Dodaj do ulubionych

Zgłupiałam, bo...

27.05.06, 16:49
25 - 26 miała przyjść @. Test negatywny, ból brzuszka jak na @. A tu dziś
skusiło mnie zrobić jeszcze jeden test i wyszła: DRUGA CIENKA KRESKA... Tylko
jest ona tak cienka, że aż nie wiem czy mi się w oczach nie mieni z tego
wszystkiego! Poza tym biorę duphaston na podwyższenie progesteronu, skończyłam
brać 25 dnia cyklu no i teraz nie wiem czy jeśli ta ciąża jednak jest (aż mi
się z wrażenia na słowo ciąża niedobrze zrobiło) to czy rać teraz zaraz
duphaston czy nie... Poradźcie coś proszę kobitki!!!
Obserwuj wątek
    • pszczolka232 Re: Zgłupiałam, bo... 27.05.06, 17:16
      Duphaston jest to progesteron czyli jesli jestes to zwieksza ilosc progesteronu
      czesto sie go podaje na podtrzymanie ciazy tak jak w moim przypadku obecnie.
      Napewno Ci nie zaszkodzi ale zapytaj sie swojego gina czy jest potrzeba abys go
      brala i najlepiej zrob bete wtedy bedziesz miala pewnosc czy ta kreska byla
      prawdziwa czy omamem smile
      Pozdrawiam i trzymamy kciuki smile
      • malutka1939 Re: Zgłupiałam, bo... 27.05.06, 19:00
        ja już ci gratuluje!!! myślę ze beta potwierdzi ta drugą kreche!!!!!!!!! Na
        pewno tego Ci życzę i pisz co i jak
        powodzenia
        • emkz Re: Zgłupiałam, bo... 27.05.06, 19:26
          U mnie ze zrobieniem bety trudno, bo przebywam w UK. Pewnie też mają tutaj coś
          takiego, ale na razie się nie orientowałam zbytnio, więc nie mam pojęcia.
          Jeszcze jutro z rana zrobię teścik. Brzunio boli nadal, a tempka 37,3 (mierzona
          teraz po południu, rano 37,1). Nie wiecie może jaka powinna być we wczesnej ciąży?
          • sky1980 Re: Zgłupiałam, bo... 27.05.06, 22:07
            o Matko Kochana!!!INKA!!!!!!GRATULUJE CI SERDECZNIE!!!!jejku jak masz fajnie!!!!
            cały dzień komp był zajęty..wchodze sobie teraz a tu taka wiadomość!!!no
            ciśnienie wzrosło!jasne że jesteś gotowa!wszystko będzie dobrze!!!trzymaj sie
            cieplutko i pisz co sie dzieje na bieżąco!!!!hurrraa!!!!!
            • emkz Re: Zgłupiałam, bo... 27.05.06, 22:12
              Lepiej jeszcze nie gratuluj, albo gratulujwink, ale ja dziękowac nie będę. Za
              wcześnie... Jeszcze tak z parę dni dla pewności chcę poczekać! Bożesz ile ja
              funciorów na te testy wydałam!!!
              • sky1980 Re: Zgłupiałam, bo... 27.05.06, 22:14
                jejku Inka-no ciesze sie!!!a co?testy tam drogie są?mówisz w leki sie
                zaopatrzyc tutaj?mój Robert 2 czerwca jedzie....sad
                kurcze ale masz fajowo!myśle że to jednak ciąża!!!!smile
                • emkz Re: Zgłupiałam, bo... 27.05.06, 22:30
                  no w testy to na pewno lepiej w Polsce sie zaopatrzyćwink Jeden kosztuje 6
                  funtów, dwupak 10...
                  A poza tym to wszystko jest troszke droższe niż w Polsce, ale bez przesady.
                  Twój mąż ma już jakiś nocleg nagrany? Pomimo tego,że nie mieszkamy w Londynie
                  może w czymś pomóc?
                  To, ze jednak może to ciąża jednak jeszcze do mnie nie dociera.. Jak tak z
                  jeszcze parę dni paskudna @ nie przyjdzie to wtedy chyba odważę się wierzyć...wink
                  • sky1980 Re: Zgłupiałam, bo... 27.05.06, 22:40
                    ale chyba sie nie boisz uwierzyć ,co?!wszystko będzie dobrze!!!dzieci zawsze
                    przychodzą w porę!
                    dziękuję za ofiarowaną pomoc!może istotnie sie przyda!podam Ci mojego maila,ok?
                    sky1980@gazeta.pl ,wygodniej będzie gadać na tej płaszczyżniewink
                    zaś tutaj pragnę wyrazić mój podziw dla zaistniałej nowej sytuacjiwink-wygląda
                    na to ,że będziesz mamusią!daj znać jak sie potwierdzi!
                    • emkz Re: Zgłupiałam, bo... 27.05.06, 22:43
                      Na pewno dam znać! Na razie nie za bardzo to wszytsko do mnie dociera i
                      wszystkiego się boję.wink
                      Mój mail taki bardziej prywatny (nie gazetowy) to: eza5@wp.pl
                      • sky1980 Re: Zgłupiałam, bo... 27.05.06, 23:05
                        wysłałam Ci mailikawink
                        • emkz Re: Zgłupiałam, bo... 28.05.06, 14:10
                          też masz maila, a nawet dwawink
                          • agatta-a1 do: emkz 29.05.06, 07:52
                            bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki kochana i mam nadzieję, ze jednak
                            zobaczysz II kreseczki na teście. z drugiej strony trochę mnie przestraszył Twój
                            post, bo... @ mam dostać 31 maja ale wczoraj zrobiłam test, nie z porannego
                            moczu i wyszła gruba I krecha a drugiej ani śladu. miałam migrenę stąd ten test,
                            aby móc wziąc tabletkę na bóle migrenowe. i wzięłam oczywiście a teraz mam
                            stracha, ze moze test mógł mi nie wyjść bo po pierwsze nie był z moczu
                            porannego, po drugie kilka dni przed terminem @ a po trzecie jak tu czytam to
                            niektórym z Was nawetet w dniu@ test nie pokazuje ciąży a mimo to jesteście w
                            niej. o siet. pozostaje mi tylko czekać. www.fertilityfriend.com.home/my
                            • agatta-a1 pomyliłam adres ff 29.05.06, 07:53
                              www.fertilityfriend.com/home/my
                            • emkz Re: do: emkz 29.05.06, 08:35
                              Nie martw się jednym lekarstwem! Ja miałam paskudne grypsko przez ostatni
                              tydzień i musiałam brać paracetamol itp. świnstwa, bo do pracy musiałam chodzić
                              - dopiero co zaczęłam... Jak na razie @ nie widać, wczorajszy test też na nie,
                              mdli mnie trochę, ale poczekam jeszcze z dwa dni do kolejnego testowania bądź
                              bety, to byłby mój najdłuższy cykl, ale już się zdarzał;-( Tempka nadal koło 37
                              - nie wiem już co myśleć.
                              Dzięki za kciuki, też trzymam za Ciebie i wszystkie starające się!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka