Dodaj do ulubionych

Ból brzucha?

21.03.06, 13:39
Mam pytanie, które mnie osobiście bardzo nurtuje. Od początku tego cyklu
jestem na ziołach nr 3 o. Sroki (uregulowanie cyklu, starania o dziecko).
Obecnie jestem w 22dc i od kilku dni (około 7) czuję taki ćmiący ból w dole
brzucha. Co prawda nie jest on bardzo uciążliwy, ale mnie zastanawia czy to
efekt picia ziół czy może wcześnej ciąży (przytulanko od 9 dc do 13 dc)? Może
któraś z Was miała podobne doświadczenie.
Obserwuj wątek
    • dobryduszek31 Re: Ból brzucha? 21.03.06, 16:28
      U mnie pobolewanie podbrzusza zaczelo sie 27 dc a byl to 9 DPO. Trzymalo mnie
      to tak az do 36 dc czyli 18 DPO. No i oczywiscie okazało sie że jestem w ciąży,
      czego i tobie zyczę. U mnie cykle srednio co 31 dni wiec zatestowałam 32 dc i
      wyszedł pozytywny.
      • marija123 Re: Ból brzucha? 21.03.06, 18:11
        dziękuje za odpowiedź Dobry Duszkusmile. Sama mam nadzięję, ze jednak zioła
        pomogły, ale to okaże się za kilka dni. Taki ból, jaki mam obecnie, pojawił sie
        pierwszy raz i jest zgoła dziwny, wiec może, może sie udało. A do tego od
        jakiegoś czasu miewam dreszcze i ciąglę mi zimno, pomimo, ze inni mówią, że
        akurat jest ciepło.
        • dobryduszek31 Re: Ból brzucha? 21.03.06, 20:07
          O kurcze nie chce cię nakręcać ale własnie tak miałam. To było strasznie
          nietypowe. Zresztą rozmawiałam o tym z pewną Ania na tym forum i ona mi mówiła
          że jej mama tak miała jak zaszła w ciążę. A te dreszcze co ja miałam to nie
          pozwalały mi zasnąc. Teraz mam mieszankę...raz mi zimno i sie ubieram a za
          chwile już mi gorąco i sie rozbieram. Niezla jazda. Otwieram i zamykam okno i
          tak do znudzenia.
    • nikaewa Re: Ból brzucha? 21.03.06, 21:22
      witaj ja mam taki ból ale jestem dopiero 2 dzieć po owulacji więc to nie może
      być zwiastun ciąży... ale co ? nie wiem czekam aż przejdzie ...jakie są tempki
      na ciążę? proszę o dokładne wytłumaczenia pozdrawiam dominika
      • buzios Re: Ból brzucha? 21.03.06, 21:50
        Nikaewa, nie ma chyba czegos takiego jak "tempki na ciaze". Generalnie jednym z
        objawow ciazy jest gdy temperatura utrzymuje sie poziomie wyzszych temperatur
        dluzej niz normalna dlugosc fazy lutealnej Twojego cyklu (zazwyczaj taka faza
        trwa u roznych kobiet 10-16 dni) Kazda kobieta ma poziom post owulacyjnych
        temperatur nieco inny, chodzi o to zeby temperatury po owu byly ogolnie na
        poziomie wyzszym niz przed owu, inaczej mowiac powyzej lini poziomej jezeli
        masz takowa wyznaczona na wykresie. Jezeli do tego tak temperatura nie spada po
        uplywie normalnego okresu Twojej fazy lutealnej i nie ma @ to ciaza jest
        prawdopodobienstwem. Bol w dole brzucha 2 dni po owu nie musi oznaczac ciazy.
        Poczekaj jakies kilka ladnych dni i poobserwuj swoje objawy moze wtedy bedzie
        mozna cos wiecej powiedziec. TRzymam kciuki!
        • nikaewa Re: Ból brzucha? 22.03.06, 11:55
          mam nadzieję że to na dzidziusia.. tempka wysoka nadal chociaz może ponowiło
          się torbielatośc jajników -miałam je przed 1 ciążą chcieli mi jajnik usówać bo
          miałam bardzo duze torbiele i było ryzyko krwotoku wewnętrznego przy usówaniu
          samego torbiela... zmieniłam gina ,przepisał mi chormony w zastrzkach i udało
          się dziś mam 19-mczną córcię agatkę ale pragnę jeszcze jednnego aniołka powitać
          i dlatego mam nadzieje.....dzięki za odpowiedz..buzios dominika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka