zuzia.777 10.03.06, 10:47 jestem po 5 inseminacjach zdecydowałam się na ivf czy dr Janeczko i jego klinika to dobry wybór Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krychaw Re: ivf u dr Janeczki w Krakowie 10.03.06, 11:04 zaglądnij tutaj www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=4 a tu jest ogólnie o leczeniu w kKrakowie www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=11700 Odpowiedz Link
bo.tak Re: ivf u dr Janeczki w Krakowie 10.03.06, 11:25 Krysiu, czy mozesz jeszcze raz wkleic linki, bo te u mnie nie działaja. Dziękuję Odpowiedz Link
krychaw Re: ivf u dr Janeczki w Krakowie 10.03.06, 11:45 strony Bociana też mi się czasami nie otwierają,nie wiem od czego to zależy,ale próbuj co jakiś czas. Linki są napewno dobre,bo u mnie działają. Odpowiedz Link
mila_do_nieba Bezpośredni link 10.03.06, 19:53 www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=26516 masz powyzej bezpośrednio link miłej lektury. Ja po przeczytaniu podjełam decyzję o leczeniu w tej klinice. Na razie jestem na etapie robienia potrzebnych badań. Póki co jestem zadowolona. Na chwile obecna na wyjazdy do Białegostoku, czy Warszawy poprostu nie mam czasu, ani kasy. Wielu dziewczynom sie udało. Odpowiedz Link