iii10 18.08.06, 09:44 Witajcie, Przed chwilą zapisałam się na pierwszą wizytę w Novum, zapisano mnie do dr Woźniaka, mam nie miłe doświadczenia z innym lekarzem, czy są tu pacjentki tego dr, może znacie opinie o nim? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julcia2222 Re: dr Woźniak 18.08.06, 10:42 Witaj ja się lecze juz kilka miesięcy u tego lekarza i jest bardzo w porządku. Spokojny, dokładny cierpliwy i miły. Mój mąż bardzo długo nie chciał iść do lekarza, ale jak poszedł pierwszy raz do tego lekarza to zmienił zdanie . Uważam,że dobrze trafiłaś. Odpowiedz Link
kociaczek22 Re: dr Woźniak 18.08.06, 17:40 Potwierdzam. Byłam tylko raz, ale naprawde bardzo ciepły czlowiek Odpowiedz Link
iii10 Re: dr Woźniak 18.08.06, 21:37 julcia2222 czy jesteś z W-wy? Ja niestety mam do Novum 300 km i boję sie jak to będzie wszystko organizowane Ta odległość to koszmar Odpowiedz Link
julcia2222 Re: dr Woźniak 18.08.06, 23:56 Jestem z Wawy i do Novum mam jakieś 25 km, więc w porównaniu z Tobą to żadna odległość. Z tego co wiem to organizują to dosyć fajnie, bo badania można robić u siebie (tylko badanie nasienia musi być od nich), codziennie lekarze mają godzinę telefonicza i mozna z nimi konsultowac wszystko. W razie jakichkolwiek pytań chetnie służę pomocą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
rasmusek Re: dr Woźniak 19.08.06, 18:53 bardzo sympatyczny lekarz byłam u niego raz na podglądanku ale naprawę wrażenia ok na pewno będziesz w dobrych rękach - nie martw się w nOvum są sami specjaliści powodzenia Odpowiedz Link
iii10 Re: dr Woźniak 19.08.06, 19:20 Dzięki wielke za powyższe wiadomości, jesteście kochane Odpowiedz Link
17karo Re: dr Woźniak 28.08.06, 19:43 Witaj, ja tez wlasnie zapisalam sie do dr. Wozniaka, bylam ciekawa opinii o nim, wiec ciesze sie, ze znalazlam ten watek. Czy bylas juz na tej wizycie u dr Wozniaka? Moja jest dopiero za miesiac! pozdrawiam serdecznie Karolina Odpowiedz Link
Gość: iii10 Re: dr Woźniak IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.06, 13:32 Wizyte mam dopiero 13 października, juz nie mogę sie doczekać Odpowiedz Link
Gość: iii10 Re: dr Woźniak IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.06, 13:33 Karolina napisz jak będziesz po wizycie, co i jak. skąd jesteś? Ja mam do Novum 300 km i to mnie troche martwi pozdrawiam Odpowiedz Link
17karo Re: dr Woźniak 30.08.06, 14:05 ja mam troche blizej - jestem z Warszawy. na watku: www.nasz-bocian.pl/modules.php? name=Forums&file=viewtopic&t=28863&start=1335 mozesz przeczytac o noclegach. pozdrawiam p.s. oczywiscie napisze po wizycie jak bylo pa Odpowiedz Link
Gość: gosc Re: dr Woźniak IP: *.eranet.pl 01.09.06, 15:48 bardzo fajny, miły i kompetentny człowiek. polecam Odpowiedz Link
ruszka77 Re: dr Woźniak 06.09.06, 14:49 A ja go po prostu uwielbiam bo dziś powiedział mi, że jestem w ciąży. Odpowiedz Link
17karo Re: dr Woźniak 07.09.06, 13:10 tak sie ciesze, ze tak o nim piszecie! moja wizyta za 20 dni i jestem juz strasznie zdenerowana, nie moge sie doczekac. sciskam! Odpowiedz Link
Gość: iii10 Re: dr Woźniak IP: *.promax.media.pl 19.09.06, 18:37 17karo ja też nie mogę sie doczekać i też sie stresuję ale wierzę że nam się uda. Odpowiedz Link
17karo Re: dr Woźniak 19.09.06, 21:00 iii10 dlaczego masz tak pozno te wizyte? Z tego co mi sie zdaje ja zapisywlm sie po Tobie. pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: iii10 Re: dr Woźniak IP: *.promax.media.pl 19.09.06, 18:36 ruszka77 wielkie gratulacje!!! Podziel sie z nami opiną na jego temat. Jak zaszłaś w ciążę, jesli można wiedzieć co było Waszym problemem? Ja wciąż czekam cierpliwie na pierwszą wizytę, jeszcze 24 dni, jak ten czas wolno leci. pozdrawiam Odpowiedz Link
ruszka77 Re: dr Woźniak 20.09.06, 11:51 U mnie problemem były nie pękające pęcherzyki, udało się po zwiększonej dawce pregnylu. W sumie to mieliśmy szczęście bo jak już pęcherzyk pękł, to za pierwszym razem nam się udało A dr. Wożniak to przemiły człowiek, cierpliwy i bardzo ciepły, także nie martwcie się wszystko będzie dobrze Odpowiedz Link
17karo Re: dr Woźniak 26.09.06, 20:18 jutro ide do dr. Wozniaka. Opisze jak bylo jakk najszybciej mi sie uda. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
17karo Re: dr Woźniak 27.09.06, 16:38 Juz po! Poniewaz to pierwsza wizyta, na ktorej sa zlecane rozne badania, moge tylko opisac wrazenia. Dr. Wozniak jest najcieplejszym i najmniej stresujacym ginekologiem u jakiego bylam. Oczywiscie zobaczymy jak bedzie potem, ale z tego co czytam na forum nie trzeba sie martwic o jego kompetencje. Jak na razie jestem bardzo zadowolona, ze slepy traf poslal mnie do niego. Pozdrawiam serdecznie!! Odpowiedz Link
Gość: kkkk Re: dr Woźniak IP: *.datascan.pl 06.10.06, 13:58 też chodzę do Wożniaka już ponad rok czasu i nic , czy są dziewczyny którym pomógł w zajściu w ciążę bo ja już tracę nadzieję, Odpowiedz Link
pszczel Re: dr Woźniak 16.10.06, 16:42 Witajcie, leczylam sie u doktora Wożniaka 7 miesięcy. Fakt ze jest milym i cierpliwym lekarzem ale ja wlasnie zmieniłam go na innego. Po pierwsze zlecął mi badania i później wogóle do nich nie zaglądał, dopiero na moja prośbe spojrzal i nie wiele powiedzial na temat wyniku. Po drugie na każdej wizycie namawial mnie do in vitro maturation co jest w fazie eksperymentu. Mówilam mu za kazdym razem ze lecze sie 5, 6 ,7 miesięcy ( zalezy na któej wizycie i proponował) i mam 24 lata więc chcyba za wczęsnie na in vitro a poza tym jak mam wydać 8,5 tys na in vitro maturation co szanse są niewielkie to wole wydać 2 tys więcej na tradycyjne in vitro. Poza tym byłam stymulowana 7 miesięcy a po 3 powinnam miec przerwe-można zniszczyc jajniki. Ostatnia stymulacja mialam 10 zastrzykó z fostimonu co kosztowało mnie 700zł, nie urósl zaden pęcherzyk a on po fakcie hmm szkoda ze nie dałam clo bo po nim zawsze panni rosło. BYlam na usg kontrolnym u 2 innych lekarzy( sobota i go nie było) i odrazu zaglądajac w karte powiedzial jeden i drugi ze powinnam miec dodany clo bo na niego reagowałam . Tak straciłam 1000 zł i owulacji nie było. Poza tym nie mam nic do zarzucenia Odpowiedz Link
iii10 Re: dr Woźniak 16.10.06, 19:39 Jestem po pierwszej wizycie u dr Wozniaka, miły człowiek. Co dalej zobaczymy bo jak narazie dostałam listę badań do zrobienia. na pierwszej wizycie dostałam odrazu pregnyl poniewaz miałam owu i dr chcial sprawdzic czy pecherzyk peknie, czy nie ma z tym problemu i dzisiaj bylam na usg - pękł. Moje starania trwają już jakiś dłuższy czas - ponad 3 lata i nie znam przyczyny nie powodzeń, mam nadzieję że dr Wożniak pomoże mi ją znaleśc. Odpowiedz Link
pszczel do iii10 02.11.06, 13:15 Witaj, mam nadzieje ze Tobie ten lekarz pomoże ale prosze bądź ostrożna. Jest to przemiły i symaptyczny cżłowiek ale ja mam do niegozbyt wiele zastrzeżeń i zmieniłam lekarza. Symulował mnie 7 miesięcy-a trzeba po 3 zrobic przerwe bo mozna zniszczyc jajniki Zlecał mi badania a później ichn ie przeglądal, nie analizował- dopiero na moje konkretne pyt cos mówil tylko " no chyba jest dobrze" krew mnie zalewała Gdy zagłębiłam se w moja chorobę ( pco) to ja mu sugerowalam co zrobić, jakie leki itd i on tylko przytakiwał. Nie robił nic więcej a tylko na kazdej wizycie usilnie namawial mnie na in vitro. Zdecydowal fakt ze ostatnia stymulacja na same leki wydałam 700zł, stymulowana bylam fostimonem.PO 10 zastrzykach nic nie urosło a jak przyszłam do niego to spojrzal w karte i powiedzial " o nie dałem pani clo a pani na niego reagowała szkoda ze nei dodalam, zapomnialem" Na usg kontrolnych w sb bylam u dwóch innych lekarzy i kazdy po krótkim rzuceniu okiem na karte mowil ze szkoda ze clo nie dołączyl. Odpowiedz Link
17karo Re: 02.11.06, 15:24 pszczel a na jakiego lekarza zmienilas? Ja po drugiej wizycie tez mam wrazenie, ze jakis taki nie zainteresowany problemem, dlatego nie chcialabym tracic czasu i pieniedzy, tylko zmienic. Odpowiedz Link
pszczel do 17karo 03.11.06, 11:22 Ja zmieniłam na Zamore. Po pierwszej wizyice, jestem bardzo zadowolona. Przemily czlowiek, bije od niego kompetencja a do tego potrafii wlac tyle optymizmu. Jemu ufam, nie czuje potrzeby spr na forum czy u eksperta czy db mówi. Jak pewnie czytalas przejechalam sie troche na Wożniaku - zlecal badania a pozniej ne zgląal do nich i nie potrafil zinterpretować - zapomnial dołączyc clo na któe reagowalam i wydalam 700zł i zadnego pecherzyka - póxniej w zasadzie ja mu podsylalam pomysly na leczenie - no i wkurzało mnie nieziemsko fakt ze na kazdej wizycie namawial mnie na in vitro maturation. NIe iwem jak wy ale uwazam ze dziewczyna 24 letnia po 4-5 mies leczeniu nie musi poddawac sie jeszcze in vitro?? Odpowiedz Link
17karo Re: do 17karo 03.11.06, 18:11 dzieki no tak ja mam inna sytuacje, bo przyszlam do Novum na ICSI, wiec nie ma mnie do czego namawiac. Ja tylko przez caly czas mialam wrazenie, ze on mnie "olewa", mimo, ze podtrzymuje to co pisalam wczesniej - mily , cieply, delikatny itd. Odpowiedz Link
Gość: iii10 Re: do 17karo IP: *.promax.media.pl 05.11.06, 18:59 I co 17karo zmieniasz lekarza? Co się stało że o tym myślisz? Zobaczymy jak ja na drugiej wizycie za jakiś czas aż porobie wszystkie badania. pozdrawiam Odpowiedz Link