madda4 05.05.06, 18:25 nie doczekam się chyba. czy ktos testuje w tym samym czasie?to drugie moje starania po poronieniu w styczniu. nie marze o niczym innym jak znów ujrzec 2 kreski i tym razem urodzic.ale boje sie zarazem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmine78 Re: kto testuje 18.05??? 05.05.06, 20:34 Ja się dolączam będę testować 19.05. Też nie mogę się doczekać Odpowiedz Link
heejakawa Re: kto testuje 18.05??? 06.05.06, 18:50 ja tez testuje w okolicy 18-20 Mam wielka nadzieje ze tym razem sie uda Odpowiedz Link
madda4 Re: kto testuje 18.05??? 07.05.06, 19:45 ciesze sie, ze nie jestem sama bo ten czas czekania tak strasznie mi sie dluzy. fajnie, że jestesmy we trzy- zawsze to razniej. ktory to wasz cykl staran? jakie metody stosujecie? ja jestem po poronieniu w styczniu w 11 tyg- to bylo najgorsze wydarzenie w moim zyciu, ale nie rezygnuje ze staran, mimo ze sie boje powtorki. to moj drugi cykl staran, stosuje testy owulacyjne, nie mierze tempki.na razie nie mam zadnych objawow. nie wiem czy juz moglyby byc gdybym byla w ciazy czy to jeszcze za wczesnie. poprzednim razem pierwsza oznaka, ktorej nie uznalam za ciazowa, byl wysyp krostek na dekolcie. na razie nic. jakos nie wierze ze mi sie uda. ale trzymam za was kciuki. Odpowiedz Link
basia013 Re: kto testuje 18.05??? 07.05.06, 20:20 dołączam się :o) jeżeli do tego czasu nie wystąpi @ to też tak będe testować w okolicach 20.05 trzymam za nas wszystkie kciuki!! powodzenia! Odpowiedz Link
magnolia1004 Re: kto testuje 18.05??? 08.05.06, 08:00 Wiesz ja tez testuje dokładnie 18-05 i tez 02-01-2006 poroniłam trzymam za nas kciuki. Moje najwieksze marzenie to tulic w ramionach swoje dzieciątko Odpowiedz Link
madda4 Re: kto testuje 18.05??? 08.05.06, 19:45 dzis jest 21dc (mam 30 dniowe cykle) a ja nie mam zadnych objawow. nic dziwnego nie czuje. kiedy moge sie ich spodziewac, wiecie? czy wy juz jakies macie? czy to nie za wczesnie? skolowana jestem. Odpowiedz Link
niunka24 Re: kto testuje 18.05??? 08.05.06, 20:05 Ja testuję 17-20 w zależności od cierpliwości i czy @ nie przyjdzie.. Powodzenia !!!!) Odpowiedz Link
monjan Re: kto testuje 18.05??? 09.05.06, 09:13 a ja wczesniej, ok 15 maja zobaczymy to juz za tydzien Odpowiedz Link
maluszek100 Re: kto testuje 18.05??? 09.05.06, 09:47 ja też zatestuje ok 20.05. Czyli 5 dni przed terminem spodziewanej @. Mój drugi cykl staran z lekami. Oby nam sie wszytskim udało. POWODZENIA !!!!!!! Odpowiedz Link
aneczka002 a ja dzis zatestowałam.. 09.05.06, 09:47 w 11 dc po zblizeniu w ktorym mogło dojsc do zapło... i nic jedna kreska... Moze w następnym się uda (bo M będzie częściej niz 2 razy w tygodniu w domu) POWODZENIA DZIEWCZYNY!!!!!!!! Ani Odpowiedz Link
marti_ka82 aneczka002 14.05.06, 18:12 dlugo mnie tu nie było mam nadzieje, że wyniki meża jaknajbardziej zgodne z oczekiwaniami no i, że starania będą owocne pozdrawiam Odpowiedz Link
basia013 Jakieś objawy? 11.05.06, 09:58 dziewczyny i jak? jakieś objawy? u mnie tempka 36.85 ale jakiś dziwny sluz sie pojawil -raczej rzadki-niestety. co u was? jest szansa? powodzenia trzymajcie się! pozdrawiam Odpowiedz Link
monjan Re: Jakieś objawy? 11.05.06, 10:00 nie, żadnych nie świruję sluz biały, gęsty, temp nadal wysoka ok 37 wiec normalnie czekam Odpowiedz Link
niunka24 Re: Jakieś objawy? 11.05.06, 12:47 u mnie też bez objawów. śluzu wcale, tempka tak różnie, ale powyżej 37,1 dziś spadła do 37,2, wczoraj była 37,3. Staram się nie świrować,co mi wcale nie wychodzi dziś mam dopiero 20 dc,a 6 dpo. Pozdrawiam Powodzenia!!!!! Odpowiedz Link
frezja80 Re: kto testuje 18.05??? 11.05.06, 20:27 Hej madda4 ja tez poroniłam w styczniu i to też jest mój drugi cykl starań i tez mogłabym zatestować 18-tego, bo moje cykle teraz trwają 33-35 dni. Na razie mierzę tempkę, bo tak mi się wszystko poprzestawiało, ze nawet nie wiem czy owu występuje. Nie wiem czy będę miała sznsę zrobić ten test. Tak strasznie pragnę tego dziecka, ze myśle o tym prawie cały czas. Życzę nam wszystkim powodzenia : ) Odpowiedz Link
monjan to juz niedługo!! 12.05.06, 08:46 jak u Was?? u mnie normalnie, tzn jak zawsze to znaczy ze nie swiruje... Odpowiedz Link
nowa_mama75 Re: to juz niedługo!! 12.05.06, 09:10 Ja testuję 18-19.05. To będzie mój 6 cykl starań. Owulację miałam w 23 dc. Jak nie uda się w tym cyklu to następny zaczynam z clo. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kropcia1 Re: kto testuje 18.05??? 12.05.06, 10:21 Hej! Ja mam zamiar testować 19 - stego To będzie dzień po spodziewanej ostatecznie @....na pewno nie zrobie wcześniej...chyba, że nagle by sie pojawiły objawy bardzo wskazujące na ciążę.... dziś jest mój 8dpo....i jedynie trochę mnie piersi bolą po bokach....tempka ok. 36,9 - 37 - w sumie jak na mnie nie za wysoka.... Podchodze do tego wszystkiego trochę z dystansem - to mój 10 cykl starań... pozdrawiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link
basia013 Re: kto testuje 18.05??? 12.05.06, 10:29 hej, dzisiaj jest 11dpo i tylko piersi bolą strasznie :o) tak strasznie że jak leżę i sie obracam to muszę je podtrzymywać :o) hahah ale to zdażało sie już wczesniej więc staram sie nie świrować ,testować też mam zamiar dopiero około 19 bo cykle mam tak różne że nie wiadomo co teraz wypadnie czy 33 cszy 35... trzymam kciuki powodzenia!! Odpowiedz Link
basia013 szanse maleją... 12.05.06, 11:07 pojawił się błyszczący ,rzadszy śluz....:o( buuu Odpowiedz Link
monjan Re: szanse maleją... 12.05.06, 11:13 a u mnie spadek temp na linie pokrywajaca... 12dpo(chyba) Odpowiedz Link
monjan Re: do monjan 12.05.06, 13:49 proszę www.fertilityfriend.com/home/monjan eraz okolo 30 dniowe, ale nie wiem czy byla owu dokladnie, bo mialam wesele i wrzucilam na luz z mierzeniem Odpowiedz Link
pszczolka232 Re: kto testuje 18.05??? 12.05.06, 11:41 Ja moze nie testuje dokladnie 18 maja ale okolo 21 tzn nawet juz nie jestem pewna czy bede testowac. I cos czuje a raczej podejrzewam, ze nici z tego Ale wam babeczki zycze powodzenia i pieknych II kreseczek Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
kostka25 Re: kto testuje 18.05??? 12.05.06, 12:04 Ja podobnie jak madda4 jestem po poronieniu w styczniu i jestem w trakcie 2 starań ale będę testowała dopiero na koniec miesiąca, dopiero zaczynam staranka. Życzę wam i sobie 2 kreseczek na teście. Odpowiedz Link
madda4 Re: kto testuje 18.05??? 12.05.06, 20:40 szczególnie do frezja80 i kostka25- dziewczyny, czy wam lekarze powiedzieli czy po zajsciu w nastepna ciaze powinnyscie jakoś inaczej o siebie dbac? lezec, brac jakies leki na podtrzymanie? tak sie boje ze to sie powtorzy, a wy jak o tym myslicie? u mnie nadal nic.zadnych objawow.tempki nie mierze. dzis 25dc, powinnam testować 18.05 (1dc) bo wtedy powinna nadejsc ta paskuda @. nie zatestuje wczesniej. chociaz strasznie mnie korci, bo sie poprostu boje 1 kreski,a tak to bede miala kilka dni nadzieji więcej. mysle o tym tak jak wy- 100 razy dziennie.trzymam kciuki za was wszystkie Odpowiedz Link
madda4 Re: kto testuje 18.05??? 12.05.06, 20:44 przepraszam magnolio1004. pytanko kieruje tez do ciebie, jako do "rowiesniczki"? Odpowiedz Link
basia013 nie wytrzymałam...:o( 13.05.06, 09:48 zrobiłam dzisiaj rano test...i jest ujemny :o( dzisiaj 29dc owulacja prawdopodobnie była w 17dc...ojojoj smutno znowu. powodzenia życzę wszystkim! trzymajcie się! pozdrawiam Odpowiedz Link
basia013 Może być za wcześnie?? 13.05.06, 09:57 dziewczyny teraz żałuję że zrobiłam ten test :o(-mięczak jestem i tyle! ale powiedzcie-może jeszcze za wcześnie na test??oj oj oj trzymajcie się... powodzenia! Odpowiedz Link
pszczolka232 Re: Może być za wcześnie?? 13.05.06, 12:29 basia jak za tydzien nadal nie bedziesz miec @ to ponownie zrob test mozliwe jest ze za wczesnie zostal zrobiony a przez to wynik bledny. Takze zycze powodzenia i II kreseczek Odpowiedz Link
klusqa Re: Może być za wcześnie?? 14.05.06, 18:45 Spróbuj jeszcze raz za 2-3 dni, jeśli @ nie przyjdzie. Mój lekarz tak każe robić, jeśli pierwszy test wychodzi negatywny, a @ nie ma. Odpowiedz Link
frezja80 Re: kto testuje 18.05??? 13.05.06, 12:37 Witaj, na mojej pierwszej i jedynej jak do tej pory wizycie kontrolnej zapytałam czy kolejna ciąża wiąże się z jakimiś lekami i usłyszałam, ze nie no chyba ,że sytuacja by tego wymagała, albo (tak to zrozumiałam) gdybym miała na przykład problemy emocjonalne związane ze strachem przed poronieniem to tak dla spokoju ducha być może coś by mi lekarz przepisał. Moja ciąża obumarła ok 8-9 tc, przyczyny nie znam, a dowiedziałam się o tym dopiero w 14 tc. U mnie prawie od początku występowały plamienia i od 7 tc brała duphaston, co zatrzymało plamienie, ale ciąży nie uratowało, a na dodatek leki sztucznie zatrzymały poronienie i dlatego tam późno się o tym dowiedziałam. Martwię się trochę, ze nie czuję owu, a przed ciążą nie miałam z tym najmniejszych problemów, dlatego idę niedługo na wizytę zapytać co i jak, bo każdy miesiąć bez dwóch kresek to dla mnie straszny dół i załamanie psychiczne. Na pocieszenie gin powiedział, ze mam taką samą szansę donosić ciążę jakby tej pierwszej ciąży nigdy nie było i tego się trzymam : ) Odpowiedz Link
magnolia1004 Re: kto testuje 18.05??? 13.05.06, 14:18 Czesc dziewczyny mi lekarz tez narazie nic nie przepisał tylko kazał brac kwas foliowy. Ale martwie sie czym innym czy jechac na wakacje które mam juz załatwione. Podobno nie nalezy latac w I trymestrze Odpowiedz Link
frezja80 Re: kto testuje 18.05??? 13.05.06, 17:35 A właśnie zapomniałam o kwasie foliowym, ale to dlatego, ze łykam go od 2 lat i właściwie już na to nie zwracam uwagi : ) Odpowiedz Link
madda4 Re: kto testuje 18.05??? 13.05.06, 22:43 basia013 nie martw sie, poki nie dostajesz @ jest ok. do zaplodnienia moglo dojsc pozniej, zagniezdzanie moglo trwac dluzej wiec poki co nie jest zle. musisz miec nadzieje. trzymam kciuki zeby @ nie nadeszla tak u ciebie jak i u mnie i zeby test wyszedl z 2 krechami. Odpowiedz Link
basia013 tempka leci w dół... 14.05.06, 09:34 dzisiaj spadła do 36.6.więc już nie mam nadziei dziewczyny trzymajcie się ja następne starania mogę rozpocząc dopiero w lipcu więc dopiero wtedy się odezwę-ale zawsze śledzę co się u was dzieje! Powodzenia! Życzę samych II !!! pozdrawiam Odpowiedz Link
kropcia1 Re: tempka leci w dół... 14.05.06, 12:37 Basiu przykro mi bardzo....ja też sie już nastawiam na najgorsze...czyli na to co zwykle od czerwca 2005...szczerze przez pierwsze kilka cykli byłam dużą optymistką...a teraz poprostu nie wierze w powodzenie....zbyt wiele razy się zawiodłam.... Odpowiedz Link
maluszek100 Re: tempka leci w dół... 14.05.06, 17:06 co raz bliżej daty !!! już sie nie moge doczekać. Objawów 0 !!!!!!! buuuuu Odpowiedz Link
kostka25 do maddy4 15.05.06, 09:34 moja doktorka już teraz zaleciła mi luteine, no i oczywiście jak tylko dowiem się że jestem w ciąży mam do niej jechać po zwolnienie, a potem tylko leżenie, zero wysiłku. A od poronienia biorę kwas foliowy. Strasznie się niecierpliwię no i boję jak ....... Trzymam za was kciuki. Odpowiedz Link
klusqa ja!! 14.05.06, 18:44 Jestem po drugiej inseminacji. Pierwsza skończyła się jedną krechą i @ kilka godzin po testowaniu. Odpowiedz Link
monjan to juz niedługo!!! 15.05.06, 08:50 zdecydowalam ze nie bede testowac dzis, bo nie wiem dokladnie kiedy mialalm owu, wiec moze byc za wczesnie poczekam wiec z wami do 18,05 chyba ze nie wytrzymam!! )temp ladna, w gore poszla... Basia trzymaj sie!! Odpowiedz Link
basia013 Re: to juz niedługo!!! 15.05.06, 10:33 trzymam kciuki! może Tobie się uda!! ja zaczynam ostro pracę od lipca! powodzenia!! Odpowiedz Link
madda4 Re: to juz niedługo!!! 15.05.06, 13:56 wlasnie otworzylam kompa zeby napisac czy testowalas. ale widze ze nie. chyba kazda z nas czeka ile sie da zeby sie nie rozczarowac i zyc nadzieja jezcze te kilka dni. ja tez nie wiem czy zatestuje 18- go, pewnie nie. ale raczej czekam na @ bo nie mam zadnych objawow. trzymam kciuki za wszystkie. Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto testuje 18.05??? 15.05.06, 09:16 u mnie dopiero 4dc ale za Was dziewczyny trzymam kciuki powodzenia Ania Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: kto testuje 18.05??? 15.05.06, 12:01 aniu mam nadzieje, ze u ciebie i meza wszystko w porzadku i ze wyniki jego badan byly wlasciwie no i trzymam kciuki za ten twoj cykl Odpowiedz Link
aneczka002 Re: kto testuje 18.05??? 15.05.06, 12:49 hej mati No dziękuję za pamięć.. Tak męża wyniki bardzo dobre Został już tylko jeden wynik do zrobienia - najważniejszy.. ale na wynik poczekamy ok 2-3 tyg ale mam nadzieje ze też będzie dobry Pozdrawiam Cie serdecznie.. a ten cykl puszczam na luz.. bez termometra, myślenia o tym.. chce odpocząć od tego wszytskiego.. może zastosuje testy owu a moze i tego nie.. musze poprostu oderagować wszystkie te przezycia i niespane noce, nerwy itd.. jak wyjdzie to wyjdzie jak nie to nie.. A co u Ciebie?? Ania Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: kto testuje 18.05??? 15.05.06, 15:11 no to sie ciesze bo kujcze jakby nie było nerwowy mialas ten miesiac wiec ciesze, sie z faktu, że się wszystko poukładało a u mnie hmm 2 tyg. temu miałam pecha byłam w autokarze który miał wypadek w czecach no i hmm jakby to powiedziec kolejny cykl odpuscilam bo tak ladnie mierzylam tempke obserwowałam co miałam obserwować a tu krach... szpital, obrażenia głowy, nóg kto tam myślał o kalendarzyku no tak wieć pewnie znów przejdę na czerwiec a miałam takie 2 tygodniowe możliwości no ale cóż... wypadki czasem chodzą po ludziach najważniejsze, że nie wypadłam przez szybe i że nic poważnego mi nie jest... a z resztą się samo jakoś poukłada Odpowiedz Link
monjan wczoraj... 16.05.06, 08:36 zrobiłam test owu-mam ilch tyle, ze ...a podobno tez pokazuja ciaze i wyszło mi pół(!) kreski testowej..???co to za cholera??dzis tez nie testowalam moze jutro... bo jak mialam owu 15 dc to juz mam po terminie @ a jak 20dc to jest 12dpo, wiec za wczesnie... Odpowiedz Link
enno1 Re: wczoraj... 16.05.06, 09:10 Moniczko. Test owu pokazał mi tylko bladą kreskę, czyli nie wyszedł, a byłam w ciąży. Jeśli bardzo Cię już nosi, zbadaj krew. Trzymam kciuki )) Odpowiedz Link
monjan Re: wczoraj... 16.05.06, 09:13 wytrzymama, wytrzymam , wytrzymama, wytrzymama(taka mantra nie nakręcaj!!!nie chce rozczarowania!!! jutro zrobie test ciazowy, jesli to 13dpo to moze juz wyjdzie?? a moze walce nie maialam owu??takie cykle bezowulacyjne tez sie zdarzaja!!! Odpowiedz Link
nglka Re: kto testuje 18.05??? 16.05.06, 09:13 Podpinam się. Mam siedemnasty dzień fazy lutealnej a @ ani śladu (do tej pory faza trwała min 10 max 14 dni) ... brodawki nie_tykaj_bo_polkne_w_calosci + wzdecia. Żadnych innych "nienormalnych" objawów. 2 testy (wykonane z popołudniowego moczu 12 i 14 dnia po owulacji - negatywne).Odczekam jeszcze 2 dni i z porannego moczu zrobię... no chyba, że mnie w międzyczasie zaleje Odpowiedz Link
maluszek100 Re: kto testuje 18.05??? 16.05.06, 10:42 Monika i wszystkie babeczki trzymam za was kciuki !!!!! jak najwięcej II kreseczek na waszych testach. U mnie dzisiaj 22dc bede testowac za 5-6 dni. Objawów 0 buuuuuuuu Odpowiedz Link
nowa_mama75 Re: kto testuje 18.05??? 16.05.06, 12:40 Ja testuję w czwartek. To będzie mój 11 dpo. Jak wyjdzie negatyw to powtórzę w niedzielę. Nie mam żadnych objawów ciążowych. Złapał mnie tylko jakiś nerwoból. Nie moge się ruszać, oddychać. I nie wiem co robić. Wczoraj nie wytrzymałam i połknęłam ibuprom. Jak do jutra nie przejdzie to idę do lekarza. Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: kto testuje 18.05??? 16.05.06, 13:05 ja tam nie wiem dokładnie kiedy była owulacja bo jakby nie było po wypadku nie myślałam o mierzeniu tempki i obserwacjach... wiec najprawdopodobniej nici z dziecka tym razem... zrobiłam dziś test negatywny 17 powinnam dostać miesiączki tzn jutro, ale nie czuje się jakby miała przyjść bo zwykle mnie wtedy bolą piersi, brzuch mi rozrywa a tu nic cisza... dopóki nie przyjdzie @ jest nadzieja zreszta ja tam mogę jeszcze postać w kolejce do bociana bo to dopiero pierwszy prawdziwy cykl starań, ostatni był taki na chybił trafił i nie trafił trzymam za was kciuki Odpowiedz Link
madda4 Re: kto testuje 18.05??? 16.05.06, 15:24 dziewczyny, jak wy sobie radzicie? mnie to czekanie dobija. @ powinna przyjść w czwartek, chcialabym juz wiedziec tak czy inaczej. zwariuje chyba. trzymajcie sie. Odpowiedz Link
monjan ja jutro 16.05.06, 15:24 z rana... szczerze mówiąc jestem przerażona!!!jakoś mi smutno... trzymajcie kciuki a może któraś testuje ze mną??? Odpowiedz Link
basia013 Re: ja jutro 16.05.06, 15:35 trzymam kciuki!powodzenia! wiem co czujesz... pozdrawiam Odpowiedz Link
monjan Re: ja jutro 16.05.06, 15:38 dzieki Basiu... a ty kiedy??? bo chyba to twoj 15dpo... i jak sluz??u mnie bialy mleczny, nie za duzo wykresik? www.fertilityfriend.com/home/monjan Odpowiedz Link
basia013 Re: ja jutro 16.05.06, 15:42 kochana,ja od wczoraj goszczę @... życzę powodzenia! pozdrawiam Odpowiedz Link
monjan Re: ja jutro 16.05.06, 15:44 uuuuuuu przykro mi twoje kciuki bardzo mi sie przedadzą!! pozdrawiam Odpowiedz Link
