Dodaj do ulubionych

Evcia80 - co tam u Ciebie?

02.04.06, 21:00
Ewciu, jak tam? Zrobiłaś sobie przerwę w forum? Wczoraj martwiłaś się, jaka
tempka będzie dzisiaj. Mam nadzieję, że Ci nie spadła! Daj znać koniecznie co
u Ciebie... U mnie raczej brak nadziei na ten cykl, tempka troszkę wzrosła ale
niewiele, poza tym czuję się jak na @, ehhh... Już pewnie nie urodzi mi się
dzidziuś w 2006 sad

Pozdrawiam ciepło - mam nadzieję, że u Ciebie lepiej niż u mnie! Testujesz?
Obserwuj wątek
    • evcia80 Re: Evcia80 - co tam u Ciebie? 03.04.06, 07:56
      Witaj! Niedzielę spędziliśmy z dala o cywilizacji (czyt. internetu) czyli u
      teściów smile stąd moje milczenie. Moje temperaturki wyglądają tak:
      21 dc: 36,5
      22 dc: 36,8
      23 dc: 36,7
      24 dc: 36,7
      25 dc: 36,7
      26 dc: 36,65
      27 dc: 36,75
      28 dc: 36,8
      29 dc: 36,9
      30 dc: 36,94
      31 dc: 37,00
      32 dc czyli dziś: 37,05
      Piersi bolą po bokach przy dotknięciu, jakbym miała siniaki i jak chodzę bez
      stanika. Brzuszek od 8 dpo tylko trochę pobolewa.
      Został mi jeden test a na razie nie mam kasy na drugi gdyby ten nie wyszedł. A
      poza tym zwyczajnie się boję. Jak teraz by była jedna krecha, to nie byłoby już
      prawie nadziei. sad Jak u Ciebie z temperaturką dzisiaj i kiedy Ty testujesz??
      Pozdrawiam cieplutko! smile
    • evcia80 Re: Evcia80 - co tam u Ciebie? 03.04.06, 08:07
      I odpowiedź na pytanko z innego wątku. W listopadzie odstawiłam pigułki. Przez
      pierwszy cykl trochę się zabezpieczaliśmy, ale bez większego przekonania smile
      To jest mój czwarty cykl (mam dlugie cykle), z mierzeniem tempki i ziółkami oj.
      Sroki. Zaczynam się teraz denerwować, bo robię sobie za duże nadzieje. Który to
      jest Twój dzień po owu?? Nie masz gdzies wykresu? Ja mam www.nmpr.bfe.pl i nie
      można dać linka (tzn. mozna ale nie działa smile) I główka do góry! Jeszcze nic
      straconego!
      • fairycharlotte Re: Evcia80 - co tam u Ciebie? 03.04.06, 18:33
        Czwarty cykl to niedużo, więc jeszcze nie ma powodu do załamania smile Ja akurat
        mam raczej krótkie cykle, więc to już mój 8 od września... Owu miałam w środę
        1,5 tyg. temu więc to 12 dzień po niej. Wykresem nie bardzo mogę się pochwalić,
        bo mierzę tempkę w miare regularnie od... tygodnia, owu odróżniłam bez mierzenia
        tempki i jak na razie się moje rozpoznanie zgadza, zwykle moja faza lutealna
        trwa ok. 14 dni.

Nie łammy sie Ewcia, póki nie ma @ jest nadzieja, a w najgorszym wypadku jest
        zawsze nadzieja na następny cykl!
    • evcia80 Zdołowałam się... 03.04.06, 08:31
    • evcia80 Zdołowałam się... 03.04.06, 08:36
      Zachęcona ładnymi temperaturkami złamałam się i jednak zrobłam test. I NIC!!!
      Kompletnie nic na nim nie ma, oprócz jednej smętnej krechy kontrolnej sad Mam
      nadzieję, że u Ciebie będzie lepiej!
      • fairycharlotte Re: Zdołowałam się... 03.04.06, 18:28
        Hej, jeszcze nie wszystko stracone, o ile się nie myle, to zrobiłaś test przed
        terminem (nie)spodziewanej @, a więc teoretycznie mógł wyjść ale i nie wyjść,
        nawet, jeśli jesteś w ciąży...

Myslę, że u mnie owszem będzie lepiej ale w innym cyklu... Teraz się totalnie
        czuję na @, boli brzuch, piersi, etc... Jedyny płomyk nadziei w fakcie, że od
        niespodziewanego spadku w sobotę (teoretycznie mogłaby to być jeszcze
        implantacja) tempka sobie powoli rośnie, dziś rano doszła do 36,94. Inna sprawa,
        że mój M. przeziębiony całą noc na mnie kaszlał i obudziłam sie z objawami
        lekkiego przeziębienia sad A więc powód wzrostu tempki może być inny...

Buziaki i nie łam się!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka