Gość: jig IP: 195.187.108.* 08.08.06, 13:56 Mam rozpocząć leczenie u dr.Zamory. Bardzo proszę o opinie osoby leczące się u Niego. Jaki to lekarz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kate Re: dr Zamora - wasze opinie IP: 5.5R* / *.amcor-services.com 09.08.06, 09:07 Jak będziesz po wizycie to daj znać bo ja też umówiłam się na pierwszą wizytę właśnie do niego na 11 września. Z tego co czytałam na forum to opinie sa raczej pozytywne i wielu osobom pomógł pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: Kasia Re: dr Zamora - wasze opinie IP: 199.67.203.* 05.09.06, 14:52 Czasem ma gorszy dzień (jak każdy z nas), ale bardzo go lubiłam. Dzięki niemu mam cudownego, już siedmiomiesięcznego Robusia, pozdrawiam i zyczę powodzenia Odpowiedz Link
mierzejka Re: dr Zamora - wasze opinie 06.09.06, 14:17 ten lekarz wg mnie lubi przygotowane pacjentki, tzn takie które wiedzą co się z nimi dzieje, jaki mają dz. cyklu, pamietają jakie leki brały, zadają pytania jak czegos nie rozumieją, a nie za miesiąc okazuje się ze cos brały odwrotnie bo nie zrozumiały zalecen i bały sie spytać. Dla wielu osób jego sposób bycia bedzie zbyt oschły, ale dla mnie to najwazniejsze, ze lekarz ten ma duże doswiadczenie. Odpowiedz Link