kropcia1 mam bladą kreskę 16.05.06, 19:25 hej dziewczyny...zatestowałam dzisiaj ...to 12 dpo...test od Ewy i wyszła druga blada krecha....wyszła momentalnie...ale boję się, że czar pryśnie....test powtórzę chyba w piątek...o ile nie przyjdzie @.... Z objawów to od 6 dc bolą mnie piersi po bokach, ale nie sutki...tak jakbym się uderzyła...a potem uczucie kamieni w piersiach...teraz cały czas mam uczucie jakbym miała zaraz dostać @....i senna jestem... Jeżeli się jednak okaże , że to ciąża, to pierwszym objawem u mnie były zachcianki!!! Autentycznie...nigdy ich nie miewam.... Raz już przechodziłam blade kreski a potem spóźnioną @ - dlatego się boję.... Odpowiedz Link
irka15 Re: mam bladą kreskę 16.05.06, 21:41 Jejuuu Kropcia! Trzymam mocno kciuki i ustawiam sie pierwsza w kolejce po fluidki ciazowe! Juz od dawna ci kibicuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link
monjan ja tez!!! 17.05.06, 14:34 dzis rano testowalam i az usiadlam z wrazenia kreska jest widoczn,a slabsza od kontrolnej ale jest!!!! myslicie ze sie udalo??? tak bym chciala.... Odpowiedz Link
aneczka002 Re: ja tez!!! 17.05.06, 14:47 SUPER. Mam nadzieje że za 2 dni wyjdą GRUBE krechy i że Wam się udało a jestem tego niemal ze pewna... Gratuluje i trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!! Ania Odpowiedz Link
kropcia1 Re: ja tez!!! 17.05.06, 14:52 Dzieki Aniu...ale stres mnie nie bedzie opuszczał, póki się nie upewnię... Monjan kiedy drugi raz testujesz? Odpowiedz Link
monjan Re: ja tez!!! 17.05.06, 14:54 no walsnie nie wiem... chyba od razu pojde na bete... Odpowiedz Link
darcia74 muli mnie 17.05.06, 14:59 sluchajcie... od wczoraj mnie muli, w nocy zbudzilam sie bo myslalam, ze zwymiotuje! Czy to nie zawczesnie na takie objawy? Jestem 10dpo. Dodam, ze nie mam bolow piersi (nigdy mnie nie bolaly). Na dodatek jak dzisiaj wpisalam kolejna tempke do FF, to mi wyswietlilo info, ze jest prawdopodobny "trzyfazowy" (jestem ostani dzien na VIPie). Zaraz popadne w jakas paranoje. Chcialabym zatestowac ale sie boje.. Odpowiedz Link
madda4 Re: muli mnie 17.05.06, 15:18 monjan gratuluję!!!!!!!!!!trzymam kciuki, żeby tak nadal było. ja juz wariuje, tak bym chciala zeby sie udalo. ale zadnych objawow nie ma wiec czekam na najgorsze. ciesze sie za was! Odpowiedz Link
monjan Re: muli mnie 17.05.06, 15:20 dzieki, choc nie chce zapeszyc,.. ja tez ie mialam objawow!!moze poza wczoarjszym wieeeelkim glodem wieczorem i sikaniem non-stop Odpowiedz Link
madda4 Re: lece na bete 17.05.06, 20:02 i za mnie trzynajcie zeby jutro ani w ogole nie nadeszla ta paskuda @. pozdrawiam Odpowiedz Link
frezja80 Re: lece na bete 17.05.06, 20:18 Trzymam mocno, ja tez dzisiaj kupiłam test i mam zamiar zrobić go rano o ile nic się nie wydarzy (czyt. @) coś mnie teraz wieczorkiem zaczął boleć brzuch i zaczynam się denerwować. Nawet rano nie mogę doczekać do godziny mierzenia temperatury, bo tak się denerwuję, żeby nie spadła, że budzę się godzinę wcześniej. Także najpierw zmierzę temp. i to mi już coś w miarę powie, a potem jak doczekam test. Jejku tak się denerwuję. Wracając z apteki tak sobie myślałam, co to jutro wyjdzie i że pewnie znowu będę się śmiała sama z siebie za głupie nadzieje, a tu na wprost mnie stoi dziewczyna z brzuszkiem tak na oko 7 m-c i tak sobie pomyślałam, ze może Bóg chciał mi dać znać że test wyjdzie poz., a potem wchodzę do sklepu i znowu kobieta w ciąży (coś ostatnio strasznie mnie prześladują, też tak macie?), ale potem oczywiście pomyślałam, ze z moją wyobraźnią powinnam pisać książki ale mimo to mam nadzieję, że to jednak coś znaczyło. Powodzenia wszystkim Odpowiedz Link
klusqa Re: kto testuje 18.05??? 17.05.06, 20:30 To już jutro! Mam test na półce w łazience i chodzę oglądać opakowanie. Strasznie kusi, żeby już zrobić, ale poczekam do rana. Trzymam mocno kciukasy za wszystkie testujące jutro. Odpowiedz Link
frezja80 18.05.06 są II :))))) 18.05.06, 06:35 Cały czas patrzę na test czy nie znikają. Po raz drugi szczęśliwy okazał się dla mnie test quick vue. Dzisiaj jest 33 dc (ale ostatnio po poronieniu cykle 33-36 więc bardzo się boję) temp. 37,05. Krechy są grube i różowe. Jak je zobaczyłam to ręce tak mi się trzęsły, że prawie nic nie widziałam. Rozwyłam się jak małe dziecko. Jednak chyba ta kobieta w ciąży wczoraj to chyba był jakiś zank od Boga, dzękuję jemu (codziennie modliłam się o łaskę) i mężowi : ) Mam nadzieję, ze tym razem będziemy razem przez 9 m-cy. Strasznie się boję, nie sądziłam ,że aż taki to będzie strach. 23.05 idę do nowej giny wizytę zamówiłam już 1,5 m-ca temu sądząc, że będę potrzebowała pomocy bo nie ma owu : ) Wiem, że to za wcześnie, ale wolę dmuchać na zimne. Objawów prawie jak na lekarstwo: piersi bolą ale od czasu do czasu i tak jakoś od środka, jajniki pobolewają, ale kogo nie bolały jajniki ; ) i przez kilka dni miałam takie jakby nerwowe uczucie w podbrzuszu. Trzymajcie kciuki i módlcie się za mnie, żeby tym razem wszystko było dobrze. To fluidki ode mnie ******************************************************************************** ******************************************************************************** i czekam na wiadomości od Was, z calego serca życzę Wam II kreseczek : )))))))))) Odpowiedz Link
pszczolka232 Re: 18.05.06 są II :))))) 18.05.06, 06:39 Serdecznie Ci gratuluje i niemartw sie bedzie dobrze teraz najwazniejszy jest spokoj I tego wlasnie Ci zycze spokoju i radosci przez najblizsze 9 miesiecy A fluidki lapie napewno sie przydadza Odpowiedz Link
frezja80 Re: 18.05.06 są II :))))) 18.05.06, 06:50 Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. Muszę szybko zbierać się do pracy, ale będę Was podczytywał jak tam Wasze kreseczki. Pszczółką życzę Ci szybkich II kreseczek i WAm wszystkim : ))))))) Odpowiedz Link
pszczolka232 Re: 18.05.06 są II :))))) 18.05.06, 07:06 frezja ja testowac powinnam w niedziele ale czuje, ze @ sie zbliza wielkimi krokami. I mam nadzieje, ze Twoje fluidki w nastepnym miesiacu przyniosa mi szczescie Pozdrawiam Cie serdecznie i pamietaj abys nie przemeczala sie za bardzo Odpowiedz Link
aneczka002 Re: 18.05.06 są II :))))) 18.05.06, 07:40 ale w tym miesiacy WYSYP hihi Gratuluje z całego serca Odpowiedz Link
kropcia1 Re: 18.05.06 są II :))))) 18.05.06, 08:43 Gratuluje!!! Może będziemy się razem wspierać))) Ja też dziś powtórzyłam test...dziś jest mój termin @...a ten test wykonuje sie od dnia spodziewanej @...no i wyszła druga krecha, niestety jeszcze nie tak purpurowa jak kontrolna, ale znacznie wyraźniejsza niż poprzednio.... Dlatego też wysyłam Wam fluidki Mam nadzieję, że nie zapeszę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
kropcia1 Re: 18.05.06 są II :))))) 18.05.06, 08:43 A i mój wykresik : www.fertilityfriend.com/home/119cc1 Odpowiedz Link
aneczka002 Re: 18.05.06 są II :))))) 18.05.06, 08:45 no to ja jako pierwsza ustawiam sie do łapania fluidków (dobrze to się ich najwięcej nałapie hihi) moze się przydadzą w czerwcu MAM NADZIEJE!!! Jeszcze raz gratuluje Ania Odpowiedz Link
monjan Kropcia, Frezja!!! 18.05.06, 08:47 suuuuper!!!! gratulacje!!!!!!!!!! maj to piekny miesiac!!!! razem na styczniowki???) ale fajnie!!! Odpowiedz Link
marti_ka82 Re: Kropcia, Frezja!!! 18.05.06, 10:59 Gratulacja dla was ogromniaste... ja mialam termin @ wczoraj... ale nie zatestowałam, dziś tez nie testuje... poprstu zakładam, że przez wypadkowy stres się wszystko powywracało... a nie przez 2 tygodniowe staranka... test coprawda kupiłam, ale ten sprzed miesiaczki nic nie wykazał...wiem za wcześnie... no ale CIESZE SIE WASZYM SZCZESCIEM I ZYCZE SPOKOJNYCH MIESIECY DO ROZWIAZANIA DUZO USMIECHU RADOSCI I PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA DLA WAS I MALSZKOW Odpowiedz Link
aneczka002 do moniki 18.05.06, 07:44 jak tylko będziesz miała wynik bety to dawaj ale napewno wyjdzie ok Trzymam kciuki Odpowiedz Link
jasmine78 Ja też mam dwie kreski :)))))))))))) 18.05.06, 08:49 To byl mój pierwszy miesiąc z wami wspomagalam się testami owulacyjnymi bobo- test. dzis rano zrobilam pre-test i wyszedl, druga kreska blada ale jest ))) Dziś jest mój 32dc . Objawów zero poza klującymi jajnikami. Dziewczynki trzymam za was kciuki bardzo ale to bardzo mocno. Odpowiedz Link
kropcia1 Re: Ja też mam dwie kreski :)))))))))))) 18.05.06, 08:59 ale super....jest nas coraz więcej!!! Gratutluje) Mam nadzieję, że spotkamy się na styczniówkach)))) Odpowiedz Link
madda4 Re: Ja też mam dwie kreski :)))))))))))) 18.05.06, 10:04 dziewczyny, to cud. JA TEZ MAM DWIE KRESKI!!!!!!!!!. dzis miala przyjsc @- to 31dc(przy cyklach 30 dniowych). nie wytrzymalam i zatestowalam. druga kreska jest blado rozowa ale jest. boze, jaka jestem szczesliwa a zarazem strasznie sie boje ze zniknie albo przyjdzie @. poprzednim razem stracilismy dzieciatko w 11tyg. jutro zrobie bete. mam nadzieje ze tym razem bede rodzic w styczniu. pozdrawiam wszystkie!!!i sle fluidki( mam nadzieje ze beda coraz silniejsze) ******************************************************************************** ******************************************************************************** objawów prawie nie mialam (a te co mialam uznalam za moje urojenia- piersi mi sie lekko powiekszyly, mam klucie w jajniku). oby @ juz nie nadeszla.bede sie modlic za was wszystkie. Odpowiedz Link
monjan Re: Ja też mam dwie kreski :)))))))))))) 18.05.06, 10:47 suuper!!! gratulacje!!! na styczniowki! Odpowiedz Link
jasmine78 Re: Ja też mam dwie kreski :)))))))))))) 18.05.06, 11:02 TAK TAK!!!! widzimy sie na styczniówkach!!! Tylko jeszcze ktoś musi zalozyć to forum ) Odpowiedz Link
kropcia1 Re: Ja też mam dwie kreski :)))))))))))) 18.05.06, 11:20 Madda gratuluje...dziś jest jakiś szcześliwy dzień))) Jasmine takie forum już istnieje)) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html? f=39389 Odpowiedz Link
kropcia1 Re: Ja też mam dwie kreski :)))))))))))) 18.05.06, 11:21 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39389 Odpowiedz Link
marija123 Re: Ja też mam dwie kreski :)))))))))))) 18.05.06, 11:31 Moje najgorętsze gratulacje!!!!! Spokojnego i pełnego radości wyczekiwania na maluszka Ci życzę. I oczywiście łapię fluidki, całymi garściami Odpowiedz Link
basia013 Gratuluję!!! 20.05.06, 16:37 zcałego serca gratuluję!!! wygląda na to że sama zostanę na tym forum :o) w krótce ! spokojnej ciąży! i zdrowego bobaska!! pozdrawiam Odpowiedz Link