Dodaj do ulubionych

kto testuje w weekend??

07.02.06, 09:54
bo ja chyba w sobotę...
i pytam kto ze mną-będzie nam razniejsmile
generalnie moge juz niedługo, u mnie 12 dpo ale wole poczekac...
kto jeszcze?
Obserwuj wątek
    • kraplakowa Re: kto testuje w weekend?? 07.02.06, 10:19
      U mnie termin @ na 12. Chciałam poczekać z testowaniem do walentynek, ale
      pewnie i tak wcześniej wszystko się wyjaśni. Bo albo dostanę @ w terminie, albo
      zrobię test w weekend.

Pozdrawiam.
    • wiola1234 Re: kto testuje w weekend?? 07.02.06, 10:21
      U mnie tez sie zapowiada ze @ przyjdzie na przełomie weekendu, wiec kto
      wie...?smile ale z testowaniem poczekam do nastepnego tygodniasmile
      • izak28 Re: kto testuje w weekend?? 07.02.06, 12:09
        Ja też chyba zatestuję w sobotę- to będzie 33 dc. No chyba, że sprawa się
        wcześniej wyjaśni...
        • agaa5 Re: kto testuje w weekend?? 07.02.06, 12:23
          W przeciwnieństwie do poprzednich cykli obiecałam sobie ze ..powstrzymam się od
          testowania do wtorku tj16dpo chyba, że jakieś znaki na niebie wskażą wcześniej
          na ciążę .
          Będę śledzić co u Was i trzymam kciuki
          Pozdrawiam Agasmile)
        • monjan Re: kto testuje w weekend?? 07.02.06, 12:37
          no no
          a ile po owu?? bo moze u ciebie cos wyjsc...
          ja zamierzam w sobote to bedzie 16 dpo
          no chyba ze nie wytrzymam i w piatek....
          • agaa5 Re: kto testuje w weekend?? 07.02.06, 13:21
            Do monjan - obecnie 9dpo ale chyba nic z tego bo czuję się zupełnie zwyczajnie.
            Nic mnie nie boli, nie ciągnie piersi jakoś specjalnie nie bolą.W sumie to na
            objawy mamy jeszcze czas, bo na ogół pojawiają sie od 14 dpo (tak dokładnie
            miałam w I ciąży)
            A u Ciebie jak. Coś się dzieje w temacie?
            Pozdrawiam Agasmile)
            • monjan Re: kto testuje w weekend?? 07.02.06, 13:24
              tak..cale mnostwo
              opisalam w poscie kraplakowej
              ale ja jestem z tych na nie-nie nastawam sie za bardzo....
              • agaa5 Re: kto testuje w weekend?? 07.02.06, 14:55
                Aa post czytałam i twoje objawy to już mocno zaawansowana ciąża, co? smile))
                A tak poważnie to ja też bardzo chcę dziecka że dopatruję się objawów ciążowych
                tam gdzie ich nie ma. Mało tego zawzięłam się i .. testu nie kupię wcześniej
                jak 15dpo żeby nie kusiło.
                Aga
                • monjan Re: kto testuje w weekend?? 07.02.06, 15:04
                  now iedzisz
                  a ja test mam w szufladzie
                  i lezy...i świerzbi mnie...
                  staram się nie nakręcać
                  a testowac moge już za 2 dni...bo wtedy bedzie 14dpo
                  czyli czw
                  ale ja bede twarda i poczekam do piatku albo soboty czyli 15/16dpo
                  pozdr
                  • agaa5 Re: kto testuje w weekend?? 07.02.06, 15:19
                    Też tak robiłam ..i niestety nie byłam wstanie wytrzymać do 14dpo.Teraz
                    spokojnie poczekam sobie na rozwój sytuacji.Wydaje mi się że test warto
                    wykonywać tuż po @ (czyli jak już są objawy ewentualnej ciąży). Wcześniej to
                    spekulacja.
                    Pozdrawiam
    • begonia4 Re: kto testuje w weekend?? 07.02.06, 12:23
      Ja chyba zatestuję w piątek -to będzie 31 dc, przy cyklach 30 - 32 dni, jeśli
      nie nadejdzie @ wcześniej.
      Nie moge się już doczekać, korci mnie zeby zatestować wcześniej, ale wiem ze to
      będzie za wczesnie. Tak więc do piątku.
      Pozdrawiam i życzę wszystkim forumowiczkom 2 kreseczek!!!
    • alicja1978 Re: kto testuje w weekend?? 07.02.06, 13:31
      Cześć dziewczyny. Ja mam dziś 12 dpo, a @ ma być w czwartek no i czuję że
      będzie. Tak więc testowanie w tym miesiącu mnie ominie ale za was wszytskie
      trzymam kciuki! Pozdrawiam ciepło
      • 78ewa Re: kto testuje w weekend?? 08.02.06, 10:31
        O jak milo poznac Rownolatke smile
        U mnie @ przyjdzie w sobote, czuc ja juz wyraznie,
    • ussa77 Re: kto testuje w weekend?? 08.02.06, 08:29
      witajcie dziewczyny!!
      u mnie dziś 6 dpo, tem skoczyła do 37,0. ale niepokoi mnie wczorajszy ból
      jajnika i dużo śluzu ale takieo żółtego( bezzapachu), mam nadzieje ze jest ok!
      a jak u was? jak samopoczucie i objawy?
    • monjan nie wytrzymałam!! 08.02.06, 08:53
      13 dpo i jedna kreska
      i znowu to samo sialalalalalala
      ale teraz moge jechac do Egiptu!
      nastepny cykl bezstresowy!!!nie mierze temp, nie robie testow nic!!!
      bede se odstresowywyac
      • ussa77 Re: nie wytrzymałam!! 08.02.06, 09:07
        monjam ale musisz wcelować w olwulkę bedąć w tym Egipcie. a wiesz ze wyjazdy
        jąprzesuwaą. radzę wybrac termin kilka dni po @
        • agaa5 Re: nie wytrzymałam!! 09.02.06, 19:01
          Do monjan: Szkoda ale jakoś mam przeczucie że po Egipcie ...zmienisz forumsmile))
          Czego Nam wszystkim zresztą życzę.
          Ussa dobrze radzi z tym początkiem cyklu. Najlepiej tak z 5dni przed owu i
          kilka dni po niej. Egipt może zdziałać cuda!.

Pozdrawiam i trzymam kciuki
          Aga

• monjan Re: nie wytrzymałam!! 10.02.06, 10:57
            oj byłoby fajnie
            dzieki dziewczynysmile
            trzymam kciuki za testujace
    • begonia4 Re: kto testuje w weekend?? 10.02.06, 08:35
      Cześć,
      nie wytrzymałam i zatestowałam wczoraj (30 dc) i nici .....
      1 gruba krecha !!!
      A już liczyłam, że się udało. Wmawiałm sobie nawet objawy i nic.
      Tak więc zaczynamy za ok. 2 tyg.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia.
      pa
      • 78ewa Re: kto testuje w weekend?? 10.02.06, 19:05
        Ja to samo. smile
        Gruba 1 krecha w 30 dniu cyklu.
        trudno, pozniej sie uda.
        ewa
    • alicja1978 Re: kto testuje w weekend?? 10.02.06, 09:09
      witam. u mnie 30 dc ale nawet nie musiałam testować bo dziś temp spadłasad tak
      więc czekam już teraz na @ i za 2 tyg powtórka z rozrywkiwink Pozdrawiam i życzę
      miłego dnia
      • monjan Re: kto testuje w weekend?? 10.02.06, 10:58
        no dzieczyny!
        nowy cykl przed nami!!smile
        • fairycharlotte Re: kto testuje w weekend?? 10.02.06, 17:33
          Ja wciąż czekam na @, ale raczej mi się cały czas wydaje, że przyjdzie...sad wolę
          się na nic nie nastawiać... Bo objawów ciążowych to ja mam zawsze mnóstwo, a
          potem przychodzi @. Dziś np. miałam rano mdłości. Aha, dziś minęło 28 dni. Nie
          wiem dokładnie kiedy była owu, bo jeszcze nie zaczęłam się aż tak wgłębiać w te
          sprawy, choć pewnie niedługo zacznę...ale miałam wrażenie, że była dość późno,
          więc @ mi się najprawdopodobniej przesunęła (ostatnio przez parę miesięcy miałam
          25-26 dniowe cykle). No więc staram się nie miec nadziei, dziś korciło mnie,
          żeby kupić test, ale nie zrobiłam tego, no a teraz znów mnie zaczyna bolec
          brzuch jak przed @... Chetnie bym zatestowała w weekend, ale muszę jeszcze
          poczekać, zresztą wydaje mi się, że dzis niechciany gosć przyjdzie sad
          • izak28 :((((( 11.02.06, 12:24
            I ja odpadam... Dziś 1 dc. A by to jasna cholera.
            Chlip....
            • kraplakowa Re: :((((( 11.02.06, 13:29
              i ja odpadam. Kolejny test - kolejna słabiuuuuuuuutka kreskeczka PO CZASIE. I
              brzuch boli. Pewnie jutro @ przyjdzie. Buuu...
              • buzios Re: :((((( 11.02.06, 16:21
                Ja tez out! Nie wytrzymalam, zrobilam test 11 dpo, jedna krecha! Brzuch
                natomiast boli i zapowiada rychle nadejscie @! A tu cykle dlugie 35 dniowe,
                wiec znowu trzeba 3 tygodnie czekac! no nic, jak trzeba czekac to trzeba
                czekac... Ale dzisiaj zamierzam pocieszyc sie dobrym winem i wesola impreza do
                poznych godzin. Staralam sie unikac alkoholu, kafeiny, zyc zdrowo bla bla bla,
                dzisiaj zamierzam oddac sie wszystkim grzesznym przyjemnosciom!
                • kraplakowa Re: :((((( 11.02.06, 16:29
                  Ja też dzisiaj na imprezę, ale wcale nie mam ochoty. Małżon ciągnie, bo chce
                  zebym sie odstresowała. A ja pewnie upiję się na smutno i jeszcze wiochy
                  narobię.
                  A najgorsze jest to, że pomimo 2 negatywnych (na 99,99%) testów ciągle mam
                  resztki nadzieii... A jutro będzie ryk bo @ napewno przyjdzie. Ech...
                  • izak28 Re: :((((( 11.02.06, 16:45
                    A ja mam takiego doła, że lepiej nie mówić.... Nie chciałam się przyznawać, ale
                    naprawdę mi się wydawało, że tym razem się udało. A tu znowu nic. I zaczynają
                    mnie ogarniać czarne myśli sad((( I jakoś tak wrednie, przypadkowo dowiedziałam
                    się dziś, że kuzyn spodziewa się drugiej dzidzi- oczywiście nieplanowanej.
                    Dlaczego ten świat jest taki niesprawiedliwy?!??!
                    • buzios Re: :((((( 11.02.06, 21:12
                      Ehh, zgadzam sie, mozna sie zniechecic... Wiecie, ja co prawda czuje ze @ tuz
                      tuz, wiem ze przyjdzie, na tescie jedna jedyna tlusta krecha, ale ciagle gdzies
                      w tyle glowy cmi sie nadzieja bez zadnego uzasadnienia...No i tez dookola widze
                      kobiety w ciazy, slysze wiesci o kobietach w ciazy i praktycznie prawie
                      wszystkie moje kolezanki rowiesniczki albo zaciazone albo juz mamusie (mam 29
                      skonczone). Impreza sie troche rozsypala, wiec zmiana planow, butelka wina
                      przed telewizorem... Trzymajcie sie dziewczyny, pozdrawiam Was cieplutko w ten
                      ponury sobotni wieczor...
                      • fairycharlotte Re: :((((( Odpadłam, niestety... 12.02.06, 14:19
                        No i tez odpadłam, dostałam dziś @, wczoraj wieczorem spadła temperatura, dziś
                        porażające bóle, jestem na prochach, które i tak nie pomagają, no i wszystko
                        zaczyna się od nowa, nawet nie zdażyłam zatestować... Wczoraj wypłakałam morze
                        łez... Najgorsze, że wydaje mi się, że to jest jedna z tych 50% "niezauważonych
                        ciąż", które kończą się poronieniem podczas okresu, więc sa
                        niezauważone...Myślę, że DOSZŁO do zapłodnienia, mam takie przeczucie, bo czułam
                        się naprawde totalnie dziwnie w tym minionym cyklu, ale nie udało się nic
                        więcej, a teraz @ jest naprawdę obfita bardzo i totalnie bolesna sad Jest mi tak
                        smutno, no ale cóż, trzeba zacząć od nowa... Pozdrawiam
                        • buzios Re: :((((( Odpadłam, niestety... 12.02.06, 15:23
                          Naprawde Ci wspolczuje, mam nadzieje, ze kolejne dni juz nie beda takie
                          bolesne. Ja juz po wyplakaniu, znowu rosnie powoli nadzieja bo nowy cykl sie
                          zaczyna... Trzymam za Ciebie kciuki, moze sie powspieramy razem w tym nowym
                          cyklu. Swoja droga to nawet troche mi ulzylo ze teraz te pare dni kiedy nie
                          trzeba myslec o temperaturze, owulacji, sluzie... Trzeba sobie troche odpoczac
                          i pozyc zyciem, jak przyjdzie "ten" czas za kilkanascie dni, zacznie sie na
                          nowo, ale tymczasem, odprezmy sie.
                          • fairycharlotte Re: :((((( Odpadłam, niestety... 12.02.06, 18:44
                            Dziękuję, dziękuję... Mam nadzieję, że ten cykl zakończy się dla nas obu lepiej
                            niż właśnie zakończony. Trzymam mocno kciuki, a teraz, przez kilka dni możemy
                            sobie faktycznie odpocząć. Chociaz akurat w moim przypadku cykle się tak
                            rozregulowały że czasem są naprawdę krótkie, więc w tym wypadku nie wiem, jak
                            długo będzie trwał mój odpoczynek. No cóż, wiosna się zbliża a wraz z nia
                            nadzieja ! smile Pozdrawiam ciepło
                            • 78ewa Re: :((((( Odpadłam, niestety... 12.02.06, 21:55
                              ja chyba tez odpadne
                              mam zabarwione upplawy - dzis 32 dc - okresy mam 30 dniowe, no ale ten cykl na
                              castagnusie, a on ponoc potrafi czasem wydluzyc cykl.
                              Trzymajmy sie razem smile
                              ewa
    • begonia4 Re: kto testuje w weekend?? 14.02.06, 19:57
      A ja dzisiaj zatestowałam i ... niespodzianka 2 krechy.
      Też miałam ( i mam) podbarwione upławy w terminie @, to czasem jest objaw
      ciąży, tak więc trzymam kciuki !!!
      • 78ewa Re: kto testuje w weekend?? 14.02.06, 23:05
        No to zdrowia smile) i spokojnych 9 miesiecy smile!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka