Dodaj do ulubionych

fluidki o duzej mocy-łapcie!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

04.09.06, 18:18
po skonanym wekandzie w nerwach,poszłam do innego gina,i ten odrazu ujrzał
pęcherzyk ciązowy z zółteczkiem w srodku!,wielkoscią odpowiada,5tygodniowej
ciązy(3tyg od zapłodnienia),i mimo,ze dziś mija 6 tygodni od om,to owulacje
mialam 18-19dc-więc wszystko się zgadza!.dodam ,ze ten lekarz miał zwykłe
usg,a tamten palant-to doktor!,tylko 100zl straciłam i konałam z nerwów,za to
teraz witaminki,i relaks-mam nadzieję ,ze wszystko będzie dobrze -łapcie
wyczekane,fluidy od prawie potrójnej
mamci~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~`
Obserwuj wątek
    • malutka1939 Re: fluidki o duzej mocy-łapcie!~~~~~~~~~~~~~~~~~ 04.09.06, 18:22
      Gratuluję!!! Powdziwiam że udało ci sie za 3 razem to tabletkach smile) Moze i ja
      wezmę?
      Trzymaj się zdrowo i pisz koniecznie co u was.
    • joa261 Łapiemy fluidki a ślemy gratualcje:) 04.09.06, 20:33
      Moje najszczersze gratulacje. Trzymałam kciuki za Ciebie, a raczej za Was. Dbaj
      o siebie i o maleństwo. I myśl tylko pozytywnie- to pomaga. Joa
      • anais_de_loin Re: Łapiemy fluidki a ślemy gratualcje:) 04.09.06, 20:50
        Misiu zainfekuj nas tu fluidkami!

opowiedz kochana co to za historia z zaciazeniem po odstawieniu? ile miesiecy
        staraliscie sie wczesniej?

GRATUJACJE!
        • agulka1001 Re: Łapiemy fluidki a ślemy gratualcje:) 04.09.06, 20:58
          ale numer!kurde!super!gratuluje!miejmy nadzieje,ze wszystko juz teraz bedzie ok!
          pozdrawiam!
          • mamamisi2 Re: Łapiemy fluidki a ślemy gratualcje:) 04.09.06, 21:08
            dziękuje Wam-naprawdę życzę WSZYSTKIM -ciązy, tak a propo pytania:no
            własnie,owulacji naturalnych nie posiadam ze wzgledu na histrucyzm i
            pcos,wczesniej przed 1 ciązą nic nie wiedziałam o niczym,ale po 8 miesiącach
            intensywnego współzycia dzidzi nie było,lekarka bez badań zaproponowała cilest
            na miesiąc i odstawic i się starac-udało się odrazu,z kolejną ciąza,starania
            bez badań -ok 1,5roku zero efektu,więc na wlasą reke wykombimowalam sobie
            diane35,odstawiłam po miesiącu i efekt odrazu,teraz od stycznia
            clo,monitoringi,wszystko niemal i zero efektu,dlatego w czerwcu podjęłam się
            ostatniej deski ratunku,bo marzyłam urodzic dziecko wiosna wkoncu,odsawiłam i
            proszę,wiecie dopiero jak serduszko ujrzę to wpełni rozkwitnę,pytałam lekarza
            jak to jest:a on na to,jest grupa kobiet u których z odstawki -jajeczka sa
            najwartosciowsze,bo owulacja zwykle jest pózniejsza...nie wiem,mam dwie dorodne
            zdrowiutkie córki,ciąze ok(w 1tylko wrosnięcie łozyska),dlatego w drugiej cc z
            obaw,ale teraz pragnę donosić i urodzić naturalnie,ba nawet mam nadzieję
            ze,mnie na nowo zszyją,bo po 1porodzie pękłam okrutnie i są pewne spore
            slady,po cichutku liczę na synka,w rodzinie mojego obecnego męza pzrewazaja
            chłopaki,więc....
            • agulka25 Re: Łapiemy fluidki a ślemy gratualcje:) 04.09.06, 21:55
              GRATULUJE!!!

i łapie fluidki...mocniutko!!!

aga
              • aniaresz Re: Łapiemy fluidki a ślemy gratualcje:) 04.09.06, 22:01
                GRATULUJE!!!!!!!!!!! I mocno łapie fluidki. Odliczam dni i mam nadzieję że mnie też wtym cyklu się poszczęści. Łykam garść leków i czekam.
    • anneczka78 Re: fluidki o duzej mocy-łapcie!~~~~~~~~~~~~~~~~~ 04.09.06, 22:31
      Hurrraaa!!! Wspaniała wiadomość!!!

Łapię fluidki smile
    • calineczka793 Re: fluidki o duzej mocy-łapcie!~~~~~~~~~~~~~~~~~ 05.09.06, 07:05
      Gratulacje mamo misi!!!smile Ja również łapie fluidki, slij ich więcej...Życzę
      szczęsliwych 9 miesięcy
    • annullka Re: fluidki o duzej mocy-łapcie!~~~~~~~~~~~~~~~~~ 05.09.06, 07:58
      super, moje gratulację, łapie fluidki
      życzę spokojnych miesięcy, dbaj osiebie i o kruszynkę, całuski
    • szyszka39 Re: fluidki o duzej mocy-łapcie!~~~~~~~~~~~~~~~~~ 06.09.06, 08:47
      Wielkie gratulacje, cos mi sie nie chcialo wierzyc ze beta tak przy torbnielu
      ladnie rosnie. Sciema ten lekarz albo po imprezie byl, nie powinien takich
      glupot gadac, tylko cie zdenerwowal. Powinien powiedziec ze jest za wczesnie i
      ze masz na np 5 dni przyjsc i znowu zobaczycie. Palant! Brrrrrr. Dobrze że
      poszłaś do innego, teraz dużo odpoczynku i relaksu, trzymajcie się
      cieplutko!!!! Pozdrawiam i łapię fłuidka, albo dwa hihhihi może bliźniaki
      będąsmile)))
      • a.zaborowska1 Re: fluidki o duzej mocy-łapcie!~~~~~~~~~~~~~~~~~ 06.09.06, 10:05
        Ja już gratulację złożyłam na innym forum ale tutaj się powtórzę. Spokojnych 9
        miesięcy i zdrowego bąbeleczka ci życzę
    • pelnanadzieii Re: fluidki o duzej mocy-łapcie!~~~~~~~~~~~~~~~~~ 06.09.06, 10:21
      Łapię smile i wierzę, że te od Ciebie po 24 cyklach okażą się szczeęsliwe. A Tobie serdecznie gratuluje i dba o Wassmile
      • matuska Re: fluidki o duzej mocy-łapcie!~~~~~~~~~~~~~~~~~ 06.09.06, 11:15
        Gratuluje z calego serca i lapie fluidki i mam nadzieje ze u mnie okaza sie
        szczesliwe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka