Dodaj do ulubionych

Prof. Radwan

27.05.06, 17:28
jestem tu nowa ale mam problem z zajściem w ciążę i chciałabym sie dowiedzieć
coś o prof. Radwanie z Gamety
Obserwuj wątek
    • Gość: dagma73 Re: Prof. Radwan IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.05.06, 14:37
      leczylam sie u prof Radwana 3-lata ,4 insyminacje bez zadnych badan wiecznie
      sie spieszy . Odczytuje wyniki na cholu ,szybki termin na nastepna wizyte.
      Kasa Kasa .nie polecam .Pozdrawiam
      • korlewna Re: Prof. Radwan 23.06.06, 18:57
        dołączam do opinii Dagmy73. Nic dodac, nic ująć....
        • tekla12 Re: Prof. Radwan 25.06.06, 10:19
          korlewna napisała:

> dołączam do opinii Dagmy73. Nic dodac, nic ująć....

dołączam do opinii Magdy. Nic dodac, nic ująć....

• Gość: Magda Re: Prof. Radwan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:52
      Sorry ale nie mogę czytać takich głupot!!!
      Prof.Jerzy Radwan to super lekarz i naprawde mądry facet.
      Ja leczyłam się w Gamecie ponad 2 lata. W ciągu tego czasu przeszłam serię
      badań dzięki którym teraz jestem w ciąży.
      Wkurza mnie jak ktoś bezmyślnie wydaje opinie o klinice i lekarzach po kilku
      wizytach. A co do pośpiechu przebiegu wizyt,to owszem lekarz nadaje tempo, ale
      nigdy nie zdarzyło się tak że wyszliśmy od Radwana bez uzyskania odpowiedzi na
      nurtujace nas pytania i wątpliwości. Może trochę więcej krytki wobec własnej
      osoby?
      Ja gorąco i szczerze polecam.
      • dagma73 Re: Prof. Radwan 25.06.06, 23:09
        piszesz tak bo jestes w ciazy bo ci sie udalo . ja mialam 4 IVI naprawde bez
        badan a jak zaproponowalam badania to dr.Radwan powiedzial ze po tej 4IVI to do
        IVF zrobimy badania ale do tego nigdy nie doszlo . Odczytywal moje wyniki na
        cholu i termin IVI wyznaczal mi na chlu.Przy hiperprolaktynemi i gruczolaku
        przysadki IVI nie mialy sesu.Teraz to wiem po wydaniu paru tysiecy na
        bezsesowne IVI i na podroz i hotele . Leczylam sie tam ponad rok i moge
        powiedziec ze stracilam ten czas i pieniadze bez sesu. Pozdrawiam
        • tekla12 Re: Prof. Radwan 26.06.06, 00:25
          Dagma leczyłaś się rok czy ponad trzy lata? Trudno mi uwierzyć, że iui
          jakikolwiek lekarz może zrobić bez monitoringu cyklu i stwierdzenia owulacji.
          Trudno diagnozować na ślepo w kierunku WPN, zresztą gdyby badania go nie
          potwierdziły miałabyś pretensje o naciąganie na kasę. Leczysz się długo i masz
          paskudnego pecha. Trzymam kciuki za szczęśliwy koniec tej drogi przez mękę T.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka