Dodaj do ulubionych

ordynator Poznan ul.Polna

IP: *.eranet.pl 25.06.06, 11:07
kto zna ordynatora szpitala w Poznaniu ul.Polna -potrzebuje jakis kontakt ,jak mozna umowic sie na wizyte prywatnie ,gdzie przyjmuje ,,,nie znam nazwiska nawet ,ale moze ktos z Poznania bedzie wiedzial o kogo chodzi ;z gory dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • kazonk Re: ordynator Poznan ul.Polna 27.06.06, 11:49
      Hej! Chodzi ci może o prof.Pawelczyka? Mam tylko tel. 61 662 44 77 lub 61 841
      94 12, ulicy nie pamiętam. Daj znać czy sie dodzwoniłaś.
    • karera Re: ordynator Poznan ul.Polna 30.06.06, 22:27
      Ordynatorem na Polnej na oddziale niepłodności jest prof. Pawelczyk jestem jego
      pacjentką od 6lat pomógł mi zajść w dwie ciąże moja córeczka ma 3,5 roku a
      teraz jestem w 7 miesiącu ciąży bardzo polecam profesora prywatnie przyjmuje na
      Grochowskiej 50 tel 0616624477 lub 0616624466 rej. od godz. 13-tej
    • taska13 Re: ordynator Poznan ul.Polna 05.07.06, 08:38
      Gość portalu: zuzia napisał(a):

> kto zna ordynatora szpitala w Poznaniu ul.Polna -potrzebuje jakis
      kontakt ,jak
      > mozna umowic sie na wizyte prywatnie ,gdzie przyjmuje ,,,nie znam nazwiska
      nawe
      > t ,ale moze ktos z Poznania bedzie wiedzial o kogo chodzi ;z gory dziekuje za
      p
      > omoc

Witaj właśnie wróciłam z oddziału endokrynologii w Poznaniu ul. Polna. Bardzo
      gorąco polecam, pracuje tam grono naprawdę wspaniałych specjalistów. Proponuję
      Ci udać się prywatnie do doktora Błażeja Męczekalskiego nr do rejestracji 061-
      833 39 49. Po pierwszej wizycie bez nerwów i czekania skierował mnie do siebie
      na oddział. Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka