link
ussa77 Re: ja też 14.03.06, 16:54 witaj moniczko!! wchodze dziś piewszy raz na forum no i widze ze ty tez juz jesteś!!! jak tam po urlopie.... pewnie wypoczełaś..moze Ci sie udało??? mam nadzieje, bo mnie chyba znowu nic z tego, no ale jeszcze kilka dni i sie dowiemy. napisz co u Ciebie? Odpowiedz Link
monjan Re: ja też 15.03.06, 08:12 hej! fajnie ze tez wrocilas wypoczelam, blo cudownie, tylko teraz jestem przeziebiona przez ta okropna zime... juz mam dosyc! u mnie dzis 32dc, ale nie wiem kiedy mialam owu wiec sie nei nakrecam pewnie mi sie nie udalo, bo dzis jakis taki dziwny sluz... poczekam do konca tyg-powinno sie wyjasnic a jak Ty? milego dnia! Odpowiedz Link
ussa77 Re: ja też 15.03.06, 08:21 czesc!! super ze wypoczełąś no i chociaż przez dwa tygodnie miałś lato!!! my niestety marzniemy. ja tez jestm przeziębiona bo chyba panuje jakiś wirus. u mnie wszkole w klasach jest po 6-7 osób. mnie tez coś bierze ale nie daję sie. jesli chodzi o moj cykl to tez raczej nici dziś 28 d.c, ale ten jest jakiś dziwny. najpierw nie czułam wogóle bólu jajników( zawsze zwijałam sie z bólu) ani nie boli mnie wogóle podbrzusze po owulce a dzis program ff zmienił mi dzień owulacji z 19 na 22 dień cyklu i nie wiem dlaczego. a na dodatek mam taki żólty śłuz no i chyba coś mi sie przyplątało bo zaczyna sędzieć. przesatłam sie tym wszystkim przejmować !!! buziaczki Odpowiedz Link
viinga Re: wróciłam:) 16.03.06, 17:12 witaj po urlopie ), musze was opuścic niestety na jakieś 3 miesiace, w związku z wyjazdem musiałam się zaszczepić przeciw odrze, swince i różyczce, jest ponoć zabójcza dla płodu, ale jestem zła ( Odpowiedz Link
monjan Re: wróciłam:) 17.03.06, 09:15 no to powodzenia! a gdzie jedziesz?? dbaj o siebie! bedziesz miala szczepienia na zapas:0 Odpowiedz Link
viinga Re: wróciłam:) 17.03.06, 11:31 Mamy plan wyjechać na jakis czas do USA, mąz ma obywatelstwo amerykańskie, ale myślę ze szybko tu wrócimy, o zidzie starac się będziemy pewnie już tam. Odpowiedz Link