Dodaj do ulubionych

Clo a męskie nasienie????

20.02.06, 17:26
Słyszalam że lekarze przepisują Clo na poprawę nasionek.... Czy facet którejś
z Was brał i faktycznie sie cos poprawiło???? Walczę z tymi "leniwymi
chłopakami" już dwa lata co nieco sie poprawiło ale to jeszcze za mało, teraz
męża faszeruję salfazinem a wcześniej brał Promen. W przyszłym miesiącu idzie
na badanko ......zobaczymy. Dzieki za wszystkie opinie
Obserwuj wątek
    • elieka a może 20.02.06, 20:05
      niech łyka codziennie salfazin a także wit.a+e 3*1 oraz wit.c w dawce 1000 j.
      Taka kuracja pomaga nadzwyczajnie smileU nas po dwóch miesiącach był efekt wink)
      Powodzenia.
      • kruszynka27 Re: U nas po CLO znaczna poprawa 21.02.06, 15:06
        Hej dziewczyny mój M własnie bierze Clo na poprawienie ilosci nasionek no i po 3 miesiącach stosowania nasionka poprawiły sie o 100 % z 5 milionów mamy już 10 milionów!!!!!!!!! bierze co drugi dzien 1 tabletke oprócz tego androlog zalecił mu kwas foiliowy ,wit.A+E, a ja daje mu Promen i l-karnityne!! Teraz przez nastepne 3 miesiące no i zobaczymy!! Nie w kazdy przypadku pomaga ale nam jak widać!
        Pozdrowionka Aga
        Elieka a u was jaki był problem ??? w jakich parametrach wam to pomogło??????
        • aga1506 Re: do kruszynki27 21.02.06, 19:00
          Mam do ciebie pytanko czy twój mąż dobrze toleruje branie Clo ??? tzn.
          samopoczucie itp.... Mój promen już brał teraz daje mu salfazin i właśnie mysle
          o clo. Bo właśnie jest u nas 5,5 mln i troszke za leniwe są........sad( dodam że
          było mniej niż 5mln ale dostawał zastrzyki bodajrze biogonadyl.....to troszke
          porawiło. Pozdrawiam
          • aga1506 Re: do kruszynki27 21.02.06, 20:12
            zapomniałam zapytac ile już bierze Clo tzn czy robi jakieś przerwy czy cały
            czas co drugi dzień od 3 miesiecy???? Bede wdzięczna za odpowiedź
            • kruszynka27 Re: do aga1506 22.02.06, 13:04
              Hej mój M. bierze co drugi dien po 1 tabletce ! Brał 3 miesiace i teraz ma 1 miesiąc przerwy a potem kolejne 3 miesiące ale juz po 1/2 tabletki!! Nic mu sienie działo po Clo tylko znacznie przytył ok 7 kilo a poza tym czuł sie dobrze!! Pozdrawiam Aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka