Dodaj do ulubionych

dr Homa - laparoskopia Kraków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:54
Czy ktoś leczy sie u dr Homy? Jakie opinie? W poczekalni duzo kobiet w ciąży
wiec chyba efekty są. Czy któraś z Was miała przez dr robiona laparoskopię.
Jakie wrażenia i efekty? Będe b. wdzięczna za odp. Przygotowuje sie do
laparoskopii i mam duuuuzego stresa i wiele obaw i wątpliwosci. Prosze
pacjentki dr Homy o odp. Z gory dzeki. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mila_do_nieba Re: dr Homa - laparoskopia Kraków 08.08.06, 20:21
      Nie jestem pacjentką dr Homa ale wiem że to najlepszy laparoskopista w Krakowie.
      Sama rozważałam laparo i tylko u niego. Co do leczenia niepłodności nie wiem,
      ale myślę, że do pewnego momentu można do niego chodzić. Zależy od złożoności
      problemu. Słyszałam, że to dobry fachowiec.
    • Gość: Kate Re: dr Homa - laparoskopia Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:53
      A tak z ciekawości to gdzie będziesz miała robioną laparo przez Homa? Czy może w
      Niepołomicach??? Pozdrawiam
      • Gość: ada Re: dr Homa - laparoskopia Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 23:38
        Jeszcze nie wiem. z tego co wiem, to w gre wchodzą Niepołomice, albo Bibice. Ty
        tez przed laparoskopią?
        • Gość: Kate Re: dr Homa - laparoskopia Kraków IP: 5.5R* / *.amcor-services.com 09.08.06, 09:05
          Ja miałam laparo w marcu w Niepołomicach. Zabieg przeszedł ok - dzięki dr
          Homa, tylko ja leczyłam się u Libera właściciela tej kliniki i po laparo więcej
          tam nie poszłam gdyż facet był hamski a poza tym zależało mu tylko na kasie.
          Dzięki temu że robiłam wrażenie takiej skromnej to zrobił mi laparo za jedyne
          1500zł i to na NFZ ( nie wspomne że na NFZ powinno być za darmo!!!)normalnie ok
          2500-3000zł kosztuje. Nie powiem atmosfera panowała domowa pielęgniarki bardzo
          miłe ale w końcu za coś płacimy. Minęło już pół roku a ja dalej staram się o
          dzidzie i właśnie wczoraj zapisałam się do Novum do dr Zamory, może tam się nam
          uda. POwodzenia, trzymam kciuki!!!
          • Gość: ada Re: dr Homa - laparoskopia Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 19:02
            Na pewno sie uda. MUSI! Trzymam za Ciebie mocno kciuki.
            Liczę, ze laparo będzie tyle kosztowało. Mogę tez na Kopernika, na NFZ, ale nie
            znam tam dobrych lekarzy, a poza tym, jakby mieli coś zrobic nie tak. A jaki
            jest Kate u Ciebie problem? Ja mam PCO, ale na Clo reaguję. Mimo to ciązy nie
            ma i dr chce sprawdzić czy tam w srodku nie tkwi przyczyna. Pozdrawiam.
            • Gość: Kate Re: dr Homa - laparoskopia Kraków IP: 5.5R* / *.amcor-services.com 10.08.06, 10:42
              Ja również mam PCO i na Clo mam super owu wszystko jest idealnie aż do
              ostatniego badania mojego M gdzie wyniki okazały się bardzo złe (choć 2 lata
              temu parametry były dużo lepsze) dlatego lekarz u którego się ostatnio leczyłam
              namówił mnie na Novum, gdyż mamy wskazania do ICSI jadę tam na początku
              września a co z tego będzie to się okarzesmile Ja również trzymam za Ciebie
              kciuki - laparo to w sumie nic strasznegosmile będzie ok!!! Pozdrawiam
              • Gość: ada Re: dr Homa - laparoskopia Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 18:15
                dzięki za slowa otuchy. Pozdrawiam. Uda się nam!!!
                • Gość: ada Re: dr Homa - laparoskopia Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 18:18
                  Kate, a czy ja dobrze rozumiem, miałas w tej klinice w niepolomicach laparo na
                  NFZ? tzn, ze oni maja umowę z NFZ podpisana?w sumie to zawsze lepiej zaplacic
                  mniej, niz więcej. U nas z kasa nie jest rewelacyjnie. Pozdr.
                  • edyta805 Re: dr Homa - laparoskopia Kraków 10.08.06, 20:38
                    tak zrobił mi na NFZ za 1500zł bo chodziłam do niego jak taka skromna
                    dziewczynka bo generalnie facet ma strasznie chamskie odzywy i jest bardzo
                    bezpośredni i wiele osób po pierwszej wizycie się zraża.Ja wytrzymałam 5 m-cy
                    ale wydałam łącznie chyba ponad 3000 zł bo w zalezności od humoru podawał mi
                    ceny.Pierwsza wizyta kosztowała mnie 700zł!!! Możesz zapytać Homy czy zrobi Ci
                    na NFZ tylko nie wiem na jakiej zasadzie rozlicza się on z Niepołomicami?
                    Natomiast wiem tlko tyle że Homa jest najlepszy w Krakowie od laparo. Powodzenia!!!
                    • Gość: ada Re: dr Homa - laparoskopia Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 21:12
                      smile
    • Gość: Anna Re: dr Homa - laparoskopia Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:04
      Witam
      Czy mogę prosić namiary na dr Homa, szukam dobrego specjalisty z Krakowa, mam
      endometrioze i może on mi pomoże.
      • Gość: ada Re: dr Homa - laparoskopia Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:08
        ul. Oboźna 4, Kraków tel. 012/ 423 37 81. Pozdrawiam
        • Gość: Anna Re: dr Homa - laparoskopia Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:24
          Ślicznie dziękuję, może mi pomoże. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka